|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
2.2.2008 15:24:52   
GB
Dobr dan . Pri nas je trenutno tisina pa se vam na brzino javljam. Vceraj smo meli tehtanje in je Tianna tezka 5600 kg user posted image user posted image user posted image  tko da lepo napreduje in bila je zelo zelo pridna . Za nagrado smo jo pelali malo po nakupih in smo ji kupla dvojne hlacke , jopico in tri majcke. Hlacke so fletne za ****i user posted image user posted image . Ko jo bom oblekla jo seveda slikam in dam v album in to NEZAKLENJEN naj kar gledajo kako lepega angelcka imamo user posted image user posted image user posted image .
Evo je ze pokonc in me zalostno gleda . Moram it .
lep dan

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
2.2.2008 16:10:19   
Laubica
Pozdravljene-mi smo nazaj iz morja-bilo je fuuuullll fajn,spoznala sem eno iz foruma in je zelo super puncauser posted image saj sploh ne vem če je pri novemberkah tudi kakšna iz morja?Se še beremo jutri ker imamo polno hišouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
2.2.2008 21:30:51   
scubadiver
Kot sem obljubila sem poslala 5 glasov za StereoTipe. Mi je žal da jim ni uspelo v finale user posted image . So meli luškan komad.

Ajtak tud men Coletov komad ni bil za na rit past všeč in če ga ne bi poznala po mojem ne bi glasovala zanj (oprosti Cole) Ampak je pa res krasen fant in sem z veseljm tipkala in pošiljala glasove user posted image . Ste pustovali?

Sem se pa danes cel dan potepala. Najprej sem šla vložit za lanino osebno in mi je una baba na šalterju uničila slikco. Je lim nalimala na sprednjo stran namesto na zadnjo. No ja, sej ji je blo ful žal in se je res lepo opraviičila. Mi je hotla še sliko plačat. Ji je blo prav nerodno.
Potem sem šla pa v lekarno po kremo od Mustele za telo za Lano ker ma ful suho kožo. Je pa ful drag ta hec. Mislim da je bla 21 al celo 24 eur. Upam da bo vsaj fajn. Sem pa komentirala na glas da je draga. Pa pravi farmacevtka da ja, ampak samo pri nas. Da je v tujini bistveno cenejša. je rekla da za italijo in avstrijo nima podatka, da pa jo je oktobra kupila v franciji za svojo hčerkico in plačala 8 eur. To je pa FULL razlika. Matr pri nas je res vse predrago.
pol sem šla pa še v BC. SEm kupila nekaj spalnih pajackov in eno flisasto jaknico. So ful ugodne cene tistih stvari ki so ostale od razprodaj.
Pa kupila sem še prenosni vrtiljak ki ima pesmice - Tak k sem ga vidla pri Gruški. Mi je bil ful všeč. Tko da zdej tud lani prepeva.
Pol pa še v LEclerc. Sem zagonila tok enga dnarja da mi je še zdej slabo user posted image

Laubica dobrodošla nazaj user posted image

kej pa ste danes vse? A so vas maškare odnesle?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
2.2.2008 21:40:26   
Dajica
Oj,
je pa kr zatisje tukaj.
Sem gledala izbor za EMO, pa raje ne bom nic komentirala. Upam samo, da bo drugo leto kaj bolje, drugace se bom pa jaz prijavila pa kaj zapela.user posted image

Kajo je pa prej tko zvijalo, kar potna je bila, pa tko sunkovite gibe je imela, stegovala se je. Tko se mi je smilila. Trenutno je zaspala, ampak nikoli se ne ve, lahko se vsak trenutek zbudi in jo spet kaj zvije. Pa sem ji dala pozirek vode, notri pa stopljeno bunkico (mi je dala prijateljica, ki je dobila od homeopatinje, je pa samo iz kamilc, naravno). Ampak danes je tudi mene nekaj crvicilo po trebuhu, potem ni cudno, da je tudi njo. Pa ne morem nic narediti...user posted image

