|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
5.2.2008 14:30:30   
Sulfinija
Mismis hvala ti lepa.Ostale izvide mam vse le napotnico rabim.
Bom še zdajle klicala na tole spodnjo telefonsko in vprašala,če lahko pride v četrtek po napotnico v LJ.Ali celo če mi naredijo uslugo in bi me lahko napotnica čakala v kartonu in 22.2 ko bi šla po zdravila bi jo le tam dvignila.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.2.2008 14:37:31   
Sulfinija
No zdaj sem končno dobila na tole zandjo številko.In sestra mi je rekla da je novi postopke da po neuspelem IVF rabiš posvet z G in,da naj pokličem dr-Zorna v četrtek zjutraj in se ta  zmenim ali pa naj pridem le 6.3 na posvet.No bom počakala četrtek in se zmenila z doktorjem in pol bo vse jasno.Pol pa Miro pokličem v četrtek ko bom ziher ko se posvetujem z dr.Zornom kako naprej.
Mismis hvala ti,ker si mi pomagala.

LPuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.2.2008 14:42:41   
mismis
Veš de, če lahko, zakaj pa ne...

Držim pesti, da se boš v redu dogovorila z dr. Zornom, da se ti ne bo potrebno samo zaradi
napotnice voziti iz MS.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.2.2008 14:45:00   
Sulfinija
Mismis še enkrat hvala ti.V bistvu mu bom itak vse po telefonu povedala in bom videla,če bo rekel da rabim posvet bomo pač počakalai še mesec dni,če ne bo treba posveta pa juriš v napad.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: IVF/ICSI-februar-marec
5.2.2008 15:37:29   
gold fish
Sulfinija - sem ti poslala št.na zs...je njegova direktna..tako boš največ in najhitreje zrihtala..... Pa ni treba posveta pri ginekologu.... če imaš icsi ...tak veš kaj je problem...vsaj ponavadi.....da pa je kaka celica degenerirana in nezrela pa ti on na posvetu ne bo mogel pomagati, skoraj vsaka jih ima..... za nezrele je logično, da pač niso imele časa dozoreti, degenerirane pa se pri takem močnem hormonskem inputu sigurno lahko pojavijo..... po moje..... zakaj ni ratalo, pa ti kar tako tudi ne bo mogel povedati..... Ne vem..tako je pač moje mnenje.... jaz sem tudi en čas pisala po mailu, pa so me samo za pogovor naročali po 2-3mesece...ko sem pa vzela zadevo v svoje roke...sem pa bila v postopku...in sedaj sem user posted image ..... Upoptevaj to, kar sem ti napisala na zs in boš videla, da bo OK.

Lp, Ribica

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.2.2008 15:42:07   
Sulfinija
Gold fish hvala ti.Tvoja kuverta je šla na napačen naslov žal.

Ja bom ga dobila v četrtek jaz sem imela v LJ IVF metodo,v MB pa 2xISCI.

LPuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.2.2008 15:44:09   
ANIME
evo javljam se na dužnost user posted image

Danes imela punkcijo ... seveda bila prva user posted image . Punkcija ni sploh nobena panika. Pridelala 6 jajčk. Tudi moj je bil tokrat full priden in je celo malo več migetalo kot pri pregledih. Očitno je pomagalo, da sva v 14 dneh full C vitamina pojedla (kakija).

Skočila sva v Opčine in nakupila zalogo. Zdaj pa poležujem, ker imam kar precej razboleno in se malo težje premikam. Ampak sploh ni take panike. Meni se je zdel HSG veliko hujši.

V petek imam ET. Hvala da ste držale pesti ... se je obrestovalo. Zdaj bomo pa videli, če sva z mojim sploh za skupaj user posted image

LP vsem

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.2.2008 16:01:33   
bambi75
Anime čestitke za jajčkeuser posted image . Sedaj pa naj se lepo oplodijo in nato delijo da te v petek pričaka čimveč zarodkov.
Tudi mene ni punkcija nikoli preveč bolela, mene je prijelo kakšnih 5-10 minut po punkciji. Sem jim 1-krat v Mb skoraj skup zlezla, ampak vse se preživi.
Daisy tudi jaz sem že iskala seznamček za prehrano ampak je toliko strani da ga nikakor ne najdem.
Pikovit 4 folikli to so še lahko 2x dvojčki in ne samo enkrat. Tvoja šlogarca pa je le malo predaleč za mene, bom počakala kaj bo Kajsica zrihtala v Krškem.
Lara saj jaz sem se samo malo hecala glede barvanja, Tisti otroček je imel pač drugega atija, ampak samo neuradno, uradno pa so bili krivi lasje in barvanjeuser posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.2.2008 16:18:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Oj, pupke!!

