Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 20:22:17
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest sm pa zdele prek neta naročila ful lepe majčke za mamico z napisom SUPER BABI in za z napisom PONOSNI OČKA, za pa body z napisom RAD IMAM OČKA IN MAMICO joj kok so sladki res upam da čimprej pridejo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 20:30:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 očitno bom tudi jaz letos tole emo mal spremljala, pa ne zaradi dolenjke ampak perota ne perota, coleta Ja, sej pero je tut .... rajš ne bom komentirala, da ne bo moj kej čudn gledu k je bl občutljive sorte No, a ni simpatičen komadek?? Št 5!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 20:44:57
|
|
|
|
ella79
|
mary_lou dej link pripopi, da vidmo kok boste lepi dolenjka kaj tvoj ne pusti drugih moških pokomentirat mah je faca tale pero, smo bli 7 let nazaj skupi na absolventu itak je pa cole k tole ostalo je kar neki
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 20:47:05
|
|
|
|
MetiLu
|
Mary lou, link prosim Dolenjka, čist odkrito ti povem, da mi je uspelo zamudit komadek, ker sem z mojo Petro čvekala po telefonu. Sem ujela glih na koncu, ko se je pogovarjal z voditeljema
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 20:54:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Mary lou, link prosim Dolenjka, čist odkrito ti povem, da mi je uspelo zamudit komadek, ker sem z mojo Petro čvekala po telefonu. Sem ujela glih na koncu, ko se je pogovarjal z voditeljema O ti pa si klobasica A se lahko prosim zdaj odkupiš, pa vsaj ene 5 glasov vsak od vaju z Janezom stisne Ella, men tut ni nč spešl, sem mislila da ma Manca Špik kej posebn komad ko so jo tko hvalil, pa mi je bla mal čudna
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:20:29
|
|
|
|
mary_lou
|
no dolenjka pa smo vam finale priklical če pa zdej ne bo kaksna odpustnica ekstra padla pol pa tud ne vem no
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:23:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Mary_lou smo zmagali Zdej pa še v nedeljo dvokratno ponovimo glasovanje, pol pa če zmaga, gremo lahko skupinsko rodit HVALA VSEM, KI STE GLASOVALE, VAM KMALU POVEM ZAKAJ SEM TAKO FEHTALA Aja, mary_lou, jaz sem tudi pri tej tetici majčke naročila. So kvalitetne, pa hitro jih dobiš
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:27:19
|
|
|
|
mary_lou
|
Te drzim za besedo dolenjka v nedeljo cel vecer glasujem pol mam pa voljno!!!!!!! Super te majcke bo mali skratek dal očiju k pride domov iz P pa babici k bo sov prvic k njej na obisk
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:28:13
|
|
|
|
MetiLu
|
Ful lepe majčke, tuki sem jest naročila mojo nosečniško z napisom Pridem februarja sem jo imela zadnjič za k Ratkotu, pa se je ful smejal Dolenjka, smo že glasovali Men je bila Manca čist mim, vse kar ima, so njene dolge noge, ki pa itak dobr samo na tv zgledajo. V živo je čist preveč "kobilasta"
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:29:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Tak plan imam jaz za mojga očija, mami, sina od mojga možeka in ostalo ožjo familijo. Mojemu nečakcu (4 mesece) bomo dali body z napisom "Najboljši bratranec"
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:31:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Pridna Metka No, v nedeljo pa še večja akcija in tko kot sem rekla, če zmaga, greš lahko rodit, ker če bo zmagal, bom šla še jaz verjetn Te lahko pol kr spotoma odložim v LJ P, pol grem pa naprej v Postojno
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:36:09
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pridna Metka No, v nedeljo pa še večja akcija in tko kot sem rekla, če zmaga, greš lahko rodit, ker če bo zmagal, bom šla še jaz verjetn Te lahko pol kr spotoma odložim v LJ P, pol grem pa naprej v Postojno OK, ZMENEN
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:38:03
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka HVALA VSEM, KI STE GLASOVALE, VAM KMALU POVEM ZAKAJ SEM TAKO FEHTALA Če mam jst kej dober spomin in sposobnost povezovanja podatkov.....se mi dozdeva za kaj gre....to je ena tesna naveza, aaaa????
