|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
12.2.2008 9:39:08   
Naty*
Oj bejbe! Js sm vas zadnje tri dni pridno brala, ampak nisem mela časa nič napisat, ker sem čist padla v urejanje otroške sobice user posted image . Sem ugotovila, da mava cunc tja do tretjega leta user posted image , vse je že pospravljeno v omari, pol bom pa samo preprala tisto, kar bom uporabljala in prestavila v previjalno komodo. Moj je bil čist šokiran, ko je zdej na kupu, kolk že mava vsega...ja sobica se bliža koncu urejanja user posted image . Tko da glede vraževernosti....js očitno bolj mal dam na to user posted image .

aurora sva tud previjalno komodo od Lip Poljčane zbrala, ampak da ti povem, da je na Sonček.si samo 196 EUR pa še darilni bon v vrednosti 8 EUR dobiš zraven. Aja pa še na dom ti dostavijo user posted image . Aja glede albuma sm pa js naročila Dojenčkov album z ilustracijami Jelke Reichman pri Svetu knjige. Sm ga dobila prejšnji teden, kolk je to luštkana stvar user posted image ...

špelin@ čestitke za user posted image user posted image ! To je pa res moglo bit lepo presenečenje user posted image .

Estrella* js sm kr sama popravila moje podatke o teži in cm, pa prestavila sem se na uradni PDP, da ti prihranim delo user posted image . Kaj čem, bližamo se maju, pa naj vidimo, kolk drži datum ZM... Pa pobarvala sem se tud za srečanje v soboto.

BOJANC lepo, da si se javila, upam, da se že kaj boljše počutiš user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
12.2.2008 9:44:27   
Naty*
aurora popravek.... 190,88 EUR pa poštnina 2,88 EURuser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
12.2.2008 9:44:30   
Anonimen
Dobro jutro souser posted image , pri nas se zelo lep dan dela. Skratka sem se naročila k osebnemu zdravniku za ob 11h, in upam da se bom z njim bolje zmenila kot pa z G.

Estrella: jaz na srečanje grem se vozim z TamaroJ, me je že špelin@ pofarbala user posted image (ker se sama ne znamuser posted image )
špelin@: čestitke za user posted image , je fuuul u redu zdravnica vemuser posted image in od srca  daš tistih 68  EURuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
12.2.2008 9:47:10   
aurora28
Špelin@ ja tega lulčka se pa res ne bi dalo zgrešiti user posted image user posted image user posted image . Super profil ima vaš sinek. user posted image user posted image user posted image

Naty
jaz sem tudi gledala ta album in še razmišljam katerega bi kupila. A boš dala kakšne slike gor od nove sobice, me smo firbčne. user posted image

Jaz bom tudi slikala sliko, kjer je očitno viden lulek od mojega user posted image in jo bom dala gor. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
12.2.2008 9:47:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Odločam se, da bi za user posted image kupila  knjigo Moj prvi album...sicer je teh knjig že malo more, ampak se mi zdi tako  lepo, da bi vodila dnevnik in slikice za mojega prvega user posted image in bi mu enkrat lahko to tudi pokazala.  Katera od vas že ima tak album za user posted image ?

ja jst ga pa imam, veš kak je lepa knjigica, taka vijolčna kvadratkasta z mašnco, mi jo je mama kupila že na začetku, no pol sem isto dobila še za božička od prijateljice, in še eno malo drugačno od lubijeve sestrične.

ne jem ravn sirnega namaza, ampak jogurtov namaz od dukata,keglove vaje uffff vedno pozabim, dobr da me spomnete na to,dlake po nogah nekak ne rastejo, pa zato kje drugje bolj poganjajo, zauser posted image  bom ziher mela osvežilne robčke vendar še ne vem katere.

špelin user posted image  za 3D...sem vedela da ti ne bo žal.

edinaos...držim pestke za tebe, da ti da bolniško.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
12.2.2008 9:55:56   
narava
Dooooobro jutro!

