MetiLu
|
Go Ella, go Ella ... pa eno , da bo šlo hitro Jest sem pa že iz štacune, sem si končno kupila valjar, ker mam zadnje čase kar nekaj navdiha za pečenje, pa sem mogla valjat z rolico od folije pa še eno rožico za na okensko polico, ker mi je zadnjič ena zgnila po stebelčku Zdele pa čajčkam in čakam zavarovalničarja, pride ob 12-ih. Pol pa mami pride na flancatke, da ne bojo vsi v moji riti zgorel. Katka, a malo zamenjava, grem jest eno kilo dol, ti pa eno gor Zvečer mi je pa možek obljubil depilacijo spodnjih soban, da bom šla lepa v P, jaz sem pa rekla, da ga bom postrigla z mašinco sej sem ga že parkrat,pa mi je kar dobr ratal Moj mulček je to dopoldne spet bolj miren, samo premike pa čutim, tko da nisem živčna. Vse špikanje in podobne zadeve sem pa začela kar ingnorirat, ker pol skoz razmišljam, če bo že kej, pol pa zanalašč noče ven. Me hoče presenentit Ko bo šlo zres, bom najbrž vedla, tko pravijo Joj, par dni pred rokom, jaz pa sploh ne vem, če sem pripravljena na svojga zlatega , kar ne morem verjet, da bom rodila svojga otročka in bom mamika ... tkole nekak se mi misli prepletajo iiiiiiiiiiii, pri nas je pa med dežjem sonček posijal začuda so okna še čista