Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 16:27:23
|
|
|
|
ajtak
|
scuba in kake mata pol trenutne mere in kilazo (ceprav se to za zenske ne sprasuje )? Mene tud zanima kaj bo vaga pokazala 18. ko mam pregled... Smo bili zadnjic tud kregani, pa saj si vidla da smo sami velikokategorniki tu . Ja barika za dedka sem full vesela! Gruska hvala, komaj cakam sem ze tasci oblubla da bova mal pogledale kaj kej rabmo (in kaj bi mele ceprav ne rabmo ). Tu mamo se kar soncek!! Sva bla na sprehodu potem je jedu sedaj pa pancka . Joj, sploh se nisem pohvalla, da je danes spal od 8h-4h jedel in potem se do 8h . Sibam ker neki mjavka...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 16:30:15
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak scuba in kake mata pol trenutne mere in kilazo (ceprav se to za zenske ne sprasuje )? Mene tud zanima kaj bo vaga pokazala 18. ko mam pregled... Smo bili zadnjic tud kregani, pa saj si vidla da smo sami velikokategorniki tu . Če ti po pravici povem mi je skor mal nerodno napisat - 6660g in 58 cm obseg glave 41
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 16:36:20
|
|
|
|
Dajica
|
barika in ostale-zakaj pa ste bile v casopisu?? Midva s Kajo sva se 3 ure potepali zunaj, res je tko lepo vreme, potem pa sva se malo na balkonu posedeli, da sva obe se malo obrazeke posoncili. Sva pa srecali se dve mamici z otrocki, dva fantka, stara 7 in pa 5 mesecev. Joj, kako sta velika, pa tako veliiiike glave, pa licka napihnjena. Se mi je nasa zdela en tak mali piscancek. No, pa saj je tudi dosti mlajsa. Sva se z eno mamico menile, da bi sla skupaj na sprehod, na, pa smo se slucajno srecali. Je bil sprehod takoj lepsi, ce je se kdo zraven, drugace mi je bilo ze kar dolgcas, skoraj vedno sama... Zdej se grem pa se jaz Kaji pridruzit pri popoldanskem dremezu, sta mene tudi zrak pa soncek zdelala.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 16:42:18
|
|
|
|
Tanayya29
|
ajtak z veseljem ti pošljem,napiši mi naslov na ZS!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 16:43:36
|
|
|
|
Tanayya29
|
Je pa ena vrečka še zapakirana,v eni pa manjka za en obrok .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 18:19:12
|
|
|
|
rozika12
|
Smo se fotkali. 10 EUR. Pa ugotovim, da je na slikci čisto svoji sestri podobna ( bi komot dala sestrino sliko ). ops........................................
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 18:49:20
|
|
|
|
nicolina
|
Ojla, nom i smo pršli domov. Na pregledu je blo vse super, lepo napreduje, velik je 60,5 cm in težak 5650. Ga je zdravnica pohvalila, da je pravi korenjak. Čez ene mesec imamo spet in takrat bo cepljenje. Scuba, Lana je pa res prav babnca , našega prehiteva za 1 kilo, kolk je pa mela, ko se je rodila? Sonchek tudi za vaš pregled.. Barika, sem vesela za tvojega dedija... Gruška, kaj pa imate ze eno srečanje, škoda kaj nisem bližje... Se pol še kaj javim, me že kliče...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 18:53:11
|
|
|
|
naraščaj
|
