|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
9.2.2008 23:22:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Lemavrica, hvala! Smo se odločili, da svoje štiri riti odvlečemo na morje. Gremo zlupčkat sandro in Enejčka :)

user posted image guppy komaj čakam, zato grem zdaj spat, da bo čiprej jutriuser posted image
lahko noč!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
10.2.2008 8:10:59   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: december06

SMO ZA DIJETO?!!! Jaz začnem v PONEDELJEK z beljakovinskim dnevom, torej 90 dnevno dijetjo. Srčkek  jaz bi bila za seznam, da je malo večja motivacija. Torej, v ponedeljek začnemo jaz, duskamb, jst86, melani99, ana b, lina31, nefretiti, rožica*  Škorpion, ti si pa nam za vzgled. Sicer pa, ne smeš prehitro kg zgubljat. user posted image Ni zdravo.

Zdaj pa nas je kar nekaj. user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila včeraj v mercatorju in sem si kupila nekaj piščančjega mesa, zelenjavo, sadje, donat, tako da lahko začnem

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
10.2.2008 8:24:29   
Anonimen
mala - sem pogledala slikice. Vi pa imate doma pravo lepotičko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
10.2.2008 8:58:17   
NalLa
ga. Srček in ostale, ki si delate scenarije že v naprej kako vam vaši lumpi ne spijo. No pri meni je obratno. Vsak večer sem 100% prepričana, da danes je pa dan d in bo končno spal celo noč. No in vsak dan ob 5-ih zjutri, ko se odloči, da bo vstal in je vmes že ene 5x jedu ugotovim kako naivna sm. Ne vem od kje sem tak optimist, kar se spanja pri lanu tičeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
10.2.2008 9:08:05   
lumpa6
lumpa kje ste bili na kosilu? mi smo bili v šparovi restavraciji.

mi tudi

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
10.2.2008 9:46:54   
Anonimen
Jutro!

Glede diete.....jaz ne bom ravno 90 dnevno, ampak bom pa ločevala beljakovine in OH. Pa obljubim, da ne bom več keksov jedla. To bo najhujša žrtev.
V ponedeljek pa pričnem s tekom....danes gremo na kosilo z enimi sorodniki, tako, da danes še ne bom uspela, ampak jutri pa ne bo ovir. bom pa se zvečer potrudila s pilatesom. Sem si z neta potegnila windsor pilates pa še v slovenščini so, pa je prav fina vadba.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
10.2.2008 9:53:28   
jst86
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

ga. Srček in ostale, ki si delate scenarije že v naprej kako vam vaši lumpi ne spijo. No pri meni je obratno. Vsak večer sem 100% prepričana, da danes je pa dan d in bo končno spal celo noč. No in vsak dan ob 5-ih zjutri, ko se odloči, da bo vstal in je vmes že ene 5x jedu ugotovim kako naivna sm. Ne vem od kje sem tak optimist, kar se spanja pri lanu tičeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem pod tole,pa mi še ni prizanesel neprekinjenega spanca čez nočuser posted image  navadno se mi uresniči tisti vaš scenarij ko grem spat. 

a pol jutri štartamo z dieto? no jst sm osnovo diete našla na netu,mam pa eno knjigo za zdravo kombiniranje hrane z veliko recepti.edino za škrobni dan ni nič.user posted image mi boste malo pomagaleuser posted image .mami sem naštimala da gre z mano kg zgubljatuser posted image .da ne bom samo zase kuhala.user posted image
sem ravno zjutraj razmišljala al bi začela jutri al naslednji ponedeljek,pa ste me že prijavile za jutriuser posted image .bom en teden prej sexyuser posted image

pri nas pa sploh ni rižolinotauser posted image .nikjer ga ne dobim.so mi rekli da ni šel v promet in ga ne naročajo.halo!? morva it v kranj in naredit zalogo.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
10.2.2008 10:19:17   
Naty 76
Ojla mamice.

