kodrana
|
ojla. je že čas, da se malo javim. sem videla,da me je špelin malo pogrešala . prebirala sem vas vsak dan malo, vendar kar nisem se vključila. ker sem vedla, da če začnem čvekat, potem ne naham . res ste pridne čvekice. včeraj je imel moj dragi rojstni dan, vendar smo že cel vikend po malem praznovali. naredila sme bananin sladoled, ki je odličen-bil. ga ni več . pa domač sok sva naredila iz pomaranč in limon. njami. pa spekla sme mu nutellino torto. pa še kremšnite sta naredila tašča in njegova sestra. tko da, so šle kilce spet gor. a joj. enih +8kg imam sigurno, če ne več. ni čudno, da moram na cukr test. Estrella g.p. imam v petek 15.2 in ne v četrtek 14.2. mi ga je prestavila, ker v četrtek zdravnica ne more. špelin tako sme vesela, da boste dobili . sme kar nekako imela skos občutek,da bo . in od srca vam ga privoščim.. da ne bodo samo v večini, a ne? aurora, dobro se vidi, da je . brez dvoma . edinaos žal mi je,da imaš tako g. reva boga, tebe tkole bolijo sramne kosti, pa kot da ni nič takega. pa še verjamem,da se je težko vrnit, pa še če je tak pritisk v službi. pa še tako občutljive smo sedaj. upam,da ti da os. zdravnik bolniško. Naty za sobico. mi2 ne bova nič kaj rihtala. saj sva trenutno v bodoči otroški sobi, ker morava spalnico preuredit. tako da, za enkrat ostane tako. mogoče bom dala tam kjer bo posteljica, kako nalepko na steno ali pa bom kaj narisala. za enkrat. drugače pa sme tudi jaz kupila že decembra Dojenčkov album z ilustracijami Jelke Reichman, tako kot Naty in mi je zelo všeč. najin jenči mi še vedno leži nizko in pritiska na mehur, tako da zna bit kar nadležno. ti imaš tudi te težave, kajne Estrella? je pa res, da raje vidim,da me non-stop lulat tišči, kot da mi je skos slabo. me pa včasih brcne v mehur, kar je izredno neprijetno. BOJANC hvala za lepe želje. tudi me mislimo na tebe in ti želimo, da si opomoreš.. . Estrella mene po samo otrdi maternica in traja minuto- dve,da popusti. če te trga, potem pa res ni dobro. magnezij pa piješ, kajne? itak. aurora jaz najraje jem zeliščni namaz. tega imam najraje. keglove dlema na vsake toliko, ker imam težave že sedaj, če močno zakašljam.. tako da ni ravno fajn. pa še bebica mi leži skorajda na mehurju in me včasih nujna sila, da grem lulat, ker se lepo namesti na vodno posteljo (beri:mehur) . dlake mi rastejo mogoče po nogah malo manj, ampka pod pazduho, pa normalno ali pa še bolj..ker si jih moram brit vsak drug dan. za robčke pa tudi jaz še ne vem. še za marsikaj drugega ne vem.. barbaw mislim,da je kar malo sramotno,da se nihče nič ni spomnil ob rojstvu tvojega sineka. mene baje tudi nihče ni prišel niti pogledat, ko sem se rodila. nihče.. ampak jaz tega ne razumem. kako voščilnico ali vsaj potem obisk na domu in kako malenkost .. ne vem, no. rojstvo je pa res tako lep dogodek. ne morem vsega pokomentirat. žal. mi boste oprostile, kajne.. sem že utrujena . mi bomo pa danes jedli domače sirove štruklje z domačo juhico (krompir, korenček, koleraba) in domačo zeljnato solato. prej tega nikoli nisme jedla, ampak če bi vedela,d aje tako dobro.. njami,njami.. mah, kako se meni godi. ta teden ima tašča popoldan službo in nas tako razvaja. da lahko tudi ajz pišem diplomsko. drug teden kuham jaz. se tipkamo..