|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
29.1.2008 16:27:23   
ajtak
scuba in kake mata pol trenutne mere in kilazo (ceprav se to za zenske ne sprasuje user posted image )? Mene tud zanima kaj bo vaga pokazala 18. ko mam pregled... Smo bili zadnjic tud kregani, pa saj si vidla da smo sami velikokategorniki tu user posted image .

Ja barika user posted image  za dedka sem full vesela!

Gruska hvala, komaj cakam sem ze tasci oblubla da bova mal pogledale kaj kej rabmo (in kaj bi mele ceprav ne rabmouser posted image ).

Tu mamo se kar soncek!! Sva bla na sprehodu potem je jedu sedaj pa pancka user posted image .
Joj, sploh se nisem pohvalla, da je danes spal od 8h-4h jedel in potem se do 8h user posted image .

Sibam ker neki mjavka...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
29.1.2008 16:30:15   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

scuba in kake mata pol trenutne mere in kilazo (ceprav se to za zenske ne sprasuje user posted image )? Mene tud zanima kaj bo vaga pokazala 18. ko mam pregled... Smo bili zadnjic tud kregani, pa saj si vidla da smo sami velikokategorniki tu user posted image .

Če ti po pravici povem mi je skor mal nerodno napisat user posted image  - 6660g in 58 cm obseg glave 41

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
29.1.2008 16:36:20   
Dajica
barika in ostale-zakaj pa ste bile v casopisu??

Midva s Kajo sva se 3 ure potepali zunaj, res je tko lepo vreme, potem pa sva se malo na balkonu posedeli, da sva obe se malo obrazeke posoncili. Sva pa srecali se dve mamici z otrocki, dva fantka, stara 7 in pa 5 mesecev. Joj, kako sta velika, pa tako veliiiike glave, pa licka napihnjena. Se mi je nasa zdela en tak mali piscancek. No, pa saj je tudi dosti mlajsa. Sva se z eno mamico menile, da bi sla skupaj na sprehod, na, pa smo se slucajno srecali. Je bil sprehod takoj lepsi, ce je se kdo zraven, drugace mi je bilo ze kar dolgcas, skoraj vedno sama...

Zdej se grem pa se jaz Kaji pridruzit pri popoldanskem dremezu, sta mene tudi zrak pa soncek zdelala.

Neposredna povezava do sporočila: 2178
29.1.2008 16:42:18   
Tanayya29
ajtak z veseljem ti pošljem,napiši mi naslov na ZS!user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
29.1.2008 16:43:36   
Tanayya29
Je pa ena vrečka še zapakirana,v eni pa manjka za en obrokuser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
29.1.2008 18:19:12   
rozika12
Smo se fotkali. 10 EUR. Pa ugotovim, da je na slikci čisto svoji sestri podobna ( bi komot dala sestrino slikouser posted image ).
ops........................................

Neposredna povezava do sporočila: 2181
29.1.2008 18:49:20   
nicolina
Ojla,
nom i smo pršli domov.
Na pregledu je blo vse super, lepo napreduje, velik je 60,5 cm in težak 5650. Ga je zdravnica pohvalila, da je pravi korenjak. user posted image  Čez ene mesec imamo spet in takrat bo cepljenje.
Scuba, Lana je pa res prav babnca user posted image , našega prehiteva za 1 kilo, kolk je pa mela, ko se je rodila?
Sonchek user posted image  tudi za vaš pregled..
Barika, sem vesela za tvojega dedija...
Gruška, kaj pa imate ze eno srečanje, škoda kaj nisem bližje...user posted image

Se pol še kaj javim, me že kliče...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
29.1.2008 18:53:11   
naraščaj
oj

hvala za čestitke.

posvetovanica; meli pri 6 tednu in naslednjo pri 3.mesecu.

tut pri nas je bil lep sončen dan, kar sva s sosedo skoristili za sprehod. zdaj pa taja skos neki sitka in je na 1,5-2h. spali smo ponoč tak, tak, saj ma taja težave z zamašenim noskom je mene ful motil, ker je kr pisskalo.

vb, upam, da je vredu s tamalo. jaz tut cvikam kak bo, ko bo naša cepljena pa še za rota bo zraven dobla. bo pa takrat stara 3m in 9dni.

