|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
6.2.2008 16:14:42   
sonček75
Sulfinija tudi jaz imam jutri pri dr. Zornu pregled.Jaz imam uro ob 11,kdaj pa ti?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.2.2008 16:17:29   
Sulfinija
Sonček75,jaz sem se danes z dr.zmenila preko telefona ob 12 mi je rekel,da bo imel čas zame.Se mogoče vidima.Javi se na ZS.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: IVF/ICSI-februar-marec
6.2.2008 17:02:54   
GITA14
Gloria
user posted image  lepo rastete, zdej se pa lepo sprosti in uživaj v nosečnosti, ka ti je predpisal bolniško?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.2.2008 17:06:35   
gold fish
Anime -  ICSI se v večini primerov uporablja v primeru moške neplodnosti... , pa včasih tudi...ravno zadnjič je ena pisala...da če je dosti jajčec in se jih po IVF ful malo oplodi...... zadnjič je bila ena punca, ki so ji rekli, da bo imela IVF - z obema je vse OK... so tako tudi naredili...pol so pa spermiji v krogih plavali okrog jajčeca, napadel pa ni nobeden...... seveda se ni nič oplodilo... naslednjič so ji pa ravno zaradi tega naredili ICSI......

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.2.2008 17:07:41   
GITA14
Konina
Kdaj pol pričakuješuser posted image ?
Jst nekje konec tedna

upam, da bova spet skupaj v postopku

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.2.2008 17:16:30   
spelka12
maja24 kolk sem vesela, ko se kdaj javiš. user posted image user posted image user posted image  A bo potem fuzbaler a baletka, če vztrajno brca?
sulfinija še tebi čestitke za ponoven postopek. Štartam samo 8 dni pred tabo tko da bova skupaj trepetale.user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.2.2008 17:23:04   
Sulfinija
Špelka12,hvala tudi tebi iz srca.V bistvu jaz jutri šele pogovor z dr. šele nato kako se odločima
ali takoj v ponoven postopek ali kaj drugega,22.2 pa datum za zdravila šele takrat štart,če bo dolgi postopek itak takoj,če pa krači pa drugi dan M v marcu.Jaz sploh ne bom mela časa trepetati tokrat mam ful dela s slavjem ki ga pripravljam za moža.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.2.2008 17:26:15   
spelka12
Ja ja vem za vajino slavje. Se mi že sline cedijo po tisti tvoji torti z dedcem na vrhu (no sej si zbrala tisto a ne?user posted image ).
Ni važno kdaj štartaš važno je, da ti uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 708
6.2.2008 17:32:42   
Sulfinija
špelka12,ziher da je tkole važen je uspeh na zadnje.Ja,ja ziher bo torta z dedcem hi,hi še boljša bi bila za mojega deca z kako žensko hi,hi.En del darila pa se že skriva doma v omari.Punce to bo fotk za malo morje.Le svojega trebuha ne bo mogla dati aranžirati hi,hi.Ziher bom na slavju že srečka user posted image  pol bo še večja fešta.

LPuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.2.2008 17:45:38   
DaisyE
A tako? Ko pa mene ni, se ga pa netka nacuka? user posted image

Saj ne vem, kje naj začnem. Anime, na listu od Reša piše, da imaš pri prenosu 2 zarodkov 20 odstotne šanse, da uspe. Pri prenosu enega, so statistične možnosti nekoliko manjše. Na tujih internetnih straneh najdeš drugačne izračune, za določene starostne skupine tudi do 50 odstotkov. Ampak tile odstotki so meni kar neki. Midva sva očitno v minus odstotkih, no ja, vsaj tako se danes počutim. Aja, čestitke za celice in nebolečo punkcijo.

Ena me je za šlogarco spraševala. Daleč je, daleč. Brezveze do nje rinit, če nisi od tam. V glavnem skrbi za avstrijske gospe. Sicer pa itak veste, kako so te šlogarce. Jaz za mojo še vedno trdim, da ji je slučajno uspelo neki ugotovit, ker bolj švoh verjamem v to. Sem že vse pozabila, kar je rekla, samo dve stvari sem si zapomnila.

