lukec
|
Nazadnje sem jaz odprla skoraj enako temo in je malo manjkalo pa bi sama izpadla čudna, ker me je takšno ravnanje zmotilo. Stokrat sem povedala, da me malo kašeljčka pa kakšna svečka iz nosa ne moti, me je pa zmotilo, da so pripeljali otroka samo zaradi Dedka Mraza in to ne samo toliko, da bi ga videl (vsega skupaj pet minut, niti daril ni bilo) ampak so ga pustili tam celo dopoldne, naslednji dan je bil pa spet doma. In ja, pripeljala ga je babica, ki je doma. Pa po mojih izkušnjah se velikokrat zgodi, da imajo bolne otroke v vrtcu ravno tisti, ki imajo možnost čuvanja doma. Sama imam sina danes doma, ker je ponoči kašljal, če bi bila v službi, bi bil najbrž v vrtcu, ker je danes čisto o.k. in nima vročine ampak, ko so na vrsti antibiotiki in vročina itd. takrat pa je vsak starš dolžan poskrbeti za drugačno varstvo - to ni moj problem. Nam je na uvodnem sestanku septembra povedala vzgojiteljica, da so imeli primere, ko so zjutraj pripeljali otroka, ki so mu dali svečko, ko so ga previle pa so to ugotovile, ker se je izločila na pleničko in do 11. ure je otrok zakuhal na 39. Ja, nekaterim se res preprosto jebe!