![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2008 17:25:54
|
|
|
|
spps
|
ojla!jaz pa že cel popoldan čepim na compu in iščem bilo ktk da bom kmal diplomirala ake podatke o mojem polbratu,ki ga ne poznam,tk da bom kmal diplomirala uspeha pa nobbenega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2008 17:40:36
|
|
|
|
_ancica_
|
Evo, jaz se tudi samo na hitro javljam...sva se z mojim ravno stusirala, zdej pa greva ven v mesto po presto Lep dan vam zelim...se mogoce se kaj javim danes oz jutri...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2008 17:42:13
|
|
|
|
tany83
|
spps saj bo boljs... jaz mam velik dela danes... pa se fuul sem nekam utrujena in vse tko pocasi delam, da to ni res.... ura bezi jaz pa sem skoz na enem in istem mestu ... moram mal pohitet.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2008 17:43:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Evo, jaz se tudi samo na hitro javljam...sva se z mojim ravno stusirala, zdej pa greva ven v mesto po presto Lep dan vam zelim...se mogoce se kaj javim danes oz jutri...cau bau hej ancica.... uzivajta s tvojim ... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 15:04:44
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro / dober dan... kako ste kaj cvekice???? danes sese nobene ni nic oglasila, se pozna da je nedelja... vse pohajate... jaz bom danes kar doma, ker moj dragi dela.. jutri pa grem pohajat... na safari ... komi cakam, da grem mal ven in da me mal soncek prime.... upam, da pride kaka cvekica tle okol, da mal poklepetamo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 16:08:58
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany da se se danes na hitro javim...sem ravno vstala. Vceraj sva sla z mojim v mesto, malo trgovince pogledat, potem pa na vecerjo v mehisko. Je bilo prav supe tako malo za spremembo. Danes je pa moj rekel, da bi rad lenaril doma. Bova skupaj kak film pogledala, pa malo potelovadila, pa bo dan hitro minil Jutri te potem ne bo doma? Upam, da bo vsaj katera gor na RR-ju, da mi ne bo prevec dolgcas. Ti pa le pojdi malo ven na soncka. Pa ce bos kaj poslikala, nam le poslji. Zdaj nama grem pa zajtrk pripravit, potem pa veselo na lenarjenje Lep dan vam zelim!!! cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 16:28:13
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica midva sva pa vceraj na pico sla... ja jutri bom pa upam, sla na moj tezko pricakovani safari... ker to je men najboljsa ekskurzija in res komi cakam, sam kaj ko ponavadi moj ne more... pol pa mava za it na zabavo zvecer od lastinika te ekskurzije, ker je vabljena agencija od mojega dragega in morva tja, pa se fuul sta frenda moj in lastnik tko, da je treba it... se bom provala kaj javit, ce mu uspe... slikala bom in dala slike v album... .... saj jutri bo soncnica prisla z vikenda in bosta klepetale veselo popoldan... pa si bos zvezdice pridobila.... jaz sam sama danes, tko da se doooolgocasim... nikjer nobene cveke.... moj pa dela .... bom mal zelenjavne juhe skuhala, to bo pa tud vse, ker pospravljala sem vceraj..... lepo se imejta s tvojim ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, danes, ko pa ni nobene na RR-ju, se pa jst javljam. Pa ne zato, ker bi se vas izogibala. Ampak nobenega časa več nimam. Ta vikend pa sem bila na morju v Portorožu in bilo je super. Sam tolk, se vam javljam, da vam povem, da sem ok in da se imam za enkrat v službi super. Se še kaj javim. Lp
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:10:40
|
|
|
|
spps
|
jaz sem,da ne boš sama super ,da se maš v službi fajn,prvi vtisi so najpomembnejši
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:23:00
|
|
|
|
tany83
|
ojla gantar si nas prsla mal pogledat.. lepo.... no, sam da se mas fajn v sluzbi.... jaz jem m&m bonbone in sem na lovu za letalskimi kartami... zdaj pa sem se sem mal prsla pogledat... sam je bl dolgcas danes tle...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:25:10
|
|
|
|
spps
|
ojla,tany! a se ne potepaš danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:28:34
|
|
|
|
tany83
|
ne... moj dela ... jaz se bom jutri, ko boste vsi delali, jaz bom pa uzivala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:30:29
|
|
|
|
spps
|
to pa vrjamem ,pol ko še boš ti kr uživala bom pa jaz spala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:32:41
|
|
|
|
tany83
|
aha res je ... komi cakam jutri da grem mal okol, k danes je prav tle... no zdaj si vsaj ti prsla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:34:18
|
|
|
|
spps
|
mal sem izkoristla priliko,ko je moj šel ek dela za njegov bicikl iskat malo sem žezrihtala za spanje,tk damam zdaj mal fraj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:42:47
|
|
|
|
tany83
|
pridna ... pol lahko na hitro eno receva
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:47:41
|
|
|
|
spps
|
aha,je treba izkoristit vsak trenutek in kako si preživela današnji dan? od mene danes ni nobene koristi sem napihjena ko žaba,tk da mislim,da bom ta teden prišla za vama z ančico k marčevkam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:51:54
|
|
|
|
tany83
|
jaz tud nisem delal nc.... sam juhico sem skuhala.. to je blo vse..... hm ... upajmo, da se pokaze .. jaz sem zaenkrat se v februarju... k sem cist na konc... ... nevem, al mam O al ne.. neki podobnega je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:55:01
|
|
|
|
spps
|
aja,sem pozabla da maš kratke cikle pr men bo jasno vse ta teden,pa saj sekiram se ne več. pol pa čimbolj pridno slončkaj te dni
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 19:59:43
|
|
|
|
tany83
|
ma meni se 32 dni ne zdi kratko ... telovadim pa pridno ... da sem skoz v praksi ..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:03:39
|
|
|
|
spps
|
zdaj sem pa pošteno zbrkala nekaj ,ena ma na 24dni no 32 dni,pa je kr dolgo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:08:39
|
|
|
|
tany83
|
... ja jaz jo mam na 32 dni... je se nisem mela v februarju... drgac spps ves mam koledarcek pr imenu ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:14:04
|
|
|
|
spps
|
se nisem pozornosti polagala zdaj bom vedla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:19:23
|
|
|
|
tany83
|
.. saj jaz tud sama pozabm, da mam to... sej to je sam tko za kot lepotni dodatek,,, drgac pa jaz sploh ne gledam kdaj mam O in se s tem ne obremenjujem, ker cene bo spet kriza k pride ... je blo januarja prehudo ... tko, da pustmo pr miru... kar bo bo... sej drgac gremo v nove boje naprej.. enkrat bo... sam pozitivni moremo bit... a ne??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:20:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... sam pozitivni moremo bit... a ne?? to pa absolutno
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.