|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
5.2.2008 15:03:34   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Pa baje se to po porodu kar stopi user posted image  user posted image  user posted image  pol se pa zjutraj zbudiš in ugotoviš, da so bile samo sanje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metiLu, ta pa je dobra.

Vidim, da imamo ene podobne znake-lažne preplahe. Meni se čisto nič ne dogaja, in potem me začne črvičit, trebuh napihne, otrdi, malo zaboli.. Pa si mislim, ja zdaj se pa bo začelo....
Ja bo ja,..user posted image
..letim na WC, opravim velik -, in spet vse po starem.... user posted image

kot da bi poslušala sebe....user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.2.2008 15:04:40   
mlavla
babuške sam še 11 strani..pa bomo na 200-tki!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.2.2008 15:22:38   
Suzi*
user posted image user posted image  meti, je že uredu jaaa. user posted image user posted image

jaz sem pa malo zadremuckala na kavču. kako bi pasalo še cel popoldne kavč likat, je tud mene lenoritis napadel. user posted image  pa ti krofi doma, ki jih je soseda prej prinesla, takoooo dišijo....se bo treba danes res pregrešit, ne bo šlo drugač. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.2.2008 15:27:20   
Suzi*
A katera ve, kolk strani smo vse skupaj že naklofale??????? A smo rekorderke tle na RR al še ne????

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.2.2008 15:36:23   
MetiLu
Itak da smo rekorderke Suzi user posted image  lanske zmagovalke so bile mislim da Majčice, ki so naklofale okol 530 strani, s tem da so vse rodile na temi v pričakovanju. Me smo pa že v tretjem delu blizu 200-tki, kar pomeni da smo naklofale že čez 600 strani, točno koliko pa ne znam povedat user posted image

Neni, ja takole zgledajo te prebavne motnje, ki me vsake tolk mal pripravijo, da zdej pa bo začel dogajat, pol pa itak ni nič user posted image  

Pina, maš kakšen easy recept za miške? Jaz imam glih jogurt doma... kaj še nucam?

Zdele moram it pa pumpico zdrgnit, groza, kakšna je od vodnega kamna user posted image  stekleničke in dudike so pa ok, samo so tko nove, da se kamen še ni gor prijel user posted image  pa likalnik moram tud spucat... pa še kej bi se najdl, grem mal rit premaknit, da bo hitrej dan minil user posted image  vas bom skoz čekerala, če kej klepetate.

Suzi, jaz nimam nobene nove slikce trebuščka, iz 36 tedna je zadnja. Grem prec eno narest user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.2.2008 15:40:42   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

A katera ve, kolk strani smo vse skupaj že naklofale??????? A smo rekorderke tle na RR al še ne????

sem šla za foro gledat za nazaj. Pa sem našla samo naš 2.del, prvega pa ne user posted image  A na forumu tut brišejo teme user posted image  

Ja v 2. delu smo naklofale 209 strani...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.2.2008 16:13:28   
dolenjka
Dobro jutro user posted image
Sem 1 uro tko kavč peglala, da je čist raven user posted image  Moj pride čez 15 min, pa je še vedno bompa v bajti user posted image  Kosilo bo pa zgleda okrog pol sedmih če se kej poznam user posted image

Marusah, za 1. del si je Bamby zapomnila, da smo imele 238 strani, kar pomeni, dako bomo na 200tki, bo skupaj 627 strani user posted image  user posted image  user posted image  Tega rekorda nam zlepa ne bodo vzele do leta 2010, takrat bomo pa verjetno me spet najkasneje v akciji in bomo same sebe premagovale user posted image  user posted image  

Meti, sem zadnjič ko si šla maserki mal tvoj celulit omenila in me je vprašala : "pa koji celulit??" Tok da veste, da Meti kr neki nabija in da niti ne ve očitno, kako celulit zgleda user posted image

Ajde grem mal pokidat, da moj lohk v bajto stop user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.2.2008 16:39:01   
MetiLu
joj Dolenjka, kok zdele nakladaš!!! user posted image  user posted image  da ne bomo začele s slikcami celulita tekmovat, kera ga ima več, ne pa kera ima večji trebuh user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa še jest mal kavč polikat, preden moj pride domov. Mi je mal delovne vneme zmanjkal, sem pa uspela omare pospravit. Sem ugotovila, da imam ogromno enih čevljev user posted image  in jakn, ki mi še niso prav user posted image  komaj čakam pomlad, RES!!!

