Bajsa
|
Itata za Jakoba! Res lepo ime, je tud pri nas v ožjem izboru... Ella držim pesti za tebe, pa upam, da ti hitro mine , da bo čim manj boleče in da se boste kmalu cartali! Buči sočustvujem s tabo in te čist razumem, mam podobno situacijo, ampak s taščo... ni da bi govorila. Sem se pa prav mal nasmejla, kakšne znajo pokat tele mame Še poročilo od dones. Sem bla zjutraj na amnio in ni nič, nisem nič odprta, plodovnica je še čist čista, tko da mam spet v četrtek amnio. Men se bo zmešal do četrtka. Upam, da bo vsaj v četrtek, ker je mlaj, pa še po kitajskem horoskopu bo podgana, prav naša mami, da bo to super dober otrok, pameten, uspešen, ustvarjalen, pa sm ji rekla: Ja mami, bo čist po mamic, to itak ni važn kdaj se rodi! Tale pregled amnio pa kr mal boli, pa zdej mal krvavim, ampak sej bo bolš. Mojmu se je že čist zmešal, mu dogaja tristo na uro. Bom šla rodit sam zato, ker se tok norca dela. Je priden in nam glih kosila pripravlja, se more oddolžit za včerej, sva imela 6 obletnico, pa mi tud rožice ni prinesel, no sej sem rekla da si ne bova nč kupvala, ampak vseen. Rožco bi si pa zaslužla a ne, al pa vsaj neki sladkega . Še tole: Dolenjka zdej je pa tega dost! Moj se te je tok prestrašu, da te je ubogal in ni tišal ven pred PDP, zdej smo pa že na ta prav datum in zdej prosim ukrepej in sprav mojga ven!!! Grem jest. Pridne bodte dečve!