Da se malo javim po dolgem času. Vsak večer vas berem kot pravljico za lahko nočuser posted image . Za pisanje mi pa zmanjka energije. Ni čudno ko pa smo z malimi zdaj ko je sonček veliko zunaj, ko pa pridemo domov pa kuhamo, pospravljamo, se igramo,... vedno bolj pestro postaja. Na srečo mi vsi trije zaspijo že pred 20.30, tako da grem lahko zgodaj spat.

Vidim da boste začele s shujševalno. Bravouser posted image . Jaz že skoraj dva tedna zmanjšujm obroke, zjutraj na tešče popijem svež sok pomaranć, pa majhen košček polnozrnatega kruha (samega ali pa namazanega z navadno skuto ali pa z marmelado s 100% sadnim deležem), za malico majhen jogurt, kosilo ki je ponavadi pozna bolj zgodna večerja pa zelo različno. Pazim da ne jem krompirja in mesa skuaj, pa ne preveč riža, ... najbolj pomembno pa je da ne grem nikoli od mize sita. Prvi teden je bilo težko zdaj pa gre. Pred 10 leti semtako shujšala 18kg. Šlo je počasi, ampak sem tako težo obdržala. Preden sem rodila dvojčka sem imela eno operacijo, pa potem ene hormonske tablete, ki so mi malo zmešale ritem. Zdaj ciljam na -10kg, ampak si pri tem ne postavljam kakih časovnih omejitev, ker tako ne gre.

Mala kliče. Ju moram čimprej nahranit da potem spokamo od doma. Naš očka gre jutri za en teden v Romunijouser posted image . Ker imam z malima toliko opravkov bo hitro minilo, mi je pa najbolj hudo ko ga začne pogrešat Jan. Saj bo. Saj res, Jan gleda Ringaraja na POP-u in se že pol ure oblači. Lenobica mala.

Uživajte v nedelji.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
10.2.2008 10:19:43   
guppy
Ajd pupike,
se vam še tale lena rit pridruži pri hujšanju z 90-dnevno dijeto...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
10.2.2008 10:40:53   
LINA31
hojla,
no, super. jutri zjutraj se stehtam in javim kg ter cilj.
Midva z Žanom sva se zdajle ma lo igrala. Končno se je začel malo na bok obračatuser posted image user posted image user posted image . Zdaj gre malo ležat, okrog 12 pa greva ven. očka pa dela.

pa pa vsem

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
10.2.2008 10:42:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Pa obljubim, da ne bom več keksov jedla. To bo najhujša žrtev.

user posted image user posted image user posted image  Ta izjava pa mi je najboljša danes.

Jaz bom jutri ugotovila kaj bom najbolj pogrešala. Vrjetno sladki cappucino, juice, kakšno čokolado (vsaj vski 4. dan mi pripada eno rebro jedilneuser posted image user posted image user posted image )...... To da moram ločevat mi sploh ni moteče. Mirno lahko jem meso z zelenjavo, al krompir in riž z zelenjavo, ali zelenjavne špagete in pico..... edino sadni dan bo malo bolj naporen.....

Jst - jaz sem Rinino 90 dnevno dieto dobila po emailu od ene naše čveke ..... ne spomnim se od katere. če želiš, mi napiši email, pa ti jo posredujem.

BRAVO GUPPYuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
10.2.2008 10:59:30   
mvzt
ola čveke user posted image  

glede ločevalne....bi trebalo nekaj narediti,kajti še vedno imam +5 kg od poroda user posted image  pa saj,če mi zaj ne bo gratalo shujšat,mi bo pa takrat,ko bo matic začel hodit user posted image  (evo,kak sem optimistična)

tudi mi imamo PP prima pappa diner in je mali zelooooo zadovoljen v njem-se je zgleda naveličal ležalnika....