barika, user posted image user posted image user posted image user posted image  za dedka
ja, naša tut izvaja akrobacije po previjalni in se pogovarja z "bibami", ki so obešene nad previjano. mam občutek, da jih bo strgala dol user posted image

naju je pa danes obiskal župnik in prinesel nekaj revij in kolendar, sem  mu pol kr omenlaa za krst v maju pa je rekel, naj se oglasiva pri njemu, da določimo termin. no sem zlo vesela

se še kaj javim - upam, sem sama saj je moj šel na nek sestanek (ga mika politika user posted image user posted image ) in mam tajo na rokah, ker drugač se dere - zvija.

Neposredna povezava do sporočila: 2183
29.1.2008 19:34:32   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Če ti po pravici povem mi je skor mal nerodno napisat user posted image  - 6660g in 58 cm obseg glave 41

Čer,
Scuba nč sekirat, od moje kolegice Lana je vedno krepko šišala Eneja po kilaži, po velikosti niti ne...je ful rada jedla...oz. še vedno rada je...pa je zdej ena taka lušna piška...je manjša od Eneja in za 1 kg lažja...user posted image , samo št. noge ima pa še zmer večjo(ona)user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse se obrne, boš vidla.
Barika super za dedijauser posted image user posted image . Sam da so ga zrihtal. Zdej bo pa lohk Martina na sprehod peljaluser posted image
Sonchek super za pregleduser posted image .
Nicolina vi tud zelo lepo napredujeteuser posted image
Gruška a maš to predstavitev za tupperwareuser posted image user posted image , no kakorkoli že lep se mejte. Bi se pa tud jst priporočla za katalog, če smemuser posted image

No mi smo bli na sončku najprej 1,5 ure, pol smo šli domov da je jedel, pol pa še za 1,5 nure venuser posted image user posted image . Jutrio bo še lepo, pol se bo pa neki skisalo (vreme namreč). Zdej mi je pa spet zaspal....upam da ne bo ponoč partyuser posted image user posted image
Se še kej tipkamo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2184
29.1.2008 19:35:58   
Dajica
Tudi mi smo imeli prvi pregled pri 1.mesecu, naslednjega pri 3.mesecih, vmes nic, razen ce bi bile kaksne tezave.
Danes pa Kajo tudi nekaj zvija, popoldne se je zacelo, le polozaj na trebuscku na roki ji pase, drugace pa joka in joka. Prej je koncno malo zaspala... Je nisem navajena take... Mogoce spet zaradi kakice, danes je ze 4 dan, ko ni kakala in ze komaj cakam, da bo polna plenicka. Ubozcek mali. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
29.1.2008 19:42:05   
martita
No, tudi mi smo opravili z obiski pri zdravnikih za ta mesec. Včeraj smo imeli UZ kolkov in sta oba še vedno 1A, tako da nam ni treba več na kontrolo. Danes pa smo imeli 3. posvetovalnico. Maja meri 60,5 cm in tehta 5430 g. P je rekla, da je malo premalo dobila v zadnjem mescu (dobrih 600 g) zato morava drug teden ponovno na tehtanje....medtem pa pridno papat. Ne vem, meni se ne zdi nič podhranjena. Prav lepa okrogla lička ma. Tudi včeraj, ko sem na kontroli kolkov videla bebice, s katerimi smo bili skupaj v porodnišnici, se mi ni zdela prav nič švoh. Mah....če ne joka že ni lačna....silit je pa tudi ne morem. Včeraj sem ji zvečer hotela dati malo dodatka, pa sploh ni vedela kaj naj počne z dudo. Bomo vidli kako bo drug teden.

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede! user posted image user posted image Scuba, vama še posebej! user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
29.1.2008 19:45:40   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Gruška a maš to predstavitev za tupperwareuser posted image user posted image , no kakorkoli že lep se mejte. Bi se pa tud jst priporočla za katalog, če smemuser posted image

Saj res Vanja, loh kar predstavitev naredim user posted image ........ Ne, ne, kr tko se mal dobimo pri meni..... Nicolina, res škoda ker nisi bližje...

Vanja, pošlji mi na ZS tvoj naslov, pa ti pošljem katalog....