ICSI načeloma delajo, če je slaba sperma in ni variante, da se kaj samo oplodi.

Mismis, veš da bojo tile tvoji pingvinčki ok. Jutri jih dobiš, zato se le fajn pripravi, da jim bo toplo pri tebi. So bili dolgo na hladnem.

Pikovit, ti fajn zrihtaj jutri na UZ, telovadit pa nehaj. Saj boš samo par dni brez. Na kako šetnjo se podaj, zdaj se nam spet lepi dnevi obetajo.

Jaz sem zaenkrat na 6 čebelicah, včeraj sem spet biciklirala. Dajamaja eno tehnično vprašanje imam. Na kolk morš met pulz, da je kaj efekta? Na mojmu biciklu piše, da bi ga morala spravit čez 140 pa mislim da do 160. Jaz sem pa vse narobe razumela in sem mislila, da ga ne smem čez 140 spustit. Zato je pa blo vse tolk na izi. No če bom dons kaj dala od sebe, potem lahko že dons pir častim, če ne ga bom pa v soboto. Ne vem kako se mi bo kaj dalo, danes sem tečne sorte.

Kajsica, super, da si ok.

Netka a si ti za menstro spraševala? Meni je prva normalna po prvem postopku zamujala 20 dni, v drugem postopku je pa normalno prišla. Sem takrat ful spraševala, pa so rekle punce, da nisem edina. Glede punkcije je pa po moje čisto od posameznice odvisno, pa malo tud od dohterja. Mene je dvakrat fino bolelo, prvič tako, da sem rekla, da nikol več ne grem, čeprav ni bilo neko blazno število jajc - 6, drugič me ni nič bolelo, tretjič pa spet. Prvič sem bila na živo, drugič 1 nalgesin, tretjič pa dva. Ni pravila, zaenkrat samo to - bolj me je strah, manj boli. user posted image

Bom zdaj seznam prilimala. Ponudba še vedno velja. Če najdete kaj pametnega, povejte, pa bomo dodali. Drugače se mi zdi pa ideja od abre super - naslednjič ga damo na začetek, takoj za seznam, pa ga lahko najdemo kadar hočemo.

Lara, lejla in ostale trepetalke, kako so kaj otroc?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 710
6.2.2008 17:50:13   
DaisyE
PRED PUNKCIJO:

Priporočeno:

- pivo
- ananas
- vitamini C,E, Q – encim, Mg, Ca, Fe, Se, Zn, matični mleček
- zelenjavni sok (zelena, pesa, korenček, kumara in ingver)
- proteini (meso, jajca,...) - za rast celic
- oreški (razen arašidov),
- laneno seme, laneno olje, sončnična semena
- refleksna masaža stopal
- optimizem
- LCA jogurt ali navadni jogurt (ne sadni), riževo mleko, sveže mleko
- polnozrnato, črno, najraje z ajdovo moko, testenin imaš ogromno, ki
niso bele, polnozrnate, špinačne, riževe, brez glutena
- jabolk, kivi, kak dan pomarančo, grenivke
- čaj krvomočnice
- ingver in cimet (čaj)
- soja, korenje, buče, melone, marelice, mango, breskev...
- avokado, mango, šipek, bučke, ohrovt, olive, šparglji, špinača,
melone,lubenice
- matični mleček
- fotostimulacija user posted image

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- kava (kofein)
- prazni OH (belo moko, bele testenine, bel kruh, bel riž, krompir, musli)
- sladkor
- sladke gazirane pijače
- alpsko mleko in mlečni izdelki
- sladko sadje, saj je sadje OH
- paradižnik

PO ET:

Priporočeno:

- grozdje, maline, marelice, melone, lubenice, banane, ribez,
- šipek,
- bučke, grah, korenje,
- orehova jedrca,
- lignji,
- optimizem
- baby aspirin od punkcije naprej

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- ananas
- zelena

- tuširanje z vročo vodo in kopanje v vroči vodi (dviga TT)
- savna
- kopanje in plavanje naslednjih 48 ur po ET
- izpiranje nožnice
- tamponi
- spolni odnosi ali orgazem do testa,

