|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
5.2.2008 10:41:01   
lucijana
Komaj včeraj sem prišla čez vaša čvekanja. Resnično ste pridne. Zdaj vas bom bolj redno brala user posted image .
ilatic, jaz sem tudi med tistimi nesrečnimi nespečnicami. Sem mislila, da je to bolj značilno proti koncu user posted image , ne pa že zdaj. Skoraj vsak dan se zbudim okoli 3.30 in potem se mi po glavi poreganjajo razne neumnosti user posted image

Vem, da malo prehitevam, pa me vseeno zanima, če ima kakšna izkušnje s pralnimi plenicami (npr. Racman)?

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
5.2.2008 10:41:51   
Balonchy
LUNČI, čestitke tebi in Lukcu... user posted image user posted image user posted image  ...za dober rezultat!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
5.2.2008 10:51:50   
lex
lucijana ne nas samo brat, tud čvekajuser posted image .

Racmanke niso zame, ker sem bolj na kamot, jih ne bi folgala prat, pa meni je najbolj, da nimam opravka s kakci, ker itak skoz na šihtu ritke čistim, pa mam drekeca pekeca čez glavo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
5.2.2008 11:24:56   
lucijana
Bom probala biti tudi bolj aktivna user posted image . Mi je jasno, da se ravno 24 ur nočeš ukvarjati z drkci.
Sem hotla it ven, ko se je sonček pokazal, pol sem pa tolk časa cincala, da se je seveda spet skril. Sam bom vseen šla malo ven, da se preluftam, pa še našega user posted image peljem na sprehod. Je pa prav smešen, kar naprej me dreza po trebuščku, kot da bi se pogovarjal z user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
5.2.2008 11:26:32   
Katy\o/
Lex, a ti skos uporabljaš Pamperske? Od rojstva? Kako se pa to obnese? Ker jaz sem razmišljala, da bi uporabljala kar navadne pleničke od začetka. Aja pa tam na seznamčku mi lahko dodaš NM, ker bom po vsej verjenosti rodila v NM. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
5.2.2008 11:32:35   
Inigo
jst bom kr od začetka uporabljala papmerske.

naš mali Alen (od bratranca sinek) je mel skos od začetka papmers. v porodnišnici so jim celo rekli, da kar dobo začele uporabljat po rojstvu, naj uporabljajo vsaj do 6 mesca. ker baje potem rita dobi alergijo... isto kot pri kozmetiki. če uporabljaš niveo od začetka, jo ne menjaj do 6 mesca. no in isto je s plenicami. BAJE!

sicer pa se tudi meni zdi najlažje in najmanj "packarije" s pamprskami oziroma s temi plenicami za enkrat. user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
5.2.2008 11:36:28   
lex
Daš mu gor pampersko potem pa čez še široko poviješ v navadne pleničke, ki pa sta 2, ko smo bili mi mali pa jih je bilo več, mislim, da 4. Pa že itak je pri novorojenčkih ful tekoči drekec in ful ven udari ali pa se posračkajo glih ko jih maš razvite - mam od vsakega 1 majico z njujinim podpisom goruser posted image .
Drekec gre najbolje dol na 95 stopinj, in včasih se tako podelajo, da do hlač ven vsekauser posted image . Pa previjalke so v paketu bomba.

Široko povijaš zaradi kolkov (vsaj v SG je raksa 3 mesece). No jaz sem Alino 1 mesec, pol je bla pa taka vročina, da sem jo imela nago zunaj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
   Julijčice 08
5.2.2008 12:08:26   
dzanika
No, jaz sem bla pa danes na pregledu. Sam nisem mela ultrazvoka tko da sm kr mal razočarana. user posted image Je sam srček poslušala. Zdej mam pa 4.3. naslednji pregled in bom mela ultrazvok, je že rekla. Jupi. user posted image Js že komi čakam čeprou je še cel mesec do tja.user posted image Drugače pa k se od plenic pogovarjate, bom tut js verjetno že od začetka uporabljala kr pamperske. Res bolj praktično in enostavno. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
5.2.2008 12:32:31   
najsi
No meni je končno uspelo slikat moj trebušček.
Sm ga dala v avatar, tak da lahk ve babike zdaj vidite kak bajsek sm že user posted image user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
5.2.2008 12:48:24   
Inigo
najsi - lepa si! user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
5.2.2008 13:00:15   
frutka_
Ker je imel kolke 1A sem ga široko previjala samo prvi mesec-ponoči. Sicer ne. Po enakem receptu kot lex. Uporabljala sem Fixies in Pampers Sensitive (pa jih več ne delajouser posted image ), kasneje pa Active Fit.