Grem zdaj otroke kopat, se oglasim kasneje.......

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
29.1.2008 19:46:43   
martita
...ja, pozabila sem povedat, da je cepljenje za nami. Je bil tak vik in krik....še ko smo jo odnesli skozi vrata se ni mogla potolažit!user posted image No, važno da je to za nami. Zgleda, da reakcije ne bo. user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
29.1.2008 21:11:22   
jooly
Najprej en velik user posted image  vsem zaveznicam, ki ste me podprle na sosednjem forumu. Na momente sem dobila občutek, ko da smo v parlamentu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija

Vprasanje za tiste mamice , katerih dojencke ze pase kravice - koliko so stari ???????. Moja Tianna se ne pase res pa da tudi se nisem probala.

Moja punčka bo v petek dopolnila 3 mesesce in "se že prav zadovoljno pase". Jaz ji pomagam, da jo obrnem na trebušček in podložim rokice v pravi položaj, potem pa itak vidm, kdaj je utrujena. Ampak se ne utrud tko zlahka user posted image . Danes se je prvič sama prebrnila na trebuh in dvignila. Mislm pa, da je to zlo različno od otročka do otročka. Eni so močnejši in bolj vztrajni, drugi mal bol švohcani in lenuščki... ne oziraj se na to. Bo že sama pokazala interes za obračanje.

Tanayya... tako sonce rabmo ja, bravo!! user posted image  Počakmo še mal, čez 3 mesce bomo pa: "Matr je vroče, sploh se ne da it ven pred peto" user posted image

pridm prec...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
29.1.2008 21:21:54   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  Vsem za dobro opravljene preglede. Ja Scuba tvoja punčica je pa prava štručka, jo je gotovo veselje držat pa "mečkat"!
Scuba kaj bi jaz dala, če bi moja jedla 5 X na dan po 150 ml, ne pa 12 X na dan po 70 ml al pa 80 ml!
Barika za dedija super user posted image user posted image user posted image !

Ajtak in Barika, na sodiščih imamo dovolj delauser posted image , odpravljamo sodne zaostankeuser posted image , zato nas ne zalagajta še vidve z delomuser posted image user posted image user posted image  (šala)!

Jolly res si dobro napisala "tisti ženski", sem morala tud nekaj dodati! In vse ostale novemberke, ki ste podprle Jolly user posted image user posted image user posted image !

Gorenjke a za petek potem velja? Sam če se ne motim, napovedujejo slabo vreme user posted image ?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
29.1.2008 21:23:42   
gruška
Že dve uri nazaj sem prižgala radiator v Tajini sobici, da bo imela toplo med kopanjem, pa se mi je zdelo prejle še ful mrzlo v sobi... probam radiator - mrzel.... joj, blond jaz, že ob pol devetih zjutraj sem peč ugasnila, ker je blo tolk toplo zunaj....in pozabila na to! No, zdaj imam Tajo v naročju in čakava, da se sobica segreje.......

Jutri dopoldne imava pregled in cepljenje, upam, da ne bo kakšne reakcije. Kolikor se spomnim, so mi že pri Piki rekli, da so zdaj drugačna cepiva in naj otročki ne bi imeli reakcij...

Sem pa včeraj govorila s Slivo - cel žur imajo: najstarejša ima vročino, druga je padla na nos, so jo danes peljali na ORL, tretja je fasala rotavirus (2,5 stara), jo je imela včeraj na infekcijski na flaši, samo Anže je uredu, pa ker ga doji je bil z njo cel dan na infekcijski... user posted image ... so ji rekli, da dokler doji, naj se ne bi nalezu... Držimo pesti, da se VSI čimprej pozdravijo....

Ej, ve, zvezde iz Žurnala, na kateri strani pa ste, kje so vas pa fotkal? A loh dobim avtogram user posted image ?

Zdaj pa greva čofotat!

