![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:49:53
|
|
|
|
tany83
|
... sicer jaz fuul rada packam po kuhinji... mi je vsec kuhanje... sam pa tud pase vsake toliko kam ven it na vecerjo, da ti lepo prinesejo in odnesejo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:52:58
|
|
|
|
_ancica_
|
ja res je...men tud ni odvec kaj skuhat, se posebi za mojga mozeka it ven je pa itak super
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:58:09
|
|
|
|
tany83
|
... una tamala k plese je fuuuk dobra... prav srcek... ja itak za mozeke je zmer lepo kuhat, se sploh ce jim je vsec kar je skuhano
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:58:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Zdravo. Sem sama doma. Kak mir. Iz službe sem prišla tko utrujena, da bi ..ne vem kaj. Kaj počnete ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:01:43
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz še kuham rada, samo posode se mi potem ne da pospravljat, najhujše pa je ko jo je treba iz pomivalca ven zložit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:07:22
|
|
|
|
Pikec
|
Zelo uporaben gospodinjski aparat je mož. Edini problem je, da ga je treba futrat, pa da govori.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:10:21
|
|
|
|
tany83
|
... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:10:47
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Zelo uporaben gospodinjski aparat je mož. Edini problem je, da ga je treba futrat, pa da govori.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:20:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Me zanima če bo moj tudi tako kuhal ko boma za sebe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:22:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da moj je bolj aparat za razmetat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:24:00
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da Vidiš bi morala vzet tacga k ima VSE funkcije. Model PRO PLUS ... Tko pa je če šparaš kjer ni treba
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:24:47
|
|
|
|
Neža7
|
Lep pozdrav punce Jaz sem pravkar prišla domov. Sem mali sestri pripravila kopel jaz bi pa morala sedaj malo likat ampak sem prišla vas malo pozdravit Ima govejo juhu za skuhat za vikend ampak ga bom jutri zjutri, ker itak greva v Domžale jutri na rojstni dan, da za jutri juhu na rabiva. Moj možek je tudi krasen. Sedaj jeva VELIKO količino zelenjava in je čist za zaradi moje diete Ampak mu vedno še dober steak naredim mmmmm _ancica_ Prav imaš po porodu izgine.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:25:09
|
|
|
|
_ancica_
|
no, sej moj tud kdaj skuha kaj in to kar dobro, pa tudi pomije posodo...kdaj pa kdaj...ampak cunje pa razmece po vsemu stanovanju
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:25:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da moj je bolj aparat za razmetat. haha... sej moj tud...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:27:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 _ancica_ Prav imaš po porodu izgine. zanimivo, a pa ves kaj naj bi bil vzrok da sploh pride do tega med nosecnostjo?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:28:52
|
|
|
|
Neža7
|
Pikec RR..... Sončnica24..... Kar naprej ga pohvali in boš videla, da bom še naprej kuho Mogoče je pač kot moj možek kar rad kuha "hvala bogu" Kosilo narediva v polovico časa
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:28:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da Vidiš bi morala vzet tacga k ima VSE funkcije. Model PRO PLUS ... Tko pa je če šparaš kjer ni treba ... bom dokupla kose in ga nadgradila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:30:23
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Pikec, se skoraj stinjam s tabo...Jaz moram reči imam še boljšo verzijo.Sine.Pa niti preveč ne je, niti čveka...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:31:38
|
|
|
|
smrka
|
jejeje sem se mal kar pozabla javljat. O cem tece debata o kuhanju? Jest rada kuham v soboto in nedeljo imam obiske, tako da bom vecino casa stala pred stedilnikom... sej je to po en strani shit... sam.... ko je pa na krozniku se pa oblizujemo mmmmm rada kuham. Krofe bo tudi treba pect.. mmmmm Kako vreme mate kaj... pri nas piha in dez pada.. grozno res....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:31:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Vam se pa da nasmejat . Če slučajno zginem, ker ne vem če bo moj prej domov prišo potem še nekam grema se potem slišimo v ponedeljek drugače pa če ga nebo pa se me še ne boste znebile tako hitro . Toliko samo da veste, da nebote smilile da sem se v zemljo pogreznila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:32:52
|
|
|
|
Neža7
|
tany83.... Boš morala poslat tvojega k meni, da mu moj možek pokaže kako se lepo posoda pere Moj tudi ne dala perila zate, ker jaz ima svoj način kako perilo obesim in če ni prav Neža7 ne bo najbolj vesela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:32:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da Vidiš bi morala vzet tacga k ima VSE funkcije. Model PRO PLUS ... Tko pa je če šparaš kjer ni treba ... bom dokupla kose in ga nadgradila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:35:18
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka jejeje sem se mal kar pozabla javljat. O cem tece debata o kuhanju? Jest rada kuham v soboto in nedeljo imam obiske, tako da bom vecino casa stala pred stedilnikom... sej je to po en strani shit... sam.... ko je pa na krozniku se pa oblizujemo mmmmm rada kuham. Krofe bo tudi treba pect.. mmmmm Kako vreme mate kaj... pri nas piha in dez pada.. grozno res.... pogovarjamo se o nasih dragih mozekih...ene pravjo, da niso zadovoljne in da jih bo potrebno update-at oz nadgradit vreme tukaj je grdo...snezi in ful piha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 17:36:52
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Pri nas na Gorenjskem je tudi tko, neprijazno vreme, mal piha, mal rosi..A bo sneg? Švedska?A je tebe tud ljubezen tja odnesla..
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.