|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.2.2008 16:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jaz bi vas res lepo prosila če se lahko ena druga javi za seznam hujšanja, ker se bojim da ne bom utegnila. Resnično moram zmanjšat čas ki ga preživim na netu in če prevzamem ta seznam bom prisiljena spet cele dneve gor gledat, ker sem po naravi taka da če neko delo prevzamem potem želim to izpeljati kar se da odgovorno.....Upam da me razumete. Se pa jaz pridružim naslednji ponedeljek, danes sem že knjigo nekaj brala in navodila. Vsekakor pa bom morala hujšat v dveh delih, ker v 90 dnevih ne bo šlo dovolj dol, več kot 90 dni pa se baje ne sme hujšat, je treba vmes pavzo naredit. Sicer pa kaj govorim, sploh začeti je treba. Upam da ne bom zgubil motivacije . Pogrešala pa bom vse hamburgerje, pomfri, sirove omake, lasagne, kanelone.....skratka vse kar redi . Pa najtežji mi bo sadni dan, ker sadja sploh ne maram, imam pa zato zelenjavo toliko bolj rada. In najbolj jezna sem ker je na OH dan za večerko torta, jaz ne maram tort in slaščic, jaz bi rada testenine jedla tisto dan za kosilo in večerjo!!!!! Zakaj hudiča mora biti ravno tisti dan torta, lahko bi bila katerikoli drugi dan!!! mvzt in skorpjon, test naredit pa bosta vedela ali sta ali se samo ureja . Guppy, kdo bi si mislil da tako čas beži . V športnem delu ga imam od samega začetka, nič ni ekstra oblečen, ko je mraz ima flis kombinezonček, če ni tako mrzlo jaknico, rokavičke in kapo. Pa pokrit je z volneno deko in noge ima v zimski vreči. Sedaj ko pa je tako toplo pa je prav spomladansko napravljen, tudi brez rokavičk je že bil in nepokrit. V četrtek sem bila končno na prvem pregledu po porodu in so mi ponovno vzeli nedolžnost , pa KT sem dobila. Jemala jih bom do septembra, pol pa nič več in kar bo pa bo. Če bo bo v redu, če ne pa tudi ok. Takega psihiranja kot sem ga dala skozi dve leti da sem zanosila ne mislim več dat skozi. Ni čudno da sem se tako zredila, če sem vsak mesec ko je M prišla dobesedno vso bolečino požrla. Iz hladilnika .
|
|
|