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
5.2.2008 16:43:51   
buči
MetiLu, potem se pa zmenva za četrtek, mi bolj odgovarja ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
5.2.2008 16:43:56   
Janey
Dan

VE NISTE NORMALNE....zdaj ne grem za nazaj brat, ker komaj vidim. Sem tak utrujena da bom umrla...ob 10.30 sma štartala od doma in šele pred pou ure sma se vrnila.pol sem pa še v te pou ure pospravila kuhno in kopalnico. zdaj pa lahko dam samo noge v luft in počivam.

danes zjutraj sem imela en močn krč. ENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj..user posted image user posted image user posted image

pa tolko dirkam okoli, pa kar nič ni. Bleh....ma bo že.

pridem pol ko se spočijem, da preberem vaše čvekanje. Upam da nebote na 200. Al pa bodite, če bo kaj pomagalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
5.2.2008 16:45:13   
buči
Joj, mi tako trdi trebuh, da je za znoret. Čakam, da gremo malo ven, ker je dež nehal ... Mogoče pa vseeno pridem že jutri do p ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
5.2.2008 16:45:53   
Janey
AJOJ sem pozabila čestitkam novim mamicam

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
5.2.2008 16:47:23   
buči
A je kdo naredil mogoče seznam imen za naše user posted image ? Tako - obe začetni opciji user posted image  in user posted image , pa končna odločitev, pa varijanta za mame in tašče ob živce spravljat?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
5.2.2008 17:02:52   
Suzi*
Jaz se pa počutim kokr da bom zbolela...oči pečejo, noge bolijo in so težke 100 kil. user posted image  pa en živc me skos od riti pa do meč leve noge špona. user posted image   najraj bi šla spat.
kako se ene spravte še kaj delat po bajti?? jaz sem uspela danes celo posodo v pomivalca zložit. user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
5.2.2008 17:05:32   
Janey
Eh bom kar zdaj prebrala.user posted image user posted image

Nuka vi ste pa dost bubaniuser posted image user posted image upam, da se čimprej pozdravite preden dobite malo štruco.

brina vidim da sma na istem...isti dan rok, isto nič ne dogajauser posted image ..jaz upam, da se čimprej začne...kaj naju bodo prehitevali..naj kar lepo v vrsti počakajouser posted image user posted image jaz sem slišala da 14 dan sprožijo porod...če pa 10 tako kot marusah pravi, boma imele pa valentinčkeuser posted image user posted image

kati katiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mladeniča

Misar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za babiko

torcica če bi bilo tako da jokaš en dan prej, bi morala jaz danes rodit, sem včeraj jokala za vsako figo..ko bi leuser posted image user posted image user posted image user posted image

listek lepo da si se oglasila

ELMA dobrodošlauser posted image

polonca jaz sem bila včeraj taka...čisto na tleh, brez volje, sem  mislila, a zdaj pa res nebom več zdržala, ampak danes sem pa super, se že cel dan smejim in nasploh se dobro počutim, pa tudi na jok mi več ne gre

pina tudi mi smo danes naredili nakup...zdaj pa res ne grem več v štacuno dokler ne grem rodit in pikauser posted image user posted image

MBee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buči strije so moje najbolše prijateljice že od 5 meseca...nič hudegauser posted image user posted image se jih navadiš... pa še bravo za mami, ki je likala brez scenuser posted image user posted image user posted image user posted image

No pa sem prišla do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image napisala pa za celo stranuser posted image user posted image

tudi jaz sem se danes nažrla krofkov...bomo se jutri malo stradaliuser posted image user posted image

nizy nič se ne sekiraj...nas je že kar nekaj čez rok. Po statistiki jih tak večina rodi čez rok. Pol boš imela čmrleka v rokah in bo vso čakanje pozabljeno. Te pa razumem, sem bla včeraj tudi sama apatična.

Marusah
ti kar pridno limaj sezname, da bomo čimprej na 200, ve/me pa čimprej rodit, da bo seznam daljši.

dolenjka ti bi pa morala še za nazaj napisat odpustnice...a ne vidiš da smo še vse tu???? Zgleda da naši user posted image tebe čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa res na kavč...bajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
5.2.2008 17:27:50   
pina-1
moje miške so že narejene. full hitro in full enostavno.

meti recept:
2 jogurtova lončka moke
2 jajci
3 žlice sladkorja
1 pecilni
1 vanili
čepec soli
1 jpgurt.

skupaj penasto stepeš jajca in cuker, pol dodaš vse sestavine in zmiksaš. pustiš počivat 15 min. pripraviš maščobo za peko in jih  zlatorumeno popečeš. Jaz sem jih še v cuker povaljala.
So mega.

grem brat kaj ste načvekale, preden pridejo maškare

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
5.2.2008 17:34:54   
dolenjka
No, tolk sem pokidala da je lahko notr prišel, pol sem pa 123 skuhala. Riž z bučkami in en puranov zrezek sem na koščke zrezala, pa zeleno solato s česnom, da bomo spet pline spuščal in to je blo to. Zdej je pa že posoda pomita (zadnja 2 dni jo kar on, ker ve, da ga je v nedlejo fino usral) user posted image

Pina, a je jogurt lahko tekoč???