Nočko!!!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
29.1.2008 21:47:25   
pikapikica
tanayya 29 - sem mogla kar po sončna očala... sem skoraj oslepela user posted image
naraščaj - user posted image  tako se dela... čestitam

gruška - hvala super komaj čakam, da začnem piškote pečt... juhuhu... Sicer pa, glede videa, kaj si nor user posted image ... dober je ni kej... Ma da ti vsi otroci zbolijo in podobno... joj joj... samo trkam, da bo vse ok...

dajica - za crknit user posted image  dober vic - si me nasmejala do solz... Sicer pa, veš kaj poskusi, če ne more kakat... malo ji s kremico ali pa samo z robčkom danko zmasiraj... samo krožno okoli odprtinice... nasveti naših babic user posted image  in poročaj kako bo...
sonchek, jooly - kake cartike imata user posted image  joj pupike in kake frajerke... komej čakam, da bo moja tudi tako glavico držala... no saj jo, ampak prav dolgo tudi ne, se začne jezit... na kravice najbrž user posted image ...

gorenjke - odlično hvala user posted image ... potem se pa upam da vidimo... ne ne sonce bo... in to močno... user posted image

nikolina - joj te čisto razumem... mi imamo škodo octavio karavan... veliki avto, ampak lupinico in avtosedež skupaj z otroci - vse skupaj komaj notri pride..., da ne govorim o varnostnem pasu (za okoli lupinice)... čisto premajhen... ko hočem zapet, moram mojo pikico (ki modro leži v lupinici) skoraj na glavo postavit... uf... preverita kako je s tem... Ampak mislim, da je z Laguno Ok user posted image ... Vso srečo z odločitvijo...

debeluška 30... na kaj pa sumijo da si alergična... so že kaj ugotovili... saj si zaradi tega sla na teste... a sem jaz kaj zamudila?user posted image

kanarka - a se kje blizu tebe da srfat.... ker potem pa res pridemo na obisk?! user posted image

scubadiver - vedno hočem napisat scubadriver user posted image ... (user posted image )... oprosti... jaz sem tudi pozabljiva... kaj ti še dodajaš ali jo samo dojiš?... (ma sedaj sem bolj pridna na forumu kot prej... pa mi je veliko stvari ušlo iz glave... uf)... ma veš kaj bolj, da imam malo več kot manj... saj ko zbolijo kredo takoj gramčki dol... Sicer pa moja ta micena pa tako rokice tišči v usta... kot, da bi jo že zobki mučli... uf... in vsa se slini... a pri katerih drugih tudi tako?

martita - juhuhu... jaz tudi komaj čakam, da bomo končali s širokim povijanjem...

jaz sem bila pa danes tako vesela, smo se končno srečale prijateljice skupaj, smo šle skupaj na sprehod s ta micenimi .. no ena ga je nosila še v trebuščku user posted image , drugi ta micen je pa tudi novembrski in to lušten fant user posted image  (kar v vrsto punce user posted image ) in na kosilce... smo se imele tako luštno... ma tako lep dan je bil in otroci so kar spančkali... Sem prav premišljevala koliko krasnih ljudi imam okoli sebe, da sem lahko prav hvaležna...

ma sedaj pa že čvekam ... kuhinja pa že grdo gleda, ker vsi krožniki in lonci kar povprek stojijo... uf
čau lepo bodite...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
29.1.2008 22:16:35   
tintin
Debeluška: iz moje strani velja. Ostale??
Dobro bi bilo samo vedet, koliko nas pride z vozički, da ne bomo celga lokala zasedle:) Jaz sem že ena od tistih:)
Zdaj pa šibam spat! Nočko vsem!

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
29.1.2008 22:20:55   
nemrak
user posted image user posted image ,
naša ta starejša je tudi imela težave s kakanjem, pa mi je takrat pediatrinja rekla, da naj vatirano palčko dobro namažem s hladilnim mazilom ali maslom in narahlo porinem v ritko. Pa vam povem, da je pomagalo.
Ni pa fajn to delat prepogosto, ker se črevo navadi in postane še bolj leno.
Jaz sem to naredila takrat, ko sem videla, da je res čisto na koncu in da se fest muči.

