Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 10:35:23
|
|
|
|
sončnica24
|
MARČEVSKE BORKE ZA 02.03. - mani2 04.03. - Vesnyca Navijačice: - gantar
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................22,5% srečk nosečk ? -------------------------------------------------- MARČEVSKA STAVNICA: 25% - trinity22 30% - gantar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 10:36:27
|
|
|
|
sončnica24
|
Sem se kar sama vpisala med navijačice , moram še počakat da vidim kaj bo februarja Gremo punce da bo marec lepo rozan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 12:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo marčice ste že na pohodu. Lepo! No naj še mene kdo da pod navijačice - ta konec tedna pa bom tudi izvedela, ali me bo treba prestaviti med borke ali pa zraven mojega imena dodati srčke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 12:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................22,5% srečk nosečk ? -------------------------------------------------- MARČEVSKA STAVNICA: 25% - trinity22 30% - gantar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 13:35:59
|
|
|
|
brkn83
|
Tudi jaz se bom vpisala raje kr med navijačice. Punce navijam za vas, in upam, da vam čimprej uspe. Resnično držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 13:45:59
|
|
|
|
sončnica24
|
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
- brkn83
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 18:25:25
|
|
|
|
_ancica_
|
Ej, sploh nisem vedla, da ste ze marec odprle No evo, mene lahko veselo date na seznam bork. Ne pricakujem je pa tam okoli...recimo 4.marca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 18:28:50
|
|
|
|
tany83
|
MARČEVSKE BORKE ZA 02.03. - mani2 04.03. - Vesnyca 04.03. - _ancica_ Navijačice: - gantar
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
- brkn83
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 18:30:44
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...uaauuuu...si pa hitro tole urihtala hvala, sej drugic bi pa lahko ze sama to nardila a se samo kopira al kako gre to?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 18:34:30
|
|
|
|
tany83
|
.. sem bila lih tukaj... ja das citiras in pol pobrises tisti qute in se vpises in potrdis... nc tezkega.... jaz sem zaenkrat sam navijacica... bomo videli kaj bo....
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 18:44:51
|
|
|
|
_ancica_
|
bom probala sama naslednjic ti mas pa itak da postanes februarja, zame pa le fajn navijaj marca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 18:50:24
|
|
|
|
tany83
|
Itak, da bom navijala ... in vrjamem, da ti marca uspe postat .. ... jst pa ne bom nc rekla... naj bo tko kot ma za bit.... sigurno pa navijam za Vas...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 18:59:22
|
|
|
|
_ancica_
|
imas prav...jaz sem se tudi ta mesec sprijaznila z dejstvom, da bo verjetno se kar trajalo nekaj casa...sem si rekla enkrat to leto bi bilo pa le lepo postat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 19:05:38
|
|
|
|
tany83
|
in tud bos postala ... vse boste enkrat ... sam upanja ne izgubit.... ... vse na seznamcku se boste pobarvale ....
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 19:14:43
|
|
|
|
_ancica_
|
jupi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 21:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
MARČEVSKE BORKE ZA 02.03. - mani2 04.03. - Vesnyca 04.03. - _ancica_ Navijačice: - gantar
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
- brkn83
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 4.2.2008 21:25:32
|
|
|
|
mani2
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Jes pravim vse je za neki dober.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 10:12:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Gremo punce, jaz tudi zaenkrat še tukaj samo navijam pa upam da vam bo uspelo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 10:37:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Ojla punce!!! Jaz bi tud šla med navijačke , stavim na dobrih 30%. Želim vsem borkam da čimprej zagledate , še posebaj pa velja to za vse moje punce s foruma "pogovori o spontanem splavu" (se mi zdi da bo vas kar nekaj bork marca) ......za vsako posebaj prav posebaj močno stiskam pesti, da tokrat rata in in boste vseh 9 mesecev srečke nosečke Gantar tebi pa seveda čestitke za službo.....upam da boš uživala v njej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 10:45:32
|
|
|
|
nf
|
Oj Kahla! Kako si nosečka srečka? A že kej trebušček raste? Punce, prosim, da me date na seznamček za 3.3. Hvala!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 10:52:52
|
|
|
|
oktavija
|
MARČEVSKE BORKE ZA 02.03. - mani2 03.03. - nf 04.03. - Vesnyca 04.03. - _ancica_ Navijačice: - gantar
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
- brkn83
- KAHLO
- oktavija
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................24,9% srečk nosečk FEBRUAR............... 9,7% srečk nosečk MAREC................... xx % srečk nosečk ----------------------------------------------------- MARČEVSKA STAVNICA: 25% - trinity22 26% - oktavija 30% - gantar, KAHLO Tudi jaz še nisem pripravljena za borke, bom pa zato veselo navijala in stavila da vas bo čimveč!!!! Ajde gremo! ROZA! ROZA! ROZA! ROZA!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 11:35:48
|
|
|
|
metir
|
pozdravljene. tudi mene lahko daste med navijačice, ker me marca čakata laparo in histero- . lep pozdrav vsem. držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 12:19:57
|
|
|
|
sončnica24
|
MARČEVSKE BORKE ZA 02.03. - mani2 03.03. - nf 04.03. - Vesnyca 04.03. - _ancica_ Navijačice: - gantar
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
- brkn83
- KAHLO
- oktavija
- metir
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................24,9% srečk nosečk FEBRUAR............... 9,7% srečk nosečk MAREC................... xx % srečk nosečk ----------------------------------------------------- MARČEVSKA STAVNICA: 25% - trinity22 26% - oktavija 30% - gantar, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 13:52:40
|
|
|
|
tany83
|
- tany83
- liza01
- Principeska_
- vianne
- trinity22
- Serendipity
- Tiki55
- sončnica24
- EnaNobena
- brkn83
- KAHLO
- oktavija
- metir
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................24,9% srečk nosečk FEBRUAR............... 9,7% srečk nosečk MAREC................... xx % srečk nosečk ----------------------------------------------------- MARČEVSKA STAVNICA: 25% - trinity22 26% - oktavija 30% - gantar, KAHLO
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 5.2.2008 17:46:00
|
|
|
|
Rosi*
|
Se mene prosim med navijačice. Zaenkrat samo to, ker upam, da bodo ze februarja Drzim pa pesti za vse, februarske in marčevske, da vam čimprej rata biti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?