oj hvala za čestitke. posvetovanica; meli pri 6 tednu in naslednjo pri 3.mesecu. tut pri nas je bil lep sončen dan, kar sva s sosedo skoristili za sprehod. zdaj pa taja skos neki sitka in je na 1,5-2h. spali smo ponoč tak, tak, saj ma taja težave z zamašenim noskom je mene ful motil, ker je kr pisskalo. vb, upam, da je vredu s tamalo. jaz tut cvikam kak bo, ko bo naša cepljena pa še za rota bo zraven dobla. bo pa takrat stara 3m in 9dni. barika, za dedka ja, naša tut izvaja akrobacije po previjalni in se pogovarja z "bibami", ki so obešene nad previjano. mam občutek, da jih bo strgala dol naju je pa danes obiskal župnik in prinesel nekaj revij in kolendar, sem mu pol kr omenlaa za krst v maju pa je rekel, naj se oglasiva pri njemu, da določimo termin. no sem zlo vesela se še kaj javim - upam, sem sama saj je moj šel na nek sestanek (ga mika politika ) in mam tajo na rokah, ker drugač se dere - zvija.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 19:34:32
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Če ti po pravici povem mi je skor mal nerodno napisat - 6660g in 58 cm obseg glave 41 Čer, Scuba nč sekirat, od moje kolegice Lana je vedno krepko šišala Eneja po kilaži, po velikosti niti ne...je ful rada jedla...oz. še vedno rada je...pa je zdej ena taka lušna piška...je manjša od Eneja in za 1 kg lažja... , samo št. noge ima pa še zmer večjo(ona) . Vse se obrne, boš vidla. Barika super za dedija . Sam da so ga zrihtal. Zdej bo pa lohk Martina na sprehod peljal Sonchek super za pregled . Nicolina vi tud zelo lepo napredujete Gruška a maš to predstavitev za tupperware , no kakorkoli že lep se mejte. Bi se pa tud jst priporočla za katalog, če smem No mi smo bli na sončku najprej 1,5 ure, pol smo šli domov da je jedel, pol pa še za 1,5 nure ven . Jutrio bo še lepo, pol se bo pa neki skisalo (vreme namreč). Zdej mi je pa spet zaspal....upam da ne bo ponoč party Se še kej tipkamo....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 19:35:58
|
|
|
|
Dajica
|
Tudi mi smo imeli prvi pregled pri 1.mesecu, naslednjega pri 3.mesecih, vmes nic, razen ce bi bile kaksne tezave. Danes pa Kajo tudi nekaj zvija, popoldne se je zacelo, le polozaj na trebuscku na roki ji pase, drugace pa joka in joka. Prej je koncno malo zaspala... Je nisem navajena take... Mogoce spet zaradi kakice, danes je ze 4 dan, ko ni kakala in ze komaj cakam, da bo polna plenicka. Ubozcek mali.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 19:42:05
|
|
|
|
martita
|
No, tudi mi smo opravili z obiski pri zdravnikih za ta mesec. Včeraj smo imeli UZ kolkov in sta oba še vedno 1A, tako da nam ni treba več na kontrolo. Danes pa smo imeli 3. posvetovalnico. Maja meri 60,5 cm in tehta 5430 g. P je rekla, da je malo premalo dobila v zadnjem mescu (dobrih 600 g) zato morava drug teden ponovno na tehtanje....medtem pa pridno papat. Ne vem, meni se ne zdi nič podhranjena. Prav lepa okrogla lička ma. Tudi včeraj, ko sem na kontroli kolkov videla bebice, s katerimi smo bili skupaj v porodnišnici, se mi ni zdela prav nič švoh. Mah....če ne joka že ni lačna....silit je pa tudi ne morem. Včeraj sem ji zvečer hotela dati malo dodatka, pa sploh ni vedela kaj naj počne z dudo. Bomo vidli kako bo drug teden. Čestitke vsem za dobro opravljene preglede! Scuba, vama še posebej!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 19:45:40
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Gruška a maš to predstavitev za tupperware , no kakorkoli že lep se mejte. Bi se pa tud jst priporočla za katalog, če smem Saj res Vanja, loh kar predstavitev naredim ........ Ne, ne, kr tko se mal dobimo pri meni..... Nicolina, res škoda ker nisi bližje... Vanja, pošlji mi na ZS tvoj naslov, pa ti pošljem katalog.... Grem zdaj otroke kopat, se oglasim kasneje.......
