|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
4.2.2008 23:44:39   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Glede kilogramov pa tudi jaz ne razumem, ker ko sem bila na zadnjem pregledu (v 30. tednu) in sem imela +8 kg, me je pohvalil. Bomo videli kaj bo 28.2., ko imam naslednji pregled.

Zdej pa vem zakaj si bila kregana. Ker si jih pridelala toliko v tako kratkem času. Tako sem bila jaz kregana na pregledu konec 25 tedna, ker sem pridelala 3 kg v 6 tednih (iz + 6,5 kg na +9,5). Sem mislila, da me bo pohvalila, ker sem brala, da je kao pol kg na teden normalno v tem času, pa je rekla, da naj bi bil maximum 1,5 kg/mesec in da morem pazit čez praznike... Tako da te je po moje zato okaral, da ne bi kak diabetes fasala čisto na koncu.

Joj, zgaga user posted image user posted image user posted image Upam, da bom lahko spala. Lahko nočko!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.2.2008 23:45:38   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Mene pa že cel vikend zgaga, ki je danes doživela vrhunecuser posted image Sem si za kosilo naredila pire krompir in špinačo, samo za jutri pa ne vem kaj bi... A imaste kako idejo za lahek jedilnik? Pa sem mislila kako se bom s krofi basala, zdaj pa ta smotana zgagauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  ajde, ti dam jaz enega mojega tipičnega iz sladkorne diete:

105g telečjega zrezka ali 105 g piščančjega mesa ali 105 g ribe
60 g testenin (surovo stanje) ali 240g kuhanega krompirja ali 90 g kruha
100 g korenčka
100 g brstičnega ohrovta
100 g cvetače
(zelenjava kuhana na pari)
za vse skupaj lahko porabiš 10 g maščobe (2 čajni žlički), še raje manj, zato lahko meso spečeš na teflonu brez maščob
sol: raje ne

Aja Azzurra, pa hvala za recept! Bom pripravila nekaj v tem stilu user posted image .

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.2.2008 23:46:23   
mergetka
Zofy, jaz mam tud drugače mal oblog čez mišice user posted image .

Glede mišic pa: ko sem se šla enkrat kopat v banjo, se videla grebenček, ko sem se ulegla in sem najprej mislila, da ima dojenček tam ritkouser posted image .

Zdaj se mi pa vedno naredi, če se bi hotela vstati iz hrbta. Kr mal scary... Upam, da bodo šle po porodu lepo nazaj. A ve katera kaj o tem?

Prej sem mal sladoleda pojedla zaradi zgage in mi pomaga user posted image . Upam, da me ne bo čez neki časa spet začela žgačkat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.2.2008 23:54:11   
mergetka
Pingvinčica, jaz sem kupila Persil sensitiv, pa dam mal manj kot ponavadi, pol pa še eno spiranje in v sušilca tisto, ki ima dovoljno sušenje, ostalo pa kr na štrik al pa na radiator.  Danes sem se kr zagnala, ko sem izvedela za Sonnjouser posted image .

Nikol še nisem prala s takim navdušenjemuser posted image ....  Aja peglat jih pa nisem nameravala, sam plenice. Kaj pa ostale?

A bomo šle kaj spat, Zofy in Pigvinčica, al bomo kr ko eni čuki? Jaz mam amreč zdaj ful energije, da ni to ono gnezdenje, al kaj?

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
5.2.2008 0:08:16   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Kako pa boste/ste ve prale oblačila za user posted image . Z običajnim praškom ali ste kupile posebnega. Kaj pa mehčalec? Pri prvi user posted image sem oblačila oprala z belim persilom. 

Pa še nekaj je katera kje zasledila potiskane tetra pleničke?

Jaz sem kupila Dreft za otroke, mehčalca ne uporabljam, kar perem za user posted image  in dam na dodatno izpiranje. Čeprav sem ravno zadnjič ugotovila, da najin pralni stroj vse izpere 3 krat in če dodaš dodatno izpiranje, izpere še 3x.

Potiskane pleničke sem videla, da jih imajo v Kik-u. Ne vem, ali ga iamte kje v bližini?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

Neposredna povezava do sporočila: 805
5.2.2008 0:10:42   
Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Glede kilogramov pa tudi jaz ne razumem, ker ko sem bila na zadnjem pregledu (v 30. tednu) in sem imela +8 kg, me je pohvalil. Bomo videli kaj bo 28.2., ko imam naslednji pregled.

