lara light
|
Dan! Vidim, da vas je sama žurka...rojstni dnevi, poroke, torte in obleke...še hvala bogu, da je pust, da je vse sprejemljivo , super ste! Sulfinija, torta je bomba! Bravo dakec! Pikovit, obleka-zelo lepo boš... Sayuri, nisi črna? Jaz sem bila tudi prepričana...lepa pa si vseeno in buši lepo paše...sem vesela, da si bolje, saj drugeče ni moglo bit, sem tolko mislila nate... Banga, že ko sem pisala tebi o šefu me je prešinilo...sigurno ma kej privat...in evo, še lažje, zdaj vem koga bom pa nagi Spelka, a ti pa da bi bila puhasto rumena kepica...mogoče ljubka si zagotov glih tko ...glede dr. pa pazi, sem ljubosumne sorte ... Dajamaja, si dobro? Nocoj pa nisem spala...sem verjetno preveč v prejšnjih dneh...celo noč sem se obračala...drgač pa, joški bolijo, sline cedijo Dejsi, ma s'm vjdu d j' tela kšn kilo vršt otsebe, ma d j' gonila cijlu nuoč pej člouk n bi virvu, j' prou resno uzijla stvar u roke, j' odluočla, d j' konc te reči, če ne prej do od pf poroke Ostalim lep petek in vikend!... novim in tistin ponovno tu, dobrodošle!