|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
2.2.2008 10:50:43   
kai1
Ojla!

Ančka
, kako žalostno, da te "obirajo".Mislim, da se nesmeš sekirat, verjamem pa , da je težko, sploh, če živiš z njo pod isto streho. Pa še to, da se še proti svojemu sinu obrnila. Tega ne razumem.

Sem ravno iz trgovine, nabavla htano za čez vikend. Anže spi, ga je očka zrihtal.user posted image user posted image
Ali greste kaj pustovat?

Rogljiček
, koliko pa stane kamin, katerega  imata ogledanega?

Kjava, hvala za čestitke.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.2.2008 10:55:35   
kai1
kamin v gradnji
user posted image

sedaj
user posted image

< Sporočilo je popravil kai1 -- 2.2.2008 10:59:35 >

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.2.2008 11:57:02   
felicia
ojla

se pa res razpišete ko mene ni ha?

evo sej sploh ne vem kaj pisat. Nisem šla smučat ker je vreme kr neki, ostane samo to da remo na obiske komu težit haha.

se slišim,o zvečer

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
2.2.2008 12:47:33   
Putka
Kaya, jaz sem to čist resno, znam namreč zakomplicirat kdaj, pa bi rada kaj enostavno povedala s parimi besedami, pa rata cel monologuser posted image Pa pozdravi se čimprej. Moj je tudi že od ponedeljka na Opsenu, pa zgleda ne prime, ga zdaj še prsi bolijo (kašlja). Si z njim nimam kaj pomagati že cel teden.

Pustovali danes ne bomouser posted image , razen če mi sestra pelje Vesno kam ven. No, Katjo sem vseeno našemila do mojih staršev, ko se zbudi jo slikam, da vidite maskouser posted image .

Majchi, nisem telovadila, ker je Katja zbolela, sem hotela na TNZ, pa nič. Še kozmetičarko sem prestavila, pa je bilo že vse zmenjeno za petek dopoldneuser posted image . Tale mesec se mi karta ni ravno obrestovala. Ampak je moj doma do petka, tako da bom šla pa kako dopoldne na pilates, pa če bo mladič ok v torek/četrtek.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
2.2.2008 15:41:01   
vanesa24
Podaljsanje porodniske: Mogoce res nisem imela take probleme z Kristinco kot Bambina in se enih par. Sm s tamalo hodmo v razvojno in napodlagi teh izvidov upam da bom dobila podaljsanje porodniske. Ima pa Misicno hipertonijo. Se zmeri mi mala rokic ne stegne tko kot bi morala. Stegne jih samo za kako igracko ali po stvar ki jo zanima. Ce se probamo igrati in ji jst poizksam rokice rategnit ali zaploskati z njimi- ne pusti- tut prmaknit jih nemorem. Cica mi samo ce sm zdraven in jo podpiram, ker se nezna ravnotezja drzat. Pa se 6tednov prezgodi je rojena. Glede na to kake probleme sem imela med nosecnostjo, mislim, da mi kr pripada to podaljsanje. Ce mi je ne podaljsajo pa tudi prov, poskusit ni greh. Glede drugega zdravja zvezi tamale je vse ok.Hvala bogu. Je blo ze to dost, da je bila moja nosecnost tok tezavna.
Pa brez zamere.To je samo moje mnenje.

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.2.2008 16:04:21   
dodi
Jaz do sedaj še nisem imela podaljšane porodniške-zato upam,da mi sedaj ja rata,ker pol leta delavne dobe več se pa že nekaj pozna...a ni tako...in mislim,da mi zdaj ja že pripadauser posted image

Kai1-mate pa zelo lep kaminuser posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
2.2.2008 16:11:59   
kai1
dodi, hvala

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
2.2.2008 17:14:07   
rogljicek
Kai, sem bila že v procesu pisanja ti na zs, pa nikoli uspela user posted image  Hvala ti za tele fotke. Zgleda, da je na fajnem mestu in v velikem prostoru. Sva se z Desom pogovarjala, da bi dala enga še v spodnjem štuku, pa menda so tukaj drva tolk draga, da se skor bolj splača na olje kurit. Tukaj, če hočeš drevo na svojem vrtu posekat, moraš dobit dovoljenje. Smešno, ker od Črnega gozda pa skor nič ni ostalo in še kar klestijo.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
2.2.2008 17:54:51   
kai1
To je pa sranje, če so drva tako draga in vsa ta dovoljenja, rogljiček.
En nasvet, če bosta dala vseeno kamin.Če je obzidan s opekami za kamine, je izkoristek precej večji, kot pa, če je obzidan s siporeksom. Svak, ki nama je naredil kamin, si ga je pozidal s siporeksom in skoraj nič ne oddaja toplote, tako, da ga bo podrl. Mi3 se pa praktično grejeva samo na kamin. Poraba: lansko leto in letos ( zima), skupaj 8m drv.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
2.2.2008 18:00:26   
indy
OJ.

