Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:44:41
|
|
|
|
tejči77
|
Kje pa se dobi tale Linola fet, a u lekarni? Freycha, takole bom pa jaz tudi poskusla stuširat Lariso, samo po moje ji bo manjkalo špricanje. Ker tako noro brca in maha z rokami da si zmoči vse lase in ji kar kaplja s trepalnic. Ampak ne odneha, in vriska zraven, vse dokler je na silo ne vzamem ven iz banje ker ima že čisto rdeče oči. Ponavadi imamo čisto poplavljeno kopalnico. In potem kriče protestira.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:45:21
|
|
|
|
madejka
|
Freycha super maš ti to zrihtano
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:45:50
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Freycha Anžeja tud voda nič ne moti, no sej presenečena nisem, če se pa rad tunka. Hoče pa vodo prijet, ampak mu ne gre. si me zdej spomnila na Dito, ki stalno glavo pod vodo tišči, ko smo na plavanju in smo jo že določili, da bo potapljač ko bo velika je hudič mali očitno tako firbčen, da je tudi nezmožnost dihanja ne moti, samo da vidi, kaj je spodaj na dnu bazena
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:46:52
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77 Kje pa se dobi tale Linola fet, a u lekarni? Freycha, takole bom pa jaz tudi poskusla stuširat Lariso, samo po moje ji bo manjkalo špricanje. Ker tako noro brca in maha z rokami da si zmoči vse lase in ji kar kaplja s trepalnic. Ampak ne odneha, in vriska zraven, vse dokler je na silo ne vzamem ven iz banje ker ima že čisto rdeče oči. Ponavadi imamo čisto poplavljeno kopalnico. In potem kriče protestira. kaj pa vem, Dita je tut taka, samo ji je bilo to tako zanimivo, ker je bilo prvič in drugače, da je kar v prazno brcala in je to ni motilo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:48:05
|
|
|
|
Freycha
|
aja, ta Linola fet se dobi v lekarni, ja! mi je pa alergologinja tudi predlagala od Eucerina kozmetiko, pa od A-derme itd.... je rekla, da je vse to ok, da je pa treba probat, kaj bo otročku najbolj pasalo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:48:09
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Dino bo danes poskusno spal sam v svoji sobici, te dni sem spala jaz v njegovi sobi na kavcu za goste. In se je zbudil 2-3 krat na noc, kar je za nas super. Bom videla kolkokrat bom mogla danes iz spalnice k njemu hodit . Nocko punce. Nočko! Jest tud premišljujem o takile selitvi... pa mi kar srce ne da.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:48:38
|
|
|
|
tejči77
|
Freycha, si me nasmejala, tole z Dito in potapljačico. Škoda, ker ne morem videt. Kapica, čim lepšo prvo samostojno nočko v svoji sobici Dinotu, pa tudi vama.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:50:46
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Freycha Anžeja tud voda nič ne moti, no sej presenečena nisem, če se pa rad tunka. Hoče pa vodo prijet, ampak mu ne gre. si me zdej spomnila na Dito, ki stalno glavo pod vodo tišči, ko smo na plavanju in smo jo že določili, da bo potapljač ko bo velika je hudič mali očitno tako firbčen, da je tudi nezmožnost dihanja ne moti, samo da vidi, kaj je spodaj na dnu bazena pol mamo pa julijčki že 2 apnejista!!!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:51:04
|
|
|
|
tejči77
|
Kaj ima Eucerin tudi otroško kozmetiko? Ker jaz zase uporabljam Eucerin, za Lariso pa imam od Seba meda kopel.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:54:13
|
|
|
|
SANEK1
|
Bubamara Živa se zahvaljuje za komplimente Češnica, se pridružujem mnenju za slike . Najini familiji se kar pogosto zbereta, ponavadi pri nas, ki imamo najmanjše stanovanje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:54:26
|
|
|
|
Češnca
|
meni je patronažna poleg linola fett predlagala še bebi val kremo, ker je manj mastna. ne vem pa če obstaja tudi kopel ipd. v glavnem, Anžej že dolgo ni več pikast po trebuščku (naj bi imel suho kožo zaradi centralne).
