|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
5.2.2008 18:26:35   
Erin
user posted image user posted image user posted image Čestitke punce za preglede in NSuser posted image user posted image user posted image Kako sem vesela ko imamo same dobre rezultate - kar tako naprejuser posted image

renatka - vem kako ti je. Počivaj, naj te crkljajo, bo boljše boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.2.2008 19:13:44   
naty13
Tudi jaz  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešmo opravljene preglede.

Erin, si me tko zdražla s pico, da verjetno še ta teden pade. user posted image user posted image user posted image user posted image  A zdej ti pa že diši? user posted image  Jest bi jo vsak dan papcala. user posted image

Tejkaz lepo da si se s pomočnico pogovorila. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.2.2008 19:32:41   
Erin
Ja lahko rečem da se mi je apetit vrniluser posted image , ampak pico pa še vedno jem le to ki jo sama spečem, tiste ki jo pripeljejo na dom ne morem še vohatuser posted image , pa ful mi pašejo solate, pojedla bi jih za polno skledo, z mal krompirčkom pa mal česna, njam njam...pa kofe mi spet diši ampak ga še vedno pijem le ko moja mami pride na obisk, ker ga moj  ne mara sama ga pa ne pijem -mi ni v užitek, drugače si pa vsak dan skuham tistega iz vrečke - jacobs - če temu lahko rečem kavauser posted image .
Ja ja...okusi se vračajo, vam tudi kot berem...sedaj bodo pa začele kilce nas napadatuser posted image user posted image user posted image

Aja, v album sem dala najnovejšo slikco mojega trebuha, da vidite kakšen balon sem žeuser posted image user posted image Velik ane???

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.2.2008 19:45:16   
Vilika
Hu Hu, še natanko 200 dni do cilja (če drži ta PDP) user posted image user posted image user posted image , gremo na 100....
Pa še natanko 1 teden do NS, jupiii, in bva videla našo malo user posted image .

Nevzdržno pričakujoca.user posted image user posted image

Lepo noc vsem nosečkam!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.2.2008 20:31:58   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Astrea - jaz imam tudi NS pri Babnikovi. user posted image user posted image user posted image Zanima me v bistvu koliko časa je pregled trajal? Aja, pa zanimam me ali moraš CD prinesti s sabo ali ti ga tam da?

Aja, pa čestitke za dobre rezultate na NS user posted image

UF, pa še to me zanima. Ali se na posnetkih oz. fotkah že jasno vidi oblika bejbike? Mislim a so slike jasne ali bolj tako.

Oj!

Hvalauser posted image

CD dobiš tam, pregled traja ca. 15 minut, slike in film so v 3D formatu, tako da se zelo lepo vidi. Lepo se vidi oblika telesa tudi na navadnem UZ.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
5.2.2008 20:52:05   
Ninaaa
malo pozno, pa vseeno... Tudi mi bomo trije 15. avgusta, starost 28 let (takrat bom že 29)user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
5.2.2008 21:11:46   
naty13
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image  za bušija. Ja s ti fajn vidi tvoj bejbi.  Tebi bo že kmal brcal. user posted image user posted image  Enim gre na začetku bolj gor, pol se pa ustavi. Za otroke dvigovat bi blo pa res problematično s trebuhom. Mene že kar skrbi kako ga bom dvigovala.
Meni pravi moj user posted image  da buši raste, pa res ga skoraj nič ni, mal mam izbočenga. Zaenkrat grem po isti poti kot v prvo. Drugač pa komaj čakam da se mal vidi, da ga bom še bolj z užitkom božala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
5.2.2008 21:33:15   
K_a_t_j_a
Vsem, ki ste imele danes NS in pregled user posted image user posted image user posted image za lepe novičke! Le tako naprej!
In te user posted image user posted image user posted image so za vse tiste, ki imate pregled jutri!

renatka drži se in kar lepo počivaj, vse bo še vredu. user posted image user posted image user posted image
Erin zelo lep buši! Jaz ga imam tudi zdajle kar velikega, sem še tak napihnjena danes zraven. Ga bom poslikala v teh dneh enkrat in vam ga pripopala gor.
Ninaaa dobrodošla med čvekami! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
5.2.2008 22:15:44   
Erin
Ninaaa - dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image Kako se kaj počutiš? Imaš kaj slabosti?

