|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
5.2.2008 18:45:05   
MetiLu
Jest sem pa spet lačna user posted image  prejle me je nekaj hudo ščipat začel na desni strani trebuha, kot pred menstro, no pa je hitro nehal user posted image  user posted image  user posted image  to je bilo ziher zarad zadnjega flancata. No, sej zdej mi je pa lubek še tri od moje (stare) mame prinesu, pa že vidim, da bo jutri spet ščipal user posted image  požrešnost je pa res user posted image

Grem zdele paštetko na kruh namazat, zvečer pa samo še kakšna pomarančka pade user posted image

Pina, hvala za recept, mogoče jih jutri naredim, danes se mi ne da več.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.2.2008 18:47:50   
jencili
ojla,

uffff, tko pridno čvekate, da sm vas sam brala dva dni. Zamudim eno dopoldne in ne pridem več na zeleno vejo.user posted image

Skratka, tud pri nas smo še 2v1 in vsak dan imava z mojim bolj občutek, da bi znalo it to čez rok, čeprov mam če neki dni časa. user posted image
No, bomo vidl kako bo.

Evo, drugače pa počivam. Mal sm žalostna, ker me je moj klical zdej (ko naj bi bil na poti domov), da imajo štalo v službi in pride verjetno šele okol devetih al pa še kasnej user posted image
Bemti službo, jst pa sama nosečka cele dneve doma in mi je dolgčas, pa še nikamor ne smem.

No, dons so se me celo usmilili, ker sem res že težila in me spustili k frizerju, tko da sm zdej ready in lahko kr gremo v akcijo. Nism pa glih zihr, da se mali strinja z mano user posted image

Da ne pozabim:
ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN NJIHOVIM MALIM user posted image !

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.2.2008 18:52:33   
Janey
bamby sem pogledala slikce...kako je lepa vaša princeska...pa taka čupauser posted image user posted image user posted image sem vsa mehkauser posted image user posted image user posted image bi jo človek kar čez ekran v roke vzel pa malo pocartal. Vidim, da je tudi bratec čisto navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image joj kak bo luštnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.2.2008 18:59:19   
MetiLu
Joj Bamby, kakšen sladkorček je Anaja user posted image  komaj čakam, da mojga vidim user posted image  kako si kej, že kej bolj pri močeh?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.2.2008 18:59:30   
Janey
kje ste vse??? Da nebote vseh krofov pojedleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.2.2008 19:03:33   
Janey
Tole je ena user posted image napisala na seznam nosečnic, zdaj pa ne vem če je bila z nami...nick mi ni znan, seznama se mi pa ne ljubi nazaj iskat: nick ima *AnaL*

Ojla!
Malce pozno sem opazila da sem še vedno na seznamu - me lahko črtaš PDP 6.2., ker je naš mali korenjak prehiteval, tako da je na svet prijokal že 7.1.

L.P
Ana

Tako da Marusah če je še ni na seznamu...jo hitro daj, da bo spet malo daljši.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.2.2008 19:12:34   
katka37
Bamby, prelepo pupo imate.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
5.2.2008 19:15:38   
ELMA
Hvala vsem za dobrodošlico, posebej tebi  Janey  ker si me povabila da vas poiščem....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.2.2008 19:22:53   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Hvala vsem za dobrodošlico, posebej tebi  Janey  ker si me povabila da vas poiščem....

Ni kaj...pri nas je vedno veselo...škoda, da tako pozno, ampak pravijo, da bolše pozno kot nikoliuser posted image user posted image naj ti bodo zadnji dnevi z nami lepi in polni smeha tako kot so nam. Res smo postale prave kelogeice in vsak dan se nasmejimo dogodivščinam in prigodam.

pa še majhen slovarček(če še ktera še kaj spomni naj doda):

jota - dati se dol

klobasa - njegov najboljši mednožni prijatelj

peglat/likat (ponavadi kavč) - počivat na kavč (je samoumevno pa vseenouser posted image user posted image user posted image )

uživaj

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.2.2008 19:23:11   
Sandra*
Helou!

