tane
|
no, jaz ki sem pa malo starejša 35 let se pa ne strinjam s temi vašimi izjavami, 'ko začutiš..., ko bi ga imel..., ko si ga zaželiš... itd.' to so meni ene čisto sebične izjave in sem se kar malo razjezila, ko sem tole brala. ni vse v tem, da ko si TI zaželiš, pa da živiš pri starših in si misliš saj bodo oni pomagali, ja seveda bodo ampak s tem obremeniš njih, pa čeprav ti rečejo 'oh, z veseljem ti pomagamo', seveda pa ne pomisliš, da so oni prišli do nekih let ko so 'gor spravili otroke' in bi si lahko zdaj spet privoščili in malo uživali brez skrbi zate, tvojega partnerja pa še otročka, tako, da mislim da dokler nisi sam finančno neodvisen od svojih staršev in da imaš SVOJO streho nad glavo, pa kot je napisala ena, da že nekaj časa živiš s svojim partnerjem, ker šele takrat ugotoviš ali si za skupaj ali ne, ker če imaš vse to si tudi psihično bolj pomirjen in brez stresov kar pa pomeni, da lahko svojemu otroku res nudiš to kar potrebuje, varnost, zavetje, oporo, kar je še posebej pomembno v današnjih časih, ker je veliko več drog in kriminala kot ga je bilo včasih. tako, da to, da bi kar imel otročka, ker si si ga zaželel ni ravno zrelo razmišljanje, velikokrat so v teh letih za tako razmišljanje oz. občutke krivi tudi hormoni, tako, da punce razmislite malo o tem, ne samo s čustvi ampak tudi z glavo, za vsako stvar obstaja pravi čas, še posebej ko se odločaš za otroka!
|