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
5.2.2008 23:04:39   
K_a_t_j_a
Evo moji sliki iz NS:

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=104242&asortType=9&apage=1
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?photoid=104243&asorttype=9&apage=1&v=moji

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
6.2.2008 8:44:44   
gajka
Dobro jutro, user posted image ! Evo, danes spet jaz kuham user posted image ! Vsebina v šalčki je po vaši izbiri. Pa banane imam za sayuri, ker ji včeraj krofi niso dišali. user posted image

Četitke vsem za včerajšnje uspešne preglede! user posted image

renatka - lepo slišat, da se ti je stanje stabiliziralo. Kar tako naprej in naj bo od sedaj naprej samo še lepo na vrsti! user posted image

Ninaaa - dobrodošla med avgustovkami! user posted image  In očitno si kar moja vrstnica, ker jaz bom tudi dočakala user posted image  dober mesec po tistem, ko bom dopolnila 29 let.

Katja - simpatične slikice, user posted image  pridno raste. Jaz sem tudi zadnjič dala v album svoje slikice z NS.

Erin - ja ti pa že res težko skriješ, da si user posted image ! Meni se še pa vedno skoraj nič ne vidi. user posted image  Naty13 - jaz kar čakam, kdaj bo še mene naenkrat ''razpihnilo''.

lana777 - očitno sta najina šefa malo v žlahti, da oba našemljena krofe za pusta okol nosita! user posted image

Pablo - lepo, da si se nam spet malo oglasila!

Vsem avgustovkam en lep dan in naj vas megla prav nič ne spravlja v slabo voljo! Pa user posted image  za vse, ki imate danes preglede!

Neposredna povezava do sporočila: 2636
6.2.2008 10:32:46   
gajka
Ja, kaj pa je res to danes, punce? Nikjer žive duše! A še spite, ali vas je sonček, ki se je že uspešno prebil čez meglo, zvabil ven? Še user posted image  se bo čisto ohladila!  user posted image  Jaz grem zdaj na svež zrak, ampak službeno, pa sem prav vesela, da se bom lahko malo sončku nastavljala na terenu. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
6.2.2008 10:47:32   
K_a_t_j_a
Danes je pa res zaspano tukaj gor. Pri nas tako lepo sije sonček.user posted image Sem kar dobre volje, če je sonce na nebu.
gajka sem šla gledat tvoj album in tudi tvoj/a user posted image je luštkana.user posted image Naše pikice so že pravi mini dojenčki. Mene pa tak v križu boli že skoraj en teden, zgleda da me že razteguje. Bi mi prav pasala kakšna masaža. Bomo že potrpeli samo, da user posted image pridno raste.

gajka hvala za kavico!user posted image
Danes je post, ampak jaz ga imam tak vsak dan, ko ne morem mesa jest. Kakšno pašteto na kruhu še pojem, to je pa tudi vse.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
6.2.2008 11:10:25   
pingo80
Pozdravljene souser posted image !

Spet se malo oglašam. PRejšnji teden smo prebili v postelji - nekaj me je matralo. Sicer moram še vedno ležat, ampak mal večkrat pa že vstanem. Zaenkrat je vse Ok in verjamem, da bo tud do 14.2., ko imam naseldnji pregled.

Renatka - lepo, da se je vse umirilo. Zdaj pa pridno počivaj in se pusti razvajati. Mislim na vse vas, ki morate ležati.

Sonce84 - že nekaj časa nazaj si pisala o tvojem povišanem pritisku. Tud jaz sem imela na prvem pogledu zelo povišanega (140/90) in je G rekla, da je to lahko zelo nevarno. Saj sem ji razložila, kaj mi je dvignilo pritisk (sestra je mojga user posted image  nagnala iz ambulante in je rekla, da pri vaginalnem pregledu pa res ne more bit zraven - ko je G videla moj pritisk in slišala vzrok, ga je kar hitr poklicala k nam v ordinacijo). Kljub temu si moram doma merit pritisk 2x/dan in zapisovat; pa list moram prinest na naslednji pregled. Doma mi ni do zdej še mikol narastel čez 120/70.

Gajka - ja, tvoj pregled je res ful pozn. Ampak glede na to, da ga mam jaz ob 19.15 je to tud čist mogoče. Pri Strahovi je res ful gužva ratala, pa najbrž tud pri Pušenjaku (če sm se prav zapomnila). Ja, pa tvoj user posted image  je že pravi sonček.