Moj se je okoli osmih javil s srecanja, pravi da se imajo fajn, da jih je okoli 20, da kolk so eni spremenjeni, skratka nic mu ne manjka... Pravi, da ga kriz se boli, predvsem ce dolgo sedi, zato je sel na sprehod do wc-ja, pa se mene poklicat. Lepo, iz wc-ja.user posted image

laubica-me veseli, da ste se meli fajn na morju! user posted image Jaz na zalost nisem iz morja, bi pa takoj bila.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
2.2.2008 21:54:23   
manca
uh, sem šele sedaj uspela priti na forum in dati gor slikce iz včerajšnjega srečanja v Kranju...geslo je manca.
Ena je spraševala, če so bili otroci pridni na srečanju...hja, Maja je bila najbolj tečkica. No, bo pa drugič boljeuser posted image .

Moram pa povedat, da sem Majo včeraj skopala v kopeli iz hrastovega lubja in koža je malo boljša kot je bilauser posted image .

Danes je pa cel dan deževalo. Dopoldne smo šli samo v trgovino in na rojstni dan k kolegici, potem smo pa cel dan preživeli notri. Maja je pa spala čez dan manj kot uro, tako da je bila kar malo bolj tečna...če gremo ven in na sprehod mi vsaj spi, drugače mora pa vse videti okrog sebe. Pa neizmerno uživa ko se grem jaz tuširat in jo kar v košku odpeljem s seboj v kopalnico, kjer ji pojem pesmice in se pogovarjam z njo, ona pa se mi smeji in čeblja (začuda pa takrat ni nič zaspanauser posted image ).

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
2.2.2008 22:01:12   
mamuška
Ko ste že pri oblačenju: mi smo imeli pajacka samo v res ta hudem mrazu, ko smi imeli po -10, -11. Druagče mu dam žabice in žametke ali pa samo tanke hlačke, če je le nula,, pa eno tako mehko jaknico, itak imava v vozičku ovčjo kože in ga not zavijem. Je vedno lepo topel.

Ta teden sem dobila majice za dojenje, ki sem jih naročila pri Strojanu in so enostavno super!!user posted image user posted image Priporočam vsem dojiljam, kajti otroka res podojiš čist neopazno, nobene kože ni treba kazat (pa nobenga špehauser posted image ), imajo več različnih krojev in fine materiale, naredijo pa tudi po meri in želji, če znaš povedat, kaj bi rad. Cena majic je okoli 25 eur, kakr eur več ali manj, odvisno kaj si izmisliš. Delajo tudi druge stvari, bodije,s linčke, trenirke, v glavnem vso "casual" konfekcijo in to res dobro.

Mislmi, dons pa D. nosiuser posted image 4 x sem ga že dala spat, 4 x je zaspal pa 5x se je zbudil. Očitno ga je pust pobodeluser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
2.2.2008 22:10:17   
manca
jaz sem pa našo dala trikrat spat...za eno bujenje so krivec  bile maškare, ki so si dovolile zvoniti malo po osmi uri zvečeruser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
2.2.2008 22:19:24   
tintin
No, pozdrav še od mene. Tudi naš pobalinko že spi...upam, da čimdlje... Tudi jaz sem ga mogla uspavat danes malo dlje, je bil siten - isto kot pri Manci - nismo bili zunaj in posledično je sitko...premalo spanja čez dan.
Sicer pa Manca, Debeluška in Vanja - hvala za fotke:) Ma nisem prav hudo fotogenična, ampak bo že.
Manca, sem opazila da imava zelo podobno foto opremo;) Skoraj enako torbico Golla (samo moja je roza), jaz imam prav tako pink fotoaparat, samo drug model.user posted image
Mamuška - meni pa majce od Strojanove niso fajnuser posted image . Sem naročila 42 pa sem ko v vreči v njej (mi je preširoka), pa še malo prekratka mi je (sem bolj visoka). Tako, da je nisem imela gor niti enkratuser posted image Si oblečem raje Skinyevo spodnjo majico (fajn raztegljivo, v različnih barvah), ki jo zvlečem pod modrc, zvlečem malo gor zgornjo majico in se prav tako nič ne vidi....Če rabi katera majico za dojenje št. 42 ugodno prodam po polovični ceni.user posted image
Sicer pa gorenjke se moramo še kaj dobit, upam, da bo kmalu toplo, da se dobimo kje zunaj ali pa gremo na kak skupen sprehod (da bodo otroc spaliuser posted image in bomo lahko bolj čvekale).
Potepinka - sem držala pesti in upam, da bo kmalu vse ok. Držim pesti še za izvide!
Nočko vsem.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
2.2.2008 22:56:15   
nicolina
Ja, zgleda da je res danes nekaj v zraku. Jaz sem tudi že dala Tina štririkrat spat user posted image  , pa bi jedel, pa bi se pogovarjal, gleda kot čukec. Glede na to, da ni danes skoraj nič spal, energije pa še vedno. Najbrž je krivo tud vreme, nismo šli nič ven. Jaz ne morem verjet, da dvomesečni otrok ne rabi malo več spanja. user posted image  Ah ti današnji otroci.
Jaz sem tolk utrujena, roke do tal, pa joške tud. user posted image
Pa še sama sem doma, moj dela. Nisem niti eme gledala, še stuširat se mi ne da.
Ah sej bo jutr bolje, nov dan bo...

