|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
12.2.2008 20:31:40   
matejchi
No pa sta tudi za mano oba pregleda, le da ne morem prepisat rezultatov, ker so ostali v kartoteki, ker mi je uspelo zamenjati ginekologinjo (hura!!!), zdaj jo imam v Domžalah.

Drugače so pa rezultati NS super, sporočim naknadno, priporočam dr. Strahovo za NS.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.2.2008 20:43:50   
lana777
Kuku, drage moje!

HVALA, HVALA, ker ste držale pesti za vse nas, ki smo ble dans na NSuser posted image

No, mi2 sva ravn domu pršla (ja vmes je blo treba še taščico obiskat
in ji vse poročatuser posted image ),
skratka rezultati so Ok: Trisonomija 21- 1:4572, trisonomija 13+18 - 1: 64653,
NS - 1,4mm, srček bije  157/min ...

Pa še to - Pušenjak je bil zlo prijazen in zgovoren; odgovoril je
na mojih milijon vprašanj, z mojim pa sva se dogovorila,
da nočva vedet za spol, pa sm si skor premisnla, ker je Pušenjak reku,
da se res lepo vidi ... Sam me je možek fejst za roko stisnu, tk da
bo kruser posted image !

Aja, nimam pojma, če smo se s ktero vidle,
po moje že, ker smo bli kr nagužvaniuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.2.2008 20:48:41   
aradej
Lana kdaj si imela uro?

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
12.2.2008 20:51:55   
matejchi
Ja kaj pa je lahko, če se res tako dobr vidi? Aja... punčka z lulčkom, res je.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
12.2.2008 20:57:04   
lana777
Ne ne, sm narobe napisala, ni blo, da se dobr vidi,
da se vidi, kaj je ... Ker sm ga tud jst skor prijela za besede
pa je reku, da je to stara fora! Tk, da se ne damo z user posted image

Aradej - 16.45 ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
12.2.2008 21:00:11   
iskanje
No po dolgem času se pa še jst malo javim user posted image ,čakam rezultate od dvojnega hormonskega testa a jih ni od nikoder čeprav je od NS že dva tedna mimo tako, da bom jutri poklicala kaj si mislijo upam, pa da bojo rezultati dobri ter da mi nebo treba delat AC.Ker me je malo strah čeprav ni nič takega kot večina pravi.Sicer imam pa v četrtek za user posted image  valentinovo pregled pa bomo videli kolk je naša user posted image  že velika.Kdaj pa ti sploh lahko že povejo kaj bo, jaz naj bi bla v 14 tednu user posted image ?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.2.2008 21:10:01   
lana777
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Aja... punčka z lulčkom, res je.

No, sicer mi pa takle ciničen humor ni najbolj všeč ...
pa kakorkoli je že mišljen ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.2.2008 21:18:22   
Maja T.
Čer!

Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tako super rezultate NS. Še ta teden oz. še v  pon., pa smo končale z NS-ji in potem se počasi začne morfol. user posted image .

Jaz sem te dni v taki gneči glede priprav, da žal nimam časa prebirati niti RR user posted image
Koliko sem na hitro prebrala, kaj dogaja med avgustovkami, Sayuri drži se nam user posted image user posted image user posted image .

Pingo80 ja to je pa res fora user posted image user posted image user posted image , res si bova gradila, ampak še ne letos. Letos bova uredila papirje, ostalo pa počasi naprej. Se nama nikamor ne mudi. Tudi moj pritisk je doma čisto normalen, zgornji je bil max 125, sem se glede tega čisto pomirila.

Punce, ker ne vem koliko bom ta teden na RR, vam vsem, ki imate v teh dneh NS in GP želim vse super in lepe rezultate user posted image user posted image user posted image .

Tako ste pridne, da zjutraj kuhate takoooo dobre user posted image ,user posted image user posted image user posted image , vedno se nasmejim, ko si lahko postrežem s kakšno kavouser posted image .