- soja in sojini izdelki
- umetna sladila in stvari, ki jih vsebujejo (natren, orbit zvečilni in bonboni, vse sladkarije z umetnimi sladili, ter dietne pijače, npr. diet Coca Cola)
- jogging, aerobika, tenis, smučanje, hoja v gore, ipd. (You get the idea)
- Ne začenjajte z novo fizično aktivnostjo
- Zdravila samo v primeru, da se prej posvetujete z IVF zdravnikom
- dvigovanje težkih stvari
- ribe, ki lahko vsebujejo metilni Mercury (mečarica,morski pes,zrezki tune)
- jedi z surovimi jajci (salmonela)
- nepasterizirani mlečni izdelki (nepasterizirano mleko, mehki sir)

- surovo meso oz. neobdelano meso (vključuje salame, suši, pateje, hot dog , školjke, premalo kuhan/pečen piščanec oz. meso),
- ingver, bazilika, rožmarin, majaron, žafranika,... (za te piše, da niso nevarne, če se uporabljajo v normalnih količinah
)

If you are unsure whether or not to do something, take the "path of least regret". Ask yourself - if I don't get pregnant, will I blame myself for doing this ? And if the answer is yes, don't do it !

Kar je najpomembnejše: Zavedati se morate, da ni nujno, da ti pomaga, ker smo ljudje različni, ker ne veš kaj je dejansko tvoj oz. vajin vzrok. Je pa fajn, da se nečesa takega lotiš, ker potem veš, da si v tem postopku nekaj zase naredil, da ti tole da neko dodatno voljo in moč, ter seveda poveča upanje, da pa mogoče bo zdaj res pomagalo. Že ta občutek je en velik pozitivizem. Zato pa povdarjam, da naj bo dieta z veseljem narejena in ne z nekim strogim odrekanjem in trpljenjem, ker si s tem samo škodimo (to sem ravnokar napisala eni v ZS in velja za vse, ki hočejo sprobat kaj novega). Prav tako, bi vse novinke oz. tiste, ki gredo 1,2,3 v postopek opozorila, naj pozabijo na dieto, naj raje uživajo in si sproščujoče metode priskrbijo. Lepo je skrbet za zdravje in zdravo hrano jest, lahko se držijo nekih smernic, vendar strogih diet in odrekanj, pa pustite, za kasneje, ko boste že vse atribute porabile.
Bistvo vsega je psihološka in fizična pripravljenost, sproščujoš in pozitiven pristop v mesecu, ko se nam dogaja sto na uro. Same sebe dobro poznate in veste kaj je za vas tisto ta pravo.
(Mišek13, 2007)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.2.2008 17:56:25   
netka34

Ja, dejzi, tko je to s tem pirom!!! Vsakič ko vas berem zvečer, kako se ga nalivate, si ga ulijem še jaz, ker mi golo naredite....pol sm pa celo noč na skretu!!user posted image user posted image user posted image Pol pa mojmu težim ,d nč ne spim, kr mi smrči na uha!!1user posted image user posted image user posted image
Ma hudičuser posted image !! Dns bi mogu bit že drug danuser posted image , od nje pa nič!
Samo neko črvičenje in pa slabost v želodcu...jaaaa, sej vem...psiha, ćivčki, stres....user posted image

Lara, js sm pa mislna d je tisto zjanje odmev mojga zjanja!!!user posted image user posted image user posted image

Gloria, k si spraševala, kam jo je pobrisal tadrugi srček....verjetno se je začel, pol pa ni šlo naprej. Telo oz. maternica sama absorbira odmrl plod. Zato nisi nič krvavela, senco pa je še videt!
Ti samo pozitivno misli , itak d ni pravila, da bi se moglo ponovit od prvič. zato pestke, lepo se met, se dosti crtat, pa bo!!!user posted image user posted image user posted image

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 712
6.2.2008 18:05:42   
Mijavček
Ojla,

raport z današnjega UZ-ja:
nekaj smo pridelali,  kot sem predvidevala se bo treba še vsaj 2 dni špikat. V petek, na Prešerna, mam pa spet UZ. Danes je bilo videt tako nekako; D: 15, 14, 15, 15, 12  L: 14, 16, 15, 12   (približno, si nisem čisto zapomnila ).  jaz sem ful vesela, samo da ni slabše kot prejšnjič.