A mi katera pove....ful tistih, k hodite h dr. Rešu....mate ET že 3. dan. To je ful dobro. Ma se pravi da vam ne ustavijo blastociste?? Al je tut možno?
A ima kera izkušnjo, d tut na GK to delajo??
A hatching tut na GK delajo?

user posted image user posted image user posted image

Lp, D

Ojla netka,

ja meni je Reš obakrat vstavljal (ET) na 3. dan, kjer je že razvidno, da se je razvilo v 4 ali 8 plodno celico. In La hatching tudi delajo, vendar ne vem po kakšnem ključu ga naredijo. Po moje je ET odvisen od tega kako se celice razvijajo La hatching pa verjetno od kvalitete oplojene celice. To je čist moje mnenje.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.2.2008 16:26:59   
kajsica
Oj punce, hvala vam za hitro posredovanje!!!

Bila na imunološki in izvid negativen, baje ni panike, moram pa pazit če bi se mi temperatura znatno povečala.

Bila pa tudi na ginekološki in se nič ne vidi. Sedaj pa imam dovolj tega hudiča, M drugače popolnoma redne sedaj pa mi že 4 dan zamuja na UZ pa spet nič. No popolne moram poklicati da še za beto zvem, ampak nimam posebnega upanja. Presneti hudič rdeči naj že enkrat pride če ni kaj....

V glavnem vse OK.

Anime čestitam za jajčke, naj se lepo delijo!

Sulfinija, kaj pa se s teboj dogaja, zakaj prehitevaš?! Sem pa res radovedna, lahko mi tudi na zs pišeš!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.2.2008 16:34:56   
gold fish
Gloria - danes pa ti pustiš mene čakatuser posted image ....  No, naj ti bo...mogoče pa zveš (oz. si že), da se tudi drugi pikec vidi.....   Se bereva zvečer...peljemo sedaj našega pikca malo med maškare...

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.2.2008 17:44:04   
lara light
Pikovit,  prav v redu je! Cista zmoti ja, ker omeji normalno delovanje jajčnika, jaz jo tudi imam (že spet) na levi, a neki je vseeno tudi tam najdu (beri folikle)...ne skrbi. In kot pravi Abra, dej se malo umiri s tem skakanjem zdej...velja?user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dajamaja, zdej pa štekam user posted image
Meni se pa v popku še vedno pozna brazgotina od laparo. Si takrat nisem z ničemer mazala, ker so v bolnici rekli naj ne mažemo ... prav nič lepo ne zgleda - 1,5 cm dolga črta. user posted image uni, ki je nižje, je pa kar izginil. Najraje bi zamenjala user posted image zdaj je pa najbrž že prepozno za kako mažo, pol leta kasneje, kajne?

Jaz imam tudi grdo brazgotino pod popkom in sem mazala z ognjičevo..če ne bi, bi bila še hujš..
Lejla, znake je čisto brez veze iskat user posted image Samo user posted image je slab znak, vse ostalo je super. Sta z Laro prav na dobri poti user posted image

O, hvala...fino paše tako mazilo na taka občutljiva mesta

Kajsica, samo da je vse v redu. user posted image  Izvid pa še pride, kajne?

Vsem pridnim čebelam in tistim, ki nismo, lep pustni večer! A ste kej šeme?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.2.2008 18:29:19   
dejansenka
Anime čuser posted image estitke za jajčka ,meni so jih pri punkciji vzeli 32 še sedaj po prvem uz.imam zelo povečane jajčnike ampak vse se da zdržat za naše sončke držim pesti zate.Netka a je to novi tatu Glorija kako je bilo danesuser posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.2.2008 18:39:00   
reni70
Punce pozdravljene,javljam se vam po dolgem času,itak nisem pozabila na vas.
Brala sem vas skoraj vsak dan,sploh ne dohajam kolk vas je novih tukaj,nekatere stare borke že vesele nosečke mi pa naprej sreči naproti.
Mislila sem,da bom začela s postopkom januarja,ker je imel dr Reš tako gužvo me je sestra naročila šele 28.1.Torej 1.špiko diphereline dobim v četrtek,nato drugi dan M Menopur.
V prejšnjih 3. postopkih sem vedno lepo reagirala na zdravila,vedno pridelala lepo št.celic ravno z Rešom sva se pogovarjala,da so problem leta...letos bom 38.in,da so že moje celice manj kvalitetne. Upam,pa le da se bo najdla ena taprava.Jutri tudi pokličem g.Karmen,da se dogovoriva že verjetno za četrtek,da začnem masažo stopal.
Aja pa ne bom imela ivf,ampak icsi dolgi postopek.
No pa se je spet začelo......vse vas lepo pozdravljam in se beremo.
Čaw

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.2.2008 18:39:13   
lara light
Anime, lepo, da je za tabo, pridna!...držim pesti za ET!user posted image
Bambi, huda tale kaj..še dobro, da se tko znajdejo! user posted image  
Grem...krača že diši! user posted image

Coelho

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.2.2008 18:48:10   
lejla007
Anime, še jaz ti čestitam za pridelek! Zdej pa še trikrat spat, pa po otročke user posted image