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:38:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Ta bi bla dobra, da te nosečnca s prbližen enakim trebuhom pripelje v porodnišnco rodit, si predstavljaš?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:39:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka HVALA VSEM, KI STE GLASOVALE, VAM KMALU POVEM ZAKAJ SEM TAKO FEHTALA Če mam jst kej dober spomin in sposobnost povezovanja podatkov.....se mi dozdeva za kaj gre....to je ena tesna naveza, aaaa???? Zelo tesnaaaaaa, jaaaaaa Psssttttt
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:42:09
|
|
|
|
Februarka08
|
No, dolenjka, si vesela? Jaz sem imela spet uničen večer. Sva se z mojim spet počla, ampak se mi ne da it v podrobnosti... V glavnem, kar jest rečem al pa predlagam je tako ali tako brezveze ali smešno. Gre se pa v zvezi z ... Oh, ne bom zgubljala besed. Spet bom šla spat... Nočko vsem in lepe sanje!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:43:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Vesela ja februarka Ti pa zvok izklop, pa bo jutr boljš
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:46:44
|
|
|
|
mary_lou
|
FEBRUARKA ne sekiri se pobozi svojga busija pa kej lepga sanjaj! Pa razumi kok morjo oni pretrpet zarad nasih hormonckov sej smo vse po vrst ene tecke nosecke
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:46:45
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar ne bo držalo!! sem ful poraščena po trebuhu odkar sem noseča, g. pa mi vztrajno zatrjuje, da nosim deklico... Pa smo še eno vražo ovrgle.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:48:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou FEBRUARKA ne sekiri se pobozi svojga busija pa kej lepga sanjaj! Pa razumi kok morjo oni pretrpet zarad nasih hormonckov sej smo vse po vrst ene tecke nosecke Ja res so revčki Me pa teh 20 kg + nosmo, pa noge narazen dajemo, pa zateguje nas... njih revčke je pa treba stalno neki razumet, a ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:50:39
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou FEBRUARKA ne sekiri se pobozi svojga busija pa kej lepga sanjaj! Pa razumi kok morjo oni pretrpet zarad nasih hormonckov sej smo vse po vrst ene tecke nosecke Ja res so revčki Me pa teh 20 kg + nosmo, pa noge narazen dajemo, pa zateguje nas... njih revčke je pa treba stalno neki razumet, a ne? Sem si rekla, morm še tole pokomentirat... Dolenjka bravo! Samo 1 dan bi zamenjala z mojim, pa bi mi takoj prepustu nazaj mojo vlogo. Itak nič ne razume... Me zanima kako bi se on okrog klatu in razmišljal še samo o enem... Pa se cele dneve s trebuhom pogovarjal (ker se nima drugače s kom) in štirimi stenami. Ah, zdaj pa res grem. Hvala, punčke!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:52:40
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou FEBRUARKA ne sekiri se pobozi svojga busija pa kej lepga sanjaj! Pa razumi kok morjo oni pretrpet zarad nasih hormonckov sej smo vse po vrst ene tecke nosecke Ja res so revčki Me pa teh 20 kg + nosmo, pa noge narazen dajemo, pa zateguje nas... njih revčke je pa treba stalno neki razumet, a ne? sej res
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.2.2008 21:53:04
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja Dolenjka, midve sva bile že zadnjič v Leclercu cela atrakcija, v porodnišnici bi pa pomojem kar obe sprejel Februarka, ne bit žalostna še vedno lahko kriviš hormone Pomojem se pa tvoj tud na momente težko navaja na misel, da po kmalu vse drugače, pa to potem tko izraža? ah, pejd pančat, jutri je nov dan Tud naši dedci včasih ne vejo glih kako bi reagirali, pol pa neumnosti kvasijo glih takrat ko ni treba.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Katero vodo pijete?Katera ustekleničena voda vam je najboljša?Radenska (
11%)
Costella (
17%)
Zala (
13%)
Dana (
10%)
Jana (
4%)
pijem vodo iz pipe (
46%)
Število vseh glasov: 13559Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!