Lahko noč vsem..

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
2.2.2008 23:24:44   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Mamuška - meni pa majce od Strojanove niso fajnuser posted image . Sem naročila 42 pa sem ko v vreči v njej (mi je preširoka), pa še malo prekratka mi je (sem bolj visoka). Tako, da je nisem imela gor niti enkratuser posted image Si oblečem raje Skinyevo spodnjo majico (fajn raztegljivo, v različnih barvah), ki jo zvlečem pod modrc, zvlečem malo gor zgornjo majico in se prav tako nič ne vidi....Če rabi katera majico za dojenje št. 42 ugodno prodam po polovični ceni.user posted image

Verjamem. Jaz sem šla tja in so mi naredili po meri, kajti to, kar so imeli narejeno, tudi meni ni ustrezalo. jaz sem bolj pri okroglih, tko da sem vzela št. 46, ki so mi jo po životu vzeli not (zožali) in podaljšali, rokava pa skrajšali. Jexx ga, nisem po JUS-u. Tko prirejene so mi pa superuser posted image . Men gre na jetra tud svoj špeh kazatuser posted image , pa ga skoraj vskih po NFTH razkazujem vsem na očehuser posted image user posted image , ker mulček pač ne more počakat 3 min do domauser posted image Pa še pomlad gre noter, ko bomo še več zunaj in bo kak instant priklop prišel edno bolj v poštev. Saj zdaj se še itak po čisti divjini gibljemouser posted image ,  kasneje pa upam, da tudi še kaj  civilizacijo zaidemo.

Ema - user posted image user posted image , nimam kaj izbirat!

Mi2 sva tudi home alone, sta ati in bratec ušla k tašči. Danes mi še čisto paše, delam stvari, ki jih imam še izpred nosčenosti v planu.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
3.2.2008 1:18:23   
Dajica
Ne, ni kriva Kaja, da sem se pokonci. Ona lepo pancka. Moj je se na srecanju, me je klical da se imajo fajn. Sem gledala film Petelinji zajtrk, o katerem je bilo govora tukaj in sem ga slucajno dobila od sestre za pogledat. Joj, kolk mi je dobr film.  Se noben slovenski film mi ni bil tolk vsec. Kr solzice mam se na oceh, pa tista pesem od Severine mi je full dobra, sem si jo ze dol potegnila. Al so to se nosecniski hormoni krivi, ceprav ze dva meseca nisem vec noseca. Ja, pa se to, danes je Kaja stara 2 meseca.
Draga Kaja, pomenis mi vse na tem svetu, si moj zakladek. Vedno te bom imela rada in trudila se bom po vseh svojih moceh, da ti bom dobra mamica, da bos ponosna name in da bos s ponosom kazala name in vsem povedala, da si moja hcerka. Veselim se tvojega odrascanja in trenutkov s tabo, vedno ti bom pomagala in vedno stala ob strani. Vse lepo za tvoja 2 meseca zivljenja ti zeli tvoja mamica! Rada te imam! user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
3.2.2008 9:58:25   
scubadiver
Dobro jutro punce

