|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
1.2.2008 20:22:17   
mary_lou
Jest sm pa zdele prek neta naročila ful lepe majčke za mamico z napisom SUPER BABI in za user posted image z napisom PONOSNI OČKA, za user posted image pa body z napisom RAD IMAM OČKA IN MAMICO joj kok so sladki res upam da čimprej pridejo

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.2.2008 20:30:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

očitno bom tudi jaz letos tole emo mal spremljala, pa ne zaradi dolenjke ampak perota user posted image user posted image user posted image user posted image

ne perota, coleta user posted image

Ja, sej pero je tut .... rajš ne bom komentirala, da ne bo moj kej čudn gledu k je bl občutljive sorte user posted image

No, a ni simpatičen komadek?? Št 5!!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.2.2008 20:44:57   
ella79
mary_lou dej link pripopi, da vidmo kok boste lepi user posted image
dolenjka kaj tvoj ne pusti drugih moških pokomentirat user posted image mah je faca tale pero, smo bli 7 let nazaj skupi na absolventu
itak je pa cole user posted image k tole ostalo je kar neki

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
1.2.2008 20:47:05   
MetiLu
Mary lou, link prosim user posted image

Dolenjka, čist odkrito ti povem, da mi je uspelo zamudit komadek, ker sem z mojo Petro čvekala po telefonu. Sem ujela glih na koncu, ko se je pogovarjal z voditeljema user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
1.2.2008 20:54:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mary lou, link prosim user posted image

Dolenjka, čist odkrito ti povem, da mi je uspelo zamudit komadek, ker sem z mojo Petro čvekala po telefonu. Sem ujela glih na koncu, ko se je pogovarjal z voditeljema user posted image

O ti pa si klobasica user posted image   A se lahko prosim zdaj odkupiš, pa vsaj ene 5 glasov vsak od vaju z Janezom stisne user posted image

Ella, men tut ni nč spešl, sem mislila da ma Manca Špik kej posebn komad ko so jo tko hvalil, pa mi je bla mal čudna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
1.2.2008 21:13:45   
mary_lou
http://www.moj-album.com/album/7558043/

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
1.2.2008 21:20:29   
mary_lou
no dolenjka pa smo vam finale priklical če pa zdej ne bo kaksna odpustnica ekstra padla pol pa tud ne vem no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
1.2.2008 21:23:02   
dolenjka
Mary_lou user posted image  user posted image  user posted image  smo zmagali user posted image  user posted image  user posted image

Zdej pa še v nedeljo dvokratno ponovimo glasovanje, pol pa če zmaga, gremo lahko skupinsko rodit user posted image  user posted image  user posted image

HVALA VSEM, KI STE GLASOVALE, VAM KMALU POVEM ZAKAJ SEM TAKO FEHTALA user posted image

Aja, mary_lou, jaz sem tudi pri tej tetici majčke naročila. So kvalitetne, pa hitro jih dobiš user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
1.2.2008 21:27:19   
mary_lou
Te drzim za besedo dolenjka v nedeljo cel vecer glasujem pol mam pa voljno!!!!!!!

Super te majcke bo mali skratek dal očiju k pride domov iz P pa babici k bo sov prvic k njej na obisk

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
1.2.2008 21:28:13   
MetiLu
Ful lepe majčke, tuki sem jest naročila mojo nosečniško z napisom Pridem februarja user posted image  sem jo imela zadnjič za k Ratkotu, pa se je ful smejal user posted image

Dolenjka, smo že glasovali user posted image  Men je bila Manca čist mim, vse kar ima, so njene dolge noge, ki pa itak dobr samo na tv zgledajo. V živo je čist preveč "kobilasta" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
1.2.2008 21:29:22   
dolenjka
Tak plan imam jaz za mojga očija, mami, sina od mojga možeka in ostalo ožjo familijo. Mojemu nečakcu (4 mesece) bomo dali body z napisom "Najboljši bratranec" user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
1.2.2008 21:31:30   
dolenjka
Pridna Metka user posted image  user posted image  user posted image
No, v nedeljo pa še večja akcija in tko kot sem rekla, če zmaga, greš lahko rodit, ker če bo zmagal, bom šla še jaz verjetn user posted image  user posted image  user posted image  Te lahko pol kr spotoma odložim v LJ P, pol grem pa naprej v Postojno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
1.2.2008 21:36:09   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pridna Metka user posted image  user posted image  user posted image
No, v nedeljo pa še večja akcija in tko kot sem rekla, če zmaga, greš lahko rodit, ker če bo zmagal, bom šla še jaz verjetn user posted image  user posted image  user posted image  Te lahko pol kr spotoma odložim v LJ P, pol grem pa naprej v Postojno user posted image  user posted image  user posted image

