Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 12:12:34
|
|
|
|
emaa
|
joj hudo, se bosta morala še pogovorit, da je nekaj neprijetnosti pač treba potrpet. Mojemu ni bilo prijetno, ampak kar se mora, se mora. Itak so pa njegove preiskave keks, v primerjavi s tvojimi. Mora mislit v smislu, da je to za vajinega otroka, pa povej, če je prepričan, da si tega ne bo očital, če to ne stori. Ne zdaj, ampak čez čas, če še ne bo otrok. Če se pa boji, da je tudi z njim kaj narobe (v podzavesti), mu pa povej, da to ni pomembno, ker je to vajin skupen problem, ne pa krivda. In je prav, da se s tem skupaj spopadata.
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 12:21:32
|
|
|
|
baguSka
|
ni bilo prijetno, ampak kar se mora, se mora glih to je najvecji problem - ker se mora!! on pravi da to ne gre na ukaz, sploh pa ce ve, da ga nekdo uzuni caka, da to cimprej opravi... pa sej ga razumem - itak! da ni glih nek robot, da si ga bo zgonu, takrat ko bo en drug hotu... to ne gre pac tko! ni tak tip moskega, ki bi mu to uspelo... pa da bi mu nek drugi moski po njegovem premozenju saru si tud ne predstavljam... pomoje se raj v zemljo ugrezne al pa strik za vrat da... sej vem, da bo potreben se temeljit pogovor... ampak on zdele pravi, da je se cas in da se nikamor ne mudi... in da bo itak naravno uspelo in da ni treba da vse tole dajeva skoz, ker nama bo itak uspelo... sej fora je v tem, ker sem tud jaz zadnje skoz govorila, da bo ze ratal ko nama bo namenjen da qrc pa umetna... ampak me je dons G spet mal zamaju...
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 12:48:32
|
|
|
|
emaa
|
Glede vzorca, se kar pozanimaj, če ga lahko od doma prinese (stene tam so tanke, pa je problem s koncentracijo, jaz jih občudujem, da jim rata ga gor spravit, kaj šele kaj več). Saj androlog ne navali kot tele v nova vrata, se pogovri z njim, mal povpraša o boleznih v družini (takrat si še ti lahko zraven), pol te pa ven pošlje, pa ni take krize, itak naredi strokovno. pač preveri kje so moda, itd.
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 13:07:12
|
|
|
|
anadejka
|
Ja to se zagotovo da.Ko sem bila jest na punkciji pred dvemi leti, je tut ena prinesla v flaški od doma.Sej ti tisto stekleno flaško na GK dajo,če prej zahtevaš tako.To ni problem.Samo ves čas moraš potem tisto flaško, ko je že napolnjena imeti nekje na toplem, najbolje v žepu ob telesu pod plaščem.
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 13:13:53
|
|
|
|
sayuri
|
Seveda se da "opraviti" doma. Le po sterilen lonček je treba it in potem tudi "sveže" prinest . Ko sem bila na punkciji, je ena punca sama prišla - brez partnerja in je imela lonček s seboj. Pa tudi če povprašaš na temi IVF/ICSI - je kar nekaj punc, ki so pisale o teh "težavah" partnerjev in so spermo od doma prinesli.
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 16:01:29
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Da vam prenesem pozdravček od KOALE, ki sporoča, da se žal še vedno ne cartajo in po predvidevanju zdravnikov se čez vikend še ne bodo, saj so popadki pripravljalni. Je pa seveda v bolnici na čakanju. Koalca drži se
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 17:50:09
|
|
|
|
dolenjka
|
O hvala Anitka, me je že malo skrbelo Lepo jo pozdravi in povej, da tudi me navijamo, da bi čim prej pestovala
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 17:50:28
|
|
|
|
sayuri
|
Uf Koala, tvojemu pikcu je pa res luštno notri . Drži se.
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 19:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Koala, pestke za čim hitrejši in čim manj boleč porod! Čakamo na novičke! Goya, super bušija imaš! Je pa že res lep in konkreten, meni se zdi dosti večji kot prvikrat, no sej prav tako, dva v trebuščku to ni mačji kašelj. Še naprej vse dobro želim!