danes kuha kosilo tašča,tak da je sem fraj...zdaj čakam,da se sonček zbudi,pa greva mal ven,pol pa jo z user posted image  mahnemo na en dooooooolg sprehod user posted image

smo včeraj imeli krst in moram pohvaliti malega,da je bil zelo priden-niti 1x ni zajokal....sem pa bla mal živčna,ker so ga vsi po rokah nosili,pa me je blo kar strah kak bo ponoči....pa ni blo panike-se je zbujal kot ponavadi user posted image

mam pa eno vprašanje glede menstruacije: sem jo dobila takoj naslednji mesec po porodu in jo imela decembra kar 2x,sedaj pa je zatišje....me kar panika lovi,da ne bi slučajno bla user posted image ....me pa user posted image  heca,da bi še en user posted image  bil kar fajn....aja,pa strah me je test naredit....sva pa bla priuser posted image  fejst pazljiva.....
a mislite da še se zadeva ureja?

tak,zdaj pa me že kliče (je spet podrl rekord 20 min-mi podnevi spi 2x po 20 min-ni čudno,da je ob 20h že  v svetu sanj user posted image user posted image )

želim vam en lep,ter prijeten sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
10.2.2008 11:11:04   
škorpion
Dobreo jutro oz. že dober dan!

Nevem točno katera je spraševala kaj se je na škrobnidan, to je da ko lahko ješ: krompirjev golaž brez mesa, ješprenj brez mesa, krompir brokoli solata, cvetečna juha, stroči fižol na golaž brez mesa, riž z zelenjavo solata, vedno pa lahko poješ zraven kos črnega oz polnozrnatega kruha.

mvzt: tudi jaz sem imela user posted image  takoj 2 mesec, pa mi ta mesec že zaostaja 1 teden, pa nimam poguma iti delati test, ker me bo najbrž kap če pokaže user posted image . Bom počakala še kak teden pa bomo pol vidli kaj bo mogoče se je zaradi poroda in vseh hormonov kaj zmešalo.

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
10.2.2008 11:25:41   
LINA31
guppy....sem ravno na tvoj ticker stopila in vidim, da imata M&M danes že točno 6 mesecev. ČESTITIKE! Joj, kako gre hitro čas, kajne?

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
10.2.2008 12:41:02   
Anonimen
6. MESECEV!!!!

M&M in mami Guppyuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Kam leti čas.....?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
10.2.2008 13:12:12   
ana b
Dan!
Končno mi je uspelo malo noge v vodoravno dat.

GH: "napredek" sedaj še joka zraven, poje pa niti eno malo žličko. Pri nas ni dileme, koliko dati, da ne bo preveč user posted image .

Dieta: jaz tudi ne grem čisto ločevalno, ker če jem zelo veliko sadja in zelenjave ima Matic še vedno težave in ga grozno napenja in še slabše spi; če je sploh pri nas še možno slabše. Bom pa ukinila večerje, razpolovila kruh (ga občutno preveč pojem) in čokolade (ta bo po moje najhujša), predvsem čokolada zvečer.

Guppy: user posted image M&M user posted image

Počakam, da user posted image  pride iz sprehoda, ga podojim in nato letiva naprej na sonček.

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
10.2.2008 15:26:51   
Anonimen
Ojla punce!
Mi pa smo danes vozičkali od 11h pa do sedaj, ker je vreme super! Sem ga dala v športni del in zaenkrat je zadovoljen. Nekaj časa je gledal naokoli in spremljal okolico, potem pa ga je zmanjkalo in je spančal. user posted image

user posted image  A jih imate kaj extra pokrite oz. oblečene v športnem delu?

Sem pa zamudila potep do Portoroža... user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
10.2.2008 15:54:12   
lemavrica
Guppy čestitke za 6. mesecev user posted image  user posted image

Spet je krasno vreme in smo si privoščili dolg sprehod. Tudi mi ga bomo morali dati v športni del ker se je začel bunit v košari. Kupit bom šla zimsko vrečo ker bo še kar nekaj časa uporabna.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
10.2.2008 16:06:12   
Anonimen
Punce, ,ma kje na netu prodajajo zimske vreče? Jaz sploh ne najdem. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.2.2008 16:14:09   
jst86
M&M in mami čestitke!!!

tianna jst nimam nič extra pokritega ker nisem imela košare in je bil isto zadekan tudi prej.jst imam v vozičku veliko deko,ki je zložena tako da ima 4 plasti,na njej leži in tudi pokrit je,čez pa dam prevleko.

