|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
11.2.2008 17:38:53   
nynna
živjo!
Tudi za mano je prvi pregled noseča dobrih 9 tednov. Srček bije, velikost cca 3 cm vse ok, vesela za znoret. Drugi pregled mam 13.3. na nuhalno se moram pa še naročit. PDP 12.9.
Zanima me pa nekaj. G. mi je rekla da moram do konca nosečnostiu jesti tifol pa še ene tablete z ribjim oljem. Pri prvi nosečnosti sem jedla tifol samo prve tri mesece pa nič drugega. Zanima me če ima še katera takšna navodila?
Lep pozdrav in brezskrbno nosečnost želim vsem.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.2.2008 17:51:08   
*zoe*
Helo,
lep pozdravček vsem user posted image . Vikend je bil res lep in se ga je splačalo preživeti zunaj.

Zopet je nov teden, zato držim pesti za vse tiste, ki imate preglede, da bo vse ok in boste videle svoje pikice.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.2.2008 17:53:43   
*zoe*
Nynna jaz sploh nič ne jemljem, pa tudi pri prvem pregledu me niso poslali v laboratorij tako da ne vem kakšna je kaj moja kri. Bomo videli 20.2.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.2.2008 18:09:33   
nynna
*zoe* mene samo malo moti, ker je pomoje ta naval predpisovanja tablet pri moji G. posledica kakšne njene pogodbe s kakšno dotično farmcevtsko firmo. Ravno danes so mi v lekarni odsvetovali elevit ker ima koker preveč vitamina a in preveč joda zame ker imam težave s ščitnico. Res ne vem. Ni mi za pretiravat s temi pripravki umetnimi.
LP

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.2.2008 18:37:43   
*zoe*
Ja saj sem jaz tudi hotela biti pametna in se zatabletat z raznimi vitamini, pol mi je pa una v lekarni rekla, da naj rajši nič ne jemljem in najprej počakam krvne izvide. Ginekologinjo sem pa tud pozabila vprašati na prvem pregledu kako je s tem, sama mi pa tudi ni nič rekla.

Najbolje, da se še enkrat pogovoriš z njo.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.2.2008 18:41:00   
*zoe*
Drugače me pa po eni strani zebe za znoret, skoz zmrzujem, po drugi strani pa se potim - to mi ni glih normalno. Ali ima še katera ta problem? Najslabše je še to, ker imam vonj sedaj kot lovski pes in se takoj zavoham. Groza! Drugim me sicer kao ne vohajo, ampak jaz se pa user posted image .

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.2.2008 21:11:16   
meta21
dotika ti bi res morala bit  na začetku 9. tedna ampak a maš mogoče ful dolge cikluse? V tem primeru je možno, da je kasnej in ti je datum določil na podlagi velikosti ploda. Lahko pa da je napisal starost ploda, ki je itak ca. 2 tedna manj od nosečnosti? Ne vem, ugibam.

zoe kar se lovskih psov tiče... Ti vsaj sama sebi smrdiš. Meni smrdijo vsi ljudje okrog mene. Točno vem kdo kadi, kaj je jedel, kater parfum in mehčalec ima oz. nimauser posted image .  Pri nas doma se že skoraj razkužujejo, preden pridejo v mojo bližino.

Drugač se mi pa res ne da seznama popravljat. Saj pride naša mami Kahlo, pa bo poskrbela za vas punceuser posted image .

papa

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.2.2008 21:54:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  nove nosečke.

nynna, sem že 1x bolj v začetku pisala.... Elevit ima res kar precej vitamina A in to res ni najboljše. Od vseh teh stvari je edino folna kislina tista, ki lahko zdaj naredi kakšno korist in 100% ne more škoditi. TAko da folno le jejte, vse ostalo pa res takrat, ko se pokaže potreba.

Jaz sem tudi že bila v laboratoriju in bom šele na naslednjem pregledu izvedela, kako je s krvjo. Na toxo sem negativna (vsaj do lani sem bila user posted image ) in to je res ena stvar, katere me je strah na vsakem testiranju.

A. septembrka

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
11.2.2008 22:05:46   
maybebaby
Sarcy...jaz sem imela krvni test dva tedna po IVF in vrednost pri prvem krvnem dajanju nekaj čez 600. Je pa bistvo hormona da se mora na dva dni podvojit. Čez dva dni so mi zopet vzeli kri in je bila vrednost 1400. Le tako je primerljivo- če ti spremlajo porast hormona beta- nekaj.
Upam, da sem ti vsaj približno odgovorila. Ti še kar enkrat daj kri, pa boš pomirjena boš videla.user posted image

Vsem en velik objem in veliko drobnih user posted image  za srečo...

caučk...

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 984
12.2.2008 6:42:47   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Drugače me pa po eni strani zebe za znoret, skoz zmrzujem, po drugi strani pa se potim - to mi ni glih normalno. Ali ima še katera ta problem? Najslabše je še to, ker imam vonj sedaj kot lovski pes in se takoj zavoham. Groza! Drugim me sicer kao ne vohajo, ampak jaz se pa user posted image .

