pacug
|
MARČEVSKE BORKE ZA XX.03 - ninica04 xx.03 - pacug 02.03.- mani2 02.03. - oktavija 03.03. - nf 03.03. - tinči25 03.03. - anonimna 04.03. - Vesnyca 04.03. - _ancica_ Navijačice: - gantar
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
- brkn83
- KAHLO
- oktavija
- metir
- Rosi*
- neyka7
- *talcy*
-
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR............... 11,1% srečk nosečk MAREC................... xx % srečk nosečk ----------------------------------------------------- MARČEVSKA STAVNICA: 25% - trinity22, tany83 26% - oktavija 30% - gantar, KAHLO
|