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 19:46:43
|
|
|
|
martita
|
...ja, pozabila sem povedat, da je cepljenje za nami. Je bil tak vik in krik....še ko smo jo odnesli skozi vrata se ni mogla potolažit! No, važno da je to za nami. Zgleda, da reakcije ne bo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 21:11:22
|
|
|
|
jooly
|
Najprej en velik vsem zaveznicam, ki ste me podprle na sosednjem forumu. Na momente sem dobila občutek, ko da smo v parlamentu IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Vprasanje za tiste mamice , katerih dojencke ze pase kravice - koliko so stari ???????. Moja Tianna se ne pase res pa da tudi se nisem probala. Moja punčka bo v petek dopolnila 3 mesesce in "se že prav zadovoljno pase". Jaz ji pomagam, da jo obrnem na trebušček in podložim rokice v pravi položaj, potem pa itak vidm, kdaj je utrujena. Ampak se ne utrud tko zlahka . Danes se je prvič sama prebrnila na trebuh in dvignila. Mislm pa, da je to zlo različno od otročka do otročka. Eni so močnejši in bolj vztrajni, drugi mal bol švohcani in lenuščki... ne oziraj se na to. Bo že sama pokazala interes za obračanje. Tanayya... tako sonce rabmo ja, bravo!! Počakmo še mal, čez 3 mesce bomo pa: "Matr je vroče, sploh se ne da it ven pred peto" pridm prec...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 21:21:54
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Vsem za dobro opravljene preglede. Ja Scuba tvoja punčica je pa prava štručka, jo je gotovo veselje držat pa "mečkat"! Scuba kaj bi jaz dala, če bi moja jedla 5 X na dan po 150 ml, ne pa 12 X na dan po 70 ml al pa 80 ml! Barika za dedija super ! Ajtak in Barika, na sodiščih imamo dovolj dela , odpravljamo sodne zaostanke , zato nas ne zalagajta še vidve z delom (šala)! Jolly res si dobro napisala "tisti ženski", sem morala tud nekaj dodati! In vse ostale novemberke, ki ste podprle Jolly ! Gorenjke a za petek potem velja? Sam če se ne motim, napovedujejo slabo vreme ?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 21:23:42
|
|
|
|
gruška
|
Že dve uri nazaj sem prižgala radiator v Tajini sobici, da bo imela toplo med kopanjem, pa se mi je zdelo prejle še ful mrzlo v sobi... probam radiator - mrzel.... joj, blond jaz, že ob pol devetih zjutraj sem peč ugasnila, ker je blo tolk toplo zunaj....in pozabila na to! No, zdaj imam Tajo v naročju in čakava, da se sobica segreje....... Jutri dopoldne imava pregled in cepljenje, upam, da ne bo kakšne reakcije. Kolikor se spomnim, so mi že pri Piki rekli, da so zdaj drugačna cepiva in naj otročki ne bi imeli reakcij... Sem pa včeraj govorila s Slivo - cel žur imajo: najstarejša ima vročino, druga je padla na nos, so jo danes peljali na ORL, tretja je fasala rotavirus (2,5 stara), jo je imela včeraj na infekcijski na flaši, samo Anže je uredu, pa ker ga doji je bil z njo cel dan na infekcijski... ... so ji rekli, da dokler doji, naj se ne bi nalezu... Držimo pesti, da se VSI čimprej pozdravijo.... Ej, ve, zvezde iz Žurnala, na kateri strani pa ste, kje so vas pa fotkal? A loh dobim avtogram ? Zdaj pa greva čofotat! Nočko!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 21:47:25
|
|
|
|
pikapikica
|