Neposredna povezava do sporočila: 2194
29.1.2008 22:42:33   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: pikapikica
scubadiver - vedno hočem napisat scubadriver user posted image ... (user posted image )... oprosti... jaz sem tudi pozabljiva... kaj ti še dodajaš ali jo samo dojiš?... (ma sedaj sem bolj pridna na forumu kot prej... pa mi je veliko stvari ušlo iz glave... uf)... ma veš kaj bolj, da imam malo več kot manj... saj ko zbolijo kredo takoj gramčki dol... Sicer pa moja ta micena pa tako rokice tišči v usta... kot, da bi jo že zobki mučli... uf... in vsa se slini... a pri katerih drugih tudi tako?

Pikapikica sej bi trznila tud na scubadRiver pa po mojem še opazila ne bi user posted image .
Jaz sem do prvega meseca dojila in dodajala, po prvem mesecu pa na žalost prešaltala samo na adaptirano mleko ker ni šlo. Sej verjetno se pa zato še tolk bolj redi naš otročiček. Veš s tem se tud jaz tolažim da ko bo prvič zbolela jo bo samo pobralo, al pa ko bo shodila. Sam vseeno mi je hudo ker se bojim da bo ta njena prevelika teža vplivala na motorični razvoj. Težje in kasneje se bo vsedla, težje bo shodila.. Zato bi rada pogruntala kakšno varianto kako jo mal shujšat. Sam problem je v tem, ker dokler ni čist sita tuli k zmaj. In če ji prej vzamem flaško je taka histerija da se vsem skor zmeša. Njej in meni. Pa gre včasih samo za tri požirke mlekca. Zdej ji bom verjetno čez dan ko začne jokat za lakoto najprej dala mal nesladkanega čajčka in šele potem mleko. Bom vidla če bi uspela da bi malce manj pojedla. Sam po drugi strani mi gre pa še dodatno na živce ker smo zdej čist lepo ujeli in jemo po normativih. Poje tolk kot je na škatli od mleka priporočeno za njeno starost. Pa se vseeno debeli. Se bojim da je naše gene že na svet prinesla. Smo vsi v familiji predebeli user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.1.2008 1:22:33   
kanarka
ScubadRiveruser posted image user posted image user posted image ...ta mi je dobra. V glavnem, tudi naša mala je kar lepo rejena. Pa je ob rojstvu tehtala komaj 2,7 kg. V dveh mesecih se je zredila na 5 kg in zrastla za 10 cm. Potem sem pa pediatru rekla, da to je pa veliko, pa mi je odgovoril,...da je še vedno na spodnji meji. Sam ne vem, ali so to merili po McDonalds Giant generaciji, da je to za njih spodnja meja. Men se zdi moja prava debelinka. Sicer pa poje cca 700 ml na dan.

Pikapikica...naša tudi roke tišči kar naprej v usta. To sicer zdaj po novem pomeni...zaspana sem ali pa lačna sem ali pa krče imam. Pol se gremo pa igro "eliminiranja". Če je glih jedla in spala...potem vemo, da jo črviči in tako naprej. Dude pa sploh noče, da bi vsaj dudo sesala. Ne bi rada, da bi se navadila kakšen prst v usta tiščati.
Aja, surferji pa imajo seveda tukaj svojo meko. So kraji, kjer tako piha, da se še ptice ne obdržijo v zraku.

Sonchek, naša je bila zaležana v meni, zato pa imamo terapije, ker trenutno gleda samo na levo in mi bi radi, da bi kasneje fante gledala tudi iz desnega zornega kota, da bo znala pravilno oceniti situacijouser posted image . Ah, zdej se hecam, vendar ima na desni strani mišico krajšo za 5 mm in moramo revico razgibavati, da ji mišico raztegnemo.

Nočko vsem skupaj. Vidim, da sem vedno ta zadnja gor. Hja, tukaj je res dan malo zamaknjen. Zdaj pa tudi jaz v mižule.

Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.1.2008 9:04:02   
GB
Dobro jutro vsem skupaj . Vidim ,da sem prva in seveda kot dobra gostiteljica in kuharica vam moram skuhati eno dobro kavico user posted image  torte pa danes ne bo ker smo na dieti a ne ????