Zdej pa vem zakaj si bila kregana. Ker si jih pridelala toliko v tako kratkem času. Tako sem bila jaz kregana na pregledu konec 25 tedna, ker sem pridelala 3 kg v 6 tednih (iz + 6,5 kg na +9,5). Sem mislila, da me bo pohvalila, ker sem brala, da je kao pol kg na teden normalno v tem času, pa je rekla, da naj bi bil maximum 1,5 kg/mesec in da morem pazit čez praznike... Tako da te je po moje zato okaral, da ne bi kak diabetes fasala čisto na koncu.

Možno, tudi sama sem brala, da je 0,5 kg na teden normalno. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 806
5.2.2008 0:15:15   
Katy13

Aja Azzurra, pa hvala za recept! Bom pripravila nekaj v tem stilu user posted image .

Tudi jaz bom jutri kuhala nekaj v tem stilu, vendar brez mesa. user posted image  gre jutri takoj po službi na pustno žurko, jaz bom pa kosilala nekaj bolj na izi. Mi ful paše občasno samo zelenjavo jesti in pa sadje. Verjetno bo jutri sadno-zelenjavni dan. user posted image

Nič grem spat, čeprav še nisem posebej utrujena, vendar se mi zdi, da bo vseeno prav, da grem v deželo sanj. Sem bila pa tudi kar pridna in sem vnesla 59 anket. user posted image  Še 43.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 807
5.2.2008 0:23:17   
eva78
Ojla!

Da se še jaz malo javim po dolgem času. Zopet nisem imela računalnika in sem vas danes malo prebrala, kolikor sem uspela. Vidim,da se je veliko zgodilo!!!!

Sonnja, Bugi- čestitke za male korenjake in vse dobro!user posted image

Sicer sem še kar vredu, ponoči pa ne spim od kakih 2 do 4, pa na wc pogosto hodim in se premetavam zaradi bolečin v kolkih. Vedno bolj me skrbi zaradi sladkorne, kako bo ob porodu in kadarkoli kaj pojem, včasih tudi kaj sladkega, se potem jezim,zakaj sem tak požrešna. Kontrole z UZ imam na 14 dni. No, nazadnje v 34.tednu je bila naša user posted image  težka cca.2,40 kg. To naj bi bilo po oceni ginekologinje glih ok- ne preveč in ne premalo. Naslednji teden pa imam spet UZ in zopet merjenje. Važno je,da napreduje v teži.
Sicer pa imam obseg trebuha zjutraj na tešče 99, zvečer pa tudi 102. Tako da je čisto odvisno kdaj si merimo obsege. Aja pri kg, pa sem kar ostala  nekje na + 10-11 kg.

Lucalu, hvala da si se spomnila name. Kako pa kaj ti rihtaš tvoj KS?

Neposredna povezava do sporočila: 808
5.2.2008 5:37:10   
janet
Dobro jutro!

SEm zgodnja danes, je moj glih šel v službo, zaj pa likam do 5.40, nato pa Nežo zbudim in jo naličim, ker gre danes v šolo in bo princeska.user posted image Se mi ni splačalo ležat za pol ure. Bom potem ko gre mala v šolo nadoknadila, saj ponoči ful slabo spim, sem bila danes tud jaz 3x na wc-ju, pa od 4h sem pokonci, čeprav sem se ulegla šele ob 23.30. Groza, zjutraj bi pa spala do 12h, da znoriš, upam da mali ne bo imel tak čudn ritem,kot ga mam zdaj js.user posted image

Pomlad08 - dobrodošla!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy13 - sem mislila prit na telovadbo, pa je imela mala isto ob 16h telovadbo na Ravnah, na Javorniku, pa je cel prejšnji teden že manjkala, ker je mela vročino je pa nisem vozla, da se je vredo pozdravila,pol se mi pa ni izšlo, pa vedno zamujam v MŠ,se mi zdi, pol pa nisem šla, pa še sramna kost me je bolela kot hudič, tk da bi bol težko kaj delala, saj js tk sploh nebi rabla hodit ker sem pri Neži hodla, sam hodim zaradi sprememb,ki so zmeraj bolj pogoste, te vaje se pa verjetno niso glih kaj spremenile, razen kaj ste zvedle za user posted image , če mi lahk na kratko napišeš ??
No moj je mel prejšnji teden 1970g, tk da je kar malo težji od tvojga, sicer je pa tud moja ginek. rekla, da je v povprečju. Vidiš, men je pa rekla ker se dva meseca nisem zredila, da na naslednjem pregledu pričakuje kako kilo več, pa res ne veš več, če se rediš al ne nikol jim ni prav ?!?!user posted image