Evo user posted image že spi jaz pa zvis pred računalnik, ker sicer je nevarnost da grem pred hladilnik. Danes samo razmišljam kaj bi pojedla, če bo šlo tko naprej se bom zredila še več kot za 20 kg.

Me pa vsake tok časa mal uščipne v trbuhu, upam da to kaj pomeni, čeprav ni kaj grozno občutit, bomo vidl.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.2.2008 19:23:18   
ELMA
Zdaj pa eno vprašanje za vse prisotne! Povejte mi koliko dolgo ste čakala za nakazilo denarja od socijalne , za novorojenčka, namesto paketa , tiste ki ste  se odločile za denar ? Jaz sem sicer  iz Trbovelj in že čakam 10 dni. Zanima me sicer če bojo denar nakazali pred porodom , ali po porodu !!!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.2.2008 19:27:15   
MetiLu
Elma, nakažejo ti naslednji mesec od oddaje vloge. Jaz sem dobila nakazano na 11.-ega v mesecu.

Pišuka, pojedla sem eno kajzarco s paštetko, pa še kar nimam mira. Joj me neki daje zdele, bi kar cel hladilnik spraznila user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.2.2008 19:32:14   
pina-1
najprej vas mia pozdravi in vam bo nekaj napisala:w kkkkkjzuioopčlkjhggffdsawertmi

no tako, samo da je sedaj miruser posted image user posted image user posted image

dolenjka jaz sem v miške dala kar ego in je blo ok.

bamby kako je lepa vaš princeska. sva se z mio kar topili ob pogledu nanjo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.2.2008 19:35:24   
bamby
Vidim, da ste že opazile, da sem naložila nekaj slikic v album. Sem ravno končala, pa sem dobila spet obisk svoje sestre - Jessy (ki me je baje kar k januarčicam prešaltala user posted image user posted image user posted image ). Ji je bilo zelo nerodno, pa niti ji ni bilo jasno, zakaj tako protestirate, da me ne daste user posted image  in pol je ugotovila,da je res blond user posted image user posted image user posted image .
Sem pa rabila sedaj morje ačsa,da sem vas od včeraj prebrala. Še dobro,da je mož doma,da malo Anajo pedena,drugače ne bi imela ačsa tu viset.
Prva noč doma je bila bolj uboga,saj se je Anaja zbujala sprva celo na dve uri, potem pa na 3 user posted image . Ampak za malo pikico vse user posted image . Zjutraj je pa imela desno očko čisto vneto in sem mislila,da me bo kar kap user posted image . Sem jo lepo umila in skuhala kamilice,da ji z njimi očke umivam. Pa patronažna je prišla že k meni na obisk. Mi je zabičala,da moram nujno počivat zaradi šivov (mi jih še niso pobrali).

