valči
|
Dober dan! Samo javim vam mojo tragedijo,pol pa bom vas poskusila brat za nazaj. Od torka naprej ne dojim več Nine,ker sem pod nujno mogla nehat,ker si dajem močna zdravila v oko,ki bi lahko škodila.Dva meseca nazaj me je krampnila,sedaj pa je bolečina in vse prišlo za mano,zato sem šla k okulistu,ki je rekel,da ni druge možnosti,kot dojenje prekinit,če nočem na poseg Tako na tri ure črpam mleko,njej pa dajem umetnega.Nakupola sem si aparat,flaše-Aventove in mleko Hipp.Nina je boga,jokava,nezadovoljna,komaj kaj se smeji,jaz pa enako nesrečna Ves dan samo črpam,perem flaške, nosim in cartam Ven ne smem it,ker mi vetre in sonce lahko škodita,vse dneve skoraj sama,ne vem,če se me ne loteva depresija,ker sem res nesrečna. Imam par vprašanj,da neham jamrat Kako in koliko kakajo vaši po mleku Hipp? Naša ima svetel,kremast kakec,pogost,5 krat na dan,rdečo rito je dobila,šraufa jo... Ali je katera kdaj prenehala z dojenjem več kot sedem dni in kako se je to speljalo? V torek bo en teden minilo,jaz grem nazaj k okulistu in nimam pojma,kako bo Nina spet sprejela zizo,po 7. dneh nedojenja in brez mojega mleka.Res me je strah,vendar bom vse naredila Koliko mleka spijejo po flaši in koliko čaja? Nina spije od 60-130 ml in to na tri ure,pa še to so borbe.Čaja pa kako flašo na dan-120 ml.Joka,ko vidi mleko,v mene se zariva in išče... Punce,hvala,ker ste me brale,jaz sem se samo malo potožila,upam na kak nasvet