|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
1.2.2008 10:27:35   
Arabela
Vilma, midve pa imava podobno kuhinjo...user posted image user posted image .. naša je tudi vanilijevo češnjeve barve...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.2.2008 10:30:35   
lucalu
Nasy user posted image user posted image user posted image  čestitke za plačo!!!
jagoga očitno je moj nagajivček pravo nasprotje tvojemu... moj nori cele dneve in moj trebuh kar naprej valovi user posted image
perp user posted image user posted image user posted image   bravo za papirje!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.2.2008 10:50:40   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

!
user posted image user posted image user posted image Nasy za plačo in perp za papirje.
Arabela in Vilma lušne otročičke imata. Tudi jaz komaj čakam da bomo imeli doma spet nekaj majčkenega.

Se podpišem pod tale post.

Tudi mene ni strah samega poroda, ker imam v mislih to, da je že toliko žensk pred amno rodilo, da potem bom pa še jaz. user posted image  S tem, da včasih niso imeli raznih pomagal.  Sama bolj razmišljam o tem, kako bo z otrokom, da bo ja vse vredu z njim.

Zopet sem spala solidno. Od 2.00-9.00 in nisem niti enkrat šla na WC. Sem ugotovila, če grem bolj pozno spat, da me ne tišči ponoči. Verjetno me niti nima časa. user posted image

Fixies planice - imajo v akciji v BC. So pa v akciji od včeraj naprej (vsaj mislim tako). Na internetu so v akciji že dlje časa, er sem tudi sama v torek spraševala za njimi v trgovini in mi je rekla, da jih nimajo v akciji. Obstajajo pa dvojne različne, in sicer ene so vijolične, druge temno modre. Baje modre manj premočijo, so bolj priporočljive za ponoči, ko se ne previja tako pogosto.
user posted image

do 3 - 6 kg,
54 kosov,
vpojne,
ohranijo suho ritko,
zračna spodnja plast.
cena 6,40 evra, prej 9,56 evra.
Po moje so te v akciji le na internetu.

user posted image

3 - 6 kg,
mehke in zračne,
elastični trakovi,
64 kosov.
cena 9,79, prej 11,29 evra
Po moje imajo samo te v trgovinah, te so narisane v prospektu.

Obstajajo pa še ene manjše, tiste pa mislim, da so od 2-5 kg. Vendar bom jaz kupila kar te.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.2.2008 10:54:27   
jagoga
Lucalu, koliko pa stanejo te Fixies in koliko jih je notri? Jaz sem zdaj nabavila  Pampers  1 newwborn 44 kom in v Mercatorju stanejo  9,65 € v DM pa 9,59 €brez bona, na bon pa 8,59.  Sem pa rekla, da bom poskusila tudi te fixies, ampak sem jih v torek samo na hitro pogledala in sploh nisem vedela kakšne moram gledat (modre, zelene,...), sem bila malo zmedena.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.2.2008 11:01:24   
jagoga
Katy13, hvala za odgovor, na so pa kar ceneje, četudi niso v akciji. Jih bom mogla tudi jaz ene kupit, če ne drugega zato da se malo primerja, katere bolj odgovarjajo dojenčku. Jaz sem v prvo uporabljala samo Pampers, kasneje sem za čez dan uporabljala tudi Lumpi. Od začetka smo imeli kar hude težave z vneto ritko, pa mi je patronažna rekla, da naj poskusim zamenjat plenice, pa jih nisem, ker se mi je to zdelo čisto mimo, ampak zadaj ko pa malo več berem ta forum, sem pa prišla do ugotovitve, da je res da vsem otročkom ne odgovarjajo vse plenice. 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.2.2008 11:02:23   
Tejka.387
Perp: Ja tudi midva še čakava na papirje od občine. Za lokacijsko informacijo čakava že cela dva meseca user posted image . Kaj bo šele za ostale papirjeuser posted image  Kje boste pa zidal? Midva sva kupila parcelo na Rakitni user posted image . Spomladi bo treba začet delat, tak da tudi našega atija ne bo veliko doma. Je parcela precej zaraščena in jo je treba očistit, pa dovoz nanjo naredit, .... Upava, da bi bila nekje v 5 letih dograjena in pripravljena na našo družinico user posted image .

Ta šola je itak zakon, vsaj takrat je bila ...zanimivo kako sva potem obe odvili čisto v drugo smer ....jaz si včasih nisem mogla predstavljat, da bom delala v pisarni. Sebe sem videla na terenu s fotoaparatom v roki, potem se je pa to nekako spremenilo....še zmeraj zelo rada fotografiram, to mi je ostalo od šole in imam tudi poseben odnos do fotk. Prav tako so mi še zmeraj najlepše črno-bele fotke katere smo vsa 4 leta v šoli razvijali na roke...danes pa ta digitalna zadeva....Malček naš bo pa zagotovo imel obsežen foto kotiček ....ga imava že jaz in moj .....imava skupaj že toliko fotk, kot jih jaz prej nisem imela v 20. letih skupaj....

