Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:02:18
|
|
|
|
pupi
|
Ja Freycha sem slišala, za to da olje zapira pore, da pa je drugače, če namažeš na mokro kožo, kar jaz delam, ker ma ful suho kožo. sem zdaj ukinila vsakodnevno kopanje in se kopamo,vsak drug dan , no zdaj se 14 dni spoh ne bo kopala, ker ne mislim še banezraven vlačit, tak da je bla danes poslovilna . No in bomo vidli, kak si bo kožica opomogla. Pa saj ni tak hudo, pa občutljiva mislim oz. upam ,da tudi ne bo tak, da jo bom še mazala Češnca lepe slikce, jaz še niti 1x nisem slikala familije, ko so prišli na obisk .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:06:09
|
|
|
|
Freycha
|
pupi meni je alergologinja najprej prepovedala malo kopati, sploh vsak dan... je rekla hitro pod tuš in to je to. Tudi ko sem bila sama v bolnici so mi najprej tuširanje vsak dan ali večkrat na dan prepovedali. Čim manj, ker voda suši kožo..... pa tekoča mila tudi blazno izsušijo kožo. Ti pa predlagam, da probaš kupiti Linola fet, ki jo daš v vodo takrat, ko jo kopaš in potem samo malo posušiš kožo (ne drgneš) in koža lepo mastna ostane... ravno dovolj. Pa tudi sicer je priporočljiva Linola fet za alergike in tiste, ki imajo suho kožo..... porka flek, zdej bi se pa Dita kar igrala, jaz sem jo pa hotela počasi spat spraviti Pa od petih ni nič jedla, pa še kar nobenih znakov lakote ne kaže?! me mal heca tale punca
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:07:13
|
|
|
|
Freycha
|
aha akcija... se beremo kasneje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:09:38
|
|
|
|
kapica
|
Haj punce ! Vikend bil zaseden, lusno smo se imeli, Dino malo boljse pancka, jaz pa vseeno se zmatrana . Jutri gre moz spet v sluzbo, torej je dolgcas na sporedu . Grem malo prebrat, ce ne bom prej kr v posteljo padla .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:16:14
|
|
|
|
pupi
|
Hvala Freycha bom kupla, sem pa osebno tudi bolj pristaš tuširanja tudi sama se raje tuširam, ampak mi je tamala še premala za tuširanje. Ko prideš nazaj mi javi kak se ti lotiš tuširanja Dite
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:23:49
|
|
|
|
madejka
|
Obup od obupa tale Ema Kaj če mi letos ne bi šli na Eurovizijo
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:26:00
|
|
|
|
tejči77
|
Joj, jaz pa Lariso vsak dan kopam. In zadnji mesec ji dam v kopel še malo olja. Ampak ima potem tako mehko kožo. In sploh si ne predstavljam, da je ne bi skopala zvečer, ker je čisto nora na vodo. Nima pa zaenkrat nobenih problemov s kožo. Pregomin od Milupe pa ne vsebuje mlečnih beljakovin. Narejen je sicer na osnovi sojinih beljakovin, vendar naj bi bile te beljakovine tako razbite da niso več enake. Nama so pač prepovedali druga mleka, tudi SOM. Na škatli pa piše: "Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene - hipoalergenska posebna hrana za dojenčke od rojstva naprej pri preobčutljivosti na hrano - alergija na KM - močne diareje - maldigestija/malabsorbcija. "In še nadalje:"Je hipoalergena semielementarna posebna hrana, ki se zlahka resorbira. Narejena na osnovi hidrolizatov beljakovin (sojine beljakovine, svinjski kolagen ). Ne vsebuje sestavin kravjega mleka (mlečnih beljakovin, laktoze), fruktoze, glutena in dodane saharoze." Uporablja pa se le pod zdravniškim nadzorom.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:26:23
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Obup od obupa tale Ema Kaj če mi letos ne bi šli na Eurovizijo Se stinjam! Vsako leto večja žalost...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:29:58
|
|
|
|
tejči77
|
ema?????? Ja, mene tudi zanima tole s tuširanjem. Jaz se vedno tuširam in se mi zdi kopanje malo nehigienično. V isti vodi otroka umit , men se zdi čista samo tekoča voda, ne pa tista v kateri rit not namakaš (čeprav je čista rit). Mat.. sem tole zakomplicirala.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:31:42
|
|
|
|
tejči77
|
iiiiii, kapica, kako je pa Dino?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:32:15
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan oz. bo kar dober večer Evo končno sem prišla do računalnika, pa vidim da ste ble kar pridne danes. Sem zasledila, da ima Anžej nove slikice gor-Češnica, meni tudi geslo prosim. Tejči, tudi tu bomo drželi pesti za Lariso. Freycha in Zvesta, upam da se bodo stvari porihtale, če ne danes pa mogoče ko se bo zadeve malo prespalo... Današnje slikice: Putsna Živa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:33:18
|
|
|
|
madejka