Imejte se vse lepo in bodite v sončku, poklanjam vam veliko user posted image user posted image user posted image in ljubezni.

ps.
joj kako je fajn biti user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.2.2008 21:23:42   
žanneža
Pozdravljene avgustovke!
Tudi jaz se pridružujem seznamu. Pričakujem tretjega otroka. Moj PDP je 13.8.2008.Spol ni bil dobro razviden, sicer pa mi je vseeno, saj imam že fanta in punco.

zaljubljena mami

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.2.2008 21:40:45   
K_a_t_j_a
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede! user posted image user posted image user posted image Vaši user posted image pa niso tako sramežljivi kot od nas ostalih.user posted image
spelka12 kako lepo, da si se na nas spomnila. user posted image Želim ti, da bi ti tudi čimprej tako čvekala o trebuščkih in podobno kot me. V glavnem želim ti, da čimprej zagledaš user posted image . Jaz še vedno kdaj pa kdaj preberem kaj se na vašem forumu dogaja pri ne pričakujemo M. Te so pa samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zoja miša jaz bi ti odgovorila na vprašanje pa žal ne poznam trgovin po Ljubljajni. Če bom le vedela odgovorit na kakšno tvoje vprašanje ti bom odgovorila. Tudi na moje vprašanje včasih ne odgovorijo, nas je pač veliko. Nič ne bit jezna. user posted image user posted image

Jaz imam pa nizek pritisk zdaj v user posted image , prej sem imela normalnega. Včeraj sem ga imela 102/49, na pregledu 4.1. pa celo 80/40. A mogoče, da premalo pijem?user posted image
žanneža dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.2.2008 21:49:30   
Vilika
En lep pozni dober večer!

Mi smo nazaj z NS in rezultati so kul:
NS je 1.8, trisomija 21: 1:5642, trisomija 13+18: 1:80482. Veliki smo 71.5mm, kar ustreza starosti 13T1D, in PDP naj bi bil trenutno 18.8.08. Uauuu, skoraj 1 teden prej!

Spola nisva hotela vedet, čeprav je rekel da ga lahko pove in imam na sumu (tudi glede na ogled filmčka - kjer se je user posted image tako lepo nastavljal) da bo user posted image . Ampak tudi mi še vedno vstrajamo pri user posted image .

Po pregledu sva bla oba z user posted image cist adijo (beri- zasanjana). 

Pušenjak je bil prijazen in dobre volje. Vprašanj mu nisva nič kaj dosti postavljala, saj je bilo vse več ali manj jasno.

Naša pikica je med pregledem udobno nameščena spančkala, z ročicami ob glavici - krasen prizor. In tako se je dalo vse enostavno izmerit, ko pa je hotel zmerit odzadaj, se ni hotela premakniti user posted image , že sedaj je trmasto to naše bitjece. Potem je moral kar nekajkrat butnit  v moj trebušček da se je obrnila in nama z user posted image je blo ful smešno in sva se hihitala.. Noro, v glavnem!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.2.2008 21:53:01   
Maja T.
Žanneža dobrodošla med nas user posted image user posted image user posted image .

Zoja miša ne se jezit, tako kot ti je že Katja lepo napisala, dosti nas je... Saj veš, da smo vse en tim user posted image   in bi bile zelo vesele, da ostaneš pri nas user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.2.2008 21:53:15   
lana777
Vilika, čestitamuser posted image ,
res je blo fajn danes pri Pušenjaku.

Smo se pa mogoče vidl; sta bila po peti na vrsti?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.2.2008 21:59:06   
lana777
Žanneža - pozdravljena, čestitkeuser posted image  in vse dobro v nosečnosti.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.2.2008 22:01:42   
Maja T.
Vilika dober filing kaj? user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.2.2008 22:08:48   
Vilika
Maja T. - noro dober, sploh ne vem če bom lahko zaspala...