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
5.2.2008 17:37:14   
mary_lou
No dons je pa moj uradni PDP, na nuhalni so mi ga sicer prestavl na 8.2. na morfologiji pa na 14.2. ker je bil cukercek tok mejckn. AMPAK PRVA VELJA IN HOČEM IT DANES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DANES!!!!!!!!!!!!!!!!

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
5.2.2008 17:38:50   
mary_lou
HOČEM ODPUSTNICO DOLENJKA KER SE MI MEŠA ŽE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
5.2.2008 17:46:40   
Janey
mary_lou kaj pa tvoj podpisuser posted image user posted image kar lepo mirno počakajuser posted image user posted image

Vse nas že muči ne...kaka panika bo šele ko bomo še kak dan vč čez rokuser posted image user posted image

pa že vejo zakaj so še na toplem...sicer pa če bi jaz imela all inclusive v hotelu s 7* jaz tut nebi htela venuser posted image user posted image user posted image bi me mogla kaka čistilka z metlo nagnatuser posted image user posted image (štil bi bil dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )...pa gremo probatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
5.2.2008 17:48:52   
mary_lou
Janey štil ne pomaga ga vsak dan prakticirava pa nič....

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
5.2.2008 17:53:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Janey štil ne pomaga ga vsak dan prakticirava pa nič....

user posted image user posted image user posted image user posted image
Boge revce... Meni bi po 5-ih mesecih že tudi pasal kakšen štil, pa ne upam izzivati usode. Pri nas bi šli sigurn kuj rodit!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
5.2.2008 18:06:02   
*Naja
Najprej čestitke novim mamicam:

Ella- user posted image user posted image user posted image user posted image za Zojo!!!

Kati-kati- user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!

Misar- user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!

Ja pridne ste, ni kaj....200tka se bliža.
Jst sem pa včeraj zvečer šla k našim in potem tudi prespala. Noč je bila peklenska, ker me je hrbteniva tolk svinsko bolela....pa medenica...pa.....Groza, bi šla kr rodit. No, zjutraj je mami spekla božanske krofe....jst sem se kr fajn počutila in sem 3 požrla....take še tople. Da sem lahko potem spet jamrala, ker se mi je zdelo, da bom eksplodiralauser posted image .
Ob 13.00 sem šla pa na ogled porodnih sob v celjsko P. Sem kr mami s seboj vzela, ker je dragi iz nočne in je še pančkal. Je bila na smeni ena fuuuuuuul prijazna babica. Najprej je mal razložila, kak je postopek, ko me moj pripelje, potem naju je pa peljala porodne sobe pogledat. Vglavnem, res je bilo tako prijetno vzdušje....me je imelo, da bi kr tam ostalauser posted image user posted image user posted image .
Me je vprašala, kdaj imam pdp in potem še rekla, da če pridem drug teden, da je ona v nočni izmeni. Tak da, če se da, bi jst drug teden ponoči šlauser posted image .
Drugače je pa rekla, da bi naj prišla v P, ko imam redne popadke na 5 minut, vsaj 2 uri. In popadek naj bi trajal približno 45 sec.. Je pa rekla, da mogoče se mi trenutno zdi, da bom doma, kolikor dolgo se bo le dalo, ampak, da mogoče, ko se bodo popadki začeli, pa lahko da bom imela boljši občutek, da se kar odpravim v P in da sem tam. Je rekla, da če želim, naj kar pridem takoj, ko me bo začelo zvijat, da me bodo dali pač še mal na oddelek, če bi bilo še prehitro, da pa to res ni noben problem. Mislim, res so prijazni, tak da ne vem, kaj je tem v Lj. Puser posted image
Je pa rutina taka, da ko prideš in te pregleda G, greš v porodno le, če si vsaj 2-3 cm odprta. Če nisi, te dajo na oddelek.
Kakorkoli, jst sem res pomirjena, da grem rodit v Celjeuser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
5.2.2008 18:20:13   
buči
Jaz sem pa s sprehoda, da me bo lahko spet kaj bolelo ponoči. Ampak je tako pasal svež zrak. Sem možu razložila RR-sceno, tako da upam, da vam javi, ko bo kaj novega pri nas. Zdaj grem pa pašteto namazat, da večerjamo, da smo do dnevnika popedenani, ker ob 20.00 imam nadaljevanko, ob 21.00 pa že spimo. Vas berem spet jutri. Upam, da ne bom imela spet samogovorov zjutraj!

pa pa

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
5.2.2008 18:28:59   
katka37
Pri nas krofe še imamo sicer, ampak trenutno bolj paše v želodček vroča čokolada. Glavno, da je sladko. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?