|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
30.1.2008 7:02:41   
katj
Jutro,

spet sem dobr spala, jupi!

Dudice mam jaz tud od Nuka, kavčuk, flaške pa Aventove.
Sem mela na začetku od Chiccota dude in mu je skoz zvečer, ko je šel spat ven padala in je joku. Pol sem mu dala Nukovo in kot bi odrezu, duda je ostajala v ustih in je blo mir z jokom in spanjem user posted image user posted image user posted image

čstitke za fajn preglede vsem user posted image !

gaya24, srečno.

janet, naj te potolažim. prejšn pondelk sem bruhala cel dan, ene 12-15 krat samo vodo, in niti pit nisem mogla nič. Ne vem če sem v celmu dnevu spila 1dcl. Grozn. Čist sem bla fertik.
Sem razmišljala, če bi mogla it ta dan rodit.....to si pa res ne predstavljam. A morš kr prtiskat, ti ne nardijo CR....čist sem bla fertik.
Upam da si ti bolš.
sem gledala delno Housa.....jaz sem pr teh stvareh vedno čist objokana, sploh zdej noseča.....se pa kr uživim v to in tulim, da je moj hud in mi prepove gledat. Si ne predstavljam!

kako je z našimi torticami......da ne bom jaz prej rodila.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.1.2008 7:24:24   
janet
Dobro jutro!

Po včerajšnjem bruhanju sem pol lahk spala, zdaj sem se zbudla, pa se mi spet spahuje, sam nem kaj pojedla, če bi mogla bit tešč za kri, pa tud da mi nev tam v čakalnici slabo, če bo bolš si bom pa tam kaj kupila.

No se vam po pregledu javim, morm zaj it ker ga mam že ob 8h.

Lep dopoldan vsem! Čav!

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.1.2008 7:30:52   
Arabela
Jutro tudi z mariborskega konca!

Noč bila tako tako, ker imam čisto zabasan nos in še grlo me je bolelo.. ej tega mi pa poleg vsega res ni bilo treba.. Ampak zdaj že lepo pijem čajčkek z medom...

Popoldne pa izpit.. komaj čakam da se ga rešim, imam že poln kufer vsega...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.1.2008 7:41:22   
san
dobro jutro, jaz vam sploh ne sledim večuser posted image . nimama časa, ker je tolk stvari za narest, pol pa težko dohajam. no, danes mogoče malo notri prinesem.

najprej čestitke Jagogi, Arabeli in Ursi za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image

pa Rodi in medici za uspešna ivf postopka in držim pesti, da bo tudi prihodnjič hitro uspelo in bosta srečno donosili tudi drugega škratkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napotnici sem jaz tudi vedno dobila dve za P in rešilca, tudi tokrat dobim obe.

kapljic ne bomo kupovali v naprej, jaz sem se ravno tako posluževala čajčka, pa ni bil preveč učinkovit, zato bom tokrat homeopatske kroglice poskusila, če bo prehudo.

perp, meni je za AD rekla, da šele po drugem, tretjem obisku pride tisti pravi občutek, da se nekaj dogaja

katj ja sonyjeve napravica so ponavadi superuser posted image

aja še čestitke za nove avatarje, prav luštkani so nčk, medica, perpuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.1.2008 7:43:38   
san
arabela držim pesti, da ga uspešno opravišuser posted image user posted image user posted image

pa za katj in gayo tudi eno user posted image za srečo pri izpitu in učenju

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.1.2008 8:22:42   
jagoga
Arabela, veliko sreče danes na izpitu.
San, o kakšnih homeopatskih kroglicah govoriš, na te zadeve se nič ne spoznam. Vidim, da jih za vsako bolezen uporabljaš, povej mi kaj več, prosim.

Včeraj sem nakupovala še nekaj manjkajoče kozmetike in opreme za dojenčka (duda, cucel, plenice, vata,...) in  še nekaj malega za tavelikega in sem zapravila v otroških trgovinah in DM 100€. To gre tako hitro. Pa mi je bilo potrebno kupiti le tiste najnujneše zadeve, ker imam skoraj vse od prej. Tako, da tiste, ki kupujete vse na novo, malo glejte, da boste kupile le najnujnešo, vse ostalo lahko potem kupite, ker prve dni se ne bo rabilo vsega predvsem, kar se tiče razne kozmetike (razna tekoča mila, šamponi in razne kremice za obraz), ker se pri tako majhnem dojenčku ne rabi še teh stvari. Nam so vso to kozmeniko svetovali ravno v MŠ (in jo vsi vzamejo za sveto), pa jo nisem nikoli rabila oz. šele ko je je bil malo večji. Veliko sreče pri reduciranju najnujnešega.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.1.2008 8:38:55   
Dinki
Dobro jutro še iz moje strani....
res smo aktivnev pisanju, je kar težko ostati zbran in slediti vsaki user posted image ...