Glede na vse peripetije, ki sem jih imela (se spomnite shujšala za 5 kguser posted image  na 47 kg) sem bila res vesela rezultata. 

Me pa kar tišči tam spodaj, prejšnjič me je tako tiščalo šele tik pred punkcijo, ko sem imela 10 foliklov (od 24 do 19) . Pa joške so mi zrasleuser posted image , trebuh mam tko in tko napihnjen, še v rito mal dobim, pa bo 5 kg nazaj user posted image

Dejzi, zmeri ko berem tvoje poste pa o tvojih čebelicah se spomnim na un komad od Slakov; čebelice, čebelice, saj moje ste prijateljice, pozabim vas nikdaaar... vas stari čebelaaaar!  Men je ta komad ful všeč, čeprav govedine drgač niti ne prebavljam (razen iz župeuser posted image )  A ga poznaš?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.2.2008 18:19:05   
dajamaja
Ojla,

Gloria, čestitke za srčeka!!

Mismis zagrej se za jutri, da bo res topel sprejem.

Marjetka, sem mislila, da sem sam jst tečna danes... me veseli, da imava dvojec.Za pulz jaz ne bi vedla, ker si ga ne merim. Meni je važno, da se zadiham, švicam in da čutim srčni utrip. Po moje je med 140-160 OK. Sem že enkrat mislila tisto uro kupit, ki ti meri puls pa pol piska ko je panika, pa sem pol ugotovila, da včasih smo lahk tud brez tega šport zagnjal in nisem. So pa te urce zdej precej ugodne cene - mogoče si nabaviš!?

Pija, sem ognjičevo kremo danes nabavla. Kdaj se lahko začnem mazat. Zdej sem 1 teden po operaciji. Šive bom pustila, da kar odpadejo, ker so rekli, da lahko.

Abra, si OK!?

Pikovit, dej bol na izi rekreacijo zdaj. Sploh ne vem, kako ti kaj več rata. Mene inekcije tko napihnejo, da bi mi kej utrgal, če bi šla na aerobiko.

Sayuri, naj bruhanje poneha in pobožaj svoja fižolčka. No, pa Filipa tudi, da ne bomo razlik delal.

Jst sem danes tud kakšne zverince zaslužila - sem bila dopoldan 1 1/2 ure na sprehodu (počasi seveda), popoldan sem pa telovadila (ima neke poporodne razgibalne vaje, ki so vedno dobre za izi štart). Zdej sem se pa še v lišp vrgla .... že kr kičast počas.

Kako ste naše trepetalke, špikerce, čakalke!?  Dejmo mal se javit! 

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 714
6.2.2008 18:22:14   
mavrica72
No, sedaj se pa tudi jaz po dolgem premoru spet pojavila med vami. Sem opazila, da mi že piše zraven "javi se" user posted image . Mogoče se me katera še spomni, v novembru sem imela neuspešen ICSI, kar me je zelo psihično podrlo, in zato se nekaj časa nisem nič vključevala več v debate. Včasih sem malo "poškilila" gor, kaj več pa ne.
Prejšnji teden sem imela ponovni posvet in pregled pri ginekologu, in to z upanjem, da bom že šla ta mesec v ponovni postopek, pa žal ni bilo nič iz tega.
Pravi, da je še malo prehitro user posted image , ampak po naslednji menstruaciji pa gremo takoj v akcijo. Glede na to, da imam sedaj spet čisto zmešane in dolge cikluse, predvidevam da bo to nekje v začetku marca. Se mi zdi, da je to še tako daleč. 

