bamby
|
ella, je prav lepa ta tvoja Zoja . Pa najbrž je bolj atiju podobna, ker tebi se mi sploh ne zdi . nizy, čestitke za Azro !!! mlavla, jaz te občudujem, da imaš še vedno tolike energije za kuho in peko . bravo buči, čestitke za sinkota Tilna !!! Atiju Dejanu pa tudi iskerene čestitke!!! suzi, upam, da si se že pomirila. Glej, ni se vredno preveč razburjat zardi dedcev. Tamalega mu pripelji pred nos in mu reci,da naj pa še z njim špila, da imaš sama s sabo že tako preveč dela. Pol pa samo upaj, da mu bo kej potegnilo . pikica5, ne verjemem, da je kaj hujšega, vendar če si v dvomih je najboljše, če se obrneš kar na ginekologa. On bo najbolje znal oceniti tvoj položaj. Pa vso srečo v nosečnosti in čestitke!!!! misar, lepa porodna zgodba. Prav gotovo bo bodočim mamicam v spodbudo . Zdaj pa čakamo še na slikce!!! meti, za iz P domov si kar zamisli, d ase boš v nosečniške hlače oblekla, pa pol tudi ne bo še nič narobe, če jih boš še kaj nosila. Jaz ti lahko povem,da sem včeraj prvič oblekla že prej šnje kavbojke. Imam sicer še +1.5 kg, vendar mi je do sedaj šlo vsak dan dol po kilo, tudi kilo in pol. Seveda, če si boš zaželela novih kavbojk, potem pa kar v šoping . bajsa, vso srečo in drži se in dobroopravi svoje poslanstvo. Že nestrpno čakamo novice!!! Jaz sem pa šla včeraj pobrat šive, ki so bile že precej ubogi. Dobila sem antibiotik, danes pa sem šla prevezat rano, ki pa je bila danes že dosti lepša in ni nič več teklo ven iz nje . Zdaj imam v torek spet kontrolo. Zunaj je pa tak lep sonček, da bomo prav res šli z Anajo prvič ven, le še počakati morem,da se zbudi in naje, potem pa gremo na kratek sprehod. Je pa Anaja zelo pridna, papca na 3-4 ure (se je ritem že malo spremenil), včasih pa hoče jest tudi že po 2 urah, vendar ji takrat ponudim čaj iz kamilic, janeža in kimla. pina, pri tebi bo pa kmalu nekaj . Drži se, počakaj do večera, ker je tako lepo vreme, potem pa gasa v P, če bo postalo resneje. dolenjka, pri tebi tudi niso več ravno heci, ampak gospa še vedno peče in kuha . Še za v P si kaj prišparaj, baje je slaba hrana, da ne boš lačna. Priboljškov tam itak ni . Sicer pa iz moje strani dobiš tamalo odpustnico, vendar raje še počakaj vsaj kakšen teden , bom bolj zadovoljna. sandra*, tudi tebi čestitke za Anžeta, marku pa za bratca !!! Je pa zelo velik in močan tale tvoj dečko. Upam, da porod ni bil prehud.
|