|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
11.2.2008 8:24:00   
Anonimen
Guppy, ti kar pusti polžka tam kjer je, 6kg je že velik uspeh in nam ostalim daje motivacijo da se z vstrajnostjo daleč pride.

Duskamb, ta je pa res dobra fora. Je vljuden in ni hotel na obisku po tepihu bruhat. Take akcije si raje za doma prišparauser posted image .

Pa vidim da se nobena ni javila za seznam hujšanja delat...............

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
11.2.2008 8:28:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Jutro!

No pa začnimo.......moram še na WC, da bo malo manj pokazala tehtnica.  user posted image
Ne pozabite si izmerit bokov, pasu, stegen,...... user posted image

Pismo.....pa mi ni uspelo včeraj vseh keksov dotolčt  user posted image   Bi mi bilo slabo, če bi jih tooolk požrla. user posted image

Guppy.....čestitke tebi za teh 6 mesecev.....pa tudi za prejšnjih 9.
Pa proooosim, če resetiraš polžka, ker boš mene čisto zafrustrirala z njim  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  NAVDUŠILA SI ME za DOBRO JUTRO!!!

Vidim, da smo kar dobro razpoložene. Kekse pa odnesi mami.

Kaj o kg bomo javno - za seznam. Jaz sem si dala v album fotko od včeraj zvečer, da se vidi  kako mi je pretesna moja najljubša trenirka in fotko kakšna HOČEM BIT. Zdaj se bom v isti trenirki slikala 1x na teden, da vidim rezultate. (geslo - veste kje)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
11.2.2008 8:39:20   
Anonimen
Ojoj.....jaz si ne upam javno o kg.......edino to, da jih imam več kot mož  user posted image

user posted image  

user posted image

Bom jaz tuudi to nareddila .....ampak bom potem pokazala, ko mi ne bo več nerodno.
Jaz sem izmerila boke, pas, stegno in nadlaket.
Za orientacijo.....v pasu imam samo 10cm manj kot na koncu nosečnosti  user posted image   OBUP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.2.2008 8:43:52   
nana 27
Dobro jutro!Punce, super ste. Verjamem, da vam bo uspelo user posted image user posted image user posted image  Čestitke za krst, okrogle obmesečnice in nove zobke user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.2.2008 8:52:03   
Anonimen
Nefretiti - jaz se za pas sploh ne sekiram, ker nikdar nisem imela ozkega pasu. Imam bolj fantovsko postavo in manj ko imam kg, bolj se to vidi. Med boki in pasom imam malo razliko.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.2.2008 9:16:47   
LINA31
Dobro jutro,

vidim, da ste že v nizkem štartuuser posted image user posted image .
Ko sem prebrala od nefretiti, da si izmerimo boke in trebuh mi je kar slabo ratal, ker po mojem še merilni trak ne gre okroguser posted image user posted image . Lahko jaz delam seznamček in ga objavim vsak ponedeljek, kaj praviteuser posted image

Moje mere izgledjao takole:

11.2.
Željena teža     Obseg trebuha  Obseg stegna  Obseg bokov  Izgubljena teža
- 10 kg                   85,5                     60                    101

Kar na jok mi gre, ko pogledam tele obsege...sem kot hruška.

Zdajle si grem kavo naredit, pol pa mal z Žanom poklepetat, da ga ne bom preveč zanemarjalauser posted image user posted image . Od kar sem ga začela previjat iz boka na bok, in tako tudi dvigovat, se je kar sam začel malo obračat. Mislim, da tudi full pomaga, ker sem ga dala na tla.
Noč....bila je prav bedna, pa ne bi o tem. Res rabim eno orenkuser posted image

Se tipkamo kasneje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.2.2008 9:22:50   
Rožica*
Duška ali katera druga ki je začela z dieto se mi pridružiš, Grenka kava. BLJAK!"

Tianna ta sirup ni odvajalo ampak mehča blato in sva ga pila enkrat na dan. Pri nas je pomagalo, je redno kakal.
Pila sva ga ko je bil dojen zdaj ga ne več, če je zaprt oz. bolj preventivno mu djem slive.
Suhe slive namočim in 20 min kuham nato spasiram in pripravim kot kašo.