Kako smo kaj danes? v lj je vedno lepse vreme, super, samo da je konec tiste morece megle user posted image

sicer sva pa midva s Pobcem dobr, spala itak nisva skorajda nic (nic novega - presenetljivega), jeva kot se spodobi user posted image  in uzivava v prihajajocih dneh.

Spelina - me zelo veseli za 3D! vis, bo ata mel zaveznika! user posted image
Taula - pa kaj se to pravi, da kar tako izgines in se nic ne javis?! mislis, da to smes, al kaj? imas 7 dni neopravicenih! user posted image  izostanek je dovoljen samo z zdravniskim opravicilom, ali pa ce ti izostanek opravicijo starsi! user posted image  user posted image
**** - ti kar po preserno, bos se pogresala poli in ostale dobrote ko se vrnes v egipt. do takrat si je pa potrebno nabrati zalogo, ne? user posted image  upam, da je mala kaj boljse?

Punce, pa kako vam rata tako malo kil pridelat? pol vas pa se G kregajo? pa kaj ga briga koliko se ti zredis?! sej jih bos tak ti mogla dol dajat, samo slabo vest in slabo voljo naredi! dokler ni nevarnosti za bejbija (ala diabetes ipd) ne vem kva tezijo za kilo gor ali dol!? kok me to razjezi, ej! in pol vsakic skor mizim pri tehtnici, ker mam tak kompleks! ej!user posted image

glede srecanja, sem jaz za 99%, 100% pa vam sporocim manjana user posted image  ampak, naceloma se vozim s katino? ki pa se ni pofockana. tko da, kera me vzame s sabo, ce katina slucajno ne bo sla? user posted image

aja, pa se to vam moram povedat. vceraj sem bila tako prijetno presenecena: pridem na bus in je itak ful nabasan (tiste iz lj ze vejo kak je 6-ka vedno polna, se posebej v casu ko gre/mo folk domov iz sluzbe). se ustavim pri eni punci, ki sedi, jaz pa stojim. in cez cca 3 minute me punca pocuka po rokavu in vprasa ce bi se jaz usedla namesto nje. sicer sem se ji lepo zahvalila za ponujen sedez (me je se prijazno poskusala prepricatuser posted image ), ampak po devetih urah sedenja v sluzbi, sem si zazelela malo stanja user posted image  in razlog mojemu veselju? ocitno se ze skozi bundo vidi, da mam Pobca - podnajemnika not user posted image  matr, kok mal rabmo za sreco in zadovoljstvo user posted image

aja, hormoni? uf, no comment! mi2 z mojim se ej za vsako malenkost spiciva, sicer se cez 2 minuti in 37 sekund nazaj pobotava user posted image  ampak ej, tok obcutljiva nisem bila se nikoli user posted image  se pripravljam tudi na poporodni udarec..

tko da, to je to..

se slisimo se kaj kasneje..

lp, n.

pa kje za user posted image  je kodrana?!

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
12.2.2008 10:01:04   
sesil
nam so v šoli za starše, ko smo bili na ogledu v porodnišnici rekli, da 3 dan po porodu jočejo skoraj vse mamice. če pa imajo en dan ful porodov, pa jim 3 dan joče kar cel porodni blok.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
12.2.2008 10:03:40   
Estrella*
Zdaj vas bom pa jaz malo sesula z vprašanji :

1. Kateri sirni namaz jeste? Meni se ga grozno lušta, ampak nevem kateri je dober. Filadelfija

2. Ali delate kej Keglove vaje in ali jih boste? Baje jih je zelo priporočljivo delati po 28. tednu, ampak jaz jih kar pozabim.
Še nič. Kar pozabim na njih. Verjetno jih bom začela, ker ni slabo.

3. Ali ste kaj opazile na sebi, da bi vam dlake po nogah prenehale rasti? Odkar sem zanosila sem opazila, da mi dlake čedalje manj rastejo po nogah in zdaj jih imam po nogah toliko, da bi jih lahko preštela na prste. Prav hecno mi zgleda, ker se ne rabim briti in sem zaradi tega zelo vesela, po drugi strani pa ne morem verjeti, da hornomi tako vplivajo na rast dlak.

