2ursae
|
moja2 še spita (!!!), Bor pa spet spi . Ne morem verjet, da sem danes vstala samo 3x - ob enih, ob petih in ob pol sedmih, pol je pa spal do pol devetih . IZVIRNO SPOROČILO: tave No da se še jaz pofočkam. Pri nas je vse pod kontrolo. Naš Tej včasih še kr neki cmerka in se hoče crkljat. Prav prosi da ga vzamem iz ležalnika. To je tak jok brez solz. Če se ne odzoveš takoj pa se ta jok oz. jakost joka še samo stopnjuje. No pol se ga pa le usmilim in ga le vzamem da se mal pocrkljava. Ma sej bojo že itak prehitro zrastl. Vidim po naši starejši. Ampak mam pa srečo da se tudi ona včasih pride še pocrkljat. a nismo mame hecne, jaz sem pa ravno kontra kot ti . Imam totalno slabo vest, če imam Bora predolgo v lupinici. OK, saj nekaj časa res mora preživeti tam, ker moram starejšemu skuhat, pa pojest morava (zajtrk + malica + kosilo), pa sigurno mora še kdaj počakat, sam se mi zdi, da je že s tem v njej čez glavo dovolj časa. Ravno zadnjič se mi je pripetilo, da je bil Borči že zaspan, Anže se je pa pokakal v hlače, pa sem pač Bora odložila v lupinco, z Anžetom sva se pa šle umit, kar je trajalo cca 15 minut, in ko sem se vrnila po Bora, je ta že spal s palčkom v ustih. Ti povem, da sem se skoraj začela jokat, ker se mi je zdelo, da sem revčka prepustila samega sebi, da se je pač potolažil kakor je sam vedel in znal. Tako da, punca, moj nasvet je, da ga kar crkljaj, če ti je le v veselje - a ni fajn, da bosta oba zadovoljna . Sanosan, siper luškan filmček . Oh, ko bi moj Anže bil malo v smeri tvojega Blaža ... od njega dobim samo "ne bi se z Borčijem slikal", pol ga pa vprašam, kdaj se bo pa pripravljen z njim slikat, pa reče "čez deset minut" (beri: nikoli, hvala lepa) živa, glede extenzije: ko pišeš, da je imel Anže krčke pa da je tudi sicer dostikrat malo bolj sitkan: boš videla, kako se bo stanje spremenilo, ko se bo z vajami malce sprostil ... naš Anže je bil tud v prvih mesecih zelo zahteven, kar je bila v veliki meri posledica ravno tega, da je bil revček stalno napet, le redko sproščen. Se je pa začela poznati razlika v razpoloženju zelo kmalu po prvem obisku v RA. Popoln preobrat se je pa zgodil, ko se je naučil sedet (to je en velik korak v boju proti extenziji) - postal je tako dobrovoljček, res, milina, v primerjavi s prejšnjim razpoloženjem . IZVIRNO SPOROČILO: lane31 kaj pa tistih + 10 ....mimogrede spet ga serjem in se nič ne pazim....teža še vedno ista- 3 tedne ej, moj je prejšnji teden kupil ful sladkarij za maškarce, pa včeraj nobene ni bilo ... najbrž bodo hodile okoli v torek, ampak ti povem, da sva včeraj zvečer kar navalila na njihove sladkarije . Ful se je težko pazit, če imaš polno omaro dobrot . tko, grem mal pofirbcat, kaj je z mojima, a sta še živa