janet
|
Dobro jutro! SEm zgodnja danes, je moj glih šel v službo, zaj pa likam do 5.40, nato pa Nežo zbudim in jo naličim, ker gre danes v šolo in bo princeska. Se mi ni splačalo ležat za pol ure. Bom potem ko gre mala v šolo nadoknadila, saj ponoči ful slabo spim, sem bila danes tud jaz 3x na wc-ju, pa od 4h sem pokonci, čeprav sem se ulegla šele ob 23.30. Groza, zjutraj bi pa spala do 12h, da znoriš, upam da mali ne bo imel tak čudn ritem,kot ga mam zdaj js. Pomlad08 - dobrodošla!!!!!!!!!! Katy13 - sem mislila prit na telovadbo, pa je imela mala isto ob 16h telovadbo na Ravnah, na Javorniku, pa je cel prejšnji teden že manjkala, ker je mela vročino je pa nisem vozla, da se je vredo pozdravila,pol se mi pa ni izšlo, pa vedno zamujam v MŠ,se mi zdi, pol pa nisem šla, pa še sramna kost me je bolela kot hudič, tk da bi bol težko kaj delala, saj js tk sploh nebi rabla hodit ker sem pri Neži hodla, sam hodim zaradi sprememb,ki so zmeraj bolj pogoste, te vaje se pa verjetno niso glih kaj spremenile, razen kaj ste zvedle za , če mi lahk na kratko napišeš ?? No moj je mel prejšnji teden 1970g, tk da je kar malo težji od tvojga, sicer je pa tud moja ginek. rekla, da je v povprečju. Vidiš, men je pa rekla ker se dva meseca nisem zredila, da na naslednjem pregledu pričakuje kako kilo več, pa res ne veš več, če se rediš al ne nikol jim ni prav ?!?! No lep dopoldan vam želim; po dopoldanskem spancu se pa potem spet oglasim. Pri nas trenutno dežuje.
|