Meni je stanje nespremenjeno. Kosmata sem kot đungla

4. Ali bo katera uporabljala pri osvežilne robčke Penaten? Bom probala s kakšnimi cenejšimi, če jih bo prenesla. Na začetku do 3 meseca pa samo z vodo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.2.2008 10:04:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: narava

aja, hormoni? uf, no comment! mi2 z mojim se ej za vsako malenkost spiciva, sicer se cez 2 minuti in 37 sekund nazaj pobotava user posted image  ampak ej, tok obcutljiva nisem bila se nikoli user posted image  se pripravljam tudi na poporodni udarec..

tko da, to je to..

midva tudi se mi moj user posted image prav že smili

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
12.2.2008 10:04:56   
aurora28
Narava sveda se vidi tvoj pubec user posted image , in prav kje tako. Ne moreš verjeti kajne, da obstajajo še kulturni ljudje in odstopijo sedež. Se spomnem ko sem študirala v LJ in se vozila s trolo in pol je včasih prišel na trolo kak gospod ali gospa, ki sta komaj stala, pa se ta mularija ni znala zrajtat, da bi se vstala in ponudila sedež. user posted image

Ekola, dala sem sliko našega luleka user posted image  v album Naš sinek.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
12.2.2008 10:17:33   
barbaw
3. Ali ste kaj opazile na sebi, da bi vam dlake po nogah prenehale rasti? Odkar sem zanosila sem opazila, da mi dlake čedalje manj rastejo po nogah in zdaj jih imam po nogah toliko, da bi jih lahko preštela na prste. Prav hecno mi zgleda, ker se ne rabim briti in sem zaradi tega zelo vesela, po drugi strani pa ne morem verjeti, da hornomi tako vplivajo na rast dlak.

Meni je stanje nespremenjeno. Kosmata sem kot đungla

user posted image user posted image

Si tako napisala, da si mi kar polepšala dan Estrella.

Moji sosedje sploh ne vedo da sem noseča, če pa je kdo slišal da sem pa sprašuje, če sem res. Je moja tašča rekla sosedi, da bom šla počasi že rodit. user posted image  Zdaj pa se že malo vidi čez bundo. So vsi mislili, da sem se pač v rit zredila.

user posted image Tako pa je moje počutje. Vreme ni nič boljše. Megla se je iz Lj preselila k nam.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
12.2.2008 10:33:13   
Anonimen
.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že pravo malo bogastvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.2.2008 11:01:33   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že pravo malo bogastvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že vidim ponosnega očkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.2.2008 11:11:47   
jana81
Ja naš ati je bil tud do ušes nasmejan ko je G. rekla da bo fantek. kak so hecni tti atiji a ne?

sesil in vse ostale a pridete na srečanje?

sploh ne morem sedet za računalnikom ne da bi mela prekrižane noge,si jih bom prvezala eno na levo stran , drugo na desno ... a ve mate tud te navade? vem da ni fajn met prekrižanih  zarad zatekanja nog, sam men ne zatekajo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
12.2.2008 11:30:49   
kodrana
ojla.

je že čas, da se malo javim. sem videla,da me je špelin malo pogrešalauser posted image . prebirala sem vas vsak dan malo, vendar kar nisem se vključila. ker sem vedla, da če začnem čvekat, potem ne nahamuser posted image . res ste pridne čvekice.

včeraj je imel moj dragi rojstni dan, vendar smo že cel vikend po malem praznovali. naredila sme bananin sladoled, ki je odličen-bil. ga ni večuser posted image . pa domač sok sva naredila iz pomaranč in limon. njami. pa spekla sme mu nutellino torto. pa še kremšnite sta naredila tašča in njegova sestra. tko da, so šle kilce spet gor. a joj. enih +8kg imam sigurno, če ne več. ni čudno, da moram na cukr test.

Estrella g.p. imam v petek 15.2 in ne v četrtek 14.2. mi ga je prestavila, ker v četrtek zdravnica ne more.

