Abra
|
Pozdravljene! Kakšen grd dan imamo spet. Jaz sem ravnokar od frizerja in sem si ga vsaj malo polepšala. Včasih se mi zdi, da se s svežo frizuro kar novo poglavje odpre. Računam, da bo nov teden nov začetek. Še včeraj sem razmišljala, kako sem fino prebrodila to krizo in sem to tudi povezovala z upadom nosečniških hormonov, pa sem se danes kar po nekaj dnevih spet malo jokala ... očitno še ni konec ... je pa danes petek in sem malo podoživljala tiste trenutke iz pred treh tednov. Zdaj imam na glavi svežo barvo in bi moralo bit spet bolje Lara ne me tolko hvalit, mi bo še v glavo stoplo. Razumem pa jaz besedo mila bolj kot neko nežno osebo, nikakor pa ne pokorno in ponižno. Eni prijatelji imajo hčerko Milo, se mi sliši ful lepo. Jaz sem vseeno bolj popraste sorte, samo malo prikrivam Tvoji znakci so pa čisto tapravi. Zdaj sem že dovolj dolgo na forumu, da to vem Aja, a ti zdej že Mlakarju tekste pišeš? Špelka, ti pa že res Reša pogrešaš, da ga že sanjaš Pikovit, ti pa nehaj zdaj z aerobiko, še ene 3-4 dni lahko, pol pa nič več. Bojo jajčniki že tko povečani, pri aerobiki pa same "napačne" gibe delaš. Boš čez eno leto spet začela Obleka je ful lepa. Huda Pepelka! Si pa mislim, da je najbrž kar težko tako lepo zgubat in pripenjat. Jo boš kupla ali dala delat? Pija ti pa čist preveč delaš. Kdo bo pa poroko rihtal, pa otroke delal meni se nič ne zdi, da bi se mi čas za nov postopek bližal, moram še počakat na prvo pa pol še eno, šele potem se mi bo zdelo, da se bliža. Uf, kje je še to. Zdaj sem si par dni merila BT in se mi je lepo povišala na 37 tko, da jo pričakujem nekje v 10 dneh. Bo par dni zamujala očitno. Daisy za bicikel. 10 min je precej boljš, kot nič. Če boš vztrajala, se bo ziher kje poznalo. Jaz bom čez kak teden tut začela, pa si bomo malo moralne podpore lahko dajale Ajedat dobrodošla Ribica, jaz tudi mislim, da bi bil že čas, da me Murphy neha zafrkavat. Dost je blo tega. Ti pa uživaj in čimmanj slabosti! Sulfinija, ti se pa res trudiš za svojega Dajamaja imaš novo slikco!! Mogoče bi pa tuki res imele skupno rekracijo. Bomo sproti rezultate sporočale. To bo namesto popivanj, bo ta stran vsaj malo bolj zdravo zgledala, kot pa da so tuki sami AA al pa oboje, da bo bolj undercover Anabanana, kot je že Dajamaja rekla - eden je dovolj za sladko dete! Sayuri, kako lepe slike! kako lepo zgledata trebušček pa tut Anime držim pesti, da jutri pade stopka! Oktavija, Reš ima tudi gužvo, pa vseeno pri njemu ni čakalne dobe. Ko si že tako daleč s preiskavami, greš že kar naslednji mesec v postopek, po neuspelem pa čez tri. Reš je tako predan delu, da privatnega življenja po mojem skoraj nima. Dela dokler je treba, vsak dan v tednu. Dakec bo treba malo na goriško, da boš Larine verze zastopla Kje ti pa to piše, noseči ste ... aha, to si nekje vpisala. Pojma nimam, vprašaj moderatorje Aaa, danes bo spet žurka. Jaz moram najprej kosilo skuhat.
|