Katj, hvala za lepe besede glede poroda in kilaže mojega user posted image  user posted image
Medica, Roda17...tudi jaz vama čestitam za uspešen IVF postopek in to kar v prvo user posted image ....bi vaju pa vseeno vprašala po kolikem času neuspešnega poskusa te G napoti na ta postopek? Imam namreč prijateljico, ki poskuša zanositi že pol leta in je vsa panična vsak mesec, G pa ji pravi, da je to normalno....
Katy13, hvala za informacijo glede paketa za novorojenčke. 
Arabela, držim pesti, da narediš tudi današnji izpit user posted image .
Janet, vse lepo na G pregledu pa upam, da je bilo bruhanje in slabo počutje le trenutne narave, da ni nič resnega.

No, upam, da nisem nobeno pozabila....kar sigurno sem user posted image

Jaz sem OK, tudi spali smo v redu, celo brez vmesnega zbujanja. Zdej smo zopet v službi.....še 9-krat vstanem in pridem sem user posted image .....user posted image  je živahen, nič ne miruje....mislim, da mi sporoča, da mu ni všeč, da mami hodi še v službo in sedi vse skupaj po 9 ur user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.1.2008 9:09:34   
san
jagoga, jaz hodim kar privat k homeopatinji, ki pa je drugače tudi zdravnica in dela v zd in je res super. je bila hči izredno bolan otrok, pa smo do 5 leta poskušali z navadno medicino, pa ni bilo bolje, samo slabše in sem se takrat odločila za homeopatsko zdravljenje in sem presrečna, da sem se. mi je pa žal, ker se nisem že prej. za otroke mi ona pripravi kroglice glede na njun opis (njuno zdravstveno stanje, njune lastnosti, vse mogoče navade od igranja do spanja, okusa za hrano....). za dojenčka bom pa kupila homeopatske kroglice v lekarni v italiji (po moje se kaj takega dobi tudi v avstriji), ker je tam poleg navadne lekarne tudi homeopatska in prodajajo homeopatske pripravke za lajšanje krčev pri dojenčkih, za lajšanje težav pri izraščanju zobkov... jih je imela znanka pri tretjem otročku in je rekla, da po kroglicah ni imel mali nikoli težav - so pa to čisto male, male kroglice, ki se jih da pod jeziček. če jih bo imela pa tudi naša homeopatinja, jih bom pa kar pri njej vzela. so pa vse sestavine homeopatskih kroglic in ostalih homeopatskih pripravkov čisto naravne, tako da škodijo ne.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 283
30.1.2008 9:10:53   
san
Janet, vse lepo na G pregledu pa upam, da je bilo bruhanje in slabo počutje le trenutne narave, da ni nič resnega.

se pridružujem, upam da si že kaj bolje in da ni kaj resnejšega.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 284
30.1.2008 9:22:38   
ursi84
Dobro jutro tudi z moje strani!

user posted image user posted image user posted image vsem puncam, ki so imele preglede in ga uspešno opravile
Danes je bnilo fenomenalno spanje, samo 1 obisk na WC user posted image user posted image

Sedaj se odpravljam v Celje, ima ati pregled pri Dr in grem z njim, tako da se beremo spet popoldan.

Sončni pozdrav iz Posavja

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.1.2008 9:26:24   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: janet
Mi smo pa glih danc meli v Mš da ne smeš drgnit bradavic ? Vsak govori drugač pol pa res ne veš koga poslušat?!

Ja nam so tudi rekli naj si nič ne drgnemo, ker si s tem "uničimo" strukturo kolobarjev - za zaščito in za kasnejše delovanje se nam med nosečnostjo naredijo na kolobarjih neke male bradavice. Če je kolobarje drgnemo z brisačo, uničimo to povrhnico???? 