Dolgujem vam pa še porodno zgodbo.
Kot veste, se moja por. zgodba začne že z nedeljo, ko se mi je povišal pritisk. V torek pa sem imela PDC (pregled za CR), kjer so mi spet nmerili pritiska 185/110 user posted image . Tudi po ponovitvah ni bilo dosti boljše. Vzeli so mi še kri vodo, delala sem EKG in UZ (otroka in ledvic, ker sem imela v 1. nosečnosti probleme z njimi) in sledil je pogovor z zdravnikom. Meni je zdravnica že pri 1. pogovoru dejala,da me bodo kar sprejeli na E oddelek, ker je otrok dovolj zrel, pritisk in ostali izvidi pa ne preveč dobri. Tako sem noč prespala na E oddelku. Na viziti pa je dr. Šejina nejprej rekla,da bo treba nosečnost kar končat, da bo CR v četrtek, vendar imajo že 3 naročene, potem naj bi bil v petek, pa je ugotovila,da bi bilo lahko že pozno user posted image , potem se je pa spomnila še moje prejšnje izvide pogledat (1. nosečnost). Čez 5-10 minut je že prišla nazaj in rekla,da nič več jest in nič več pit,  ker bo CR že isti dan. Sem bila kar šokirana user posted image . Potem so mi takoj prinesli monitor za merjenje pritiska na vsakih 15 minut in čez dobro uro je že prišla sestra povedat,da ob 12h (čez pol ure) grem v porodni blok.
Pa smo šli. Sledilo je britje, klistir, tuširanje, potem pa čakanje, ker je bila kolegica, ki sva skupaj šli iz oddelka pred mano na vrsti. Okrog 15h sem šla najprej v porodnosobo, kjer so me pripravili na operacijo. Tam so delali CTG (mala je dobesedno norela po trebuhu, da sem komaj lovila njen pulz user posted image ), meriil pritisk, podpisovala razne papirje, razkužili so mi trebuh, vstavili kateter, stekla mi je flaša infuzije in okrog 16h sem šele šla v operacijsko. V porodni pa me je tudi obiskal anestezist, s katerim sva se pogovorila glede nerkoze. Jaz sem izrazila željo po spinozi in razložila moje težave z nosom, pa je bil takoj bolj za spinozo kot za splošno narkozo. V operacijski pa je že čakala cela ekipa. Najprej sem se usedla na tisto mizo, ki je tako majhna, da nisem mogla verjet, da se lahko nanjo tudi uležeš user posted image . Potem pe je anestezist potipal po hrbtenici in že smo bili v akciji za injekcijo. Ko je končal, mi je še nekaj nalimal na križ in sem se mogla takoj uležt, ker to začne hitro učinkovat. No, sprva ni bioo najbolj prijetno, ker sem imela občutek,da mi bo kar slabo. Pa imajo oni to že vse naštudirano, ker me je ravno takrat začela ena izmed prisotnih asistentk spraševat razna vsakdanja vprašanja...... Potem so meni naredili zaveso,da spredaj nisem nič videla, pri glavi pa sem imela anestezista in so začeli. Najprej so mi vlekli trebuh navzgor (edino kar ni bilo prijetno, pa ni nič bolelo), zdravnica pa je zarezala in že sem zaslišala najprej curek (plodovnice), nato pa takoj začutila znižanje teže user posted image  in že sem zaslišala jok naše Anaje. Asistentka mi je že prej omenila, da ima goste temne laske in povedali so da je res punčka. Kakšno olajšanje,da slišiš otrokov jok (v splošni  anesteziji si prikrajšan tega). No, Anajo so najprej malo obrisali in so mi jo prav takoj pokazali in dali k mojemu obrazu,da sva se stisnili. Krasen občutek!!!! Potem je še anestezist rekel, da naj mu še kdo kaj reče, da spinoza ni vredu user posted image .
Anajo so potem odnesli, mene pa so postopoma in natančno šivali naprej. Po končanem posegu so me odpeljali na intenzivni oddelek, kjer sem takoj dobila obisk moža, kjer sva skupaj čakala na Anajo. Obiskov je bilo sicer že konec, Anaje pa ni še bilo, zato so mu rekli, naj jo počaka na hodniku, meni pa so jo takoj zatem prinesli pokazat in da sva se še malo stisnili, ob 21h pa so mi jo prinesli nazaj.

Je pa v LJ s temi CR taka gužva,da smo na intenzivni ostali samo en dan, že smo šle na oddelek in 5. namesto 6. dan že domov. Vse je bilo en dan prej. Ena reva je mogla celo 2 uri v porodni ležat, ker jo na intenzivno niso imeli kam dat user posted image user posted image .

Seveda moram čestita še novim mamicam mbee, kati kati in misar ( če je novica prava) user posted image  user posted image  user posted image .

maruša, ali ni bilo rečeno,da ti 4.2. delajo že CR, če se ti mali ne obrne? Nisem brala za nazaj,zato ne vem, kaj je novega.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.2.2008 19:43:53   
ELMA
Mene zdaj nič več ne vleče da bi odpirala  hladilnik , po pravici povem na začetku sem kar  glavo rinila noter, in sem sama sebi rekla... da to ne gre tko, in da se moram malo merkat,ampak vseeno,moja prva nosečnost 29 kg ,in zdaj moja druga nosečnost 16 kg! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aje mogoče kjera več dobila kg, ali sem podrla rekord?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.2.2008 19:46:58   
Marusah
Bamby, se mi user posted image  je zadnji dan obrnil user posted image user posted image user posted image  Sem tako vesala....zdej pa tut mi čakamo!!!!

