|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.2.2008 16:53:44   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image user posted image seveda...rum ni le za pogum, rum je za vsesplosno boljse pocutje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
13.2.2008 17:03:57   
tany83
Run (dominikanski in kubanski, za druge nevem user posted image  oz. karibski) pohladi oz. hladi, ce ga pijes v vrocih dneh.... previrjeno....user posted image user posted image user posted image

no, da ne bom sam o rumu, ker cene me prime kaka skusnjava user posted image ... se dobre da nas ne berejo une na temi ALKOHOL na zanositvi user posted image user posted image user posted image

nej mi ena pove, kaj naj dam se k mesu, ga bom dala v omako oz. zos, da bo boljs okusa.... ga pustim noter in pol zvecer pripravim??? ideje???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
13.2.2008 17:19:35   
_ancica_
glede mesa ti bo pa kera druga mogla pomagat...jst nimam pojma kako se meso pripravlja user posted image user posted image ga ne jem user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
13.2.2008 17:26:30   
tany83
user posted image ... prav nc ga ne jes... jaz sem bla tud vegeterjanka. sam se mela fuuul slabo kri in sem ga mogla zacet jest.... zdaj ko sm z mojim, pa itak ga morem, ker me moj cene sili, da ga jem, kr on je za meso, pol ga morem se jaz in mi je tud vsec, sicer ne vse... moram bit dober kos in fajn pripravljeno user posted image ...

sem mislila, da bom dobila hitr odgovor, sej neki sm dala noter... najboljs da grem une tvoje recepte gledat in se mal mojo knjigo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.2.2008 17:27:41   
sončnica24
Aha ancica si vegeterijanka. Jaz ga ponavadi samo solim pa malo vegete gor, zdaj če pa se še peče pa še ponavadi malce česna.

Ancica ti pa si vegeterijanka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
13.2.2008 17:29:09   
_ancica_
jst sm bla tud prej 100% (mislim brez rib in morskih zadev, ampak sem pa vedno jedla jajca pa mleko), potem sem pa mela neke zdravstvene probleme, pa sem rekla da bom probala vsaj ribe in morske sadeze jest, no in zdej jih se zmeri...mesa pa ne morem, kaj pa vem, se mi kr obrne. Mogoce kaksnega piscanca bi se lahko...mogoce kdaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.2.2008 17:30:34   
sončnica24
No zdaj vsaj vem pri koma lahko iščem ideje za brezmesno kosilo ko se mi ne bo sanjalo kaj naj skuhamo domauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.2.2008 17:31:11   
_ancica_
ja moj je tud pravi mesojedec hahaha user posted image user posted image user posted image ampak nimava nobenih problemov en z drugim. Nisem ena tistih, ki se jim gnusi meso prijet al pa ga vohat...meni je vseeno, samo jem pa ga ne user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.2.2008 17:32:27   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

No zdaj vsaj vem pri koma lahko iščem ideje za brezmesno kosilo ko se mi ne bo sanjalo kaj naj skuhamo domauser posted image

jst velikrat jem ribe, pa kasne morske sadeze, drugace pa sojine zadeve (od hrenovk, do kao mletega mesa itd)...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.2.2008 17:33:46   
sončnica24
Pa te nikoli ne premami da bi košček probala?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.2.2008 17:37:15   
tany83
ah.. bebe pojdite nekam... z vama si ne morem nc pomagt... da bo moje meso  boljse user posted image user posted image user posted image ...

nc grem brskat po receptih in knjigi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.2.2008 17:37:32   
_ancica_
niti ne, vcasih mogoce piscanc...ne vem zakaj, ampak ta mi se najbolj disi user posted image user posted image user posted image ampak ga se nikol nisem...mogoce ga bom kdaj

Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.2.2008 17:38:42   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ah.. bebe pojdite nekam... z vama si ne morem nc pomagt... da bo moje meso  boljse user posted image user posted image user posted image ...

user posted image bo treba res mal pobrskat ker midve nisva za nobeno rabo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
13.2.2008 17:40:38   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Pa saj sem ti napisala malo ga posoli pa malce vegete uporabi, zdaj razen če delaš kakšno posebno omako potem pa še ostale začimbe po njem nameči in pusti da se marinira. Malce pa vseeno pomagam čeprav za omake nisem nek strokovnjakuser posted image , še bom postala ko bom mogla vsak dan kosilo kuhat zdaj še me tu pa tam mama ali pa tašča ven potegnetauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
13.2.2008 17:43:59   
tany83
ja, saj lahko enim, ko jim drugi kuhajo user posted image user posted image user posted image ... saj sol sem dala, vegeto tud, cesen, cebulo, nek premaz... zdaj se marnira...

ti ancica mi pa kar kazi jezik... moja vecerja bo pa boljs kot tvoja user posted image ...

glede na to, da smo v casu intenzivne telovadbe user posted image  mora bit vecerja fuerte in hranilana za user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2240
13.2.2008 17:46:10   
_ancica_
ja hranilna more bit...jaz se bom pa nazrla avokada pa bo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
13.2.2008 17:48:30   
_ancica_
a veste se za kako hrano, ki naj bi pripomogla k vecji plodnosti????? Baje da velik zelenolistnate zelenjave, pa C vitamin...kaj se?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
13.2.2008 17:49:00   
sončnica24
Joj saj res tany tvoji dnevi prihajajo tako da pazi da ne boš korenčka jedlauser posted image , pravijo da rdečo peso pa lahko ( jo imate tam doli) ali ti jo po hitri pošti pošljemuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
13.2.2008 17:52:21   
tany83
joj... nevem katera je se... je bil enkrat en link... provaj mal po netu pogledat, to tud mene zanima in pol prpopaj gor...

ja soncnica mam rdeco peso... to je za kri dobro... jaz vem, da je sadje in ostrige, ma to ni za plodnost ampak potenco... ce ma kateri od vajnih probleme user posted image user posted image ... se posebi v tistih dneh ko se vam veliko user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2244
13.2.2008 17:54:46   
_ancica_
bom mal pocekirala po netu

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
13.2.2008 17:57:43   
_ancica_
http://www.babyhopes.com/articles/nutritionandttc.html

ampak je v anglescini

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
13.2.2008 17:59:00   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

http://www.babyhopes.com/articles/nutritionandttc.html

ampak je v anglescini

ne bi prevedla ti tega... al pa izluscla bistvo ven??? user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
13.2.2008 17:59:33   
sončnica24
Ja je treba jest veliko sadja in zelenjave pa raznoliko hrano pa 5x na dan in verjetno potem ne moreš sfalit ha? V kakšne hujše doktorate pa se jaz ne bom spuščala ni to meni podobnouser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
13.2.2008 17:59:41   
_ancica_
ej, a kera od vaju kadi? kaj pa vajina user posted image ? Jst ne, moj pa user posted image na sreco ni nek hud kadilec, pokadi par cigaret na dan, ampak vseeno...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
13.2.2008 18:01:39   
tany83
jaz sem bla kadilka... sedaj pa ze vec kot 1 leto ne kadim vec... moj user posted image  pa sovrazi cigarete in nikol ni kadil in po moje tud nikol ne bo....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.