No naj vam povem da smo vceri meli cepljenje in je slo kot po maslu . Ko je dobila prvo inekcijo je zajokala in se hitro pomirila ,ko so ji pa dali drugo pa je malo vec jokala, ampak do avta je ze spala. Ko se je doma zbudila je bila cist ta prava , smejala se je , igrala kot ostale dni.
NO preden smo pa mel cepljenje pa sva mele se posvetovalnico z dohterjem in ko je Tianni poslusal srcke je rekel ,da se zmeraj sliki neke sume okoli srcka . V bistvu je to pri novorojenckih normalno , ampak je reku da je Tianna ze toliko stara ,da bi moralo to zginiti. Jest sem seveda cist zapanicarla in se tam zacela jokat user posted image user posted image user posted image user posted image . Je reku ,da lahko da ni nic resnega, ce se pa to nebi ustimalo bi pa v skrajnem primeru morala na operacijo . Ko pa je to reku se mi je cist zmesal user posted image user posted image . Dohtor bo napisal Tianninmu dohtorju pismo naj jo se enkrat dobro pregleda.
Joj punce cist sem bla prec vceraj cel dan .

Scubadiver : moram ti povedat ,da sem jest kot dojencek tudi bila buckasta in so rekli ,da nebom shodila oz. da bom tesko shodila. Jest sem cist normalno shodila in so se vsi cudili , kako je  to mogoce. Mislim ,da ni panike gleded tvoje Lane in da bo shodila ,kot vsi ostali nasi soncki . Brez skrbi .

Grem zdej kavo pit pa se kasneje se kej oglasim

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.1.2008 9:20:57   
barika
Dobro jutro,
jaz sem pa danes totalno v šoku... AC je piskal in NI bil lažni alarm, sam je pa k sreči v tistem ko je pisknal začel mali ful zrak v sebe vlečt, sam tak kot da bi ga nekaj oviralo... jaz skočim, ga obrnem na hrbet, po trebuhu "udarim", potem je bil mali ok, sam mene je pa skor herz sf**** (tak sem se ustrašla,ko še nikol)user posted image user posted image  potem sem ga pa še ful dovg cartala pa božala, pa lupčkala, da bo ja vse ok

pa še včeraj sem bila ful jezna na Dr. Hausa, kok lahko posnamejo del, kjer umre dojenček, sem bila na robu solz, ko sem to gledala (ga je mat hotla najprej utopit, potem pa še zadušit...depresijauser posted image user posted image user posted image user posted image )

No zdej čakam mami,da grema k stari mami na rojstni danuser posted image user posted image

ja, pa čestitam vsem za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Gruska hvala, komaj cakam sem ze tasci oblubla da bova mal pogledale kaj kej rabmo (in kaj bi mele ceprav ne rabmouser posted image ).
SE 100% STRINJAMuser posted image user posted image

zvezde žurnalauser posted image so na strani 6, bom probala poslikat pa dat na forum (upam, da me ne bo kera iz sosednjih forumov obsojala, ker se jih nič ne tiče), btw, fajn ste ji povedle nazajuser posted image user posted image

lp

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.1.2008 9:46:25   
barika
Evo nas

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.1.2008 10:31:13   
sonchek
Dobro jutro punce...
kako ste kaj danes?..pri nas zgleda da ne bo nič sončka..ja res škoda...naša že spet spi..je čist drugačne volje če je sonček...

IZVIRNO SPOROČILO: pikapikica
sonchek, jooly - kake cartike imata user posted image  joj pupike in kake frajerke... komej čakam, da bo moja tudi tako glavico držala... no saj jo, ampak prav dolgo tudi ne, se začne jezit... na kravice najbrž user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

VB-tole je pa res malo pretiravanje, da ti tako doktor reče..halooooo pa sej sem prebrala da je čist normalno da se slišijo šumi..zato brez panike...ker če si živčna ti, je s tem posledično tudi tvoj otrok...Jaz mislim da ni nič hujšega..zato se kr lepo pomiri,..in lepo zadihaj...
Jaz držim pesti za vaju...in vama pošiljam en velik user posted image

Scuba..vaša je pa res že fajn babnca...hahaha..ne sekiraj se probaj še to varjanto s čajčkem..če pa ne bo šlo, pa pač ne bo šlo..pa itak da ne morjo bit vsi otroc po merilih...eni manj drugi malo več...tud jaz sem bla fulll bucka dokler nisem shodila, pa sem shodila čist normalno...

alarmmmmmmmm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?