Mene zebe, ko sem utrujena in to tko zebe, da ne pomaga nobeno oblačila al pa odeja - samo počivanje (spanje) me ogreje - se počutim že kot, da bi bla sama en dojenček user posted image  če sm pa kr naprej zaspana, pa zmatrana...

Ponoči med spanjem mi rata pa fuuul vroče.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.2.2008 7:37:10   
pikica36
jutroo!!

probleme z vročino mam tud js ponoči.mene sicer zebe ne, mi je pa ponoči vroče, da se odkrivam , pa imava v spalnici zaprt radiator, tako da je bolj ko ne hladnouser posted image
hormoni punceuser posted image
moje joške še vedno težke in boleče... drugače hvala bogu nimam kakih slabosti ali slabega počutja.

vsem čestitke za opravljene preglede vsem ki še čakamo, da vidimo svojo pikico pauser posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 986
12.2.2008 7:37:16   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Drugače me pa po eni strani zebe za znoret, skoz zmrzujem, po drugi strani pa se potim - to mi ni glih normalno. Ali ima še katera ta problem? Najslabše je še to, ker imam vonj sedaj kot lovski pes in se takoj zavoham. Groza! Drugim me sicer kao ne vohajo, ampak jaz se pa .

jst mam tut podobne težave
tko da nč skrbet.......bo minilo...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 987
12.2.2008 7:44:40   
taja1235
Jutrčk vsem,

moje počutje v redu, slabosti so minile... Ja pri meni se ze malo vidi izboklince
tko da kavbojke so ze odpisane. V četrtek mam pregled ob 15.30 punce prosim
drzte pesti da ugledava s fantom naso malo pikico.

Srečno vsem user posted image  in pazite nase.

Sm v sluzbi pa mam zelo malo časa da bi kaj več napisala...se javim po pregledu user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.2.2008 7:56:02   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: maybebaby

Sarcy...jaz sem imela krvni test dva tedna po IVF in vrednost pri prvem krvnem dajanju nekaj čez 600. Je pa bistvo hormona da se mora na dva dni podvojit. Čez dva dni so mi zopet vzeli kri in je bila vrednost 1400. Le tako je primerljivo- če ti spremlajo porast hormona beta- nekaj.
Upam, da sem ti vsaj približno odgovorila. Ti še kar enkrat daj kri, pa boš pomirjena boš videla.user posted image

Vsem en velik objem in veliko drobnih user posted image  za srečo...

Najlepša hvala za odgovor bom dala kri spet jutri

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.2.2008 8:06:48   
KAHLO
Dobro jutro punce!user posted image

Tudi mene muči ta vročina ponoči, še posebej k se moj user posted image  stisne k meni, ne gre ker me takoj poličje vročični val...........zdaj spim že v kratkih rokavih in kratkih hlačah.....čez dan me pa zebe k sto hudičev.user posted image
Jaz navadnih hlač več ne spravim gor...tako da že pridno nosim une nosečniške z elastiko, da je boj buši na prostosti, ker če ne mi je bilo full slabo pa še ščipalo me je, še dobro da je moja sestrica nabavla nekaj pre dvema letoma no pa še jaz sem lani k sem bila prvič nosečka, tako da z hlačami nimam problemovuser posted image  

Sem vidla da smo dobili dve novi.........supeeeeeeeeeeerrrrrrrrrruser posted image user posted image  bomo ju kar prfočkali, da ne bosta kam pobegniliuser posted image

Vse k ste bile na pregledu vam čestitam user posted image user posted image

Kaj se pa tiče te folne kisline se pa popolnoma strinjam z A.septemberko.....jaz sem na začetku na veliko jedla centramed mami (kateri vsebuje še druge vitamine in minerale), mi je tudi g pri prvem pregledu priporočila, no zdaj pa mi je rekla da so delali neke raziskave in da če bi imela težave s sčitnico ...bi lahko bilo krivo prav to...saj je v današnjem času v jedilni soli že povečana koncentracija joda, ker pa ga vsebujejo tudi te tabletke, ima lahko to vpliv na ščitnico....tako da punce k želite oz jemlete kakršne koli vitaminske oz. tablete jejte to folno, ostalo pa potrebi.  

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.2.2008 8:30:29   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 2021P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image , 3031 let, NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 28 let, 2P 13.3., NS 25.2, PDP 7. 9. user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  2P 12.2., PDP 8. 9.,user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image ,25 let, 2P 20.2.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  *nana*            -1. user posted image , 2P 18.2., PDP 9.9.
user posted image  zakzak             -1. user posted image ,32 let, 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 27 let, 3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., NS 6.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -1.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  
user posted image   račkapk           -3. user posted image , 33 let, 290291P 15.2, PDP 13.9.
user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image , 32 let, 2P 25.2, PDP 13.9.user posted image
user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 2.P 20.2., NS 6.3., PDP 15.9.
user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 511512P 14.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2., NS 7.3. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image ,30 let, 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , 2P 21.2, PDP 20.9. user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 25 let, 2P 6.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 28 let, 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, P 21.3., PDP 29.9.user posted image
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image , NS 21.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image *dotika*           - user posted image , 2P 17.3., user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

Danes držimo pesti za alyso, metuljčico27, nosečko08user posted image user posted image user posted image , čakamo pa še na novičke od ajcom1, babywish, tejchy in anonimneLuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.2.2008 8:34:38   
Tejchy
Dobro jutro nosečke!

