|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijčice 08
31.1.2008 11:32:38   
dzanika
Midva z mojim sva se pa odločila da bo on zbrau ime za punčko, jaz pa za fantka. No, takšno ime ki bo na koncu obema všeč seveda. Tko da men je kr neki imenov za fantka ušeč. To pa so: Žan, Jan, Anže, Ažbe, Patrik... Nisva se pa še odločila kaj bo. Za punce pa mislim da ma moj izbrane: Nika, Kaja. Pa mogoče še kaj, ne vem še. Bomo počakali da zvemo kaj bo. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 11:38:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
   RE: Julijčice 08
31.1.2008 11:45:28   
Yasminka
Za mano je ena huda noč. Ponoči je imela naša Ema 39.8 vročine tako da sem skoraj vso noč prebedela, jo hladila in čakala, da zdravila zagrabijo. Zdaj sva kljub zdravilom na 38,5. Sicer pa je zelo ješča in pravkar je zaspala v mojem naročju.Komaj čakam, da njena zdravnica začne delati.
no mi imamo imena že zbrana. user posted image bo Lucija , za user posted image pa se ne znava odločit Peter ali pa Matej - se še pogajava. Sva bolj staromodna glede imenuser posted image

Italic - Vse naj, naj za tvoj rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
31.1.2008 11:52:26   
netki
yasminka....zakaj staromodna??user posted image

Če je ime tebi všeč...ne oziraj se na druge. So pa to lepa slovenska imena, in tudi otrok ga bo lažje sprejel,

P.S.: Lucija je zelo lepo ime user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
31.1.2008 12:00:01   
Anonimen
sem dala sliko svojga bušeta od danes v album... 18 tednov - otrok, plini in viška kg od prej in to je pol rezultat, sem napihnjena kot balonček user posted image   

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
31.1.2008 12:00:37   
najsi
Tudi midva ne skrivava imen.
Tak da če bo user posted image  bo Aja, če bo user posted image bo pa Oskar.
Za punčko sm izbrala jst, za poba pa moj, ker se mu moja izbira fantovskega imena ni dopadla. Če bi blo po moje bi bil Anej.
Boma pa imenu dodala še eno in sicer user posted image  Aja Ana, user posted image  Oskar Jože.
Če naju kdo vpraša zakaj, pač poveva, da pri drugih je očitno moderno da ima otrok dva priimka, naš bo pač imel dva imena user posted image  user posted image  , pa še lepa slovenska sta user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
31.1.2008 12:04:05   
nika9
čao pupe,
joj koliko ste napisale, komaj dohajam. Bom še odpoved dobila, če bom skoz na ringa raja ..user posted image

dobrodošle nove nosečkeuser posted image user posted image

za punčko se še odločamo.

fantek bo pa patrik, samo ne vem ali bo patrick ali patrik. sem zavedna slovenka vendar patrik z našim priimkom že obstaja in živi blizu nas.  kaj mislite ve?

ilatic vse naj naj ........user posted image

a ve katera če je tudi v izoli telovadba?

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
31.1.2008 12:05:20   
Inigo
pri nas bo pa tkole: če bo puža, pol bo najbrž Tinkara, če bo pa fante, bo pa Maj. no, saj veste... to je danes, kaj bo jutri... ?! user posted image

najprej pa sva hotela, da bi bil/a na M, saj sva oba z dragim na M. ampak če so pa ženska imena na M taka čudna... maš Marijo, Majdo, Marušo... nobeno mi ni všeč, razen Maja. ki pa jih je na pretek. to mi pa tudi ni preveč všeč.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
31.1.2008 12:17:30   
netki
če bo user posted image  bo Tilen (ker sem že prvič mislila na to ime, pa je potem zmagal Žiga).
če bo user posted image  bo pa Neja ali Lana ali ....

To imam trenutno v glavi....lahko se pa še vse spremeni.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 12:17:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
31.1.2008 12:26:10   
Tinky
Midva pa sva iskala tako ime, da ga bojo lahko izgovorili tudi Italijani, glede na to, da živimo ob meji. Punčka kot že veste bo Gaja, fantek bi bil pa Teo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
31.1.2008 12:27:45   
frutka_
Nika9, Patrik je zelo lepo ime. Moj prijatelj ima tako ime. Nič hudega če živi v vaši bližini deček z enakim imenom. Vedno je nekje nekdo, ki ima ali pozna nekoga z enakim imenom. Patrik sploh ni tako pogosto.
Pa Lucija je tudi lepo. Poznam eno mamico, ki ima Lucijo. Prava mala navihanka je s svetlimi očkami in svetlimi laski.
Poznam tudi deklico Ajo...No, vidiš pa smo spet tam. SLO je pač majhna.user posted image

Če bo punčka že ziher vem kaj bo. Lili ji bo ime.
V igri pa sta še Iza in Mina.
Če bo sinek pa nimam pojma. Niti sanja se mi ne. Tako da upam da bo punčka, ker za fantka nimamo imena.user posted image

Ima katera kakšne linke do imen?

