Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 9:24:10
|
|
|
|
špelin@
|
Še smo tu Za srečanje štejte tudi mene - ampak nisem popolnoma prepričana, da bom do takrat že nazaj, če bomo šli v petek po avto. Če bo avto že v četrtek, pa ni problema
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 11:32:47
|
|
|
|
NastyGirl
|
Hola, Zasavke! evo še mene Se lahko pridružim?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 12:07:29
|
|
|
|
MADMAX
|
lp, vsem nosečnicam Zasavja. Imam eno vprašanje, mi lahko katera posreduje tel.št. za nuhalno svetlino in sicer za v Litijo. Rabim za prijateljico. Hvala
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 12:57:17
|
|
|
|
netki
|
NastyGirl....dobrodošla..... če želiš da te uvtrstim na seznam mi napiši podatke MADMAX....za Litijo nimam pojma da bi delali NS...ne vem točno
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 13:00:51
|
|
|
|
Nikita***
|
Joj, draga moja Špelin@, slučajno sem zasledila, da si . Kako sem vesela zate, res!!! Stiskam pesti, ti želim vse najlepše in en velik ex Jery
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 14:46:30
|
|
|
|
MADMAX
|
Netki, hvala vseeno ne delajo več, sedaj je v Ljublani.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 15:19:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Joj, draga moja Špelin@, slučajno sem zasledila, da si . Kako sem vesela zate, res!!! Stiskam pesti, ti želim vse najlepše in en velik ex Jery Draga moja srčica, iz vsega srca najlepša hvala Izbrala si si čudovit nick Vedno si v mojih mislih - prav tako tvoja zvezdica Nikita
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 15:20:24
|
|
|
|
špelin@
|
NastyGirl, welcome MADMAX, hojla Ja, NS pa v Litiji ne delajo.
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 17:55:12
|
|
|
|
dzanika
|
Glede srečanja bom js verjetno pršla sam se ne bom še podpisala ker čist sigurno pa še ni če bom že nazaj tačas k se grem mal potepat. Mislim pa da lahko računate da pridem...
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 18:53:33
|
|
|
|
netki
|
15.2.2008 ob 18. uri v ZARJI -- Srečanje nosečih Zasavčank -- 1. netki 2. orhideja31 3. auroraa 4. Špelin@ 5. Dzanika Punce jst sem vas kr napisala, ker bo zelo lepo če boste uspele pridit.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.2.2008 18:59:26
|
|
|
|
netki
|
kje ste pa še ostale nosečke npr.: Natasa34, tincy82, uršula83 .....in ostale že dolgo se nist nič javile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2008 19:44:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 12.2.2008 9:21:43
|
|
|
|
netki
|
ojla ja moj že malo brca, ne pa redno. Prvo premikanje sem čutila v 17. tednu, samo nisem bila 100% če je to res to. No potem pa prejšnjo sredo (18t 2d) začutim prave brce, en za drugim. Me je kr špiknilo v mehur. Zdej sem pa v 19 t in recimo da enkrat na dan malo brcne, ostalo pa čutim samo premikanje. Ma še preveč prostora.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 12.2.2008 10:08:24
|
|
|
|
uršula83
|
Pozdravljene! Res se že dolgo nisem oglasila. V četrtek sem imela 1. pregled, pa ni bilo nič obetavno, sem zato slabe volje in nestrpna ker za valentinovo izvem če bomo dobili ali ne. Problem pa je v tem, da sta 2 GV, ki sta različno veliki(ena 27mm in druga 5,3mm) ampak otročka se pa ni videlo. Tako da je možno da sta prazni in da ne bo nič, možno pa je da sem veliko manj noseča in se še ne vidi. Tako da nimam pojma sedaj! Morda katera ve, če sta 2 GV pomeni 2 al kako? Čist sm zmešana...za valentinovo izvem kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 12.2.2008 10:29:22
|
|
|
|
netki
|
ne muči se s tem, saj valentinovo bo kmalu in ti boš zvedela veselo novico....mogoče boš celo dvojna nosečka. Če pa si zanosila kasneje, potem se res vidi malo kasneje...tudi pri meni je bilo tako. Na 1. pregledu se redko kaj vidi, ker je še zgodaj.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 13.2.2008 17:54:29
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Joj, draga moja Špelin@, slučajno sem zasledila, da si . Kako sem vesela zate, res!!! Stiskam pesti, ti želim vse najlepše in en velik ex Jery Draga moja srčica, iz vsega srca najlepša hvala Izbrala si si čudovit nick Vedno si v mojih mislih - prav tako tvoja zvezdica Nikita Hvala . Sem dolgo razmišljala, ali naj zamenjam nick, pa sem sedaj zadovoljna, da sem se tako odločila. Evo, še ena zate. Če boš pa kaj utegnila, se pa oglasi na zs.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2008 11:17:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.2.2008 11:23:41
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, jaz jutri pridem - torej ob 18h pred Zarjo. Ampak samo, če mi ena od vas pošlje na ZS številko svojega GSM, ker ne bom več stala zunaj kot en pišmevuh
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.2.2008 13:41:03
|
|
|
|
netki
|
špelin@....ti bom jaz poslala zs uršula83....kako je blo na pregledu? Itak je vse ok. a se dobimo pred ali v zarji?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2008 14:37:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.2.2008 15:16:38
|
|
|
|
špelin@
|
netki in auroraa, hvala za cifri. Se vidimo
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.2.2008 15:40:00
|
|
|
|
netki
|
kaj pa če una miza ne bo frej, al pa če bojo tam sedele kake tri pupe....kako bom vedla.....pišuka da ne bom kam drugam uletela.... en razpoznavni znak bi morle met....
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 14.2.2008 16:03:11
|
|
|
|
dzanika
|
Ja res je. Se strinjam s tabo netki. Nekak se mormo prepoznat. hm....
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.2.2008 16:15:17
|
|
|
|
netki
|
ampak kako......??????????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2008 16:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?