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 286
30.1.2008 9:37:41   
Zofy
Aha, jaz sem se pa spraševala kaj so te male bradavice user posted image . Sem mislila, da mi joški plesnijo, ker mi je puščalo mleko oz. prozorna tekočina in se naredilo nekaj teh mini bradavičk (pa ne samo kolobarju, tudi na bradavici sami). No, pa sem oddahnjena. Očitno res vse spada h user posted image .user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 30.1.2008 9:40:17 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.1.2008 9:43:47   
jagoga
San, kje v Italiji pa ti kupuješ te zadeve (kroglice)? Kaj to majhno kroglico daš tudi dojenčku pod jeziček? Ni nobene nevarnosti?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.1.2008 9:56:12   
perp
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede. Janet zdej si najbrž že opravila pregled. Upam, da je vse ok. Ma ful čudno tudi meni je bilo včeraj zvečer slabo, samo ne vem al od enga sendviča, ki sem ga pojedla že narejenega v trgovini, al od tega, ker sem bila na abdominalni dekompresiji ali od tega ker sem zvečer preveč pojedla. Al pa od vsega skupaj.

In potem nisem mogla zaspati do ene polnoči, potem pa zjutraj od 5-ih naprej nisem mogla več zaspati. No, to je zato ker sem se včer preveč hvalila koliko spim, danes pa takle user posted image

Arabela in ostale veliko user posted image user posted image user posted image user posted image pri zadnjih izpitih. Moram rečt, da sem prov vesela, da sem faks končala že pred ohoho 3,5 leti. Kolk gre hitro čas.

Sem svoj življenje vedno poregalčkala. zdej faks, potem služba, potem štalca, potem user posted image . No pa me je edino štalca malo zaje... Ma sva rekla, da brezveze čakat na user posted image  ko bo hiška narejena - takrat bom stara prbl. 30 let potem pa nikoli ne veš, kva se lahko zakomlicira. Ker pa bi rada imela 3 user posted image  je kar prov, da smo šli v akcijo.

Ej punce, včeraj sem čim ponesreči nekaj brala med aprilčicami in je ena že rodila dvojčici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A že al kaj???

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 289
30.1.2008 10:01:22   
perp
Akcija Prsna Črpalka Closer To Nature - Tommee Tippee  v BABY CENTRU za 24,79 EUR.
user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 290
30.1.2008 10:02:59   
san
jagoga v trstu npr. jih dobiš. zdej pa opisat, kje je lekarnauser posted image . tam kjer so v centru vse te trgovinice, je na začetku te glavne ulice tudi lekarna - tam jih recimo imajo. ne vem kako se ulica imenujeuser posted image . bom mal pobrskala. mislim, da je zelo blizu trgovine iana, pa nasproti so trgovine bolj znanih blagovnih znamk. blizu tistega križišča, kjer je njihova kvestura.
pa v gradežu jih tudi imajo - tam smo bili poleti pa jih je ravno ena gospa kupovala, ma kolikor sem jaz slišala jih imajo v italiji v vseh njihovih lekarnah.

in ne ni nevarno, to so res tako micene zadeve, čist mikro in se hitro raztopijo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 291
30.1.2008 10:12:37   
san
jagoga na CORSO ITALIA je ta lekarna, sem se zdele spomnila

ena je pa tudi od piazze unita na desno stran.
zdej se morm še za ime spomnit teh kroglic, pa ti sporočim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 292
30.1.2008 10:16:00   
san
mislim, da je neki colikind, al neki takega vem da se začne z colikiuser posted image .

