Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:10:03
|
|
|
|
Marusah
|
Pina jaz bi bila tut vesela mamine pomoči, a smo na žalost kr veliko oddaljeni. Seveda bo takoj priletela, če jo bom rabila...drugače bo pa prišla kadar bo le lahko. Imam pa na srečo možeka, ki se zelo dobro znajde za štedilnikom (še boljše kot jaz ) in tudi druga opravila mu niso problem. Tako, da bo kr očetovski dopust koristil - tistih nekaj dni in mi bo pomagal doma.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:11:24
|
|
|
|
Janey
|
Pri nas doma je tudi pestro ko imamo taščo spodaj...sem prej napisala cel roman, pa se mi je zbrisalo, tako da ne bom še enkrat pisala. V glavem me je kar strah kako bo...se mi zdi, kot da misli da je ona mama...ma sej bo nam pa skuha in da streho nad glavo...je treba pool kaj požret. Ampak kak bo prva šansa...grem tak da se bo kr kadilo za nami
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:12:14
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A je Ella že rodila? Ni še nič javila. Upajmo, da se še vedno ne matra in da se že carta.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:12:41
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, že že, ampak ti ne boš imela moža doma, pa dva otroka bosta doma.....to je drugač.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:15:57
|
|
|
|
buči
|
Joj, sem se sedaj spomnila, da me je v bistvu še vedno strah bolečine. Kar malo sem pozabila na to, ko takole klepetam z vami. Ja, Ella, stisni!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:16:44
|
|
|
|
Janey
|
Za mojo mami bom jaz srečna ko mi bo prišla malo na pomoč...ampak pač bo to samo kak popoldan, ko bo prišla bol malega pocartat, pa bom jaz takrat lahko kaj na hitro naredla doma. AL bo pa ona no...mi2 sma tut naj naj naj prijateljice in brez nje bi bla čist aut. Je pa res da je moja mami stara 45 let in da še poleg tega da je itak čisto mladostna in včasih še bolj otročja kot jaz dela v šoli in vsak dan spremlja kaj se dogaja in je na svežem z vsemi novimi forami Ampak moja mami razume, da si mi želimo svoj mir in nas tudi pusti. Počaka da pokličemo ko kaj rabimo. In jo z veseljem pokličem. Tašča pa ponuja in ponuja in pač....maš enkrat dost...raje mami pokličem. Pa tut tak sem navezana na njo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:17:14
|
|
|
|
katka37
|
Moja mama in tašča obe živita na Hrvaškem, tako da ni sile. Mama se je sicer kar hitro po porodu napovedala, pa mi ne paše najbolj, bo morala malo počakati, da se najprej mi navadimo. Tašča bo pa itak prišla samo na kratko,se ravno z mojim meniva, da popoldan na kako kavo, ne pride pa v poštev kosilo, kot "mora" biti ponavadi. Na srečo ne živimo skupaj, pa še to mi je včasih absolutno preveč.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:18:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Uh, dons pa čvekate, kot da bo jutri konec sveta . Al pa da boste šle vse jutr rodit. Vas komaj dohajam... Ne, Ella mi še ni nič javila. Gotovo predihava zdajle al pa se že carta. Takoj sporočim ko kaj novega izvem. Sedaj grem pa naprej kuhat... Mmmm, danes bo zame spet špinačka. Bom kmal Popaj.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:18:40
|
|
|
|
Marusah
|
Pegica1 vidim, da si na naši temi. Se nam že dolgo nisi nič javila... Kako si? Si še v enem kosu? Napiši nam kaj se kaj s tabo dogaja....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:19:00
|
|
|
|
Janey
|
Marusah je prav rekla stari in mladi pač ne grejo skupaj. Ampak v doloćenih primerih si prisiljen v to. Pri nas je že tako. Takrat je treba pač malo zobke stisnit in kaj požret.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:20:55
|
|
|
|
Janey
|
Glej jih glej...ene februarke so prišle pokukat kaj se dogaja. Zdaj bodo kmalu vse primočeradire ven Jaz mam tut že pipiko pa krompirčka v pečici. Že tak lepo diši. Čakam pa na klic zobozdravnice...upam, da nebo kmalu, da se vsaj speče. Če ne pa ne vem kaj bo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:21:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej ne vem al naj vam rečem dan al čer Vstala sem s kurami (5.45) in zdej sem koma strica toma V glavnem je vse BP oz. kot bi rekel moj zlati G "delux". Anandrej, naslednji CTG imam v četrtek, 7.2. Punce, prebrala sem vas, komantirat pa ne morem, ker samo še na en uč vidim in grem direkt spat, upam, da ne kar do zjutri V spanju bom navijala za našo drago Ello, da bo šlo hitro in čim manj boleče in da bodo prvi trenutki čim lepši Itata, tebi pa iskrene čestitke za korenjaka Jakoba Lahko noč bejbike, pa prdne bodite, ko pridem k sebi pa spet priropotam in obljubim, da bom spet stara teta Pehta
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:21:09
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sedaj grem pa naprej kuhat... Mmmm, danes bo zame spet špinačka. Bom kmal Popaj. ...potem boš pa z lahkoto rodila in kot bi mignil...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:21:55
|
|
|
|
buči
|
A je Dolenjka katero pooblastila za odpustnice, če jo noter obdržijo ali pa če ima slučajno kartico brez limita?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:22:47