Joj ampak zdaj vidim, da tile vici in šale niso kar neki, ampak so tašče res taki user posted image .Mislm too much.Imaš kar prav nobenih debat in pogovorov več z njo. ignoriraj.A da bi šla pa vidva čist na svoje pa nikakor ni izvedljivo?Upam na čimboljšo rešitev.

Majchi tko je bilo, da sem jaz mal za hec mal zares rekla tastu, da bo pa en večer mal Marka popazil, da greva midva na en žur. Samo zato, ker on men svoje otroke (10 let in 4 leta) kar pripelje in tukaj bodita. Brez besed prosim ali lahko. Potem je pa moj bil ful za stvar in je kar sam določil datum in dedija okupiral. Saj Mark je itak spal, dedi pa tut.user posted image

Vreme je pa ful glup.Škoda za vse maškare. Jaz sem včasih bila vedno maškara, no saj sem še zdaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
2.2.2008 18:34:21   
Eca
Kai - eno vprašanje glede kamina. A vaš kamin je toplozračen? No če vprašam bolj po domače: a imate šobe na kaminu in kam imate speljane? Na sliki se nič ne vidi. Kaj pa imate za eno firmo oz. model?

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.2.2008 19:03:35   
petrazg
oj...

kakšno user posted image vreme... Mo smo skoz doma in pospravljamo... z Anžetom vred. Kolk je priden ... mi pomaga dati perilo v stroj user posted image , pa krožnike iz pomivalnegauser posted image , gre mimo kakšne omare pa še mimogrede kaj ven potegne, inventuro med časopisi dela..user posted image user posted image user posted image . Vglavnem dolgčas nam ni... Vse ga zanima, vse bi prijel v roke, poskusil kakšnega okusa je... Pa skoz je na nogah user posted image user posted image user posted image ... Sej tiste, ki ste ga srečale zadnjih 14 dni potem vam je vsaj približno jasno, da ni na miru niti minuto...Jst res ne vem od kod vsa ta silna energija...user posted image user posted image user posted image

Glede porodniške pa samo tole - upam, da jo bodo vsem, ki boste vložile papirje, podaljšali... mi je čisto vseeno ali opravičeno ali neopravičeno... samo , da vam!  Držim pesti punce!!!

Rogljiček - ti boš imela pa še veselo z opremljanjem vajine hiškeuser posted image user posted image user posted image . Se mi kar smiliš, ko boš imala tolk za čistit user posted image ... Jst komaj vse pospravim.

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.2.2008 19:30:39   
kai1
Eca, poslala sem ti ZS ( slike in obrazložitev).

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.2.2008 20:32:35   
kaya2007
putka sej se te je čist dobro razumel...je pa zdej moj bolj bolan kot jaz in prav po moško jamra, je najbolj bogi na svetu user posted image  jao jao

smo bili danes malo v maškarah, evo ena slikca 

user posted image

pa v emporiumu sem opazila, da ima benetton full luštno novo kolekcijo, sem bla full presenečena, glede na to da pozimi niso imeli nič pametnega. sem takoj morala ene vojaške hlače za tamalo kupit user posted image

zdaj se bom pa spravila piščančjo juho kuhat, a ima kdo kakšen pameten recept ali pa nasvet?? me skrbi, da bo brez okusa, ker jo bom brez kocke delala.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.2.2008 20:36:20   
rožica81
Anči, sem te že nekajkrat hotla vprašat, kako se kej zastopita, pol pa tole preberem user posted image  Res žalostno, da okoli trosi take laži user posted image  Ampak ti veš, da to ni res, pa fanta tudi vesta, da veliko storiš za njiju, da ju imaš rada in da jima stojiš ob strani. Imata srečo, da imata tebe user posted image  in tvojga. Ker ste pa srečni, se pa vedno najde nekdo, ki je nevoščljiv... A ji je tolk dolgčas al kaj?

Dodi, kako ste pa pri vas zrihtali? A se je neimenovana že razkrinkala? A ti je župnik kaj rekel?