No lep dopoldan vam želim; po dopoldanskem spancu se pa potem spet oglasim.
Pri nas trenutno dežuje.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 809
5.2.2008 5:58:45   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako smo kaj danes? Vidim, da janet ne spi. user posted image  Mi smo spali kar vredu, malo premetavanja, ampak nič posebnega...
*medica* user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!
Katy jaz sem v lekarni rekla naj mi dajo mandljevo olje za dojenčka, pa sem dobila njihovega - lekarniškega.
Pingvinčica potiskane tetra pleničke imajo v Avstriji v Kiki in v Toysu... pri nas jih pa na žalost ni... user posted image
eva lepo, da si se javila user posted image user posted image , me je res kar malo zaskrbelo... moj KS je pod kontrolo... do zdaj je bil samo enkrat 7, pa še takrat sem jedla integralne testenine s piščancem user posted image  tako kot so rekli, da lahko... drugače pa se mi zdaj 2 dni dogaja, da ga imam 3,6, ne glede na to kaj pojem... pa ne vem če je to pohvalno ali je mogoče premalo user posted image ... no ja, danes imam kontrolo pa bomo videli kaj bodo rekli... Čestitke user posted image user posted image user posted image za lepe mere tvoje dojenčice!!! Jaz imam prav tako kot ti zdaj na vsakem pregledu UZ in kontroliranje rasti ploda. V ponedeljek imam kontrolo pri svoji G in komaj čakam!!!
Zdaj si grem skuhat kavico in pojest zajtrk, ker imam potem kontrolo pri diabetologu in moram priti 1,5h po zajtrku user posted image .
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se, da bom imela potem kaj brati!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
5.2.2008 6:49:31   
janet
Tako dekleta!

Vse sem zlikala, hčerka - princeska je v šoli, žemljica je v trebuhu, zaj grem pa probat mal zaspat, me že daje spanec.user posted image

No danes mi je moj dragi obljubil, da mi bo naredil police v omaro v spalnici, da lahk končno cotke operem in da bo kinderpet sestavil popoldan ko pride iz službe, bomo videli, saj mi obljublja že 14 dni, pa nikol ni časa, zaj sem mu pa povedala za Sonnjo kako je bla hitra, se je pa verjetno mal ustrašil, saj mi je včeraj prvič rekel," zdaj maš pa že res velik trebuh", men se pa zdi da je že 2 meseca isti. Hehe user posted image

Bomo videli, grem zdaj probat zaspat, se pol še kaj javim.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 811
5.2.2008 7:26:17   
paola
Patricija_22, nisi edina.
Jaz se že tudi nekaj časa ubadam s tem, kaj obleči bebici. Poleg tega sem prvič user posted image , sem se komaj mal zrihtala kam kaj paše. In lih sem naštudirala, pa poglej zdaj, kako je vreme user posted image . Tk da spet nimam pojma. Se mi zdi spomladansko bebico še najtežje obleči (toplo, mrzlo). Pol bo pa že april - joj user posted image user posted image .

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 812
5.2.2008 7:54:04   
Dinki
ampak punce kokr sem pršla domov me je začela sramna kost bolet pa neke krče mam spodaj...sploh mi ne pusti stat na nogah ..no upam da bo vse ok ..vrjetn sem se preveč vznemirla ko sem preprala da je sonnja že rodila..grem zj ležat ..

Dobro jutro!
Medica....najprej čestitke za uspešen pregled....sem hotela povedati, da je tudi mene včeraj vse bolelo in mislim, da mi je včeraj prvič od kar sem user posted image  utrdil trebuh. Čist sem bila napihnjena, trebuh popolnoma trd in sem mogla samo ležat....pa mi je isto moj rekel, da je to reakcija na to ker sem zvedela, da je ena marčevka že rodila user posted image
mogoče ma pa prav.....vem da sem si bla čist boga in da sem mela že v glavi, da sploh ne grem več v službo, no pa sem danes spet tu user posted image  pa tud počutje je zaenkrat boljše.

Perp...želim ti čim lepši in čim krajši zadnji dan v službi user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 813
5.2.2008 7:57:58   
Dinki
A ma še katera ta razmak? Pravijo, da pride pri tistih, ki ful športajo ali pa čist nič. Sam jaz sem nekje vmes, no bolj pri tistih, ki ne delajo preveč trebušnjakov in se mi je vseeno to nardilo .

Mergetka, ko sem jaz hodila v Leonišče na user posted image  telovadbo so nam tudi merili ta razmak mišic na trebuhu in če imaš to razdaljo preveliko moraš biti še bolj previdna, da ne delaš pretežkih stvari oz. verjetno kaj vpliva tudi pri porodu...jaz sem jo imela OK.