Dinki: Ja to je pa čist vse res. Midva imava tud že tolk fotk, da mi bo kmal polic za albume zmankal. Pa v album dajem sam tanajboljše fotke. Ostale so pa na računalniku user posted image .

Arabela in Vilma: Kolk imata luštkane otročičke.
Nasy: user posted image  user posted image  user posted image  za plačo.

Porod: Včasih me je mal starh, predvsem zaradi  rezanja presredka in posledičnega šivanja. Drugače pa niti ne. Bo prvič in res nimam nobenih pričakovanj. Najbolje bo, če se prepustiš in misliš na najbolje in je. Upam sam, da bo user posted image  takrat zraven in ne bo ostal kje sredi prometa ali pa v službi.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.2.2008 11:08:12   
lucalu
jagoga jaz sem kupila Fixies Newborn (tako kot Pampers, 2-5 kg), je pa notri 30 kom. in cena je 4,29 eura, če se nisem zmotila user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 582
1.2.2008 11:13:43   
Dinki
Katy13, hvala za natančen info glede plenic. Bom šla pa še jaz kakšen paket kupit. Si skoz govorim, da sej mam Pampers new born, pa pozabljam, da bodo te naši  user posted image  tolk kakal in lulal, da bo šlo malo morje pleničk user posted image . Do kdaj pa traja akcija?

Punce, meni je danes ena sodelavka zrihtala eno babico in greva jutri skupaj v porodnišnico, da me babica spozna in malce pogleda user posted image ....evo, sem tako paniko zganjala, da sem dosegla svoje user posted image ...upam, da bo babica v redu. Bom poročala kako je šlo.

Bejbike, gre mogoče katera danes v Cankarjev dom na opero Carmen? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.2.2008 11:36:47   
Dinki
Lucalu, sem videla bušija user posted image user posted image user posted image ....pa sej ti nič več ne raste user posted image ....prav fletn je, res user posted image . Maš že 100-tko obseg?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 584
1.2.2008 11:42:04   
lucalu
Dinki sem pravkar primerjala... pa se meni tudi zdi, da mi zadnja 2 tedna ni nič zrasel - je pa res, da sem se danes slikala na tešče, zadnjič pa po kosilu user posted image  Obseg mam pa 98... tak, da še malo manjka - no ja, zvečer je sigurno več! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.2.2008 11:44:34   
lucalu
Če pa dobro pogledam, je pa malo zrasel "v višino" se mi zdi.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 586
1.2.2008 11:49:18   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Do kdaj pa traja akcija?

Od 30.1. - 22.2., vendar po moje samo za tiste ta druge po 9,79.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 587
1.2.2008 11:49:28   
Dinki
He, he....sigurno je razlika zjutraj in zvečer, no vsaj pri meni je user posted image . Jaz sem si včeraj zvečer zmerila buši in imam že 101 user posted image  (podatek za Ursi84). Lucalu, če te smem vprašati, koliko si pa visoka? Ne znam oceniti al si bolj pri majhnih al pr ta velkih user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 588
1.2.2008 11:51:56   
lucalu
Dinki sem bolj pri srednjih... 168 cm

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 589
1.2.2008 11:52:58   
lucalu
Pa jaz si bom danes tudi zmerla zvečer... za foro - me res zanima koliko bo (ker ponavadi si vedno merim zjutraj na tešče).

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 590
1.2.2008 12:16:20   
Dinki
Dinki sem bolj pri srednjih... 168 cm

Hvala Lucalu, no jaz sem 171, tko da sva tm, tm user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 591
1.2.2008 12:39:57   
perp
ojla punce,
Danes imam v službi malo več dela, ker je moja zamenjava prišla kasneje, pa nisem tolk imela časa klepetat. No uf, zdej ga spet imam user posted image user posted image

Sem bila tudi jaz ta teden v Mercatorju z namenom, da kupim Pampers pleničke. Je bila moja mami tolk dobra, da mi je odstopila pike (jih je imela 600, tko da mislim, da sve zaprtavle za ene 100 EUR) - no čeprav, dons pa res ni težko zapraviti tolk denarja za trgovini z živili). No pa mi je sestra rekla, da naj ne kupim plenič Made in Poland, ampak samo Made in germany. No pa ni bilo takih. Katere pa ste ve kupile oz. ali je res tolk velika razlika med njima.

Še nekaj sem se spomnila prej ko sem govorila o dragi hrani. Ve, ki ste že mamice mlajših otročičkov, kakšno gosto hrano dajate svojim malčkom - a jim kuhate pa same delate kašice ali se bolj poslužujete Frutkov in podobnega. Pa ostale, ste že kaj razmišljale o tem.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 592
1.2.2008 12:47:03   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

Perp: Ja tudi midva še čakava na papirje od občine. Za lokacijsko informacijo čakava že cela dva meseca user posted image . Kaj bo šele za ostale papirjeuser posted image  Kje boste pa zidal? Midva sva kupila parcelo na Rakitni user posted image . Spomladi bo treba začet delat, tak da tudi našega atija ne bo veliko doma. Je parcela precej zaraščena in jo je treba očistit, pa dovoz nanjo naredit, .... Upava, da bi bila nekje v 5 letih dograjena in pripravljena na našo družinico user posted image .