|
Tejči Ema je po TV. Slovenski izbor za Eurovizijo Nič ne zamujaš!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:34:06
|
|
|
|
madejka
|
Joj kaka lepa !!!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:34:13
|
|
|
|
Češnca
|
tejči men je pa tak luksuz na vsake kvatre se v vodo uležat in se relaksirat! Seveda se na koncu še stuširam. Anžej pa tud noro uživa v banji in glede na to, da se kopa vsak dan, res ni neke svinjarije. Ga pa stuširam vsakič, ko ga namilim.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:35:10
|
|
|
|
tejči77
|
Uaaauu, kako lepa pikapolonica .Mi pa letos še nismo nič oblačili za pusta.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:36:38
|
|
|
|
Češnca
|
iiiiii, kolk lepa Ladybird!!! Njene čokoladne oke pa še bolj pridejo do izraza!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:36:44
|
|
|
|
pupi
|
Iiiiiiiiiiiiiii kaka lepa pikapoka. Sanek jaz se še vedno ne morem načudit kak je tvoja Živa pridna, sem mojemu razlagala kak je bla pridna na čveku, kot da je spolh ni. Ne pa naša tečnobica Tejči si kar ok razložla neg stran kopanja, rit in to
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:38:49
|
|
|
|
tejči77
|
bom jaz tudi začela tole prakticirat, s tuširanjem. Samo, kako to izgleda? Potem morate it skupaj pod tuš, al kako? Kaj sem jaz neiznajdljiva. Ema vem kaj je, se mi pa niti sanjalo ni da je že zdaj? Sicer je pa splošno znano, da naša ema ni neka kvaliteta, menda bolj kvantiteta.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:39:47
|
|
|
|
Freycha
|
pupi jah ni bilo druge, kot da je mami zlezla tudi v banjo sem se pa šla najprej stuširat, da sem bila jaz čista, potem sem se usedla v banjo in mi jo je dragi prinesel, sem si jo dala v naročje in sem jo tuširala.... pa je bilo full ok pa tamali je bil tuš full zanimiv in je tudi ni motilo, ko ji je voda špricala v obraz in oči. No, vsaj ne preveč Potem pa jo je dragi spet vzel in jo zavil v brisačo, med tem sem se pa tudi jaz obrisala...... pomoje bomo zdej bolj kot ne raje to prakticirali, na vsake toliko pa v banjo z Linola fet. Eme sploh ne gledam, ker me letos res ne zanima, kdo gre naprej... itak je vse ena in isti drek. na, zdej sem pa lačna ratala... grem napast smokije iiii kaka lepa je živa!! Sanekova, ko si mi razlagala, si nisem znala čisto dobro predstavljati, sam je pa svetovna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:40:42
|
|
|
|
pupi
|
Ja Češnca, je pa res da je kopanje zakon za relaksacijo . Saj pravim, da se je naša kopala, do prejšnjega tedna vsak dan, ker jaz ne maram pocanja s krpico tudi ne. Se pa ji je po trebuščku prav luščit začela koža Jaz pa tudi namesto, da bi finiširala pakanje, čverim tu gor. Samo si moram dat duška, vete kaj je to 14dni brez rr. Vprašanje kaj bom vse zamudila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:41:35
|
|
|
|
kapica
|
Punce, sem pogledala slikice in so vse takoo lusne, da je le kaj . Cestitke vsem za obmesecnice . Dino bo danes poskusno spal sam v svoji sobici, te dni sem spala jaz v njegovi sobi na kavcu za goste. In se je zbudil 2-3 krat na noc, kar je za nas super. Bom videla kolkokrat bom mogla danes iz spalnice k njemu hodit . Nocko punce.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:43:39
|
|
|
|
Freycha
|
ne vem zakaj si človek, ki se kao spravi malo hujšat kupi Nutelo in si jo nastavi v omaro tako, da jo obvezno vidi vsakič, ko odpre omaro, da se vsakič sproti prepričuje, da je ne poje v tren oka? In te borbe izvajam že slab teden? Res si nisem jasna včasih
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:44:22
|
|
|
|
madejka
|
Če so vse iz Izole na Emi Jaz ga potuširam ko ga dam v Fliperja.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:44:33
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha Anžeja tud voda nič ne moti, no sej presenečena nisem, če se pa rad tunka. Hoče pa vodo prijet, ampak mu ne gre.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 21:44:36
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Ja Češnca, je pa res da je kopanje zakon za relaksacijo . Saj pravim, da se je naša kopala, do prejšnjega tedna vsak dan, ker jaz ne maram pocanja s krpico tudi ne. Se pa ji je po trebuščku prav luščit začela koža Jaz pa tudi namesto, da bi finiširala pakanje, čverim tu gor. Samo si moram dat duška, vete kaj je to 14dni brez rr. Vprašanje kaj bom vse zamudila pupi a pa ni možno, da bi od klora v bazenu to dobila? ali mogoče od obroča?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?