Lana777 - ja po peti uri sva bila. možno da smo se videli - jaz sem manjše rasti in temnolaska, moj pa visok in rjavolas - oba malo bolj okrogla user posted image . A si ti morda skodrana in blond?

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
13.2.2008 6:01:23   
nell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kava, kapučin danes za vse vas...čisto po želji.

Joj kuham ga jaz, ne morem verjet...no to je tik pred odhodom v LJ - držite pesti, da bo vse ok...če bom lahk se oglasim ko pridem, če ne prihodnje dni.

Vsem puncamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate.

bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
13.2.2008 7:38:39   
lana777
Jutrouser posted image ,

Nell - seveda ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju

pa hvala za kavico ...

Jaz natrosim sam še čokolado, pa bo za vse user posted image  ...

Vsem lep dan in kakšen sončkov žarek!
Pa dejmo razvajat svoje user posted image  že dans, ne čakajmo na jutriuser posted image !

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
13.2.2008 8:05:17   
soncek3
Jutro!,

Za mano je ena zaskrbljena noč. Včeraj sem imela GP, pa nismo slišali srčka, samo mojegauser posted image . G pravi, da to ne pomeni da je kaj narobe, sploh zato, ker nič ne krvavim, pa pred tremi dnevi na NS je bilo vse tako super. In 12t * 5d je že. V petek imam ultrazvok (pri nas v ZD ga nimamo), da bo bolj podrobno videl kaj se dogaja. počutim se pa isto kot dni nazaj, špika me spodaj, slabo mi je, pa glava me je zadnje čase začela bolet.

Joj sem zaskrbljena, user posted image ne vem kako bo do petka! Danes se sigurno še kaj oglasim. Če bo na UZ OK imam naslednji pregled 10.3., kg pa so +1,5.

Pozdravljene vse nove in vse dobro želim!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
13.2.2008 8:10:28   
buruolan
Dobro jutro vsem souser posted image ,
včeraj pri Pušenjaku je blo fantastično. Res je enkraten tale gospodič - preprosto oblečen, zgovoren in sploh sva bila oba z mojim totalno navdušena nad njim. Rezultati so super. noseči smo malo več kot je bilo rečeno na prvem pregledu - 13 t in 2 d. Moj PDP je po novem 18.8. Pa vse kaže, da bo najin prvorojenček - user posted image . Aja, najbolj sem bila fascinirana nad bitjem srca - je bilo tako glasno, da sem kar malo poskočila.
Drugi pregled imam jutri - tako, da Erin, jutri sporočim še težo.
Skratka po včerajšnji nuhalni sva bila oba kar malo v transu - čisto presrečna.

Ne vem če sem se s kašno od punc srečala, ker sem bila sicer naročena ob 16.30, na vrsti pa sem bila okrog 17.

Čestitam tud vsem ostalim, ki ste imele včeraj pregled.

Lepo se imejte, danes nas čaka spet en lep sončen dan.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
13.2.2008 8:44:34   
sayuri
sonček3 držim pesti, da bo vse v redu. Verjamem, da te tole malo skrbi, vendar se skušaj zamotit in čimbolj mirni počakati do petka. user posted image
iskanje , koliko časa se pa čaka te rezultate presejalnega testa? NAj pridejo čimprej, da boš mirna user posted image
Zoja Miša se mi zdi totalno brezveze razburjat za takšne malenkostne stvari. Prav jaz sem pisala na naši temi o tem, da se bo na Rudniku 28.2. odprl nosečniški oddelek H&Ma in dobro je malo pobrskat, pa preberat. Mislim, da sem celo 2x o tem pisala. Sama ponavadi odgovarjam na tista vprašanja, na katera vem odgovor. Glede spodnjega perila ti ne znam pomagat-jaz nosim običajne nizke spodnje hlačke. Poglej, tukaj nas je veliko in verjetno se stirnjaš, da je težko popolnoma vsaki vse odgovorit. Osebno ne poznam popolnoma nobene punce - no-z Erin sva se na NS srečali in to je tudi vse. 