nefreti a veš, da sem se ravno tega domislila v soboto pod tušem.user posted image user posted image
Bom storila tako! Sem vas želela presenetit. mam veliko materiala, veliko sem tudi sama napisala, en ena od te zbirke kroži tud po netu, so mi jo ukradli.user posted image  Jaz sem se trudila, urejala, zbirala, več mesecev potem pa sem enkrat eni posredovala in glejga zlpmka čez čas najdem svoje recepte avtor pripisan seveda drug na netu. Pismo sem bila za hip jezna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.2.2008 9:28:10   
Anonimen
Jaz si gre tudi ravnokar kuhat žalostno kavo. Bom spustila malo več vode, da bo šla lažje po grlu.user posted image user posted image user posted image

moji podatki za seznamček

11.2.
Željena teža  Obseg trebuha  Obseg stegna   Obseg bokov   
- 10 kg                 87                        59                  102

Lina - midve pa imava podobne mere in enak cilj. Če bo pa kaj več, pa tudi ne bom jezna.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.2.2008 9:45:19   
aljab
Dobro jutro!
Punce navijam za vas. user posted image user posted image

Jaz pa spet ne grem na aerobiko. Mala je spet prehlajena. Pa saj ni čudno ker sem od četrtka skoz okrog z njo laufala. V petek smo bli v Ikei in čakali vrsto 1,5 ure (zihr je tam kak virus ulovila). Cela Slovenija je bla gor. Še dobro, da je pikica tako potrpežljiva.
No v soboto pa smo bile v Ljubljani... ful je blo lepo, lepo vreme....

Nena80 to isto sem imela jaz, dobili pa smo od sestre iz Ribnice, kjer je blo baje pol ljudi bolanih. Povzroča pa to adenovirus. Traja sam dva dni, ampak zboleli smo pa pri nas čisto vsi razen Janine. Bruhanje ali slabost ali driska, lahko vročina.... še dobro, da hitro mine.

No v soboto je pikica dobila še 2. zobek. Spet čisto brez težav, sm ga slučajno odkrila. Ampak mislim, da bodo tud dvojkice vsak čas, ker je skoz do pasu mokra od sline.

No sem pa tud jaz probala mali dat banano in jabolko. Presenetljivo dobro zna z roko po žlici mahnit, z nogo lonček odrivat in usta skup tiščat.user posted image user posted image user posted image Zgleda da bo po atiju...mleko in piškoti. Ker za rižolino je pa usta odpirala kot ptiček.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.2.2008 9:49:31   
Anonimen
UUUU čak'te tele centimetre......po moje boste dol padle.user posted image

11.2.
Željena teža  Obseg trebuha  Obseg stegna   Obseg bokov   Obseg nadlahti
- 10 kg                 96                        66                  108                     31

Pa nisem noseča in nisem otekla  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.2.2008 9:53:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

No v soboto je pikica dobila še 2. zobek.

user posted image user posted image user posted image

če je karkoli za seznamček, probajte napisat z odebeljenimi črkami, ker večkrat kak post spustim, če imam dosti za brat in tako lahko kej spregledam

dobro jutro punce!
tut js navijam za vas, da vam vsem uspe dosežti svoj cilj o izgubi kguser posted image

lumpa ja js sem morala čakat 2 uri, ker sem se na novo registriralauser posted image
kako uporabniško ime imaš? js isto kot na RR (drugo se nisem spomnila)user posted image

danes pa pri nas fulll piha, sploh nevem, če bo za vnuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.2.2008 10:01:19   
jst86
dobro jutro!
zbudila sem se polna volje do hujšanja.pol ste me pa še ve čist motiviraleuser posted image  sem že na grenki kaviciuser posted image .
moje mere:
11.2.
Željena teža  Obseg trebuha  Obseg stegna   Obseg bokov   
-14                        91                       61                   103

mata vidve lepše mereuser posted image

glede kg-mani je vseeno,če se zmenimo jih lahko tud objavim.itak se vidi da jih nimam 50user posted image

lumpa se bom prijavila na tarok 4 pod istim nikom kot tu.kakšen nick pa imaš ti?

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.2.2008 10:06:50   
Anonimen
A veste česa se slepi narbolj razveseli?

Ko vidi še enega slepega user posted image user posted image user posted image

Katera še pride na seznam!?

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.2.2008 10:10:54   
aljab
ok...skoraj sem diplomirala iz pomanjševanja slik za avtar...ma sm butasta in ne znam!!!! user posted image Saj vem, da ste o tem že pisale...Nefretiti mi ti pomagaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.2.2008 10:13:51   
jst86

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.2.2008 10:16:54   
lumpa6
lumpa se bom prijavila na tarok 4 pod istim nikom kot tu.kakšen nick pa imaš ti?

juregal al pa ruby

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.2.2008 10:28:24   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.2.2008 10:28:30   
melani99
Dobro jutro, čvekice!
Vidim, da ste že zelo motivirane glede hujšanja, se še jaz zmerim in sporočam mere:
željena teža     obseg trebuha    obseg stegna      obseg bokov
 -15                       98                          86                     108

Res super, tako skupno hujšanje, jaz imam zdaj tako veselje, pa še ne smilim se tolko sama sebiuser posted image

Zdaj vas grem pa malo za nazaj brat, nisem skor celi vikend nič tukaj gore čekirala.