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A je Dolenjka katero pooblastila za odpustnice, če jo noter obdržijo ali pa če ima slučajno kartico brez limita? Za sekundico si bila prehitra se je že javila naša zaspanka
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:23:26
|
|
|
|
buči
|
Medtem ko sem pisala, se je Dolenjka oglasila. Odpustnice?!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:23:45
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Marusah je prav rekla stari in mladi pač ne grejo skupaj. Ampak v doloćenih primerih si prisiljen v to. Pri nas je že tako. Takrat je treba pač malo zobke stisnit in kaj požret. Sej vem, na žalost je tako, da finančno se pa najbolj splača pri starših v hiši si stanovanje zrihtat. Pa tudi to ima svoje prednosti - npr. za varstvo!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:24:28
|
|
|
|
Janey
|
Buči ti kar lepo do 7 počakaj oz. baje en dan prej da...jaz nisem nič dobila
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:26:12
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: Janey Marusah je prav rekla stari in mladi pač ne grejo skupaj. Ampak v doloćenih primerih si prisiljen v to. Pri nas je že tako. Takrat je treba pač malo zobke stisnit in kaj požret. Sej vem, na žalost je tako, da finančno se pa najbolj splača pri starših v hiši si stanovanje zrihtat. Pa tudi to ima svoje prednosti - npr. za varstvo! Samo tudi varstvo je meni tak...raje ga peljem k njim v varstvo. To mi ni ful neka prednost...me je kar strah kako se bo treba boriti s taščo, da bom lahko imela mir in mi ne bo malega jemala ko ji bo. Bomo videli no kako bo....nočem o tem zdaj razmišlajt.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:26:44
|
|
|
|
*Naja
|
Pina- sj jst bom potem, ko bo po dveh tednih moj šel nazaj v službo, tudi mogoče mami ponucala. čist odvisno od počutja. Bo pa lahko pri meni vsak dan od 06.00 do 14.00...kadarkoli bom hotela .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:27:52
|
|
|
|
Marusah
|
Janey tako kot jo bosta na začetku navadla, tako bo!!! Ji bosta pač parkrat razložila, če v prvo ne bo razumela
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:29:00
|
|
|
|
*Naja
|
Ja, zdej bom pa res začela orenk ceniti to, da sama živiva. Res je, da so stroški višji, ampak je pa miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir . Dejte povedat, a imate ve tud tolk rdečo kožo na trebuhu....pa spet me je začela tooolk srbet
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:29:25
|
|
|
|
buči
|
Marusah, a veš, da sem se jaz tudi veselila varstva, da mi ne bi bilo treba Aljaža pri 11. mesecih dat v vrtec. Pa se je izkazalo za napako, ker ga je mama tako srala, da je bilo le kaj. Ji je padel v prazno banjo, pa jo k sreči odnesel le z buškami. Si je na glavo zvrnil vitrino z značkami, ker ni bila dovolj hitra zanj, ga je naučila lulat v bide?!? , ker je WC prevelik?!? , je nehal jesti skoraj vse, ker mu je kuhala, kot da bi bil star 6 mesecev. Fotr ga je nosil naokoli ves čas, da sva imela probleme, ker ni hotel niti v dnevno sobo peš, plenico je obrnila 2x - slikice zadaj na notranji strani - a ni čudno, da ni nič vpijalo, ga je naučila butat po oknu, da me pozdravi, ko pridem, da ga je razbil - k sreči se ni porezal. Potem pa me še vpraša, če spi v pižami, ko sem jo enkrat prosila za čuvanje, ker sva hotela na eno poroko. Mislim, da lahko neham naštevat naše a je to prigode!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:29:33
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Janey tako kot jo bosta na začetku navadla, tako bo!!! Ji bosta pač parkrat razložila, če v prvo ne bo razumela To ziher ne...sem ji že parkrat samo morala razlagat da mam svoj pralni stroj pa štedilnik tudi ne boste verjeli in tudi svoj likalnik pa zdaj je kar ok
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.2.2008 14:31:48
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Marusah, a veš, da sem se jaz tudi veselila varstva, da mi ne bi bilo treba Aljaža pri 11. mesecih dat v vrtec. Pa se je izkazalo za napako, ker ga je mama tako srala, da je bilo le kaj. Ji je padel v prazno banjo, pa jo k sreči odnesel le z buškami. Si je na glavo zvrnil vitrino z značkami, ker ni bila dovolj hitra zanj, ga je naučila lulat v bide?!? , ker je WC prevelik?!? , je nehal jesti skoraj vse, ker mu je kuhala, kot da bi bil star 6 mesecev. Fotr ga je nosil naokoli ves čas, da sva imela probleme, ker ni hotel niti v dnevno sobo peš, plenico je obrnila 2x - slikice zadaj na notranji strani - a ni čudno, da ni nič vpijalo, ga je naučila butat po oknu, da me pozdravi, ko pridem, da ga je razbil - k sreči se ni porezal. Potem pa me še vpraša, če spi v pižami, ko sem jo enkrat prosila za čuvanje, ker sva hotela na eno poroko. Mislim, da lahko neham naštevat naše a je to prigode! Oprosti ampak res sem se nasmejala sej vem da ni smešno, je pravzaprav zelo žalostno, ampak je pa res faca ta tvoja mama. Samo đizus lahko rečem.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?