*Naja
|
Najprej čestitke novim mamicam: Ella- za Zojo!!! Kati-kati- za !!! Misar- za !!! Ja pridne ste, ni kaj....200tka se bliža. Jst sem pa včeraj zvečer šla k našim in potem tudi prespala. Noč je bila peklenska, ker me je hrbteniva tolk svinsko bolela....pa medenica...pa.....Groza, bi šla kr rodit. No, zjutraj je mami spekla božanske krofe....jst sem se kr fajn počutila in sem 3 požrla....take še tople. Da sem lahko potem spet jamrala, ker se mi je zdelo, da bom eksplodirala . Ob 13.00 sem šla pa na ogled porodnih sob v celjsko P. Sem kr mami s seboj vzela, ker je dragi iz nočne in je še pančkal. Je bila na smeni ena fuuuuuuul prijazna babica. Najprej je mal razložila, kak je postopek, ko me moj pripelje, potem naju je pa peljala porodne sobe pogledat. Vglavnem, res je bilo tako prijetno vzdušje....me je imelo, da bi kr tam ostala . Me je vprašala, kdaj imam pdp in potem še rekla, da če pridem drug teden, da je ona v nočni izmeni. Tak da, če se da, bi jst drug teden ponoči šla . Drugače je pa rekla, da bi naj prišla v P, ko imam redne popadke na 5 minut, vsaj 2 uri. In popadek naj bi trajal približno 45 sec.. Je pa rekla, da mogoče se mi trenutno zdi, da bom doma, kolikor dolgo se bo le dalo, ampak, da mogoče, ko se bodo popadki začeli, pa lahko da bom imela boljši občutek, da se kar odpravim v P in da sem tam. Je rekla, da če želim, naj kar pridem takoj, ko me bo začelo zvijat, da me bodo dali pač še mal na oddelek, če bi bilo še prehitro, da pa to res ni noben problem. Mislim, res so prijazni, tak da ne vem, kaj je tem v Lj. P Je pa rutina taka, da ko prideš in te pregleda G, greš v porodno le, če si vsaj 2-3 cm odprta. Če nisi, te dajo na oddelek. Kakorkoli, jst sem res pomirjena, da grem rodit v Celje .