Dejansenka - 32?!? A potem so ti delali delno punkcijo, al kako? Uf, jaz tudi če bi bla pijana in bi trojno vidla, jih ne bi imela pol toliko kot ti user posted image

Reni70 - Ojla! Dobrodošla nazaj! V četrtek se pa začne vajina pot do otročička user posted image user posted image user posted image

Lara - a ti si boš pa kračo privoščila? Dober tek user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.2.2008 18:57:51   
spelka12
Ojla.
Včerej sem bila pri Rešu na razgovoru. Možiček je bil super volje.user posted image  Prvič sem imela IVF, zdej me je pa presenetil z ICSI. Bojda zato, ker se je premalo jajčec oplodilo v prvem postopku (od 12-ih samo 2).
Štartam 14.2. z Dipherelinom, sledi Menogon.
A je med postopkom IVF in ICSI kakšna razlika, a je samo oploditev jajčk drugačna?
lara, lejla in ostale trepetalke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.2.2008 18:59:08   
sabsa
DAISY E Kje pa je ta šlogarca? Meni je moja napovedala, da bom do marca noseča po naravni poti. Prvi dan naslednje menstruacije pa moram poklicati v LJ zaradi IVF ET. Me prav zanima, ali je imela prav ali ne ...

Pozdravček

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.2.2008 19:02:00   
lejla007
Hej, Špelka moja!!! Marca boš že nosečka!!! JUPIIII!!!!!!!!! Boš pa dobila lepo darilo za valentinovo - prvo špikico! user posted image  Od veselja bi te kr objela... če bi bla kje blizu user posted image user posted image user posted image

A veš, da je to že naslednji teden? En, dva, tri bo tukaj... Takrat bom pa jaz že vedla, koliko je ura pri meni user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.2.2008 19:03:37   
lejla007
Aha, še to...

Kakor sem jaz razumela pri IVF-u, spustijo plavalčke k tvoji celici in naj bi se sama oplodila. Pri ICSI pa z iglo enega plavalčka porinejo v tvojo celico...

Tko sm jaz razumela user posted image  hihi

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.2.2008 19:21:44   
spelka12
Aha če prav razumem: IVF - ljubezenska združitev ( dej no lubi prosim zapelji že to okroglo gospodično) in ICSI - prisilna združitev ( hočeš nočeš zajahov boš tale jajček pa če kuj crkneš od napora).user posted image
Hvala za razlago lejlauser posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.2.2008 19:39:54   
lara light
Spelka, super! Krača čakauser posted image , da pogledam, če si se javila...no, lepo, marca boš že božala bušijauser posted image
Lejla,kako sta me nasmejaliuser posted image ...moje pupe so to!!user posted image user posted image  Odlična razlaga, sedi 5!user posted image ¨

Reni, vso srečo!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.2.2008 20:21:04   
netka34
Dejansenka, hi hi, ne to je ta hudo tastar tatu!! celih 16 let že ma!!user posted image user posted image Samo 2 leti ja mlajši od moje punce!!user posted image user posted image

Shuka,Linda, Ribica.  hvala za odg., ampak kot razumem, to delajo samo pri dr. Reškotu!!user posted image

Ja Gloria?? Kje se potepaš?? Nas nalašč puščaš v vroči radovednosti, al kaj?'user posted image

Lejla in Spelka....čisto prav ste to naštudirale!! Bravo!! user posted image user posted image

No, tiste, ki vam postopek žal ni ratu, a ste mele pol normalen ciklus dalje, al je kaj možno, da ta user posted image zamuja kaj in to ravno takrat, ko ga najbolj čakaš?? Ne, ne, ne si nč mislt, kr tak čudež se pa res ne more zgodit!! Kr pol jih je pa tut Kristus čist zares delu!!user posted image user posted image user posted image

O, Lara, so se mi prow sline pocedile...že 3 dni sanjam o krači!!user posted image user posted image user posted image

Kje se je pa naša Dejzi zgubila dans??

lp, d

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.2.2008 20:23:59   
dajamaja

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU

Ponedeljek, 04.02.

Torek, 05.02.
 Gloria - UZ (pri svojem G)
Pikovit - UZ
ANIME - punkcija

Sreda, 06.02.
Mijavček - UZ
Ajedat - ET

Četrtek, 07.02
Mihi78 - UZ

Petek, 08.02
ANIME - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

LaraLight greje user posted image user posted image  - TEST 11.02.2008
Dobrovoljčica greje user posted image user posted image - TEST 11.02.2008
Lejla007 greje user posted image user posted image  - TEST 12.02.2008
Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, (javi se)
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) marec

• sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca

user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,

user posted image user posted image  

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
    user posted image    gloria (27let),(LJ) 05.02. UZ pri svojem G
    user posted image   Johnie, pregled 12.02.
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

[/quote]

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 649
    5.2.2008 20:33:24   
    gold fish
    Gloria - čakam...čakam.... pa daj, zdaj pa je že tema zunaj, otroci morajo bit domauser posted image ..... 

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?