Dajica zdej imam pa jaz solze v očeh. REsnično si me ganila s svojim voščilom Kaji. Kako lepo!! Prepričana sem, da bo Kaja zelo zelo ponosna in bosta večno ena drugi največji zaklad. Iskrene čestitke Kaji in tebi za mini rojstni dan user posted image

Če me Ajtak spet ne prehiti vam skuham kavico:

user posted image

Danes ponoči je Lana postavila nov rekord. Spala je od osmih/pol devetih do šestih zjutraj.
Res je priden tale naš otročiček.  Če se samo spomnim kako niso nič spali pri mojem bratu. Moj nečak se je zbujal na uro/dve in sta bila oba z ženo čist skozlana. In to do prvega rojstnega dneva!!!
Danes nimamo nič posebnega v planu. Razen da gremo na kosilo ravno z njimi. Z mojim zlatim bratcem in njegoco družino!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
3.2.2008 10:28:19   
Oranža
Dobro jutro,

Scuba hvala za kavicouser posted image .
Kaji vse naj naj naj najboljše od njenega Timonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Joj Dajica sem vsa v solzahuser posted image . Res lepo.

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Ta teden sem dobila majice za dojenje, ki sem jih naročila pri Strojanu in so enostavno super!!user posted image user posted image Priporočam vsem dojiljam, kajti otroka res podojiš čist neopazno, nobene kože ni treba kazat (pa nobenga špehauser posted image ), imajo več različnih krojev in fine materiale, naredijo pa tudi po meri in želji, če znaš povedat, kaj bi rad. Cena majic je okoli 25 eur, kakr eur več ali manj, odvisno kaj si izmisliš. Delajo tudi druge stvari, bodije,s linčke, trenirke, v glavnem vso "casual" konfekcijo in to res dobro.

Men so sicer te majice ok, samo so mi pa zdele čez zimo ful neprikladne, ker jst enostavno moram spodaj met spodnjo majico in pol dojenje ne gre. Jst tud mela nosečniške njene majice ampak prav hudo zadovoljna nisem bla. No tele za dojenje bodo prišle prav spomladi. Drugač jih pa lohk tud kupite v HM -ju v ASvstriji (Sudpark).

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Sicer pa Manca, Debeluška in Vanja - hvala za fotke:) Ma nisem prav hudo fotogenična, ampak bo že.
Sicer pa gorenjke se moramo še kaj dobit, upam, da bo kmalu toplo, da se dobimo kje zunaj ali pa gremo na kak skupen sprehod (da bodo otroc spaliuser posted image in bomo lahko bolj čvekale).

Tud jst se zahvaljujem za slikceuser posted image ....o fotogeničnosti pa rajš ne bi....se tolažim da jih večina gleda naše otročke k so res cukrčki.
Za sprehod pa ko bo mal topleje bi res lohk šliuser posted image

Včerej sem mela cel popoldan obiske do 8h zvečer, tko da tud eme nisem gledala in požrla besedo da bom glasovala za StereoTipe - Anit28 oprostiuser posted image user posted image .
Bom pa poskusila dons za Coletauser posted image
Sicer smo se pa danes zbudili v sneženo jutro...ja sneg je pobelil travnike in drevesa in je zimska pravljicauser posted image user posted image . Pa spet dobimo obiske, pa na sprevod bomo šli pustnih šem.....tko da se po vsej verjetnosti javim šele zvečer ali pa jutri. Želim vam lepo nedeljo pa prosim ne preveč naklofatuser posted image user posted image user posted image
Ciao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
3.2.2008 10:49:01   
nicolina
Dobro jutro,
po začetnem slabem večeru, je pol naš Tin kar lepo spal. Najprej do 2, pol do 5 in še do 8.30. Zdej pa spet drema. user posted image  Ah, sej bo.