Neposredna povezava do sporočila: 814
5.2.2008 8:09:59   
Dinki
Kontrole z UZ imam na 14 dni. No, nazadnje v 34.tednu je bila naša težka cca.2,40 kg. To naj bi bilo po oceni ginekologinje glih ok- ne preveč in ne premalo. Naslednji teden pa imam spet UZ in zopet merjenje. Važno je,da napreduje v teži.

Eva78, lepo da si se oglasila, da vemo da je vse OK...tudi jaz ti čestitam za lepe mere tvoje princeske...vidim pa da moj user posted image  le ni med najbolj težkimi....no, pomembno je, da se naši malčki razvijajo in rastejo in da še ne silijo preveč na ta svet user posted image ...javi se še kaj.....

Pingvinčica...glede pranja oblek...tudi jaz sem za pranje oblekic in ostalih stvari za našega user posted image  kupila Persil Sensitiv in ga bom uporabljala brez mehčalca.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 815
5.2.2008 8:47:51   
Arabela
Dobro jutro!

Vas 2dni nisem brala pa sem kar ven padla...user posted image user posted image user posted image ... bom videla če mi bo zneslo nazaj brati..

Ob 10ih gem v bolnico na preglede in se končno zmenit za CR.. držite pesti da je vse ok, da bom hitro vse zrihtala.. moj se boji da bom notri ostala...user posted image user posted image user posted image ... mu pravim saj to je samo pregled... pa pravi da sem to tudi prvič rekla potem pa sem ga kar iz porodne sobe klicala..user posted image user posted image user posted image ... ampak takrat sem bila že v 38tednu in je bil že čas, zdaj je pa drugače...user posted image user posted image user posted image

SE oglasim kasneje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.2.2008 8:55:53   
jagoga
Jaz vam bom zaželela za enkrat le dobro jutro.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 817
5.2.2008 9:06:15   
eva78
Lucalu, dobro zrihtaj pri diabetologu. Jaz ga imam pa v ponedeljek. Upam,da jih ne bom spet slišala. user posted image  Glede pridobivanja kil, 1x si nekaj omenila, pa mislim,po mojih izkušnjah sodeč, da se tudi ti ne boš več redila zaradi diete. Mogoče še toliko, kolikor tvoj user posted image  pridobiva na teži. Prenizek KS okoli 3,6 pa baje 1,5 h po obroku spet ni vredu, tak mi je rekla dr.Šmigoc. Da naj bi nam držalo med obroki od 4-6. Nevem no. Jaz sem pri takem Ks precej lačna, 1x sem se začela kar trest in potit.

Dinki, hvala za čestitke. Tako kot vsaka od nas sem precej vesela,da se otrok razvija v mejah normale. Sploh zato,ker me skrbi zaradi te sladkorne. In potem ti eni rečejo tako,drugi tako. Zato sem se odločila,da ne bom nič več skakala po drugih forumih in potem prebirala lepe in manj lepe izpovedi. Tu gor bom še klepetala, kjer je  prijetno ozračje v pričakovanju zdravih dojenčkov. Glede velikosti trebuščka,ker ti noben ne verjame,da si že tako visoko noseča- meni tudi ne. Zvečer mi naraste, sicer pa še sama ne verjamem, da že imam čez cca.1 mesec rok. Moram dati slikico gor,da malo primerjamo. user posted image

Azzurra ,tole s tehtanjem hrane pri sladkorni se mi zdi pa še bolj zakomplicirano kot merjenje po obroku. Tu vsaj veš pri čem si, pri teh enotah pa bi se jaz kar zgubljala. Za popuser posted image !!!!!

Kako pa kaj čutite vaše dojenčke? Štejete gibe? Pri moji gin.ni tega v praksi. Razen,da bi se mi zazdelo,da je premalo živahna. Jaz jo čutim en dan bolj, drugi dan manj. Največkrat tiši, mislim da nogico v višini popka, z nečim drugim pa v rebra. Čisto nizko pa čutim neko rahlo žgečkanje in premikanje. Mogoče so to rokice.

Naj bo dovolj.....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 818
5.2.2008 9:50:06   
Dinki
Ob 10ih gem v bolnico na preglede in se končno zmenit za CR.. držite pesti da je vse ok, da bom hitro vse zrihtala.. moj se boji da bom notri ostala... ...