špelin tako sme vesela, da boste dobili user posted image . sme kar nekako imela skos občutek,da bo user posted image . in od srca vam ga privoščim.. da ne bodo samo user posted image v večini, a ne?user posted image

aurora, dobro se vidi, da je user posted image . brez dvomauser posted image .

edinaos žal mi je,da imaš tako g. reva boga, tebe tkole bolijo sramne kosti, pa kot da ni nič takega. pa še verjamem,da se je težko vrnit, pa še če je tak pritisk v službi. pa še tako občutljive smo sedaj. upam,da ti da os. zdravnik bolniško.

Naty user posted image za sobico. mi2 ne bova nič kaj rihtala. saj sva trenutno v bodoči otroški sobi, ker morava spalnico preuredit. tako da, za enkrat ostane tako. mogoče bom dala tam kjer bo posteljica, kako nalepko na steno ali pa bom kaj narisala. za enkrat.
drugače pa sme tudi jaz kupila že decembra Dojenčkov album z ilustracijami Jelke Reichman, tako kot Naty in mi je zelo všeč.

najin jenči mi še vedno leži nizko in pritiska na mehur, tako da zna bit kar nadležno. ti imaš tudi te težave, kajne Estrella? je pa res, da raje vidim,da me non-stop lulat tišči, kot da mi je skos slabo. me pa včasih brcne v mehur, kar je izredno neprijetno.

BOJANC hvala za lepe želje. tudi me mislimo na tebe in ti želimo, da si opomoreš.. user posted image .

Estrella mene po user posted image samo otrdi maternica in traja minuto- dve,da popusti. če te trga, potem pa res ni dobro. magnezij pa piješ, kajne? itak.

aurora jaz najraje jem zeliščni namaz. tega imam najraje. keglove dlema na vsake toliko, ker imam težave že sedaj, če močno zakašljam.. tako da ni ravno fajn. pa še bebica mi leži skorajda na mehurju in me včasih nujna sila, da grem lulat, ker se lepo namesti na vodno posteljo (beri:mehur)user posted image .
dlake mi rastejo mogoče po nogah malo manj, ampka pod pazduho, pa normalno ali pa še bolj..ker si jih moram brit vsak drug dan. za robčke pa tudi jaz še ne vem. še za marsikaj drugega ne vem..

barbaw
mislim,da je kar malo sramotno,da se nihče nič ni spomnil ob rojstvu tvojega sineka. mene baje tudi nihče ni prišel niti pogledat, ko sem se rodila. nihče.. ampak jaz tega ne razumem. kako voščilnico ali vsaj potem obisk na domu in kako malenkost .. ne vem, no. rojstvo je pa res tako lep dogodek.

ne morem vsega pokomentirat. žal. mi boste oprostile, kajne..

sem že utrujenauser posted image .

mi bomo pa danes jedli domače sirove štruklje z domačo juhico (krompir, korenček, koleraba) in domačo zeljnato solato. prej tega nikoli nisme jedla, ampak če bi vedela,d aje tako dobro.. njami,njami.. mah, kako se meni godi. ta teden ima tašča popoldan službo in nas tako razvaja. da lahko tudi ajz pišem diplomsko. drug teden kuham jaz.

se tipkamo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.2.2008 11:30:57   
sesil
jaz na srečanje žal ne grem. mi je do celja kar preveč konkreten kos poti (sem s krasa) in drugi razlog je bolniška. sicer me mika, ampak kaj hočemuser posted image .
se boma pa z nekaterimi srečale vsaj na predavanju od EA in ultive v postojni. da gremo vsaj na eno tortico in babji čvek. a ne babe? saj še vedno velja.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.2.2008 11:34:25   
barbaw
Jana jaz nimam težav s prekrižanimi nogami, ker tega ne delam že zaradi celulita, ki sem mu podvržena. Naš ati pa je ponosen, da je punčka, ker v njihovi družini ni veliko punčk. Oče je edinček, moj ima brata, dedek je imel samo brate, ...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.2.2008 11:39:00   
sesil
pri nas bodo vsi evforični če bo punčka, ker je 8 vnukov in nobene punčke. če bo pa fantek , bo pa dopolnil nogometno moštvo.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
12.2.2008 11:39:29   
kodrana
aja, še glede srečanja.