< Sporočilo je popravil Marusah -- 5.2.2008 19:47:10 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.2.2008 19:48:27   
Februarka08
Bamby, kako lepe slikice!user posted image Pravi angelček je... Komaj čakam na mojega...
In lepa porodna zgodba, čeprav se je cel dan dogajalo... Ampak na koncu je vse poplačano, kajne?
Lepo cartanje še naprej!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.2.2008 19:50:32   
Marusah
Me je prej ven vrglo user posted image  Sem hotla še napisat, da mate pravo srčico user posted image  Pa tok velik laskov ima... res je pravi cuker!!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.2.2008 19:50:56   
bamby
Super maruša user posted image . Potem pa le srečno v porodno.

pina, saj boste tudi vi kmalu dobili svojo princesko user posted image . Jo bo Mia prav gotovo zelo vesela.

Seveda moram še malo nove članice pozdravit in jim zaželeti dobrodošlico user posted image  in čimlažji in hiter porod želim. To želim kar vam vsem, ki še čakate na svoje čebelice in čmrljčke user posted image user posted image user posted image .

Zdaj se pa že poslavljam. Moram iti počivat.
nočko

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.2.2008 19:52:42   
bamby
Hvala za pohvale moje princeske user posted image . Res je pravi angelček. Sploh pa, kateri dojenček ni lep, povejte mi user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.2.2008 19:55:04   
Marusah
Bamby lahko noč!!!

Res je tako kot pravi pregovor: "Na svetu je samo en najlepši dojenček/ otrok in vsaka mamica ga ima!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.2.2008 19:57:48   
Janey
Bamby hvala ti za izčrpno poročilo. Potem je pa CR res ql če si lahko prisoten.

Elma mislim da z 29 gladko vodiš, čeprav nas je kar nekaj ki smo preko 20user posted image user posted image user posted image ampak nič hudega...vse gre dol z vozičkanjem (upamo in sanjamo, da bomo spet oblekle tiste kavbojke tam na dnu omare, ki so bile že takrat ozkeuser posted image user posted image )

Mi2 sma pa pravkar zmazala večerjo...je bila zdrava..sma polek kruhca in paštetke pojedla še celo papriko in 2 paradajzekauser posted image user posted image user posted image user posted image da bo user posted image dobil veliko vitaminčkov. Danes sem jaz sploh bila pridna z vitaminčki, pa tudi z krofki in vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa počakam da lubek neha z urejanjem akvarijem in mi ščisti bano pa si nalijem not vodico in se grem malo namakat...kak bo finouser posted image user posted image user posted image   zvečer pa če nebo bolelo še kaka jotica pade, pa smo jutri že v porodniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem potem še pokukat zato bodite pridne in načvekjate kaj da bomo meli za delatuser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
5.2.2008 20:01:21   
Marusah
Jaz sem se pa danes popoldne malo potepala in moram priznati, da bo kr pasalo zdele malo kavč polikat user posted image  Še prej pa malo v hladilnik poškilit. Je tudi meni začelo nekaj krulit.

Janey te Anal mi nimamo na seznamu user posted image  A jo vseeno dodam user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
5.2.2008 20:08:53   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Janey te Anal mi nimamo na seznamu user posted image  A jo vseeno dodam user posted image

Zakaj pa ne...sej je članica RR, pač ni čvekala z nami, vseeno je pa bila februarčica, ki je otvorila našo sezonouser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.2.2008 20:22:10   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Ni kaj...pri nas je vedno veselo...škoda, da tako pozno, ampak pravijo, da bolše pozno kot nikoliuser posted image user posted image naj ti bodo zadnji dnevi z nami lepi in polni smeha tako kot so nam. Res smo postale prave kelogeice in vsak dan se nasmejimo dogodivščinam in prigodam.

pa še majhen slovarček(če še ktera še kaj spomni naj doda):

jota - dati se dol

klobasa - njegov najboljši mednožni prijatelj

peglat/likat (ponavadi kavč) - počivat na kavč (je samoumevno pa vseenouser posted image user posted image user posted image )

uživaj

Kaj pa ustni zagovor?    user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?