|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
5.2.2008 13:08:41   
buči
Listek, ne se dat! Če je treba, vsakih par ur v p. Presliši take opazke, tudi jaz sem jih bila deležna v 32. tednu, ko sva šla ponoči v p, ker sem imela obupne bolečine. Če se ti zdi, oddaj pritožbo, tudi anonimo je možno. Jaz se že pripravljam, da če bom čez rok, bom skoz tam preventivno težila - vsak dan, če bo treba!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
5.2.2008 13:16:04   
larisa
Ja pol pa čestitke Misar.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Upamo, da čimprej zvemo kaj več user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
5.2.2008 13:19:50   
pina-1
uhhh kolko ste načvekale... Sem sedaj skoraj eno uro rabla da sem vse prebrala.. Mislim da nam danes 200-tka ne uide.

No jaz sem prišla od frizerja domov, sedaj sem lepa pobarvana in pripravljena za v P. Samo še dlake iz telesa odstranim in sem tipi topiuser posted image .
Moj je tudi včeri napolnil sode z vinom, tako da vse je pripravljeno. Sem mu rekla, da pri Mii je naponil sod in ćez 4 dni sem rodila, tako da bi v petek lahko šlauser posted image user posted image user posted image  POdpisšem takoj.

Drugače sem pa jaz malo bolje spala to noč, vendar vseeno ne glih najboljše. ME pa danes tako trebuh boli,d a se komaj premikam. Sem pa tam imam kak popadek, vendar ne v nekih zaporednih intervalih, pa niso preveč boleči. Me pa vmes drugače boli, pa ne vem kako opisat bolečinouser posted image
Glede na to da je pustni torek, sem mojo cuker dieti dala dopust in sem se že fajn napokala s krofi. Od jutri naprej pa bomo zopet bolj light jedli.

Bamby user posted image user posted image user posted image  lepo da ste doma. Upam, da ste v redu preiživeli prvo noč. Ko boš mela čas se pa le javi in pripopaj nam kako slikico vaše lepotice

misar česitke za user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
5.2.2008 13:23:31   
mesecnica
Zdravo!

jaz sem tudi danes iz pregleda (imeti bi ga morala sicer včeraj, ampak sem prestavila na danes). Moj G mi je končno naredil prvi CTG. No v glavnem še nič ne dogaja user posted image . Mi je pa full čudno, ker mi je danes ponoči non stop otrdaval trebuh in sem imela krčke. No v glavnem, sem že mislila, da bom morala it v P...
No sem pa spet jutri naročena na CTG, ker utrip otročka ni čisto OK. Moral bi biti od 120 pa do 160, pri naši bebi pa je od 110 pa naprej user posted image . Upam, da je vseeno vse OK. Je rekel G, da če bo jutri isto, me bo kar v bolnico poslal... No bomo videli, kaj bo...

Drugače pa čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image  in da bodo vaši otročki čimbolj pridni user posted image .

Jaz grem pa sedaj še krofke spečt...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
5.2.2008 13:24:53   
ELMA
HVALA TI STARA SEM PA 31 AMPAK NI TREBA POPRAVLJAT ZDAJ PA ČAKAMO.....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
5.2.2008 13:30:39   
listek1
Punce hvala za spodbudne besede user posted image . Neni13 bila pa sem v lj. Vem, pa, da če se bo danes tako nadaljevalo in ponoči tudi, bom šla pa jutri nazaj, ne bom čakala do četrtka. No sej bomo vidli. Sem pa slišala, da so tukaj v lj porodnišnici, v sprejemni (triaža) lahko zelo nesramne. Ampak ne bom se jim pustila, samo neumno se ti pa zdi. Rečejo ti, da če imaš na 5 minut popadke vsaj 2 uri, moraš v porodnišnico, tam te pa napizdijo kaj delaš tukaj. svašta user posted image  No, vas sproti obveščam kako se počutiva z mojim malčkom.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
5.2.2008 13:41:21   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O Katka! Si me lepo spomnila da čestitam tvojim fantom za iber dobro pogruntavščino user posted image  user posted image  user posted image  Moj je bil čist navdušem! Upam, da si ne bo šel danes lego kock kupit user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj mu no pusti to veselje.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
5.2.2008 13:44:30   
Februarka08
Listek1 so pa res neprijazni.user posted image Pa saj ne veš na koncu koga moraš poslušat... V MŠ so nas tudi tako učili, kot si napisala, potem se pa res tega držiš, te pa pošljejo v .... Mislim, saj nimaš volje rodit.user posted image
No, jaz sem končno malo pri časuuser posted image , sedaj morm it pa kosilo kuhat... Nekaj se že kuha. Danes bojo jetrca, jutr mam spet pregled krvi, upam da se mi je v tem tednu kaj popravila.user posted image
Saj bi čestitala misar, ampak bom še malo počakala.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
5.2.2008 13:49:07   
MetiLu
Punce, dobr ga žgete user posted image  user posted image  user posted image
Najprej čestitke vsem novim mamikam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, jest sem upela dobit rezervni ključ, pol me je pa avtek še v LJ zapeljal user posted image  in sem si končno kupila primeren modrček za dojit. Sem obletala 4 štacune, probala vse žive možne modele in najdla enga zame user posted image  sicer je bil malce dražji (27€) ampak kot druga koža, kupljen pa v Kepici. zdej sem pa čist zadovoljna user posted image user posted image user posted image  imeli so tudi spodnjo majico za dojenje z vdelanim modrčkom (ful ful dobra zadevšna), bi jo z veseljem kupila, samo proračun več ne dovoli user posted image  cena je bila 35€ user posted image  user posted image  mater je vse tko drago...