Erin - tvoj trebušček je že res lepo okrogel. Le kdaj bo meni zrastel?! Pa še nekaj podatkov za našo statistiko. NS imam v DOmžalah pri DR. STRah, in sicer 18. 2. Glede kilc pa smo zdaj na istem (+O kg) - najprej sem kilco pridobila, pol sem jo pa v prejšnjem tednu zgubila.

Skoraj sem pozabla. user posted image user posted image user posted image  vsem za odlično opravljene GP in NS. Kar veselo poročajte naprej. Je fajn brat, ker te napolni z energijo in optimizmom za naprej.

Pozdravček vsem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2639
6.2.2008 11:52:48   
Erin
Dober dan!

Mene je že jezal računalnik ker mi celo jutro tipkovnica ni hotela delat, grrr...tako da vam sedaj končno pišemuser posted image user posted image

Katja - ful lepe slikce...tvoj otroček ima res že tako lepe poteze..mojega niso ujeli v tako lepi "pozi"user posted image ...očitno se bo kremžil po meniuser posted image res so že veliki  si sploh ne znam predstavljat, pa še skoraj nič (sebe ne štejemuser posted image ) vas ni v trebuh...pa sayuri ima tud že lep trebušček, ampak ona bo imela dva miškolina...user posted image

Punce, samo še malo pa bomo vse pod 200user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tretjina je že za namiuser posted image

naty - kje se pa ti danes skrivaš?user posted image

Pa da vas malce fouš naredim..mene je moj včeraj tako dobro zmasiral da sem mislila da sem v nebesihuser posted image user posted image user posted image user posted image no v zahvalo je dobil kosilo user posted image user posted image user posted image
pingo - ti kar počivaj pa se crkljaj, tudi jaz verjamem da bo vse uredu, samo stran preženi grde misli veljauser posted image Zoprno je skoz ležat, vem, ampak za pikca bomo vse naredile ane. Jaz čakam te dni odgovor od komisije, koliko časa sem še doma...po eni strani si ful želim it nazaj delat, po drugi strani me pa skrbi da ne bo  spet kaj narobe...user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
6.2.2008 12:11:21   
Erin
        user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - anonimnauser posted image
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
13.2. - renatka
14.2. - anita goitan
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Neža7
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Erin
25.2. - Zoja Miša
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
29.2. - sonce84
03.3. - tejkaz
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
12.3. - naty13
12.3. - astrea
14.3. - K_a_t_j_a
27.3. - mishel

NUHALNA SVETLINA:

06.2. - m_m
06.2. - Krysia

07.2. - sandra123
07.2. - iva77
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - NJINJA
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
13.2. - renatka
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - pingo80
18.2. - Manika
19.2. - cicmic
20.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
6.2.2008 12:12:09   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 76 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image+kg
---------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice    +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let 

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

12.08.
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let + 0 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1,5 kg
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 5 kg

20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30. let

xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 6.2.2008 12:24:16 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
6.2.2008 12:31:01   
Erin
Punce, malo sem spremenila seznam da ne bo tako nasičen z vsem, tako da sem združila število otročičkov in spol:
na primer, ...

(xuser posted image ,user posted image ) - en otroček, punčka bo
(xuser posted image ,user posted image ) - en otroček, fantek bo
(xuser posted image , user posted image user posted image ) - dva otročka, oba spola presenečenje oz. se ne vidi
(xuser posted image ,user posted image ) - en otroček, spol še ni bil "iskan"

upam da se boste znašle, saj ni zapleteno, kajne?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
6.2.2008 12:34:44   
soncek3
Pozdravljene user posted image !

Tudi jaz se pridružujem vsem, ki bomo avgusta ponosni starši! Večkrat pogledam na forum, kaj se kaj dogaja z vami, vendar mi zmeraj zmanjka časa, da bi še kaj napisala. Imam namreč naporno službo, za pot porabim 5-6 ur, tako da časa kar ni in ni.
Sem prvič noseča, prihajam iz JV Slovenije, PDP 21.8.2008, zaenkrat poteka vse brez problemov, utrujenosti in slabosti so delno mimo. Nuhalno svetlino imam to soboto.

Lepo se imejte, pišite bolj pridno od mene (tako lepo vas je brat)...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
6.2.2008 12:38:17   
Erin
soncek3 - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
Kar pogumno, pridruži se nam pri klepetanju, si vedno dobrodošla!user posted image

Službo imaš pa res naporno da se toliko voziš..upam da te posledično temu ne boli križ...ti samo pazi nase, velja?user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
6.2.2008 12:47:53   
Maja T.
Hallo punce!

