|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas ( 302.nadaljevanje )
1.2.2008 12:12:34   
emaa
joj hudo, se bosta morala še pogovorit, da je nekaj neprijetnosti pač treba potrpet. Mojemu ni bilo prijetno, ampak kar se mora, se mora. Itak so pa njegove preiskave keks, v primerjavi s tvojimi. Mora mislit v smislu, da je to za vajinega otroka, pa povej, če je prepričan, da si tega ne bo očital, če to ne stori. Ne zdaj, ampak čez čas, če še ne bo otrok. Če se pa boji, da je tudi z njim kaj narobe (v podzavesti), mu pa povej, da to ni pomembno, ker je to vajin skupen problem, ne pa krivda. In je prav, da se s tem skupaj spopadata. 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
1.2.2008 12:21:32   
baguSka
ni bilo prijetno, ampak kar se mora, se mora

glih to je najvecji problem - ker se mora!!user posted image  on pravi da to ne gre na ukaz, sploh pa ce ve, da ga nekdo uzuni caka, da to cimprej opravi... pa sej ga razumem - itak! da ni glih nek robot, da si ga bo zgonu, takrat ko bo en drug hotu... to ne gre pac tko! ni tak tip moskega, ki bi mu to uspelo... pa da bi mu nek drugi moski po njegovem premozenju saru si tud ne predstavljam... pomoje se raj v zemljo ugrezne al pa strik za vrat da...

sej vem, da bo potreben se temeljit pogovor... ampak on zdele pravi, da je se cas in da se nikamor ne mudi... in da bo itak naravno uspelo in da ni treba da vse tole dajeva skoz, ker nama bo itak uspelo... sej fora je v tem, ker sem tud jaz zadnje skoz govorila, da bo ze ratal ko nama bo namenjen da qrc pa umetna... ampak me je dons G spet mal zamaju...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.2.2008 12:48:32   
emaa
Glede vzorca, se kar pozanimaj, če ga lahko od doma prinese (stene tam so tanke, pa je problem s koncentracijo, jaz jih občudujem, da jim rata ga gor spravit, kaj šele kaj več). Saj androlog ne navali kot tele v nova vrata, se pogovri z njim, mal povpraša o boleznih v družini (takrat si še ti lahko zraven), pol te pa ven pošlje, pa ni take krize, itak naredi strokovno. pač preveri kje so moda, itd. 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.2.2008 13:07:12   
anadejka
Ja to se zagotovo da.Ko sem bila jest na punkciji pred dvemi leti, je tut ena prinesla v flaški od doma.Sej ti tisto stekleno flaško na GK dajo,če prej zahtevaš tako.To ni problem.Samo ves čas moraš potem tisto flaško, ko je že napolnjena imeti nekje na toplem, najbolje v žepu ob telesu pod plaščem.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 279
1.2.2008 13:13:53   
sayuri
Seveda se da "opraviti" doma. user posted image  Le po sterilen lonček je treba it in potem tudi "sveže" prinest user posted image . Ko sem bila na punkciji, je ena punca sama prišla - brez partnerja in je imela lonček s seboj. Pa tudi če povprašaš na temi IVF/ICSI - je kar nekaj punc, ki so pisale o teh "težavah" partnerjev in so spermo od doma prinesli. user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.2.2008 16:01:29   
Anitka
Oj!

Da vam prenesem pozdravček od KOALE, ki sporoča, da se žal še vedno ne cartajo in po predvidevanju zdravnikov se čez vikend še ne bodo, saj so popadki pripravljalni. Je pa seveda v bolnici na čakanju.

Koalca drži se

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.2.2008 17:50:09   
dolenjka
O hvala Anitka, me je že malo skrbelo user posted image

Lepo jo pozdravi in povej, da tudi me navijamo, da bi čim prej pestovala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.2.2008 17:50:28   
sayuri
Uf Koala, tvojemu pikcu je pa res luštno notri user posted image . Drži se. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.2.2008 19:53:25   
Anonimen
Koala, pestke za čim hitrejši in čim manj boleč porod! Čakamo na novičke! user posted image user posted image user posted image

Goya, super bušija imaš! Je pa že res lep in konkreten, meni se zdi dosti večji kot prvikrat, no sej prav tako, dva user posted image user posted image v trebuščku to ni mačji kašelj. Še naprej vse dobro želim! user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
1.2.2008 20:30:17   
Anonimen
Sayuri, tudi tvoj albumček sem si pravkar pogledala. Lepo, prelepo. user posted image Srečno še naprej! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
1.2.2008 22:15:24   
tia
Koala držim pesti,da se boste čimprej cartali.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.2.2008 6:59:06   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Koala držim pesti,da se boste čimprej cartali.