Tud pr nas je mal snega, če ne bo preveč mrzlo, si bomo šli tudi ogledat pustni sprevod.
Gremo pa k tašči na kosilo in pol še k enim prijatlom na obisk. user posted image

Dajica, res si lepo napisala. Verjamem, da bo Kaja zelo ponosna na svojo mamico. ČESTITKE ZA 2 MESECA user posted image user posted image

Dobim Petelinji zajtrk, mi ga je Debeluška obljubila. Zlata je. user posted image

Sem dala par slikic Tina v album.

Grem si zdej lase oprat, želim vam lepo nedeljo...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
3.2.2008 14:02:29   
nemrak
user posted image user posted image ,
pa si poglejte naše maškare !!! So v albumu!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
3.2.2008 15:28:02   
Laubica
KAJA-ČESTITKE ZA 2.MESECuser posted image

Nemrak-ful lepe maškare imateuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
3.2.2008 16:24:26   
rozika12
Ojoj, maškare so bile kar zahtevne. Ni bilo časa. Punci sta se prelevili v čudoviti španki. Zdaj pa rajat na pustovanju Urške, PŠ.

Dopust: zanimiva zadeva. Sem v šolstvu. Baje le 10 dni lahko koristim. So mi ničkolikokrat razložili zadevo, a jo ne razumem. Nočem. Jebi ga!user posted image  Preostanek gre v počitnice. Ja, ja.

Fiziološka: jaz sem kar pollitersko kupila in jo z injekcijo špricam. Eno dozo zjutraj, če je kaj notri, tudi več. Sterimar imam pa za starejši punci.

Mam še kar za prebrat. Bom.user posted image  Pol.user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
3.2.2008 17:16:51   
ajtak
Hej,
danes smo bili v lj na obisku. Smo se sli mal pokazat kake lepe maske smo bli, ko bom mela cajt prlimam.

Punce jaz mam ze ta drugo user posted image  in me jajcniki bolijo za popiuser posted image . Morm prav en tablet vzet ker greva z mozem se na uradne ure k zupniku se za krst menit. Je oblubu da bomo loh mel krst pri sv. Duhu 24.2. user posted image .

user posted image Danes me je klicala kolegica k je bla user posted image , rok je mela 30.6. in je v petek rodila ker ji je voda odtekla user posted image user posted image user posted image
Drzite pesti, da ji srce cimprej neha krvaveti in da bo zbrala moci za svojo 4letno puncko. Njihov user posted image  pa naj jih cuva in jim cimprej nameni nov +. user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
3.2.2008 17:53:50   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Men so sicer te majice ok, samo so mi pa zdele čez zimo ful neprikladne, ker jst enostavno moram spodaj met spodnjo majico in pol dojenje ne gre. Jst tud mela nosečniške njene majice ampak prav hudo zadovoljna nisem bla. No tele za dojenje bodo prišle prav spomladi. Drugač jih pa lohk tud kupite v HM -ju v ASvstriji (Sudpark).

A na isto foro kot od Strojanove al so kakšni bolj "fensi" kroji?

To s spodnjo majico tudi meni ne gre najbolj, pa sem na koncu naredila tako, da nosim še vedno nosčeničke sp. hlače, ki mi pridejo skor do podpazduheuser posted image user posted image ,- krepko čez popek pa res - in imam tako ledvica pokrita, zgoraj so pa itak vse majice z dvojnim hrbtom in me ne zebe. Piha mi pa tudi ne čez križ, pa sem ful zmrznjena oz. v življenju nisem bila brez sp. majce pozimi. Mogoče  še komu pomaga.

Drugače sem danes lena na kubik, skuhala sem si kosilo, milina je kuhat samo zase, ker je druga polovica familje še zmer v turizmu, probala sem kvinjolo in je mljac (itak je vse mljac, kar ni koruza in rižuser posted image ),  zraven pa jagnjetino. Za polizatuser posted image Od vsega ostalega sem oprala in obesla en stroj cot, to je pa tudi vse, kar sem danes naredila. Ne, lažem, 2 uri sem odspala ko kladauser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
3.2.2008 18:02:16   
anit28
Pozdravljene češplje user posted image

Po dolgem času imam zopet čas, da sem vas malo prebrala.
Zakaj neki? Moj mož sedi na kavču in ne v studiu RTV-ja.
Smo čist zadovoljni, da se je tako izšlo, saj sem jim privoščila finale sam po polleta na sceni mislim, da je že to uspeh.
Punce vsem hvala za glasove, ki ste jih oddale.
Zdaj se grem pa mal pocertat, ka se že dolgo nisem.
Aja, Tanaya se nama ni ratalo dobit, pa drugič ko bo lepo vreme.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
3.2.2008 18:37:59   
Oranža

A na isto foro kot od Strojanove al so kakšni bolj "fensi" kroji?