Aja, to me še zanima: se katera od vas kaj ukvarja s pilatesom? Me malo zanima , kako to zgleda?user posted image

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.2.2008 10:39:51   
Anonimen
Sem malo zaspala zraven malčka - kar zmanjkalo me je. Zdaj pa moram še kaj naredit. Naš mizar se še do sedaj ni javil in danes pa bi naj dokončal omaro.
Grem user posted image

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.2.2008 10:44:43   
nena80
Aljab hvala za inf. da traja ta slabost tako kratko, ampak meni je sedaj že tretji dan slabouser posted image (nisem nič bruhala HB), vendar danes manj kot včeraj in v soboto...

Me veseli, da ste punce tako motivirane za hujšanje, jaz se vam mogoče tudi pridružim, ampak naslednji teden, samo da se mi želodček umiriuser posted image ,  imam pa namen shujšat cca 6-8 kg oz. cilj mi je obleči vse hlače ki jih imam v omariuser posted image , katere sem nosila pred nosečnostjo....ker bi me menjava garderobe preveč stala, če bom pa na dieti bom pa še prišparalauser posted image user posted image

user posted image  se oglaša, se tipkamo še zvečer

v glavnem POGUMNO 

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.2.2008 10:50:24   
lemavrica
Ojla

Punce navijam za vas user posted image

Mi smo imeli obupno noč, pol noči je jamral in se zbujal. Za neki časa bomo ukinili poskuse s korenčkom ker imam občutek da mu ne dela dobro. Bomo še kar pri Nvalac kašici ostali, se še nikamor ne mudi.

Midva bova počasi šibnila ven ker je tako lepo vreme.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.2.2008 10:56:34   
Anonimen
Aljab:
odpreš sliko v slikarju in v orodni vrstici izbereš slika, nato pa Raztegni/nagni. Potem pa vpišeš odstotke. Jaz dam najmanj 50% za slike, ki jih dam v album, za avatar pa naredim čisto majhno sličico, torej vpišem 4%. Če je večja, je meni ne naloži.

evo,....zdej pa hitro eno protiuslugo prosim: user posted image
- kakšno karto kupiš ti za topfit.....kar mesečno ali 8 obiskov?
- se da parkirat?
- ali se moraš prvič kaj najavit ali kar prideš plačaš in akcija?

Pridem verjetno naslednji teden, ko dobim $$$. Ta mesec me je krst čisto iztiril.

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.2.2008 10:58:19   
Anonimen
Samo se smejimo že celo dopoldne, zdaj pa resno vprašanje za vse, ki ste na dieti

Kaj danes kuhate?????
Če bo meni prišel mizar, bom vrjetno kar na hrenovki. Čakam, da se izjasni.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.2.2008 11:01:11   
Anonimen

Aja, to me še zanima: se katera od vas kaj ukvarja s pilatesom? Me malo zanima , kako to zgleda?user posted image

Jaz sem delala kar po videih iz interneta.
Meni se super dopade ta vadba, ker ni preveč intenzivna (odvisno, katero delaš, jaz delam 20 minute workout Winsor pilates), ampak moraš še kaj zraven počet.....tako, kar bolj kuri kalorije. to je bolj za oblikovanje telesa. Pa moam reči, da sem 14 dni delala vsak 2. dan, pa se mi je poznalo. Prav nekeko se prerazporedi....trebuh začneš avtomatsko bolj not držat.
Če bo Nežika šla pravi čas spat bom zvečer pilatala.user posted image

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.2.2008 11:03:55   
jst86
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Samo se smejimo že celo dopoldne, zdaj pa resno vprašanje za vse, ki ste na dieti

Kaj danes kuhate?????
Če bo meni prišel mizar, bom vrjetno kar na hrenovki. Čakam, da se izjasni.

golaž-samo meso.pa solato zdraven.malo čudna kombinacijauser posted image

zdej pa šibava ven

aja btw-včeraj sem zadela 4kouser posted image .sem že napisala 2 nova navadna loto listkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?