tanayya 29 - sem mogla kar po sončna očala... sem skoraj oslepela naraščaj - tako se dela... čestitam gruška - hvala super komaj čakam, da začnem piškote pečt... juhuhu... Sicer pa, glede videa, kaj si nor ... dober je ni kej... Ma da ti vsi otroci zbolijo in podobno... joj joj... samo trkam, da bo vse ok... dajica - za crknit dober vic - si me nasmejala do solz... Sicer pa, veš kaj poskusi, če ne more kakat... malo ji s kremico ali pa samo z robčkom danko zmasiraj... samo krožno okoli odprtinice... nasveti naših babic in poročaj kako bo... sonchek, jooly - kake cartike imata joj pupike in kake frajerke... komej čakam, da bo moja tudi tako glavico držala... no saj jo, ampak prav dolgo tudi ne, se začne jezit... na kravice najbrž ... gorenjke - odlično hvala ... potem se pa upam da vidimo... ne ne sonce bo... in to močno... nikolina - joj te čisto razumem... mi imamo škodo octavio karavan... veliki avto, ampak lupinico in avtosedež skupaj z otroci - vse skupaj komaj notri pride..., da ne govorim o varnostnem pasu (za okoli lupinice)... čisto premajhen... ko hočem zapet, moram mojo pikico (ki modro leži v lupinici) skoraj na glavo postavit... uf... preverita kako je s tem... Ampak mislim, da je z Laguno Ok ... Vso srečo z odločitvijo... debeluška 30... na kaj pa sumijo da si alergična... so že kaj ugotovili... saj si zaradi tega sla na teste... a sem jaz kaj zamudila? kanarka - a se kje blizu tebe da srfat.... ker potem pa res pridemo na obisk?! scubadiver - vedno hočem napisat scubadriver ... ( )... oprosti... jaz sem tudi pozabljiva... kaj ti še dodajaš ali jo samo dojiš?... (ma sedaj sem bolj pridna na forumu kot prej... pa mi je veliko stvari ušlo iz glave... uf)... ma veš kaj bolj, da imam malo več kot manj... saj ko zbolijo kredo takoj gramčki dol... Sicer pa moja ta micena pa tako rokice tišči v usta... kot, da bi jo že zobki mučli... uf... in vsa se slini... a pri katerih drugih tudi tako? martita - juhuhu... jaz tudi komaj čakam, da bomo končali s širokim povijanjem... jaz sem bila pa danes tako vesela, smo se končno srečale prijateljice skupaj, smo šle skupaj na sprehod s ta micenimi .. no ena ga je nosila še v trebuščku , drugi ta micen je pa tudi novembrski in to lušten fant (kar v vrsto punce ) in na kosilce... smo se imele tako luštno... ma tako lep dan je bil in otroci so kar spančkali... Sem prav premišljevala koliko krasnih ljudi imam okoli sebe, da sem lahko prav hvaležna... ma sedaj pa že čvekam ... kuhinja pa že grdo gleda, ker vsi krožniki in lonci kar povprek stojijo... uf čau lepo bodite...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 22:16:35
|
|
|
|
tintin
|
Debeluška: iz moje strani velja. Ostale?? Dobro bi bilo samo vedet, koliko nas pride z vozički, da ne bomo celga lokala zasedle:) Jaz sem že ena od tistih:) Zdaj pa šibam spat! Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 22:20:55
|
|
|
|
nemrak
|
, naša ta starejša je tudi imela težave s kakanjem, pa mi je takrat pediatrinja rekla, da naj vatirano palčko dobro namažem s hladilnim mazilom ali maslom in narahlo porinem v ritko. Pa vam povem, da je pomagalo. Ni pa fajn to delat prepogosto, ker se črevo navadi in postane še bolj leno. Jaz sem to naredila takrat, ko sem videla, da je res čisto na koncu in da se fest muči.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 29.1.2008 22:42:33