LP

Tia

tudi jaz!!!! sem zato prišla takoj zjutraj pogledat, če sem kaj zamudila!!user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.2.2008 9:15:50   
lana38
Jaz sem pa mislila, da koala že carta. Me včeraj nič ni bilo na RR. Sem se pa zdaj zjutraj najprej spomnila, da sem morda to novičko zamudila. No, potem pač navijamo naprej.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.2.2008 18:37:13   
emaa
Evo slikice naših maškarc
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.2.2008 19:03:35   
sayuri
OO ninja želice ste imeli user posted image user posted image user posted image . Luštna sta user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.2.2008 19:09:02   
emaa
En dinozaver, ena ninjauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.2.2008 19:11:04   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

En dinozaver, ena ninjauser posted image

user posted image user posted image   U glavnem - oba sta bila rumeno zelena user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.2.2008 9:37:43   
lana38
koala je pa mamica postala. Pa saj že veste...user posted image

lana38

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.2.2008 9:38:51   
Sulfinija
Koala,še na tej strani iskrene čestitke mlada družinica.Koala tebi pa hitro okrevanje po carskem rezu.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.2.2008 9:47:38   
Anonimen
Emamair, kako sta luštkana, dino in želvica! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
4.2.2008 8:55:22   
anadejka
Joj kok sta lušna user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.2.2008 9:19:49   
neni
Koalca čestitke za malega brezzobega in bosega sinčka. Zdej se verjetno že dobro poznate in uživate skupaj. Držim pesti za dojenje, ker sama vem, kakšen križ je to.

Goya, priznam da je trebušček večji, ampak še vedno nisi neka okorna nosečka za videt. Ti pa verjamem, da za nosit ni lahko, sej sem sama stokala že pri enemu in to že od 5 meseca dalje se mi ni zdelo mogoče, da bo še večji. Ampak čaka te pa dvojna sreča, sem ravno včeraj nate mislila, kako je ko se moraš z dvema pogovarjat. In potihem si tudi jaz želim naslednjič tak razplet. Ker bi rada imela veliko otrok, ampak verjetno če dobimo še enega ne bomo več nadaljevali z ivf.

Baguška, tako dom rekla. Pridet mu ne more na ukaz in zato dajo posodico za domov, tudi midva to prakticirava, ker je boljše zanj, med punkcijo pa si ga jaz želim zraven, da me drži. Za uz, ki ga naredijo na premoženju pa ne rabi nobene koncentracije in užitkov, ampak hlače dol in potrpet. To so morali vsi, ženske pa še kaj hujšega damo skozi. Se morata še pogovorit, ampak verjetno je bolje, da ga ne siliš. Sem se tudi jaz pri mojem bala, kako bo. Pa je Reš tako ukazovalen, da mu je kar pred mano naredu uz in to v eni minuti. Kaj pa če bo moral kdaj na gastroskopijo? A tudi ne bo pustu, da mu šarijo tam zadaj? Pa to delajo še sestre!

Lep teden vsem. Se beremo

Neni

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.2.2008 9:21:11   
neni
emamair, lepe maškare si imela, naj se v torek še enkrat potrudijo, da bomo imeli čimprej pomlad

Luka je bil pa čebelica oz. trotek.

lp

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.2.2008 9:58:00   
tinkamiška
koalca, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.2.2008 12:19:25   
GoYa
Joj, kolk zamujam. Koala, čestitke user posted image user posted image user posted image . Uživajte lepe trenutke skupaj.

No, Lina je pa za vikend fasala vnetje učk, tako da bo letošnji pust bolj tako tako. Vseeno jo bom našemila v čebelico in na hitrco bova skočili ven pogledat pustno povorko.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?