|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
2.2.2008 9:30:29   
Freycha
saj se me v bistvu ne tiče, samo pomoje bi bilo fajn, da mu pokažeš, kako se hendla z Izakom, pa naj bo potem sam.... Če ti vse sama poštimaš ne moreš pričakovati, da bo G. znal vse porihtati tako, kot sta vidva z Izakom navajena.....

sem se včasih tut sama pizdila čez P. potem sem mu pa raje pokazala, pa mu dala možnost, da sta se z Dito navadila en na drugega, nazadnje je prišlo do tega, da je pri njemu takoj zaspala, pri meni je pa mislila, da se bova igrali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
2.2.2008 9:32:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Jutro! Pri nas je bla kar super nočka, mala zaspala ob 19 45 in spala do nekaj čez 7!user posted image  Vmes smo se sicer 2x dojile, ampak je vedno lepo nazaj zaspala. Končno da sem se enkrat sama zbudila!
Je katera mogoče že pripravljala rižoto za male? Zelenjavno mislim. Prosim nasvet, najbrž se samo pretlačiuser posted image

wow, lepo sta spali user posted image

jah vidiš, na rižoto se pa jaz tut spomnila nisem ... hvala za idejo user posted image

mah jaz bi probala s paličnim, pa da vidim, če bi šlo user posted image  Mene je še vedno full strah celih delcev, ker se tamala navadno z njimi malo davi.....

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
2.2.2008 9:39:39   
Ajvy
Kako pa skuhate juho....če mi lahko katera lepo prosim napiše recept za juho za telebane....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
2.2.2008 9:42:22   
Freycha
zelenjavno naredim tako: not vržem narezan por, pa korenje, pa malo cvetače, pa koleraba dobro pride zraven, pa pol čebule, pa kako koruzo itd... (torej, kar se spomneš), pa malo posolim z zeliščno soljo (še vedno je neslano, samo malo manj je neslano), pa potem vodo čez, malo olivnega olja in kuham dokler ni zelenjava mehka...... to je to!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
2.2.2008 9:52:48   
SANEK1
No da se še jaz pohvalim...
Mi2 sma tudi spali, Živa od 21, mami nekje od 23, pa do 6user posted image user posted image user posted image
Jaz sem vstala, Živa pa je že jutanca vdarla, spi pa od 7:30user posted image user posted image user posted image

Mater sem enih št. pripopalauser posted image , se ne rabite štet kolko ur sma spali-glavnio da jaz vem, da sma jih dostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, ati pa je na kavču spal, ker je seveda včeraj spet zalival r.d., tokrat z sodelavci. In seveda spet je prišel malo natinglanuser posted image
Baje je blo zadnjičuser posted image user posted image user posted image   Naj mu bo, je bil vsaj miruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
2.2.2008 9:55:11   
tinispela
Freycha, jaz bom mogoče najprej probala fajn pretlačit, če pa ji ne bo šlo pa bom mal s paličnim. Baje čist pocast postane...
Zelenjavno juho delam skoraj tako kot za sebe. Malo čebule ali šalotke na olju + por, pol pa korenje, zeleno, krompir,cvetačo...kar imaš doma, pol pa zaliješ in dodaš kake blage začimbe (šetraj, timijan,...).
Mislim da je Špela na dobri poti da bo govorila mama, zdaj že nekaj pobrunda mmmm

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
2.2.2008 9:59:02   
SANEK1
Tini, jaz sem ji že spasirala riž in je bil okuser posted image   Sem probala samo pretlačit in ni htela jest, se je skoraj zadavlauser posted image user posted image user posted image    Je pa res, da je bila takrat bolana in tak nič ni htela jest.
Enkrat sem ji bel riž, drugič pa neobdelan riž skuhala, samo ta divji riž se nikak ni spasiral, ne vem  mogoče sem ga celo premalo skuhalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2507
2.2.2008 10:02:58   
tinispela
Bom probala, hvala, poročam o uspehu! Mi je nesmiselno dvojno kuhat. Če se le da zkuham za vse tri, pol pa nama sam bolj začinim, njej pa spasiram.
Joj, jaz še že tud kar bojim marca/aprila, ko ima P tridesetko. Še itak ne vemo kje bo praznoval, pa za starše posebej...Uh! Še dobro da  imam jez eno manj!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
2.2.2008 10:03:50   
Freycha
kaj zaj Sanekova.... velja za danes?

nia?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
2.2.2008 10:04:12   
SANEK1
Zelenjavna juha,
vso zelenjavo, ki jo najdem doma zmečem v vodo ( paprika, čebula, korenje, krompir, grah, cvetača, brokoli, koruza, čebula, česen, stročji fižol...), seveda ne vsega, kar je pač doma. Pa absolutno malo meseka za okus-ali kako kurjo kost, belo meso, teletino....
Na drobno narežem, zalijem z vodo, začinim... na malem ognju prekuham, da je mehkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
2.2.2008 10:05:27   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

nia?

Ja valda. Zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image
Si si premislilauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
2.2.2008 10:09:02   
Freycha

Joj, jaz še že tud kar bojim marca/aprila, ko ima P tridesetko. Še itak ne vemo kje bo praznoval, pa za starše posebej...Uh! Še dobro da  imam jez eno manj!user posted image

jaz mam tut tridesetko marca, pa tut še ne vem, kako in kje bomo praznovali, če sploh bomo.....