Ja hiško imava že narejeno do III. gradbene faze, vendar nima čisto urejenih papirjev in bo najprej potrebno eno malenkost adaptirati, potem pa akcija.
Bo pa 2 kilometra ven iz centra mesta, sicer je bolj ob cesti, vendar za hišo pa se razprostira travnik, pa grmički, pa drevesa ful deleč stran. Res je lepo.
Tejka tudi pri tebi zgleda, da se boste nekoč ful fino imeli, ker men je Rakitna ful všeč - edino mrzlo je kar tam gor, tudi poleti proti večeru.

Hvala vsem za spodbudne besede glede papirjev.

JUUUUHHHUU dones je pa petek. Se ga veselim kot en šolarček. Pa v službo grem še v ponedeljek in torek, v sredo bom pa malo piškotov in soka prinesla, pa se poslovila od sodelavcev in okoli 12-ih odšla proti domu za eno leto!!!!!!

Dinki in Lona - vedve pa samo še malo (upam, da nisem na katero, ki še hodi v službo pozabila - se sklicujem na user posted image  sklerozo).

Neposredna povezava do sporočila: 593
1.2.2008 12:48:07   
Lona76
Hojla pri nas danes potekajo razgovori. To je groza!!!!  Naši bi mel radi lepo. mlado, polno izkušenj, ... Ja vse pa žel ne gre.
Perp glede hrane sem jaz imela frutke samo če smo kam šli, za doma sem kuhala. In prav tako bom pri drugem. Pamperske made in Germany imajo pa v Mullerju. V Mercatoju jih nimajo. Je pa baje velika razlika. Ne vem. Bo potrebno sprobati, potem bomo pa videli

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 594
1.2.2008 12:54:24   
Dinki
Ja, Perp in Lona76, jaz imam samo še 7 dni dela user posted image ...še dobr, da je naslednji teden malo krajši. Bom pa tudi jaz verjetno malo počastila zadnji dan pred odhodom v porodniško, predvsem ta najbližje sodelavce in sodelavke. Lona, pol oni iščejo tako kot si ti, pa ne vejo da take več ne obstajajo, da bi bila in lepa, mlada in izkušena?user posted image
Držim pesti, da jo dobiš čim prej, pa predvsem da bo ena taka ki bo vse hitr zaštekala user posted image
Glede hrane se strinjam z Lono, tudi jaz bom tako prakticirala, torej doma raje kuhano, na terenu pa kakšen Frutek ali podobno.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 595
1.2.2008 12:56:02   
Tejka.387
Perp: Js nisem dobila Pampers Made in Germany, zato sem vzela tiste iz Poljske.  Bom pa še vidla kako se obnesejo, če ne bodo vredu bomo pa druge kupili. V Rakitni je pa res bolj hladno tudi v poletnih mesecih, ampak je tolk lepo gor. Js sm v Rakitno zaljublena že od malega user posted image . Mi je ful všeč gor, je pa res da je parcelo na lepi sončni lokaciji zelo težko dobit user posted image . No midva, ko po parcela očiščena večjih dreves bo večino dneva sonček user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 596
1.2.2008 13:28:31   
Lona76
Dinki hahaha ti pa si za heceuser posted image . Ampak so res smotani. Je prišla ena malo starejša ( na prošnjo ni napisala let) se direktor sploh ni pogovarjal z njo. To je pa tut nesramno. In zdej morm jst sprobavat te punce če kaj znajo delati. Sej na konc bom še jst kriva če ne bo ureduuser posted image . Ja upam, da bomo hitro koga našli. Sem res že prou mal lena ratala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
1.2.2008 13:34:10   
jagoga
Glede goste hrane: jaz sem večina hrane skuhala doma, kosilo je bilo doma narejeno in miksano, malice pa pol pol, če je bilo sadje sem doma pripravila, če so bile najedilniku kakšne skutke, pa kupljeno. Če pa smo pohajali pa sem se poslužila pripravljenih zvarkov od Hippa in podobnih proizvajalcev tako zelenjavnih, sadnih in mesnih izdelkov. 

Neposredna povezava do sporočila: 598
1.2.2008 14:03:38   
Arabela
Pamperske iz Poljske so bolj plastične, slabše vpijajo... izkušnje iz prve roke... od takrat kupujem samo te iz Nemčije...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 599
1.2.2008 14:05:10   
paola
ojla. Mene je že tudi svakinja opozorila na rzaliko med pampers made in poland in made in germany. Baje, da so prve res zelo švoh in sta otročka dobivala izpuščaje po ritki, da joj. Z made in germany je pa menda vse ok.

Me pa zanima, če ste, sploh tiste iz MB, že pošiljale tiste kartončke, ki smo jih dobili v MŠ za varno prihodnost (mislim, da gre za nek paketek). In kako se obnese?

Lp

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.