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapikica scubadiver - vedno hočem napisat scubadriver ... ( )... oprosti... jaz sem tudi pozabljiva... kaj ti še dodajaš ali jo samo dojiš?... (ma sedaj sem bolj pridna na forumu kot prej... pa mi je veliko stvari ušlo iz glave... uf)... ma veš kaj bolj, da imam malo več kot manj... saj ko zbolijo kredo takoj gramčki dol... Sicer pa moja ta micena pa tako rokice tišči v usta... kot, da bi jo že zobki mučli... uf... in vsa se slini... a pri katerih drugih tudi tako? Pikapikica sej bi trznila tud na scubadRiver pa po mojem še opazila ne bi . Jaz sem do prvega meseca dojila in dodajala, po prvem mesecu pa na žalost prešaltala samo na adaptirano mleko ker ni šlo. Sej verjetno se pa zato še tolk bolj redi naš otročiček. Veš s tem se tud jaz tolažim da ko bo prvič zbolela jo bo samo pobralo, al pa ko bo shodila. Sam vseeno mi je hudo ker se bojim da bo ta njena prevelika teža vplivala na motorični razvoj. Težje in kasneje se bo vsedla, težje bo shodila.. Zato bi rada pogruntala kakšno varianto kako jo mal shujšat. Sam problem je v tem, ker dokler ni čist sita tuli k zmaj. In če ji prej vzamem flaško je taka histerija da se vsem skor zmeša. Njej in meni. Pa gre včasih samo za tri požirke mlekca. Zdej ji bom verjetno čez dan ko začne jokat za lakoto najprej dala mal nesladkanega čajčka in šele potem mleko. Bom vidla če bi uspela da bi malce manj pojedla. Sam po drugi strani mi gre pa še dodatno na živce ker smo zdej čist lepo ujeli in jemo po normativih. Poje tolk kot je na škatli od mleka priporočeno za njeno starost. Pa se vseeno debeli. Se bojim da je naše gene že na svet prinesla. Smo vsi v familiji predebeli
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 30.1.2008 1:22:33
|
|
|
|
kanarka
|
ScubadRiver ...ta mi je dobra. V glavnem, tudi naša mala je kar lepo rejena. Pa je ob rojstvu tehtala komaj 2,7 kg. V dveh mesecih se je zredila na 5 kg in zrastla za 10 cm. Potem sem pa pediatru rekla, da to je pa veliko, pa mi je odgovoril,...da je še vedno na spodnji meji. Sam ne vem, ali so to merili po McDonalds Giant generaciji, da je to za njih spodnja meja. Men se zdi moja prava debelinka. Sicer pa poje cca 700 ml na dan. Pikapikica...naša tudi roke tišči kar naprej v usta. To sicer zdaj po novem pomeni...zaspana sem ali pa lačna sem ali pa krče imam. Pol se gremo pa igro "eliminiranja". Če je glih jedla in spala...potem vemo, da jo črviči in tako naprej. Dude pa sploh noče, da bi vsaj dudo sesala. Ne bi rada, da bi se navadila kakšen prst v usta tiščati. Aja, surferji pa imajo seveda tukaj svojo meko. So kraji, kjer tako piha, da se še ptice ne obdržijo v zraku. Sonchek, naša je bila zaležana v meni, zato pa imamo terapije, ker trenutno gleda samo na levo in mi bi radi, da bi kasneje fante gledala tudi iz desnega zornega kota, da bo znala pravilno oceniti situacijo . Ah, zdej se hecam, vendar ima na desni strani mišico krajšo za 5 mm in moramo revico razgibavati, da ji mišico raztegnemo. Nočko vsem skupaj. Vidim, da sem vedno ta zadnja gor. Hja, tukaj je res dan malo zamaknjen. Zdaj pa tudi jaz v mižule.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 30.1.2008 9:04:02