mislim, da jih lahko dobiš pri nas tudi v Škofja loki, v Arniki - tam so baje drage, pa nekje v Borovljah tudi - ampak to sem samo slišala ali pa prebrala nekje.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 293
30.1.2008 10:20:11   
Lona76
Dobro jutro vsem!
No jaz sem spala tako tako, se skos neki zbujam, pa še grlo me je full bolelo. Sedaj je grlo boljše. Učeraj sem sina peljala gledat lutke. Je bil navdušen, vsaj on, ker jaz sem na tisti klopci na koncu že komaj sedela. Me je že vse bolelo. Ampak važno je, da je otrok užival.
Danes sem jezna k user posted image . Me ena sodelavka sprašuje če sem to in to že naredila pa kdaj bom, pa če bom, matr k da se po riti čoham cele dneve. Nadomestila mi pa še vedno niso našli. In tudi danes se nič ne premika k je šefica prišla, da bi kdo kakšnega na razgovor poklical. Matr jst tut nimam 100 rok. Da bi pa kdo kaj pomagal ga pa ni hudiča na tem svetu in v tej firmi.
Drugače pa vsem user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede in držim pesti za izpite.
Aja flaške sem pri prvem kar komplet Aventovih uzela, pa je bla zraven še duda od Aventa in je imel potem skos dudo od Aventa. Verjetno bom tako tudi sedaj naredila.
Mejte se! Grem delat user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 294
30.1.2008 10:21:47   
san
aja, pa sočasno jim ne smeš potem dajat kamilčnega čaja npr., ali katerih drugih pripravkov, ki vsebujejo kamilico (in mento - ampak mente tako mali itak ne uporabljajo), ker izničiš efekt, saj vsebujejo tudi esence kamilice.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 295
30.1.2008 10:25:39   
san
lona, a sta gledala Sapramiško?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 296
30.1.2008 10:28:32   
Katy13
Janet, jagoga - bradavic naj ne bi drgnile tudi zaradi tega, ker so prevlečene z neko plastjo in če drgneš to plast uničiš in zaradi tega potem pride do težav z bradavicami (razpokane). Je pa rekla, da tiste, ki imajo vdrte ali sploščene, da lahko že prej nosijo nek nastavek, da bodo imele potem pravilno obliko in da lahko delajo tudi tiste vaje, ko si bradavico ven vlečejo.

Janet - a ti veš kaj mi je zdravnica odgovorila na moje vprašanje? Nisem dobila nekega konkretnega odgovora.   

Izkušene mamice - a ste vi budile dojenčke ponoči in jih hranile? A ste jih nahranile le v primeru, ko se je sam zbudil?

Flaške, dude - jaz iamm flaško od MAM (sem jo dobila v eni reviji in naj bi preprečevala nastajanje kolik) in jo bom imela pripravljeno za čaj oz. vodo, vendar smo ravno včeraj v MŠ izvedeli, da user posted image  prvih 6 mesecev ne potrebuje dodatne tekočine, če je dojen. Dudiko pa sem vzela od Aventa silikonsko.

Pregledi - user posted image  vsem za uspešno opravljene.

Janet - upam, da s tabo ni nič hujšega in da bo danes bolje.

Arabela - veliko sreče na izpitu.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 297
30.1.2008 10:29:44   
Dinki
Perp, slikico izdelka - črpalke, ki si jo prilepila, a kera pozna to pumpico če je dobra? Jaz bi si mogoče res eno kupila, v primeru, da bi imela preveč mleka, da bi si ga spumpala in ga shranjevala v kozarčke, potem za kasneje. Naj bi bilo mleko možnost zamrzniti za 3 mesece.

San in Jagoga, jaz osebno poznam homeopatske kroglice, sem jih že sama jemala in so tudi meni takrat pomagale. Jaz sem jih takrat dobila v Škofji Loki, v Arniki na podlagi priporočila enega homeopata - bioenergetika, vendar jih nisem šla sama iskat (moram "taščo" vprašat) ona ima to pri nas čez user posted image .....se nisem spomnila, da bi se bilo smiselno pozanimat tudi če imajo kej za krče za user posted image ....vsekakor se strinjam, da je zadeva mnogo bolja od kakšnih tablet, kapljic ipd.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 298
30.1.2008 10:35:45   
san
katy, jaz ju ponoči nisem budila. se je pa hči sam zbujala, sine je pa kar pridno prespal noč.

dudo imam od nuka, silikonsko. takšno je imel tudi sin, ostale mu niso odgovarjale. no, hči pa sploh nič ni imela. flaške sem pa imela aventove. trenutno je še ne bom kupovala, to pride na vrsto po porodu.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 299
30.1.2008 10:49:53   
jagoga
San, hvala za te informacije, samo še nekaj ali se to dobi v običajnih lekarnah ali so te, ki jih omenjaš striktno homeopatske lekarne?
Če bo kakšna sila potem, ko bo že dojenček, bomo najprej v Gorici poskušali kaj takega dobiti,če ne pa bom koga poslala v Trst, prej pa tega ne bomo kupovali? Ali so drage?. V prvo so imeli prvi mesec kar hude probleme s krči, potem pa se je umirilo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?