Jaz sem pa dobila nov računalnik user posted image  user posted image  user posted image  Se moram mal pohvalit Zdaj pa pridno filme dol vlečem (prejšnji je bil tolk star in švoh, da ni zmogel takšnega programa user posted image ) in bova imela z mojim danes filmski večer. Tko kot včerajuser posted image

Aja, pa moja diplomska... Mi je dal mentor ful hudo idejo, kako narest raziskavo, ampak dela bo pa fuuuuuul.

Smo imeli danes namen iti na maškarado v mesto, pa je tole glupo vreme vse pokvarilo, itak smo se pol odpravili v nakupovalni center user posted image  Nacek je bil pa medvedek user posted image  Sploh nisem uspela kupit kostumčka, mi ga je pa mamina sodelavka posodila user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.2.2008 20:41:52   
Eca
Kai1 - ti si zlata. Hvala za tvoje ZS. Sva z možem malo pogledala in prediskutirala kako naj pametno pozidava. Midva bova eno šobo vlekla v zgornjo etažo, eno pa bomo imeli kar v tem prostoru, kjer bo stal kamin.
Hvala še enkrat.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.2.2008 20:49:36   
Eca
Kaya - glede juhe: Jaz bi eno ali polovico čebule prepražla, pol bi dala not meso na kocke narezano, ko malo porjavi bi dodala zelenjavo (na kocke narezano) brokoli, cvetača, korenček, koleraba....kar pač imaš pri roki. Malo bi podušila in zalila z vodo, toliko da pokrije vsebino v loncu. Ko se skuha bi odlila za otroka v drugo posodo in dodala  nekaj zelenjave in mesa ter zmiksala s paličnim. Preostanek juhe, ki pa je za odrasle  pa bi mu dodala kakšno jušno kocko pa začimbe po okusu (sol, poper, majaron, timijan....kar pač imate radi). Mogoče sem zakomplicirala....no tak bi jaz naredila. Upam, da sem kaj pomagala.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
2.2.2008 20:56:21   
felicia
ojla evo me končno sem tuki

mali še vedno ne spi se gunca z atijem v počivalniku. Je pa počasi začel tudi puzati pa skos na nogah visi mislim stoji.

Kamin bi pa jaz tudi imela mamo tudi dimnik namenjen zanja ampak se bojim da bom mela svinjsko pa še malo prostora je zanj tako da zaenkrat nič.

Za maškare ne bo Uroš nič.

zdej gledAM PA  emo.

Kaj vam še napoišem?  Tolk ste napisale da se sploh ne spomnim kaj napisat.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
2.2.2008 20:57:46   
kaya2007
hvala eca, vsak nasvet je dobrodošel..nisem ravno vešča v kuhanju, sploh pa ne pri juhah..pa še zbirčna sem-točno vem kakšna bi morala nit juha, da je dobra, pol sem pa jezna ker je ne znam narest user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
2.2.2008 21:05:41   
kai1
Anže je danes čisto vremenski. user posted image Upam, da ostane tako samo danes. Sedaj že spi. Zaspal je brez mleka. Sploh ga ni hotel. Cel popoldne je kobacal za mano in jokal. Če sem ga vzela v naročje je bilo ok samo, če sem se gibala. Noro. Potem pa še jest ni hotel.
Včeri ko sem ga pustila pri moji mami, je tudi jokal. Mislim, da je prišel v obdobje, ko misli, da ga bom pustila samega.
Kako kaj vaši sončki?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
2.2.2008 21:38:05   
felicia
evpo me čvekal bi rada a še katera?

kai- Uroš zaenkrat rad ostane pri babici in nima teh težav po moje ga dajejo klakšni zobki? pa je bolj jokav

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
2.2.2008 21:38:42   
felicia
majchi- si za čvek al sam firbcaš

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
2.2.2008 21:49:08   
rogljicek
Kai, Reya je imela danes prav isti dan. Skoz me mora met na očeh, drugač je joj. Po dolgem času mi je zaspala na joški, potem sem jo položila v posteljo in se šla tuširat. Medtem se je zbudila in jo je dvignil Dez. Tamala se je jokala, ko da jo iz kože daje. Ko sem stopila v sobo je v trenutku utihnila. Ko je skužila, da je ne bom jaz v naročje vzela, se je spet začela dret.... par minut- dokler je nisem vzela jaz! Je utihnila še isto sekundo user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
2.2.2008 21:52:50   
felicia
mogoče je pa res ta faza potemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
2.2.2008 21:53:46   
felicia
no evo danes mate pa vse družinski dan ko se nočte z mano pogovarjat?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......