Z malim sva glihkar pojedla velik talar greska, zdej pa upam, da se me aleljuja usliši, zjutraj je teta vaga spet prinesla slabo voljo user posted image  upam, da grem do četrtka rodit, da se mi ne bo treba s sestro pri G pregovarjat zarad kil user posted image  user posted image

Sicer pa se našmu nič ne mudi, sva se lepo sprehajala po BTC-ju, je sicer neki dol tiščal, samo nič kritičnega, zdej ko sva doma je že vse po starem, kot da bi cel dan ležala. Začuda nimam skoraj nobenih težav, noge ne zatekajo, križ me ne boli, naspim se ponoč, ... user posted image  no, sej men je čist super, da ne bo kera narobe razumela user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
5.2.2008 13:53:46   
Suzi*
Vsakič ko pridem čekirat, je kaj novega. user posted image

kati kati in misar, čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa s CTGja. Sem najprej tam dobre pol ure ležala, nakar mi reče, da je dete malo tahikardno, da mu preveč hitro srček bije user posted image user posted image  (ampak je imelo dete res cel čas nore akrobacije, utrip pa od 160 do 180) in da bomo ponovile CTG. Sem se kr usrala malenkost. user posted image  Sem si šla po revijo in mal brala in čakala....no, na naslednjem CTGju je pa dete samo malo brcalo, večinoma pančkalo in je vse ok. Utrip je bil od 140 do 150. user posted image user posted image  Zdej sem pa dobila napotnico za v P in se moram tudi tja naročit na naslednji CTG čez kakšen teden. Mi je blo kar hecno, ko so mi G in sestre želele lep porod....a mi še vedno ni jasno, da gremo rodit al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdele sem pojedla s kosa rženega kruha z namazom in salamco, pa čajčka pijem....sem spet nekaj prehlajena, pa zjutraj me je v grlu praskalo. Upam, da ne bo kaj hujšega. Moram se mal z vitamini nafilat.

Aja, me je pa ponoči dvakrat tako krč v spodnji del trebuha prijel...auuuuaaa....in prej ko sem ležala tam na trdi mizi na CTGju tud. user posted image  Sem vprašala pol G, pa mi je rekla da naj redno pilem kalcij, magnezij naj bi se pa zdej proti koncu nosečnosti opustilo, ker preprečuje krčenje maternice.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
5.2.2008 13:54:48   
pina-1
meti bravo za dober nakup.
Jaz sem tudi danes nabavla še tablet eza pomivalca, pa sadje, kvas,... da je vse pripravljeno če grem rodituser posted image
je pa tuki na obali danes tak lep sonček, da je škoda biti v hiši. Zdej grem posesat in pomit po tleh in skuhat neki za pod zob. Pa buhtelne moram zamesit, da bom mela za maškar ko pridejouser posted image  MOgoče še jaz grem malo z njimi okoli... Da se razhodim in naužijem sončka.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
5.2.2008 13:55:12   
katka37
Kati kati, iskrene čestitke!

Sem na Rodili smo pravkar prebrala, da je danes tudi Mbee rodila. Čestitam! Tudi Misar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
5.2.2008 13:57:42   
pina-1
suzi ja se je res treba počasi pripravit na odhod v P. Psihično mislim.user posted image user posted image user posted image
MEne tudi prov zanima kaj bo jutri rekla teta G. Me bo tudi g. pregledala, pa me zanima kako kaj kaže tam spodi.

joj jo j kako se meni nič ne dauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
5.2.2008 14:03:22   
dolenjka
Evo mene user posted image

Mi je uspel it avto natankat in v štacuno, pa še smeti sem odpeljala user posted image  user posted image  No, zdej sem pa že zmatrana user posted image  user posted image  user posted image