OK, ZMENEN user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
1.2.2008 21:38:03   
larisa

HVALA VSEM, KI STE GLASOVALE, VAM KMALU POVEM ZAKAJ SEM TAKO FEHTALA user posted image

Če mam jst kej dober spomin in sposobnost povezovanja podatkov.....se mi dozdeva za kaj gre....to je ena tesna naveza, aaaa????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
1.2.2008 21:38:09   
dolenjka
Ta bi bla dobra, da te nosečnca s prbližen enakim trebuhom pripelje v porodnišnco rodit, si predstavljaš? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
1.2.2008 21:39:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Če mam jst kej dober spomin in sposobnost povezovanja podatkov.....se mi dozdeva za kaj gre....to je ena tesna naveza, aaaa????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo tesnaaaaaa, jaaaaaa user posted image  Psssttttt

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
1.2.2008 21:42:09   
Februarka08
No, dolenjka, si vesela?user posted image
Jaz sem imela spet uničen večer.user posted image Sva se z mojim spet počla, ampak se mi ne da it v podrobnosti... V glavnem, kar jest rečem al pa predlagam je tako ali tako brezveze ali smešno. Gre se pa v zvezi z user posted image ... Oh, ne bom zgubljala besed. Spet bom šla user posted image spat...
Nočko vsem in lepe sanje!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
1.2.2008 21:43:35   
dolenjka
Vesela ja februarka user posted image

Ti pa zvok izklop, pa bo jutr boljš user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
1.2.2008 21:45:14   
Janey
Na eni tv je bil prispevek o Feldbachu in tem butastem stanju če katero zanima:

http://www.tele-59.si/novice/881/slovenke_na_porode_v_avstrijo.html

utriujena...grem ajo ajo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
1.2.2008 21:46:44   
mary_lou
FEBRUARKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sekiri se pobozi svojga busija pa kej lepga sanjaj! 

Pa razumi user posted image kok morjo oni pretrpet zarad nasih hormonckov sej smo vse po vrst ene tecke nosecke

Neposredna povezava do sporočila: 4070
1.2.2008 21:46:45   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ne bo držalo!! sem ful poraščena po trebuhu odkar sem noseča, g. pa mi vztrajno zatrjuje, da nosim deklico...

Pa smo še eno vražo ovrgle.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
1.2.2008 21:48:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

FEBRUARKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sekiri se pobozi svojga busija pa kej lepga sanjaj! 

Pa razumi user posted image kok morjo oni pretrpet zarad nasih hormonckov sej smo vse po vrst ene tecke nosecke

Ja res so revčki user posted image  Me pa teh 20 kg + nosmo, pa noge narazen dajemo, pa zateguje nas... njih revčke je pa treba stalno neki razumet, a ne? user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
1.2.2008 21:50:39   
Februarka08

Ja res so revčki user posted image  Me pa teh 20 kg + nosmo, pa noge narazen dajemo, pa zateguje nas... njih revčke je pa treba stalno neki razumet, a ne? user posted image

Sem si rekla, morm še tole pokomentirat... Dolenjka bravo!user posted image user posted image user posted image Samo 1 dan bi zamenjala z mojim, pa bi mi takoj prepustu nazaj mojo vlogo. Itak nič ne razume... Me zanima kako bi se on okrog klatu in razmišljal še samo o enem... Pa se cele dneve s trebuhom pogovarjal (ker se nima drugače s kom) in štirimi stenami.user posted image user posted image
Ah, zdaj pa res grem.
Hvala, punčke! user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
1.2.2008 21:52:40   
larisa

sej res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
1.2.2008 21:53:04   
MetiLu
Ja Dolenjka, midve sva bile že zadnjič v Leclercu cela atrakcija, v porodnišnici bi pa pomojem kar obe sprejel user posted image

Februarka, ne bit žalostna user posted image user posted image user posted image  še vedno lahko kriviš hormone user posted image  Pomojem se pa tvoj tud na momente težko navaja na misel, da po kmalu vse drugače, pa to potem tko izraža? ah, pejd pančat, jutri je nov dan user posted image  Tud naši dedci včasih ne vejo glih kako bi reagirali, pol pa neumnosti kvasijo glih takrat ko ni treba.

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katero vodo pijete?

Katera ustekleničena voda vam je najboljša?

Radenska (11%)

Costella (17%)

Zala (13%)

Dana (10%)

Jana (4%)

pijem vodo iz pipe (46%)

Število vseh glasov: 13559

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!