Mamuška men se zdijo še boljš kot od Strojanove zato k niso v dvojno ampak imajo samo pri prsih drugač narejen. So pa vseh sort - tko da lohk kupiš take navadne, lahko pa tud kej bolj 'fensi'. Jst sm sicer naredila napako k sem jo kupila še ko sem bla user posted image  in mi je takrat bla prav, no zdej pa tko čudno visi na men - v prsih jo poberem, spodaj mi pa pol kar visi - kr neki, glede na to da sem kr ornk baba!!user posted image user posted image user posted image  Mene mot k ima Strojanova za polet tud kr v dvojno -je pa ipak mal prevroče za dvojno nosit poletuser posted image  

[Drugače sem danes lena na kubik, skuhala sem si kosilo, milina je kuhat samo zase, ker je druga polovica familje še zmer v turizmu, probala sem kvinjolo in je mljac (itak je vse mljac, kar ni koruza in rižuser posted image ),  zraven pa jagnjetino. Za polizatuser posted image

Kvinjolauser posted image user posted image user posted image Dej razloži prosim.

ajtak...ful huda stvar za tvojo kolegicouser posted image user posted image ...upam da se čimprej sestavijo skupaj in nadaljujejouser posted image user posted image
anit28...super da ste spet mal več skupaj....sej očku tud najbrž paše.....sicer pa glavno da so prodrli na scenouser posted image user posted image .
No mi smo imeli obiske - je bla od Eneja punca tukiuser posted image user posted image  - pol smo šli pa še na pustni sprevod v mesto in so se otroci slikali s kurenti!!!user posted image user posted image user posted image .
Sem dala slikce v album, geslo pa vanja.
Zdej pa grem večerjo rihtat...
se tipkamo...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
3.2.2008 18:43:05   
Tanayya29
Ojla.
En lep pozdravček.Sem ravno iz Idrije nazaj doma.
Samo pozdravim vas,sedaj pa letim brati za nazaj,in kaj odgovorim...

Lep večer!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
3.2.2008 19:23:47   
mamuška
Očitno ne znam dobr kopirat, pa da spet ne zamočim:

Kvinjola ješe najbolj podobna kus-kusu, samo da je ful okusna in nima glutena. Glede na to, da mi riž in koruza gretsa že bolj nazaj kot dol po grlu, sem jo zadnjič ujagala v M in jo zdaj končno naredila. Dela se podobnmo kot rižote ali kus-kus, ima pa 3 x več železa in vseh drugih mineralov. Meni je zelo dobra!

Majce - jaz sem za poleti naročila 4 in to z enojnim hrbtom, ker poleti pa RES nočem dvojnega, madona, še tko mi dol teče. Mi je glih to fajn, k ženska naredi, kot ji rečeš user posted image Tja do Suedparka se mi sicer ne da, bom pogledala v Beljaku, če kaj od tega imajo. Suedpark se mi sploh gravžauser posted image , ker je zmer taka gužva tam, jaz sem pa organski osvražnik gužve in šoping centrov user posted image ! Grem tamalga kopat, mogoče še pridem kaj naokroguser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
3.2.2008 19:48:08   
Laubica
Sem dodala slikce v albumuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
3.2.2008 20:06:38   
Dajica
Hvala za cestitke, pravi Kaja, se najbolj se zahvaljuje Vanjinemu Timonu! user posted image
Prej smo jo skopali, je se pojedla, zdej pa ze v posteljici aja, midva pa bova gledala Emo. Smo sli pa gledat maskare na Vir, pa tudi Kaja je bila namaskarana, v zajcka. Prav prikupna je bila videti. No, se je ze zacelo.... lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?