|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 15:29:07   
Inigo
aja, ne morš pa upoštevat akcij v trgovini! gledat morš redne cene. pol je cenej.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
5.2.2008 15:30:07   
lex
Na hitro, ker pol grem JESTuser posted image , 2-3 previjalke niso dovolj, ker se novorojenčki velikokrat pokakajo glih ko jih previjaš in ko to useka ven iz ritke je bla cela spalnica ali pa do pol ordinacije pokakane - prigode sledijo zvečer. Se še zdaj smejem ko se spomnim. In jaz sem včasih 5 porabla čez dan. Novorojenčki skoraj vedno kakajo ko se najejo, tako, da jaz jih mam 10

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
5.2.2008 15:33:19   
Inigo
no, evo! kako so si otroci različni... user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 15:38:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 15:42:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 15:45:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4606
5.2.2008 15:49:24   
lex
Na koroškem se povija 3 mesece ne glede na to kake kolke ma kiri (moja 2 sta mela 1A), s tem da v SG učijo v materinski, da lahko samo 1 mesec, v LJ pa če ma otrok 1A kolke sploh ne povijajo široko. Tako, da če mate možnost si jih sposodite.

meni voziček tud ni všeč, mi je pa zato stol ze jest super. Ta se ne prekucne tako kot tisti, ki ima noge na A. Oblačilca meni niso bila všeč. Pa še v pepermint zeleni sem jih dobilauser posted image . Za vtičnice je super, nisem podorbno gledala, jaz sem potem nakdnadno kupila še varovala za kuhinjske elemente, da nisem imela vseh smeti po hiši in da se mi ni  žganarije napiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4607
5.2.2008 15:55:56   
lex
glede na to da bo kmalu 200 staran in si moremo odpret 2 del me zanima, ker bom naredila to potem (bom kar sezname tja kopirala), če je katera razmišljala kako odprem post - isto julijke 2008 II del?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
5.2.2008 15:58:30   
Inigo
julijke II 2008, ja. meni je tak super user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 16:08:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
   Julijčice 08
5.2.2008 16:11:59   
dzanika
Res zakomplicirano s temi paketki ja. Do zadnjega centa. Kje so še to vidli. user posted image Sej nebi rekla če bi presegu sam če pa pustiš kakšen cent - v čem je problem. user posted image

Lex - julijke II 2008 bo čist vredu ja. Sej če bo šlo tkole naprej bomo do julija še ene par delov odprle. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
5.2.2008 16:37:21   
maja24
Ojla,
mene pa tolk trebuh boli,sm preveč popila soka pa preveč jabolk sm pojedla zej sm pa taka da se tut stegnt nemorem,no ja sej mrbit bo pa bolš čez neki časauser posted image .
Vidm da kr pridno klepetate,sam kadar jest pridem gor pa ni ne duha ne sluhauser posted image .

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 16:47:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
5.2.2008 16:47:52   
maja24
Kaj pol a še velja srečanje al ne,zej se mormo pa res že zment ker sreda bo kmalu tuuser posted image ,pa tut men je dobra ideja da se dobimo v piceriji Jurman k je res dost velka,drugač se pa kamot dobimo v city parku v slaščičarni,ker ob dobri kavi bi se prilegla tut dobra tortica,kajnedauser posted image .Za uro bi se pa tut loh zmenile okrog treh.Kaj pravite na to?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 17:01:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4615
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 17:26:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4616
5.2.2008 18:36:50   
lex
Pri 200 se tema zaklene, ker so bili predolge strani. Tako, da počakam do ene 195 strani, pol pa seznam kopiram tja.

Ilatic poglej fantki so ful fajni. Jaz mojega mišeka menjala za nič. Boš morala vedet vse o vozilih, pa vse o kmetijah, vlakih,.... Ampak fantki se ful radi žulijo pri mamahuser posted image , drugačni so od punčk. Verjemi, da se že zdaj pozna razlika.
No moja mami je pravla, da sta z mojim bratom žulila še ko je bil v 7 razredu (seveda v zameno za kuščarjauser posted image ), jaz se nikoli nisem. So pač maini sinčkiuser posted image .

Ja nič jaz se grem žulit z njim, ker ma čez 25 minut točen rojstni danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4617
5.2.2008 18:42:43   
Blacky30
Lex, naš mali je OK, danes je bil že v vrtcu, mu nisem hotela pusta prikrajšat, čeprav mora jesti antibiotike še do četrtka. Naš bo menda jutri praznoval RD, ne vem točno, se bo vzgojiteljica sama odločila.

Lunica, čestitke za super rezultate. Vidiš, tvoj optimizem je pozitivnost sta pomagala. Juhu!!!!!!!!!! Zdaj pa sta lahko čisto brez skrbi in uživaš v user posted image . Bravo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle spet nove nosečke!!!!! Zdaj pa se potrudimo in poleg otročkov, spravimo še user posted image  na številko 100. Otroci že presegajo stotico. Vau, bravo za julijčice!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucijana, tudi jaz ti ne morem svetovati glede pralnih plenic, ker jih nisem uporabljala. Sem tudi gledala na to, da sem imela čim manj pranja, ker itak pereš nonstop pobruhane cotike, tak da nekak o teh plenicah sploh nisem razmišljala. Sem pa in še vedno uporabljala samo pamperske, pa sem zadovoljna z njimi. Prve tri mesece pa preko pamperske še povijalne plenice.

Najsi, čestitke za novega user posted image  v vaši družini in tebi, da si postala tetka. Pa lep trebušček tudi imaš. user posted image user posted image user posted image  Boš tudi ti šla po bratovih stopinjah glede števila otrok?

Aleks od lex, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naj se ti izpolnijo vse skrite želje!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
5.2.2008 18:52:39   
maja24
Lunca čestitke za dober izvid user posted image ,pa trikrat hura za fantkauser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 19:12:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4620
5.2.2008 19:22:06   
najsi
Blacky30 če mene vprašaš bi mela 3 user posted image , sam kaj ko je moj proti....on bi mel sam enga......ampak jst se ne dam in bom pač čez nekaj časa spet probala, mogočsi bo pa premislu user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
5.2.2008 19:27:03   
najsi
user posted image user posted image  hruška hvala user posted image user posted image

morm jst it mal vaše albume čekirat, da vidim če ma še kera kako slikico od bušeka.....sm firbec kk kaj vaši zgledajo

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

Neposredna povezava do sporočila: 4622
5.2.2008 19:33:00   
maja24
Najsi tut jest mam taga bušijauser posted image user posted image user posted image ,full dobr.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
5.2.2008 20:44:24   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: najsi

Blacky30 če mene vprašaš bi mela 3 user posted image , sam kaj ko je moj proti....on bi mel sam enga......ampak jst se ne dam in bom pač čez nekaj časa spet probala, mogočsi bo pa premislu user posted image

Ti kar vztrajaj. user posted image user posted image  Moj tudi ni hotel imeti več kot enega, pa si je tudi po skoraj 3 letih premislil. Zdaj pa nekaj sanja o treh. Bomo videli, kaj bo čas prinesel.user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
5.2.2008 20:54:48   
lex
Zimska HVALA za sporočilouser posted image

Blackyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, da ste boljši. A mu daš AB za v vrtec zraven? To je pri nas ustaljena praksa, če otroci ne morejo ostat doma. Hvala za čestitkouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?