Me kar nekaj časa ni bilo. Nisem bila ravno v najboljši koži user posted image , ampak je zdaj že bolje. Sem si uspela "zrihtat" bolniško. Joj je to stresno, da moraš "prosit" in razlagat, da imaš v službi stres in da si res ne znaš predstavljati, da bi sebe in user posted image temu izpostavljal. Ko mi je sestra merila še pritisk, sem ga imela 140/97, kriza. user posted image Sem se prav ustrašila, dobila sem diagnozo gast. hipertenzija.

Pingo 80 jaz si moram tudi zdaj meriti pritisk 3x na dan in si zapisovati, pri naslednjem GP pa listek prinesti zraven. Je pa zanimivo, da imam doma po tem vedno pritiska cca120/75, zanimivo kaj? Zgleda, da je tisto laufanje za podaljšanje bolniške in pošiljanje od vrat do vrat naredilo svoje.

Pingo 80, kaj si opazila, da se nama neke podobne stvari dogajajo. Prvo vročina, zdaj "kao" pritisk. user posted image

Punce ker sem toliko strani prešpricala je preveč, da bi vse pokomentirala, čestitala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi za vse uspešne rezultate NS in GP, res sami super rezultati. user posted image BRAVO NAŠE user posted image user posted image user posted image

Da še jaz povem svoje super rezultate, user posted image user posted image user posted image sem ta teden dobila pošto domov. NS+DHT skupaj, T21 1:9911, T13+18 1:815138, nosna kost vidna, spina zaprta... Če bi se upošteval samo pregled NS, bi imela dosti nižje rezultate, ker bi mi faktor leta zelo nižal razmerje, pri odvzemu krvi pa je slika realnejša in bolj sigurna, uh sem vesela, da sem si dala odvzeti še kri.

Renatka, ti samo počivaj, za user posted image bo še čas, ko bo malo topleje, bomo pa lahko na vrtu sedele. user posted image

Erin in Katja kako luštkane slikiceuser posted image . Erin bravo za bušija, kako cartuser posted image . Nimam še tako velikega bušija, ampak ti pridno sledimuser posted image . Kako sva se z mojim nasmejala pravilni uporabi user posted image , user posted image user posted image user posted image

Če mi uspe, bom še jaz dala svoje slikice gor.

Punce lepo se imejte in uživajte v sončku user posted image , za današnje NS in GP pa user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
6.2.2008 12:48:55   
renatka
Dober dan vsem user posted image !
Jaz sem tudi ravno danes urejala papirje za komisijo, upam, da ne bodo koplicirali, ker mi res ni it v službo.
Se že dobro počutim, slabosti skoraj ni več, apetit je ogromen, samo jedla bi, trebuh je že tudi zelo velik in me vsi sprašujejo kdaj mam rok, ko pa rečem avgusta pa rečejo aja -začudenouser posted image  Mene še vedno ščipa in vedno imam občutek, da moram na Wc, ve mogoče katera, kaj bi to lahko bilo, ali pa ima podbne izkušnje?

Ninaa dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image !

K_a_t_j_a lepe slikice, čeprav točno ne vem kaj je kaj.So ti že povedali spol?

Erin ti tudi delaš v vrtcu kolko se spomnim, Kaj si doma ali si v službi? Jaz si ne predstavljam, da sem v službi, ko je tolko fizičnega dela in dvigovanja itd...

Mariborčanke kje ste? Nobene več ne zasledim, javite se kaj!

L.P. vsem in lep dan user posted image !

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
6.2.2008 12:50:22   
lana777
Kak fajn, da nas je vedn več!

Nove - dobrodošle in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
6.2.2008 12:53:50   
Maja T.
Naty13, Gajka, Sayuri hvala za vse skuhane user posted image user posted image user posted image ...

Nove avgustovke dobrodošle med nas in čestitke za user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
6.2.2008 13:27:16   
Maja T.
Jaz sem dodala slikice

V album sem dala naju tik pred spočetjem našega user posted image , da se spoznamo še vizualno, tam ko sem jaz s šopkom, ta dan sem zvedela, da sem user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Čisto novega, dosti večjega bušija še nimam slikanega

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.