mene tudi ne bo. največ zaradi prevoza. ker mi je res predaleč. pa saj bo še kdaj, kajne? ker bi vas zelorada spoznala. ste same fejst punce..

zdej ne vem, o katerem atiju govorite. o bodočem atiju ali svojem atiju? pri nas bo dete prvo. bo moj dragi prvič ati, pa tudi najini starši bodo prvič dedki. tako da je za spol vseeno. vem pa,da bi moj očim-ki mi je kot oče, rad videl, da je punčika. tast pa bi bil verjetno bolj vesel pobeca. bo pa vseeno, kar bo.. vseeno bodo ponosni, ne glede na spol.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.2.2008 11:52:42   
barbaw
Govorimo o atijih- naših dragih, ki so in bodo to postali.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.2.2008 12:07:42   
Pepita
Pozdravljene, jaz sem danes s pregleda in je vse OK. Uz-ja mi ni delal, MV mi je pogledal, pa je rekel, da je vse OK ... tako da grem v zadnjih 12 tednov brez skbi.

Sem se pa zelo prehladila, mi je moj user posted image že cel teden smrkal pa kihal, no sedaj pa še jaz, grem potem v lekarno iskat kakšne vitamine. A katera kakšne posebej priporoča?

Joj, jaz tudi imam že toliko cotk, kr vsak teden kaj domov prinesem, sem si jih zložila po št. in imam kar pravo sorazmerje, edino kakšne hlače 56 in 62 še rabim, sam to bom najbrž dobila. Kupiti pa moram še bodije na dolg rokav, ker sem zadnjič po pomoti kupila (SPet) na kratki rokav.

Previjalno mizo bo meni naredil moj sosed in sošolec iz OŠ. Ima moja sestra enako in je ful praktična. 1 manjši predal za plenice in 3 veliki za cotke. Jo bom dala v album, k vozičku (sestrino).

Drugače pa imamo vsak večer reli, trebuh mi kar valovi od brcik in salt user posted image . Sem danes ko sem čakala pri G mi je kar metalo trebuh levo in desno, mi je bilo tako smešno.

Na srečanje me žal ne bo, ker imam v ponedeljek izpit, čeprav mi učenje tudi ne diši najbolj.

Lep sončen dan vsem.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.2.2008 12:16:26   
barbaw
user posted image  za pregled. Malo vitaminčkov spij pa se pocajtat v postelji z učnim gradivom pa boš spet dobro. user posted image  za ponedeljkov izpit.

Mi imamo tudi zdaj sončka.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.2.2008 12:21:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BOLNIŠKA USPELA. Moja osebna zdravnica je pa res zakon. Je rekla, da bo ona dala naprej za komisijo, in da ne bo težav ker  bo bolniška le za 2 meseca, potem pa itak pride že porodniška.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pridejo že naši sončki v naše naročja, punce jaz komaj čakam maj.

(odgovor članu Pepita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
12.2.2008 12:25:29   
barbaw
user posted image user posted image user posted image  Edinaos za pametno os. zdravnico. Vsaj nekdo razume nosečniške težave ali pa se vživi v kožo nekoga drugega. Po nosečnoti pa ti kar menjaj G. Jaz sem prvič isto naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
12.2.2008 12:52:21   
aurora28
Edinaos super za bolniško user posted image user posted image user posted image . Še obstajajo zdravniki, ki razumejo user posted image . Čudi me, da ti G, ki je specializirana ravno za user posted image ni dala bolniške, pa še komentirala je, da imaš sramno kost otečeno, ampak da lahko greš kljub temu v službo user posted image user posted image user posted image . Po porodu jo raje zamenjaj. user posted image

Jaz tudi komaj čakam maj ali pa april, mi je praktično vseeno, sam da se rodi naš sonček živ in zdrav.

Veste kaj jaz ne razumem zakaj ženskam, ki nosijo že čez rok (en teden, deset dni, celo 14 dni) ne sprožijo poroda? A mislite, da bi G sprožil porod, če bi user posted image vztrajala?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.