Pinči, a veš da sem jaz tut danes dala dieti dvojko in glih kar požrla (dobesedno) 2 krofa. Sem pa huda ko user posted image . V štacun sem rekla dva krofa od žita in dobila ene druge user posted image  Čist zanič, ker niso tko rahli, pa marmelada ni tko dobra.... mah, sej jih itak ni več user posted image

Mbee user posted image  user posted image  user posted image  za malo Emo user posted image  user posted image  user posted image

Uf, kok sem zmatrana, bi šla kr mal ajat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
5.2.2008 14:04:00   
katka37
Listek in vse ostale, ne se jim pustiti, če ne bi bilo nas, tudi one ne bi imele dela. Mogoče pa jo je kdo razkuril prej pa je imela samo slab dan, tako kot ga imamo vsi, ampak tako le ne bi smela govoriti. Sem že večkrat tudi slišala, da se nasploh sestre drugače obnašajo do prvorodk, zato vse kar pogumno, marsikaj ste prebrale, materinski instinkt vam bo zagotovo delal in boste vedele, kaj je za vaše user posted image  dobro.  Tudi sestre marsikdaj nimajo prav.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
5.2.2008 14:09:47   
nizy
mbee čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
5.2.2008 14:10:03   
MetiLu
Suzi, za tole krčenje in magnezij sem pa tudi jaz že slišala, samo tko nisem kaj dosti tega pila dodatno. Ker pojem oz. popijem res veliko mleka, mislim, da dost kalcija dobim, Buscopan proti krčem sem pa nehala še ene tri tedne nazaj jest.

Men trebuh na določene intervale še kar otrdeva, samo me niti ne moti več tok. Ko bojo pravi popadki bm mende že vedla. zdej imam večje težave s prebavo, ker me skoz neki napenja in ščipa, aleluje pa ni user posted image  user posted image  user posted image  je pa smotano, ker me tko zvija, da zmer pomislim: Aha, a bo kej? user posted image  no pa do zdej ni bilo še nič...

Ko sem bila pa jaz v 30 t. v P na triaži (ctg) v LJ je bila pa ful prijazna sestra, edino dohtar je bil malo grob, ko me je pregledal. Tko da očitno glih koker naletiš. Je pa res da v LJ porodnišnici nimaš občutka domačnosti, vsaj v pritličju ne, ne vem pa kako je ko prideš v porodno in kasneje na oddelek. 

Glede šopinga, ko sem šla v Kepico sem še malo pošpegala v izložbe drugih trgovinc, pa že spomladanske stvari filajo, pol sem šla v eno štacunco mal pogledat, pa so me gledal, ko da sem z lune padla user posted image  user posted image  valjda, s tem ogromnim zibajočim vampkom...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
5.2.2008 14:11:06   
nizy
zdaj sem pa res user posted image ,vse  me prehitevajo, mi pa še zmeraj čakamo  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
5.2.2008 14:14:08   
dolenjka
O Meti, se ti še kar dogaja po štacunah? user posted image  user posted image  user posted image
Teb se še lohk zgodi, da ti voda v štacuni odteče user posted image  user posted image  user posted image

A je še katera fasala najhujšo obliko lenortisa? Men se kar meša od njega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
5.2.2008 14:14:37   
buči
Meni je tako žal, da ne grem v PO rodit, ampak je pač padla odločitev, da v LJ. Upam, da naletim na prijazni team. Ko sva bila ponoči tam, je bila sestra ful prijazna, zdravnica pa, kot sem že rekla, sama sebi odveč, pa da imam debelega otoka itd. Ja, ona je pa miss toplesa, al kaj?!?user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
5.2.2008 14:15:24   
torcica
Mbee čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
5.2.2008 14:17:35   
buči
Mbee čestitke za punčko !user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
5.2.2008 14:20:30   
Suzi*
Pina, pri nas nihče ne pregleduje spodaj proti koncu user posted image . Pogledajo šele ko prideš s popadki v P.

Meti, tud mene zadnje dni pesti napenjanje in črvičenje po trebuhu, aleluje pa ni in ni. user posted image user posted image  

A se je še katera kej fotkala, zdej ko so naši bauhi res veliki?? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
5.2.2008 14:20:51   
buči
Nizy, ne se preveč obremenjevat, 2 dni čez rok še ni taka panika. Saj vem, da imaš dovolj vsega. Tudi jaz sem rekla, da bi bilo fino, da bi rodila po 27. 1., ampak pač nisem. Moja sestrična pravi, da vsak dan, ko je dlje notri, bolje je zanga, ti pa imaš tudi vsega dovolj in čeprav ni fajn rojevat, pritisneš, stisneš zobe in je. No, tako nekako ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
5.2.2008 14:22:13   
Suzi*
Mbee, čestitke za user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?