Neposredna povezava do sporočila: 2512
2.2.2008 10:10:00   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

nia?

neeeeeee jst bi user posted image

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
2.2.2008 10:10:29   
SANEK1

jaz mam tut tridesetko marca, pa tut še ne vem, kako in kje bomo praznovali, če sploh bomo.....

30 je treba pošteno praznovatuser posted image user posted image user posted image   Vprašaj nas, mi že celi mesec praznujemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
2.2.2008 10:12:51   
SANEK1

nia?

neeeeeee jst bi user posted image

user posted image user posted image user posted image

Samo bom jaz spet mogla malo uro premaknituser posted image user posted image user posted image
Živa še kar spi, jo grem sicer zbudit, samo preden pride k sebi, poje, se oblečema... Ne boma meli eno uro dovoljuser posted image
Možeuser posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
2.2.2008 10:18:21   
tinispela

30 je treba pošteno praznovatuser posted image user posted image user posted image   Vprašaj nas, mi že celi mesec praznujemouser posted image user posted image user posted image

Sem že zgodaj opazla, da se v naši družbi vsaki RD pošteno praznuje! Pride kaki mesec, ko se komaj zvrstijo v petkih in sobotah! Samo da je pijanica!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
2.2.2008 10:26:52   
Freycha
joj, za kolk bi pa ti to prestavila? ker jaz bi mogla okoli dveh it proti domu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2517
2.2.2008 10:31:09   
baja*
jaz sem tud ful slabo spala dansuser posted image  zaradi vetra; sem mislila, da nam bo streho odpihlo, tak je pihalouser posted image
Zdaj sem se pa totalno namučla z uspavanjem malegauser posted image . Ob pol sedmih se je že zbudil in je komaj zdajle zaspal. Jaz ne vem no, nič drugega ne pali kot joškauser posted image , sem probala z nošenjem, petjem, uspavankami, branjem pravljjic, skup sva se ulegla na vlko pojstlo... nič, pol mu pa fliknem joško pa ga v 5min sfali.... kriza, to še bo lušnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

baja user posted image  za sestrco!

Hvala, ful si prijazna. In pozornauser posted image

bojana e boga, ko si fasala vse živo v vrtcuuser posted image . RV je pa res hudičevo nalezljiv... Rene je sicer cepljen, sam vseeno ne gremo blizu tašči... čeprav ma ona dans RD... še zna ki zamerit, ker nas ne bouser posted image

tini jaz sem posebej skuhala rjavi riž in ga z vilco pretlačla, sam je smotano ko sto hudičev, ker se vse lima... ful je pocarija... pol sem pa dodala zelenjavo
zvesta držim pesti, da bo plan uspeluser posted image

sem vidla, da ste se štajerke mele fajn na čveku... pa kak so otročki že zrastliuser posted image
Dita in Larisa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
2.2.2008 10:40:10   
SANEK1

joj, za kolk bi pa ti to prestavila? ker jaz bi mogla okoli dveh it proti domu user posted image

Za pol ure.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
2.2.2008 10:41:47   
Češnca
Dita in Larisa vse najboljše za 7 mesecev!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanek user posted image  za nočko!

Mi smo tud fajn spali; v kosu do 7h, namlekcali ta malega in spali naprej do 9.45. user posted image  Zdej ga pa oči fila z jabolkom in banano.
Riž tud jest samo pretlačim; pa ma Anžej clo rajš, da ni čista kaša, da grizlja tiste mini koščke. user posted image

baja srčne zadeve so huda stvar...sploh na začetku! Lepo, da ji stojite ob strani! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
2.2.2008 10:59:05   
Češnca
Anžej bo po fotrčku tehničen tip! Nej bo še tko sitkan, se čist umiri in gleda, kako Žiga kaj dela (npr. včeraj mu je sestavljal stolček, danes mu rihta postlco). Ful je hecen! user posted image

Tkole on pomaga:
user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
2.2.2008 11:15:55   
baja*
češnca kaka faca je Anžej, prav resno opazuje - kot da se učiuser posted image  no vidiš, ko bo drugič sitn, mu samo hamer daj v rokouser posted image user posted image user posted image  

Evo še od našega dve novejši fotki:

user posted image

tu pa se matra po pasjeuser posted image , samo mu ne rata it naprej, on samo rikverc puzauser posted image user posted image  zadnjič je spuzal do rač. stola in je kole lizaluser posted image user posted image , je prah spucaluser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
2.2.2008 11:33:40   
Češnca
Kakšen srček je Rene! Res je lepotec!!! user posted image  Sm ga pokazala Anžeju in zdej se mi tle dere ba-ba-ba-ba-bau-bau-aga-aga in dedej-uaaaa! user posted image user posted image user posted image  Nimam pojma, kaj to pomeni, ampak videt je navdušen.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
2.2.2008 11:55:59   
Anonimen
Zvestauser posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Izaka!

Sanek, lušne slikice!user posted image

Dita in Larisa, čestitke za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krasne slikice, sami lepotci!user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
2.2.2008 13:05:20   
Češnca
Samo en dvig rabmo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.