Arabela, držimo pesti, da boš vse lepo uredila, pa seveda, da se tudi vrneš še domov....jaz čist razumem tvojega user posted image

Eva78...se strinjam s tabo, ti se kar drži pozitivnih tem in ljudi in tako tudi razmišljaj, se ti ne splača neki zdej travmatizirat kaj bo če bo....sej vidiš, da zadeve čist štimajo...so pa skoz ups and downsi user posted image  (pa pregrada, pa sladkorna, pa to pa uno....) ampak me se ne damo, smo borke user posted image ...

he, he Jagoga, dobro jutro tudi tebi user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 819
5.2.2008 10:15:39   
Zofy
Dobro jutro punce, samo da vas pozdravim. Komaj sem se priplazila iz postelje ... user posted image
Zdaj pa pod tuš in v laboratorij še zadnjič dat kri in seveda urin. Popoldne pa končno tudi jaz začnem z MŠ. Tako da bom danes cel dan leteča in bom imela kaj za prebrat zvečer user posted image .

Sem si pa ravno izmerila OT in še kar je 95 cmuser posted image Že več kot 1 mesec je zjutraj obseg isti, malo me skrbi, upam, da mi bo jutri G naredila UZ in pogledala, če moja pikica lepo raste, ker nazadnje je imela podpovprečni obseg trebuščkauser posted image . Zvečer pa imam obseg 99 cm, ampak vidim, da se tudi vam obseg poveča za cca 4 cm zvečer.

Nič, pridno čvekajte in se beremo več kasno user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 820
5.2.2008 10:36:37   
san
jaz imam pa danes tak težek dan, čist sem brez energije. če bi le bilo možno, bi šla takoj spat nazaj. pa morm it delat naprej. no, pazite nase.

pa čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 821
5.2.2008 11:00:38   
Katy13
Dobro jutro oz. dober dan!

Danes sem spala kot user posted image , od 1.00 do 9.40. user posted image

Janet - za dojenčke smo izvedeli, da moramo pazit, da imajo vedno obe rokici skupaj in pred sabo, potem v kakšnih položajih lahko podiramo kupčke, da ni priporočljiva uporaba hojice, da ga ne smemo prehitor nosit v kengurujčkih, da je priporočljivo, da je otrok tudi na trebuhu (kadar smo prisotni). Mislim, da je to vse.

Lucalu - hvala za informacije glede mandljevega olja.

Pa še to, kakšne so te gazice, ki jih potrebuejmo?

Sedaj bom šla pa v trgovino, si grem kupit svežo zelenjavo za moje kosilo. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 822
5.2.2008 11:56:57   
perp
Dober dan punce,

Ja moj zadnji dan se nevzdržno približuje h koncu. Še dve urci in adijos amigos. user posted image user posted image user posted image user posted image

Poleg tega pa jutri z mojim odhajava v Bohinjsko Bistrico na kratek oddih. On bo malo smučal s kolegom, jaz si bom pa privoščila eno masažico. OOO, kva bo to dobro delo.

Ja, ne morem vprašati koliko G, koliko se je zredil med user posted image , ker imam ginekologa. user posted image  Sem pa slišala, da je alergičen na to, če se preveč zrediš med nosečnostjo, čeprav jaz smatram za preveč, če se zrediš res veliko več, kot pa priporočajo.

user posted image user posted image user posted image  ja to ti bo pa res bolj težko odgovoril. Ampak sej veš kakšni smo ljudje. Tisto, kar ne poznamo, ful radi komentiramo in kritiziramo.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 823
5.2.2008 12:01:36   
lina10
se vam še jaz javljam po dolgem času,ker nisem veliko za računalnikom. Pridelala sem že +10 kg in apetit se mi je odprl nenormalno non stop bi jedla,pa čedalje manj sem okretna ponoči pa vsaj 2x na wc pa noben položaj mi ne paše samo dostiktat se zbudim na hrbtu pa ne vem če je to glih v redu kaj ve pravite na to?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.2.2008 12:24:17   
Katiandi
Ojla!
Sva včeraj končno kupila posteljico in jo sestavila, tako da je še ta stvar rešena. Danes pa perem še eno žehto cotk, potem bo pa verjetno konec za nekaj časa - dokler ne pride dojenček.
Sem si v soboto sešile kostum za maškare, sam se mi danes sploh ne ljubi iti nikamor, bi najraje kr preležala cel dan. Se vlečem po stanovanju kot kakšna megla. Sicer bi neki spekla, a kaj ko ne smem nič sladkega, pa se potem raje ne spravčjam v skušnjavo. Bom pa še danes probala pripravit torbo za porodnišnico, če me naš user posted image  prej preseneti.
Glede gibov: mi smo dobili v MŠ tabelco, vendar se moram spravit zraven in začet pisat.
Lep pust vsem!

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.