mi smo bli na sprehodu pa se je Leon celo pot nazaj jokal.včeraj je jokal pri atiju in sestri in sta ga vzela ven in nosila.ne vem mogoče je pogruntal,da se bo nosil al kajuser posted image . midva sva ga pustila v vozičku,pa mene je držal za prstuser posted image .čez čas je omagal in še zdej spančka v vozičku.

dons sem skočila v Kranj in naredila zalogo rižolina,dobila sem pa tud piškote brez glutena-v DMu.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.2.2008 16:29:28   
Anonimen
Punce, jaz bi vas res lepo prosila če se lahko ena druga javi za seznam hujšanja, ker se bojim da ne bom utegnila. Resnično moram zmanjšat čas ki ga preživim na netu in če prevzamem ta seznam bom prisiljena spet cele dneve gor gledat, ker sem po naravi taka da če neko delo prevzamem potem želim to izpeljati kar se da odgovorno.....Upam da me razumete.
Se pa jaz pridružim naslednji ponedeljek, danes sem že knjigo nekaj brala in navodila. Vsekakor pa bom morala hujšat v dveh delih, ker v 90 dnevih ne bo šlo dovolj dol, več kot 90 dni pa se baje ne sme hujšat, je treba vmes pavzo naredit. Sicer pa kaj govorim, sploh začeti je treba. Upam da ne bom zgubil motivacijeuser posted image .
Pogrešala pa bom vse hamburgerje, pomfri, sirove omake, lasagne, kanelone.....skratka vse kar rediuser posted image . Pa najtežji mi bo sadni dan, ker sadja sploh ne maram, imam pa zato zelenjavo toliko bolj rada. In najbolj jezna sem ker je na OH dan za večerko torta, jaz ne maram tort in slaščic, jaz bi rada testenine jedla tisto dan za kosilo in večerjo!!!!! Zakaj hudiča mora biti ravno tisti dan torta, lahko bi bila katerikoli drugi dan!!!

mvzt in skorpjon, test naredit pa bosta vedela ali sta user posted image ali se samo urejauser posted image .

Guppy, kdo bi si mislil da tako čas bežiuser posted image .

V športnem delu ga imam od samega začetka, nič ni ekstra oblečen, ko je mraz ima flis kombinezonček, če ni tako mrzlo jaknico, rokavičke in kapo. Pa pokrit je z volneno deko in noge ima v zimski vreči. Sedaj ko pa je tako toplo pa je prav spomladansko napravljen, tudi brez rokavičk je že bil in nepokrit.

V četrtek sem bila končno na prvem pregledu po porodu in so mi ponovno vzeli nedolžnostuser posted image , pa KT sem dobila. Jemala jih bom do septembra, pol pa nič več in kar bo pa bo. Če bo bo v redu, če ne pa tudi ok. Takega psihiranja kot sem ga dala skozi dve leti da sem zanosila ne mislim več dat skozi. Ni čudno da sem se tako zredila, če sem vsak mesec ko je M prišla dobesedno vso bolečino požrla. Iz hladilnikauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.2.2008 18:14:03   
Anonimen
Kje ste vse?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.2.2008 18:33:29   
Anonimen
Tukaj

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.2.2008 18:43:58   
sandra85
kaj se nismo zmenili, da nehamo s čestitkami...

no, js pa sem imela čast in osebno voščila M&M za 6 mesečnicouser posted image user posted image user posted image

tianna obema z guppy je fullll žal, da se nismo uspeli dobituser posted image user posted image user posted image drugič obvezno!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.2.2008 18:45:59   
jst86
jst sm tud tuki.no,delnouser posted image  mal špilam tarok na kompu.v 4. letniku gimnazije smo več tarok igrali kot pa bili v šoliuser posted image .čist me je zasvojil.tudi med vikendi smo se dobivali popoldne in igrali do 4-5h zjutrajuser posted image .med nosečnostjo sem mal pozabla nanj,zdej mam pa cajt pa ga morm spet mal ponovit. še kera rada igra tarok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?