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro vsem skupaj . Vidim ,da sem prva in seveda kot dobra gostiteljica in kuharica vam moram skuhati eno dobro kavico torte pa danes ne bo ker smo na dieti a ne ???? No naj vam povem da smo vceri meli cepljenje in je slo kot po maslu . Ko je dobila prvo inekcijo je zajokala in se hitro pomirila ,ko so ji pa dali drugo pa je malo vec jokala, ampak do avta je ze spala. Ko se je doma zbudila je bila cist ta prava , smejala se je , igrala kot ostale dni. NO preden smo pa mel cepljenje pa sva mele se posvetovalnico z dohterjem in ko je Tianni poslusal srcke je rekel ,da se zmeraj sliki neke sume okoli srcka . V bistvu je to pri novorojenckih normalno , ampak je reku da je Tianna ze toliko stara ,da bi moralo to zginiti. Jest sem seveda cist zapanicarla in se tam zacela jokat . Je reku ,da lahko da ni nic resnega, ce se pa to nebi ustimalo bi pa v skrajnem primeru morala na operacijo . Ko pa je to reku se mi je cist zmesal . Dohtor bo napisal Tianninmu dohtorju pismo naj jo se enkrat dobro pregleda. Joj punce cist sem bla prec vceraj cel dan . Scubadiver : moram ti povedat ,da sem jest kot dojencek tudi bila buckasta in so rekli ,da nebom shodila oz. da bom tesko shodila. Jest sem cist normalno shodila in so se vsi cudili , kako je to mogoce. Mislim ,da ni panike gleded tvoje Lane in da bo shodila ,kot vsi ostali nasi soncki . Brez skrbi . Grem zdej kavo pit pa se kasneje se kej oglasim
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 30.1.2008 9:20:57
|
|
|
|
barika
|
Dobro jutro, jaz sem pa danes totalno v šoku... AC je piskal in NI bil lažni alarm, sam je pa k sreči v tistem ko je pisknal začel mali ful zrak v sebe vlečt, sam tak kot da bi ga nekaj oviralo... jaz skočim, ga obrnem na hrbet, po trebuhu "udarim", potem je bil mali ok, sam mene je pa skor herz sf**** (tak sem se ustrašla,ko še nikol) potem sem ga pa še ful dovg cartala pa božala, pa lupčkala, da bo ja vse ok pa še včeraj sem bila ful jezna na Dr. Hausa, kok lahko posnamejo del, kjer umre dojenček, sem bila na robu solz, ko sem to gledala (ga je mat hotla najprej utopit, potem pa še zadušit...depresija ) No zdej čakam mami,da grema k stari mami na rojstni dan ja, pa čestitam vsem za uspešne preglede Gruska hvala, komaj cakam sem ze tasci oblubla da bova mal pogledale kaj kej rabmo (in kaj bi mele ceprav ne rabmo ). SE 100% STRINJAM zvezde žurnala so na strani 6, bom probala poslikat pa dat na forum (upam, da me ne bo kera iz sosednjih forumov obsojala, ker se jih nič ne tiče), btw, fajn ste ji povedle nazaj lp
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 30.1.2008 9:46:25
|
|
|
|
barika
|
Evo nas
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 30.1.2008 10:31:13
|
|
|
|
sonchek
|
Dobro jutro punce... kako ste kaj danes?..pri nas zgleda da ne bo nič sončka..ja res škoda...naša že spet spi..je čist drugačne volje če je sonček... IZVIRNO SPOROČILO: pikapikica sonchek, jooly - kake cartike imata joj pupike in kake frajerke... komej čakam, da bo moja tudi tako glavico držala... no saj jo, ampak prav dolgo tudi ne, se začne jezit... na kravice najbrž ... VB-tole je pa res malo pretiravanje, da ti tako doktor reče..halooooo pa sej sem prebrala da je čist normalno da se slišijo šumi..zato brez panike...ker če si živčna ti, je s tem posledično tudi tvoj otrok...Jaz mislim da ni nič hujšega..zato se kr lepo pomiri,..in lepo zadihaj... Jaz držim pesti za vaju...in vama pošiljam en velik Scuba..vaša je pa res že fajn babnca...hahaha..ne sekiraj se probaj še to varjanto s čajčkem..če pa ne bo šlo, pa pač ne bo šlo..pa itak da ne morjo bit vsi otroc po merilih...eni manj drugi malo več...tud jaz sem bla fulll bucka dokler nisem shodila, pa sem shodila čist normalno... alarmmmmmmmm
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?