Tako, javila sem se, sedaj pa grem malo vas prebrati, da bom spet bolj na tekočem user posted image

Vsem želim, da čimprej ugledate user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 715
6.2.2008 18:28:58   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

čebelice, čebelice, saj moje ste prijateljice, pozabim vas nikdaaar... vas stari čebelaaaar!  Men je ta komad ful všeč, čeprav govedine drgač niti ne prebavljam (razen iz župeuser posted image )  A ga poznaš?

Poznam, poznam! Ampak še nikol nisem dobila te asociacije. No lepo, da si me spomnila, zdaj bom mela pa še večje veselje. Tale tvoj UZ je pa dober. Pa vsi so tako lepo veliki. Sem videla, da si se že večkrat jezila na punce, ki fehtajo tablete user posted image , se kar režim zraven, ko vidim, kako se razhudiš. user posted image

Dajamaja hvala. Nič si ne bom ure kupvala, tolk zagreta pa nisem. Na biciklu mi ura laufa, pol pa 10 sekund pulz merim. Se spomnim, da so vedno govorili tile športni fanatiki, da mora bit glih pravi pulz, če hočemo, da je kaj efekta. Zato sem spraševala. Ker jaz sem ga skoz pod 140 držala, pa se mi je res vse kar malo preveč na izi zdelo.

Tečna sem pa ko satan. Iščem zdaj kak post na želimo si novega člana, od kake, ki je samo enkrat seksala, pa se je prijelo, pa zdaj ne ve, kaj naj naredi, ker je mislila, da pri prvem seksu se pa ne more prijet, pa da bi sicer ful rada mela otroka, ampak se boji, da ne bo mogla več žurirat... Kaj takega iščem, da bom pol lahko še bolj tečna. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti vrag ti.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 716
6.2.2008 18:44:55   
lara light
Daisy, srce moje, če ti kej pomaga, sem tečna tudi jaz! Hvala za seznam, sem ga že iskalauser posted image ...pridna si, kolesarka indooruser posted image

Od vseh trepetalk, sem modro ugotovila, da vas samo jaz vztrajno obveščam,  kje so pa ostaleuser posted image ...no pa shuka, je tud pridna, ostale bom pa kar po nagi, ob prvi priliki!user posted image  Sicer nič pametnega ne povem, tko, da bi bilo boljš, če bi molčala!
Ma kej čmo, č buoh je dau gob'c in j'zik u guobci, da ga vrtim, da ga brusim, da se s kračami mastimuser posted image
Neki mi dela slabo? Sem kej slabga pojedla? Je kriva krača? Al je to to? Hvala za kak nasvet, moje soborke

Daisy, čimdaljše fure, 140 pulz je super...povedal zdej moj dragi: 65% od max pulza!user posted image
Ne pozabi kak take vrste post še sem prlepi, da grem takoj na mehko k...t! user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 717
6.2.2008 18:49:00   
lara light
Mijavček, lepe številke, pridna! No vidiš, kljub vsem je v redu. Pa kar pojej malo več, da prideš na staro težo, da boš v formi. user posted image  Čestitam za joškiceuser posted image  Ta stranski efekt je tudi meni luškan!user posted image

Mavrica, lepo, da si se javila, upam, da čimprej začneš in seveda, da zmagaš!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.2.2008 18:52:04   
Abra
Ojla pupe!

Daisy, zdaj si me nasmejala z zadnjim odstavkom. Včasih so pri Pušenjaku še hujše variante. Jaz bi tut včasih kar grizla user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes po dolgem času moj trenažer spet uporabla. Sem bla prav vesela, da mi še nekako gre, sem mislila, da sem v tem mesecu čisto brez kondicije ostala. Dajamaja bom jaz tut čebelice začela zbirat. user posted image
Zdaj že tretji dan krvavim, očitno je to res user posted image čeprav po vsej logiki ne bi še smela bit. Najbrž po abraziji itak ni nobene logike. Je pa nekam švoh, sem pričakovala bolj konkretno zadevo, vsaj po postih o abraziji sodeč. No, moja M je itak zmeri bolj švoh.
Daisy, meni je nekje v spominu ostalo, da moram delat na ok 135 utripov, pa ne vem več kje sem prebrala ... nekje obstaja nek izračun, da odšteješ svoja leta ...
Se mi zdi, da je bolje, če delaš na nižjem utripu, pa naj me katera popravi, ker o tem res nimam nič pojma. Če bom še kje vidla tisti izračun, pripopam.
Vidim, da me je že Lara prehitela user posted image user posted image
Že slabosti praviš? Uf, to bo še pestro, pa ziher oba user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 719
6.2.2008 18:59:50   
dajamaja
O, Mijavček, tole je pa krsen vmesni rezultat. Lahko bi se še malce poredila user posted image