Jaz sem imela včeraj težko pričakovani tretji pregled.. Naš user posted image  pridno raste.. velik je že celih 2,6 cm user posted image  user posted image  Poslušala sem tudi user posted image  kako bije user posted image  .. Naš user posted image  pa tudi že miga z rokicami in nogicami... user posted image  user posted image  Bi lahko rekla, da mi je pomahal user posted image  user posted image  user posted image  Vse OK v glavnem... zdaj pa odštevat dneve do NS. Upam, da čimprej minejo ti trije tedni...

Drugače pa se počutim super.. V roku 14 dni sem se zredila za 1 kg user posted image  Nobenih slabosti, redno plavam, hlače pa tudi počasi postajajo preozke, tako da bo treba počasi v shoping.. Še sreča, da nisem vrgla stran nekaj starejših hlač, ko sem imela še kako kilo več.. mi zdaj na začetku kr prav pridejo user posted image .

Vsem prav lep sonček pozdravček...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.2.2008 9:22:21   
jolly123
Pozdravček vsem!

Jaz sem s svojega prvega pregleda, vendar je plodek še premajhen, da bi se kaj videlo user posted image . Po velikosti naj bi bila v 5 -em tednu. Na ponovni pregled me je naročila 20. februarja. Joj upam, da bo do takrat že kaj vidno, ker tole čakanje ubija.
Sicer mi je pa naročila naj pijem samo folno kislino, drugega ne rabim menda.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.2.2008 10:33:32   
Anonimen
Ojla, lep sončen dan vsem souser posted image .
Slabosti so minile, bliža se 12t in NS - komaj čakam.!!!! Mi pa je trebuh tako lepo zrastel, da sem kot nekatere user posted image  v 5m vam moram prav pripopat slikico. Ob priliki vam jo tudi bom user posted image . Sicer že pri prvemu sem v 5m bila kar obilna in na koncu sem mislila, da se bom razpočila user posted image
Po Ns se vam tudi razkrijem, obljubim user posted image

Me veseli za pozitino opravljene preglede. jolly123 držim pesti, da plodek zraste user posted image user posted image user posted image

Žal imam bolj malo časa za se javljat ampak mislim na vas.

AnonimnaG

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
12.2.2008 10:36:05   
bučkabb
jolly nič bat in veselo naprej, boš vidla, da boš na naslednjem pregledu že vse jasno videla in da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image

no drgač vas pa jaz tudi po podaljšanem vikendu spet pozdravljam, smo bili od petka pa do včeraj na smučanju tak da sem še zadnjič mal smučala, sej pretiravala nisem. zjutraj sploh nisem mogla, ko mi je še kr fajn slabo.

ne vem več kaj naj naredim oz. pojem, da bo boljš. apetita nimam, vse mi smrdi, sam če pa nič ne jem sem pa lačna in mi je še bolj slabo. ma bo že boljš, gremo z optimizmom naprej.

držim pesti za vse, ki ste na vrsti za prvi pregled in seveda za vse ostale user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 995
12.2.2008 13:03:55   
Olivija*
Pozdravljene, souser posted image !

Mene danes popoldne čaka prvi pregled in šele potem vam bom lahko 100% povedala, če spadam med vas. Upam, da se vrnem z veselimi novičkami.

Joj, sem živčna!

Lp,nosecka

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 996
12.2.2008 13:33:24   
KAHLO
nosečka keine panik.........vse bo o.k, user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla.....ti se sam pogumno na un stol skobacajuser posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 997
12.2.2008 15:22:10   
alysa
Sem imela danes pregled in je vse OK, zrastli smo in tud že migamo. Železo se mi je popravlo - tega sem najbolj vesela, da mi vsaj zaenkrat ne bo treba še teh tablet jemat. Sem že tud mal zredila, drgač pa bom še naprej v bolniški. Nuhalno imam 26. 2., 3. pregled pa 14. 3.

user posted image Alysa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 998
12.2.2008 19:33:16   
morango
Ojla, vsem skupaj! In user posted image user posted image user posted image  za vse nove nosečke.

Meni so se jutranje slabosti premaknile na večerne in popoldanske. Res smešno, dopoldne lahko normalno funkcioniram in jem, popoldne in zvečer mi je ob vsaki jedi slabo. Potem sem lačna, pa mi je še bolj. Pa saj poznate te znake. In ko pridem iz službe bolj ali manj prespim popoldan in večer. Do kakšnih mejlov se še spravim, vse drugo je preveč.
V nakupe hlač pa se spravim konec februarja, do takrat bo šlo s temi, ki jih imam, in krili. Zdaj mi je kar žal, da sem si vedno kupovala ozke stvari.

Lepo se imejte in pazite na svoje pikice!user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 999
12.2.2008 19:51:44   
*zoe*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za preglede in vaše pikice.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.