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:55:33
|
|
|
|
Češnca
|
Sanek naša dnevna se je danes čudežno razširila! Pa saj je fajn, smo vsaj res vsi skupi!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:55:34
|
|
|
|
madejka
|
Ma daaaaj Rebeka Dremelj gre na Eurovizijo Samo da je z-izole
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:58:00
|
|
|
|
Češnca
|
jap, moja bivša sokrajanka (Eva Černe) je mela pa mal dolg nosek... najboljš bi blo kar tale naš il pivo (erojka) poslat s kakim fajnim komadom.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:58:02
|
|
|
|
Ronči
|
Češnca hvala za geslo, Anžej je , kake učke!!! Sanek, kako lepo pikapolonico imate doma Tuširanje...mi smo probali, pa ni bilo preveč všeč, kar malo prestrašena je bila . Naša je bila za pusta zajček.... slikica iz avta, ko smo šli na obisk k dedku in teti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:58:48
|
|
|
|
SANEK1
|
Vidim da se pogovarjate o suhi koži. Jaz zadnje dni pri Živi opažam, da ima na večjih mestih po telesu suho kožo, ko neki lišaji. Eno mesto je pri okici, na vsaki nogici in na rami. So pa to mogoče cm x cm veliki flrkci Le kaj bi to bilo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:59:08
|
|
|
|
madejka
|
Ronči kak lepi zajček! Ćešnca sem jaz to tud rekla!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:00:26
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77 Kaj ima Eucerin tudi otroško kozmetiko? Ker jaz zase uporabljam Eucerin, za Lariso pa imam od Seba meda kopel. ja jaz sem tudi malo debelo pogledala ampak je kozmetika za odrasle (sploh tista linija za občutljivo kožo) primerna tudi za otročke. In na kremi tudi piše, da je za odrasle in dojenčke No, pa sem ji eno kupila... hmmmm kak se imenuje mah ne vem (imam v Ditini sobici, pa zdej že spi, pa ne bom notri hodila) in ji paše.... pa meni tudi paše, tako da se zdej kar obe maževa Torej to kremo imam za tamalo za povsod po telesu, za obraz in pod vratom in v ramenskem delu pa imam od A-derme neko super kremo, ki full pomiri kožo in ji pikice hitro zginejo..... samo tisto se sme samo 2x na dan mazati, zato ji za vmes kar z Riboderminom mažem, ker ima fajn A in D vitamin, pa še Omega maščobe..... v glavnem cela znanost
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:01:27
|
|
|
|
SANEK1
|
flrkci=flekci
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:02:30
|
|
|
|
Češnca
|
ronči, ko že govorimo o okah...kakšne nebeške ma zajčica Klara! aja, Anžej bo pa pri 4 letih za pusta kavbojc! Je danes poverbal kostum.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:02:38
|
|
|
|
madejka
|
Sanek tak se je Maju začelo Pa še tud nisem uspela ugotovit od česa.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:03:05
|
|
|
|
SANEK1
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lep zajček Ronči, si to tudi sama zašila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:04:08
|
|
|
|
tejči77
|
Ronči, kakšen srček!! Juuu, smo se pogovarjale o kopanju, pa sem kar ušla pod tuš, je res pasal. Nč, zdej grem pa mal pospravit in potem ninat, da se zjutraj ne zaspimo.Hvala vsem za podporo, en velik in lahko nočko, babike.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:04:15
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Sanek tak se je Maju začelo Pa še tud nisem uspela ugotovit od česa. Pa jih ma tudi po celem telesu? Mu jih z čim mažeš?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 22:07:23
|
|
|
|
madejka
|
Sanek večinoma jih je imel po trebuščku in hrbtu, pa so se mu potem odprle Smo dobili kremo pri P, smo mazali 4 dni in je blo ok. Zdaj ga pa mažem s kremo, ki mi jo je dala P zmešat. Pa ne znam prebrat kaj je vse not Mislim ti farmacevti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?