Neposredna povezava do sporočila: 4362
31.1.2008 12:29:01   
lavita*
Ojla!

No takole, imam še podaljšano bolniško, tak da še bom vsaj tri tedne doma. Pol pa ne vem kako bo spet naprej. Očitno bo treb amalo pojamrat, da bom ostala lahk doma. Problem je, da imam do službe vožnje za celo uro in pol. Pa še zgodaj vstat in potem biti skoz 100%. Ne vem če mi bo to šlo. PA še križ me tulk matra od samga sedenja.

Naslednji pregeld imam 20.2. tudi morfologijo bom imela takrat. vsaj zdi se mi.

Drugače se pa zredila nisem kaj. Imam še vedno -4kg. Od prejšnjega tedna sem pridobil ares 1kg. Tak da imamše nekaj v dobrem.

Midva se še tud ne morema odločit o imenih,t ak da še bo treba počakat. Z aspol pa tud ne bova vprašala. NAj bo presenečenje tako kot je bilo prvič. Glede na to, da me matra še bolj kot prvič bo verjetno spet fant.
Bomo vidl.

No zdaj grem pa malo počivat pol pa neki za jest nardit.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4363
31.1.2008 12:34:56   
Inigo
zdj ste mi še dale ideje... Noemi - svetovno! a kaj ko mojemu najbrž ne bo všeč, ker hoče met "slovensko" ime user posted image Gaja - fuuuuuuuuuul lepo, ga bom dala kr na seznam. Tinky upam, da ne boš jezna user posted image in Lili - tak srčkano! Frutka tudi tebi en velik oprosti, če bo slučajno naša tut Lili user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
31.1.2008 12:40:22   
Blacky30
Punce, ona je ilatic, ne italic (sem opazila, da sta že dve narobe napisali)user posted image user posted image user posted image .

Vau, lepa imena imate to, hruška tvoja pa so res posebna, ampak meni zelo všeč. So mi zelo všeč tuja imena, na koncu pa imam doma Nejca in če bo punčka, Tejo, čisto prava slovenska imena.user posted image user posted image user posted image  Ja, moj noče slišat za tuja imena. Če bi bilo po moje, bi bila vsaj Tea, pa še to ne dovoli, ker pravi, da je ne bodo klicali čaj (angleško).user posted image user posted image user posted image

Fantek pa bi morda bil v igri pri nama Nik ali morda Maj, Lan. Nik trenutno vodi, ne vem.user posted image

Yasminka, upam, da boste čimprej bolje. Ubogi naši pamži, ko jih tak vročina zdela. Meni se je tudi kar srce lomilo, ko sem ga gledala.user posted image  Glede izbire imena Peter ali Matej, bi jaz izbrala Matej. Lucija pa je tudi lepo ime.user posted image

Lunica, lepi buši, samo malo meglena slika. Mislim, da sva pri eni glihi glede trebuščka. Se bom enkrat kasneje slikala in objavila, ko se bo špehec porazdelil.user posted image user posted image user posted image

Inigo, tudi Tinkara mi je všeč.

Kaj kuhate danes? Jaz repo in zabeljen fižol. Komaj pišem, tak se mi sline cedijo, ko voham kislo repo. Mnjamiiiiii..........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4365
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 12:49:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 12:50:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4367
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 12:56:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4368
31.1.2008 12:59:50   
Anonimen
aurora zbrisala sm ... user posted image  mogoče me kdaj kasnej spet prime, da objavim, ko bo večji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4369
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 13:00:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 13:01:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
31.1.2008 13:07:07   
Blacky30
Auroraa, marička, kakšen majhen trebušček imaš za 19 tednov? Jaz imam ful velikega, za kakšnih 25 tednov, eh, ne za 30 tednov.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 13:10:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 13:12:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4374
31.1.2008 13:35:43   
Anonimen
blacky, ja men se tut zdi da je moj že nekje za vsaj 22 tednov. pa mislim, da to niso več plini, namreč... sem mela že kak mesec nazaj konkreten buši, potem pa kak teden nazaj vse naenkrat uplahnilo... je bil čisto mehek... zdaj pa je začel rast in je spet trd. po moje je to zdej pač nosečniški.  glede tinky.... če mene vprašate, se bo njej začelo bočit, zdaj zdaj... po moje kak teden, dva še, pa nas bo ulovila. ane tinky user posted image  čak aurora ga bom dala notr, sam pol ga bom umaknila...

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?