Najsi lep trebušček že imaš. Meni so crknile baterije na digitalcu in se jih ne spravim it kupit. Pa se še nisem slikala.user posted image
Brcike čutim že kar fajn. Običajno ko počivam. Včasih so tudi kar močne.
V H&M so dobili zelo lepe stvari za user posted image . Tako da če imate kaj eurov preveč  pojdite pogledat. Jaz sem si kupila krilo in sp. del trenerke.
Voziček imam nagledan. Full sem se zapalila za PP Skate. V četrtek imam pregled in upam da tudi UZ!user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
5.2.2008 13:06:24   
najsi
Sem malo prebrala še poste za nazaj, tako da malo zapoznelo ampak vseeno, dobrodošle vse nove nosečke user posted image user posted image

Čestitke in od zdaj naprej pa res brezkrbno nosečnost pa tebi lunica, hvalabogu da je vse OK user posted image user posted image user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
5.2.2008 13:25:53   
ilatic
Najsi lep trebušček, evo taka sm tudi že jaz mogoče še mal bolj. Noro.
Plenice ja, jaz sem tudi pri prvih dveh uporabljala ppampers, čeprav sem malo menjala. odvisno je bilo do financ. Ja kot se spomnim na začetku poviješ še preko pampersa navadno plenico pa je. Seveda zaradi kolkov.

Še eno vprašanje. Jaz nimam niti ene stvari za našo bebiko. A mi lahko svtujete kaj naj? Kar odlašam z nakupi oz. se sploh še nič ne zanimam. Itak ne bom vsega kupovala novega, se morm pozanimat kaj sploh rabim. Lex ful sem ti fovš k že vse maš. Lex kateri paket je najbolj uporaben? A kaj veš? A je bolje da si sama kupim pa vzamem denar pa je?

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
5.2.2008 13:41:45   
Inigo
ilatic - veliko kupovat, je tk brezveze. saj veš, da hitro vse prerastejo...user posted image kaj vse boš potrebovala, dobiš seznam pri G ali najkasneje v materinski šoli oz. šoli za starše, če boš mogoče šla. sicer pa je tut na RR ena rubrika s seznami. ampak pazi! vse kar je tam napisano... je ponekod po trikrat preveč! tetra plenic naprimer ne boš rabla 30 kom.... user posted image glede paketkov pa ti svetujem (čeprav si vprašala lex), da greš na www.novorojencek.com. tam imaš na voljo paket A, B in e. zdj je odvisno kaj že imate od punc, kaj ti je sploh všeč... jst ti priporočam zavitek e, kjer si sama izbereš kaj bi imela. pomoje se splača vzet e paket, ker so stvari cenejše, kot v trgovini. sploh, če misliš iste stvari kupit tudi sama. sama sem izbrala previjalno mizo, prenosno posteljico, stolček za hranjenje, razna varovala... v kolikor pa ti stvari iz ponudbe ne odgovarjajo, pa vzami denar.
pejdi enkrat malo "na sprehod" v babx center al pa H&M al pa... in malo pglej po otroškem oddelku. hitro se ti bo zasvetilo kaj! user posted image če pa maš težave s tem, pa mene povabi zraven. boš hitro mela polno košarico. user posted image pa prijetno nakupovanje!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
5.2.2008 13:47:02   
ilatic
Inigo hvala za odgovor. Res morm začet mal razmišljat v tej smeri. Samo ne vem kje naj začnem. In kot sem že napisala nimam NIČ od punc. Vse sem razdala ker nisem pričakovala da bomo še naročil. Najmanjša stvar je za sedem let!!!
Vem pa da se ne bom podala v nove stvari, ker vem da potrebuješ vsako stvar po moje max 2 leti, min. pa 1 mesec.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 14:03:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
5.2.2008 14:14:38   
ilatic
kaj a si lahko že sedaj izbereš kaj boš v paketu vzela?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
5.2.2008 14:14:45   
Inigo
ja maš prav ja. mi mamo trenutno vse tko naštimano, oziroma nameravamo, kr vsega še res nimamo, da bomo meli za en teden cot, pol se pa itak prepere. tko, da če kupiš bodije za vsak dan enega, pa recimo 2 rezerve, pa 10 tetra plenic, maš čist dost, fajn je met kaka 2 bodija brez rokavov, pa kako majčko in hlačke s stopalkami, 3 pižamice, za poleti kake debele kape ne pridejo v upoštev, tk da ene 2 bombažni kapici, kak klobuček mogoče, nogavičke - 7 parov je dovolj, kako jopico bombažno, previjalni plenici bosta 2 ali 3 čist dovolj, kr itak čez pampersko in tetra povijaš, tak da se redko umaže. to je zdaj tak čist površno... lex ti bo znala to še bolj povedat, ker je že mami. jst pa mam izkušnje od bratrančevega sineka.

flower - zadnjič sva s prajatlco za njo naročali in je šlo... ostalo pa ji je 14 centov ali nekaj podobnega.... mislim, da ga je ravno včeraj dobila.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
5.2.2008 14:48:32   
Anonimen
hvala vsem. user posted image  zdaj pa letim papa

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 14:56:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4595
5.2.2008 15:19:53   
Inigo
ej, nimam pojma kako nama je uspelo... mogoče pa so že popravili to. ne vem... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
5.2.2008 15:24:09   
ilatic
Ja pa so res smotani. Točen znesek mora biti pri paketu e. To ne more biti res.
Me pa zanima, ker nimam pojma o cenah, a so res te stvari ceneje kot v trgovini?

LP

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
5.2.2008 15:24:11   
Inigo
sm šla zdj sama probat in res ne gre... kako je potem nama uspelo... user posted image  

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
5.2.2008 15:27:35   
Inigo
http://babyfit.sparkpeople.com/pregnancy-exercise.asp
ena super stan za telovadbo! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
5.2.2008 15:28:29   
Inigo
ilatic - so cenejše ja. nimajo marže.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?