Lara, tole je lahko tudi to (krača gotov ni user posted image , od doberga ne more bit slabo). Sicer pa nimaš več daleč do testa!

Marjetka, mislim, da se zgornja meja računa tudi glede na starost. Ampak se res nisem poglabljala, ker jaz pri teku tako čutim, kdaj preteram. Vsekakor moraš nehati, če te močno zbada v prsih, imaš okus krvi v ustih. Sicer je pa tako, da ko si že nekaj časa priden, si lahko tudi kaj kupiš za nagrado, motivacijo. Jaz sem dobila lani tako lep tekaški dres, da sem šal še večkrat, samo da sem ga lahko oblekla user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 720
6.2.2008 19:00:07   
DaisyE

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU

Sreda, 06.02.
Mijavček - UZ
Ajedat - ET

Četrtek, 07.02
Mihi78 - UZ
mismims - ET
pikovit - UZ

Petek, 08.02
ANIME - ET
Mijavček - UZ

Sobota, 09. 02

Nedelja, 10. 02.

Ponedeljek, 11. 02.

Torek, 11. 02.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

LaraLight greje user posted image user posted image  - TEST 11.02.2008
Dobrovoljčica greje user posted image user posted image - TEST 11.02.2008
Lejla007 greje user posted image user posted image  - TEST 12.02.2008
Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, (javi se)
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,

user posted image user posted image  

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
    user posted image    gloria (27let),(LJ) 05.02. UZ pri svojem G
    user posted image   Johnie, pregled 12.02.
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.2.2008 19:05:44 >

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 721
    6.2.2008 19:03:26   
    dajamaja
    O, Abra, na isti dan sva začeli rekreirat user posted image user posted image . Glede čebelnjakov - meni ni težko čebelce limat pa ne vem, če ne bi pol preveč konkurirale postu s postopki - edin če posebno temo odpremo ... sam da ne bo kmal tema na njej user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 722
       RE: IVF/ICSI-februar-marec
    6.2.2008 19:05:33   
    kikaa
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Kikaa se boš pa jutri postila, saj so stari ljudje vedeli kdaj mora biti post, da niso želodci popokaliuser posted image .

Ja, ja... ampak meni ne rata (postiti se)...user posted image user posted image user posted image  vsaj ne več kot par ur user posted image user posted image user posted image
    Ah, bo že...

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 723
    6.2.2008 19:06:00   
    kikaa
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Anime

Če pa jih imaš pod 30, se pa zlahkoto odločiš, da ti vstavijo samo enega, ostale ti bodo pa tako ali tako zamrznili, če jih boš slučajno še kdaj potrebovala.

Anime - če se bo odločila za enega in če boš imela kaj zamrznjenčkov, moraš to prej povedat predno jih zamrznejo, kajti v cevko za zamrzovanje aspirirajo vedno dva in potem ti morajo dva vstaviti. Če res želiš samo enega moraš na to opozoriti pred zamrzovanjem (da poaspirirajo samo enega!)
    Srečno in LP!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 724
    6.2.2008 19:06:40   
    DaisyE
    Hvala pupe za odgovore. Bom malo po netu pošnofala, da se ne bom samo s po sili srečnimi neželenimi nosečkami ubadala. user posted image user posted image

Lara, a teb pa kar slabo? Kakšna krača, otroc te hecajo. 7 dan po ET... Hmmm, se pravi so že tri dni globoko zasidrani, zdaj so pa začeli mamici sporočat, kaj bi jedli. user posted image user posted image user posted image  Krača očitno ni njuna izbira.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?