Kdo je danes kuhal kavo? nell je bila ta pridna user posted image   user posted image

Včeraj se je pa res veliko dogajalo na NS user posted image . In celo nekaj pogumnih avgustovčkov se je pokazalo user posted image . Super user posted image . Čestitke za lepe rezultate.

JAz sem resnično zelo v redu v prmerjavi z preteklima dvema mesecemauser posted image . Če bo šlo tko naprej i če to pomeni konec bruhanja, potem sem na konju user posted image .

Zunaj se smeji sonce. Naredite si lep dan user posted image

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
13.2.2008 8:50:16   
Zoja Miša
Dobro jutro tudi z moje strani! 

Nell hvala za kapučin, mmmmmmmm...., si mi lušte naredila, tako da si ga bom verjetno res skuhala.
Arait hvala za odgovore in spodbudne besede. Verjetno včeraj ni bil moj dan! user posted image
Matejchi tudi jaz grem k dr. Strahovi jutri.Jupiiii.  Seveda si želim predvsem dobrih rezultatov! user posted image
Katja, hvala za lepe besede. In jaz bi na tvojem mestu poskusila več piti, čeprav vem, da je mučno, ker tudi jaz se moram kar siliti s to pijačo.user posted image
Maja T ostajam tu! Ste se mi k srcu prirasle in seveda smo tim! user posted image
Sonček ne skrbi, seveda je vse o.k. Držim pesti za UZ!

Lep dan in ulovite kaj sončka, tiste, ki imate možnost. Jaz, ko odhajam iz službe vidim le še sončni zahod.user posted image
In drugače, se še katera ob večerih počuti slabo? Meni je najbolje, ko ležim v postelji in ko me vsi pustijo pri miru! Prav nič fajn mi ni, da sem taka, ampak si ne znam pomagati! user posted image

Vsem, ki imate danes preglede, vse dobro... user posted image

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
13.2.2008 8:52:35   
Zoja Miša
Sayuri, verjetno sem si zaslužila tole kreganje...user posted image  
Se oproščam, ampak, kot sem rekla, ni bil moj dan.

Se poboljšam in še enkrat želim veliko sončka...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
13.2.2008 8:55:07   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri, verjetno sem si zaslužila tole kreganje...user posted image  
Se oproščam, ampak, kot sem rekla, ni bil moj dan.

Joj, nisem hotela, da zveni, kot kreganje user posted image user posted image user posted image . Enkrat smo o tem že razpravljale - katera je že pisala, da je ne opazimo - arait al katera user posted image  Sem ji takrat rekla, da naj vpije, kriči...user posted image   Veš, vse smo občutljive, sploh zdaj od kopice vseh teh hormonov user posted image . Zato nam je oproščeno. JAz ponavadi odebelim črke, spremenim barvo in pol deluje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
13.2.2008 9:04:41   
soncek3
Hvala za vzpodbudne besede.

Sayuri, za tebe bi pa res bil že čas, da začneš uživati v nosečnosti, kaj vse si že dala skoz! Res držim pesti, da se ti vse slabosti in tegobe nehajo in te tvoja malčka popeljeta v najlepše trenutkeuser posted image . Verjamem, da bo tako. Čim je pa kaj narobe, te začne skrbet, take smo user posted image .

Sem si pa prebrala par tem o ss in je vse možno. Grem raje kaj drugega delat, da ne bom samo na to mislila.

Uživajte v krasnem dnevu!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

noge
Lelly28 RR

Kako uredite dlačice na nogah med poletjem?

grem k kozmetičarki (0%)

brijem doma (29%)

z epilatorjem (29%)

z voskom/ depilacijskimi trakovi doma (14%)

sem šla na trajno odstranitev (7%)

pustim dlake (21%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!