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 20:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri, tudi tvoj albumček sem si pravkar pogledala. Lepo, prelepo. Srečno še naprej!
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 1.2.2008 22:15:24
|
|
|
|
tia
|
Koala držim pesti,da se boste čimprej cartali. LP Tia
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 2.2.2008 6:59:06
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Koala držim pesti,da se boste čimprej cartali. LP Tia tudi jaz!!!! sem zato prišla takoj zjutraj pogledat, če sem kaj zamudila!!
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 2.2.2008 9:15:50
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem pa mislila, da koala že carta. Me včeraj nič ni bilo na RR. Sem se pa zdaj zjutraj najprej spomnila, da sem morda to novičko zamudila. No, potem pač navijamo naprej. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 2.2.2008 18:37:13
|
|
|
|
emaa
|
Evo slikice naših maškarc
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 2.2.2008 19:03:35
|
|
|
|
sayuri
|
OO ninja želice ste imeli . Luštna sta
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 2.2.2008 19:09:02
|
|
|
|
emaa
|
En dinozaver, ena ninja
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 2.2.2008 19:11:04
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: emamair En dinozaver, ena ninja U glavnem - oba sta bila rumeno zelena
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 3.2.2008 9:37:43
|
|
|
|
lana38
|
koala je pa mamica postala. Pa saj že veste...
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 3.2.2008 9:38:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala,še na tej strani iskrene čestitke mlada družinica.Koala tebi pa hitro okrevanje po carskem rezu. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 3.2.2008 9:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Emamair, kako sta luštkana, dino in želvica!
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 4.2.2008 8:55:22
|
|
|
|
anadejka
|
Joj kok sta lušna !
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 4.2.2008 9:19:49
|
|
|
|
neni
|
Koalca čestitke za malega brezzobega in bosega sinčka. Zdej se verjetno že dobro poznate in uživate skupaj. Držim pesti za dojenje, ker sama vem, kakšen križ je to. Goya, priznam da je trebušček večji, ampak še vedno nisi neka okorna nosečka za videt. Ti pa verjamem, da za nosit ni lahko, sej sem sama stokala že pri enemu in to že od 5 meseca dalje se mi ni zdelo mogoče, da bo še večji. Ampak čaka te pa dvojna sreča, sem ravno včeraj nate mislila, kako je ko se moraš z dvema pogovarjat. In potihem si tudi jaz želim naslednjič tak razplet. Ker bi rada imela veliko otrok, ampak verjetno če dobimo še enega ne bomo več nadaljevali z ivf. Baguška, tako dom rekla. Pridet mu ne more na ukaz in zato dajo posodico za domov, tudi midva to prakticirava, ker je boljše zanj, med punkcijo pa si ga jaz želim zraven, da me drži. Za uz, ki ga naredijo na premoženju pa ne rabi nobene koncentracije in užitkov, ampak hlače dol in potrpet. To so morali vsi, ženske pa še kaj hujšega damo skozi. Se morata še pogovorit, ampak verjetno je bolje, da ga ne siliš. Sem se tudi jaz pri mojem bala, kako bo. Pa je Reš tako ukazovalen, da mu je kar pred mano naredu uz in to v eni minuti. Kaj pa če bo moral kdaj na gastroskopijo? A tudi ne bo pustu, da mu šarijo tam zadaj? Pa to delajo še sestre! Lep teden vsem. Se beremo Neni
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 4.2.2008 9:21:11
|
|
|
|
neni
|
emamair, lepe maškare si imela, naj se v torek še enkrat potrudijo, da bomo imeli čimprej pomlad Luka je bil pa čebelica oz. trotek. lp
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 5.2.2008 9:58:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
koalca, čestitke!
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 5.2.2008 12:19:25
|
|
|
|
GoYa
|
Joj, kolk zamujam. Koala, čestitke . Uživajte lepe trenutke skupaj. No, Lina je pa za vikend fasala vnetje učk, tako da bo letošnji pust bolj tako tako. Vseeno jo bom našemila v čebelico in na hitrco bova skočili ven pogledat pustno povorko.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?