|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
29.1.2008 11:58:14   
lucalu
Arabela user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 226
29.1.2008 12:01:03   
lucalu
Katy te kapljice dobiš baje v porodnišnici ali posvetovalnici, ne vem točno kje - tako so nam rekli v MŠ. Tako, da jaz jih ne bom nič prej kupovala... če jih bom pa rabla, ko pridem iz bolnice, jih bo pa user posted image  šel nabavit!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 227
29.1.2008 12:09:19   
Vilma
Dober dan sonosečke, user posted image
smo pa res pridne s pisanjem, sem tudi jaz rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala.

Katy kar se vetrovnih kapljic tiče (verjetno misliš te iz Koroških lekarn?!), se jih ne splača dosti v naprej kupovat, ker nimajo dolgega roka trajanja. Mislim, da največ 6 mesecev, če me spomin ne vara?! Tako da jaz bi jih na tvojem mestu nabavila tik pred zdajci.

Arabela a ti boš imela carski rez? Nisem nič prej zasledila, a zarad lege al česa drugega?

Glede masiranja presredka imam nek članek, je malce drugačen od tistega, kar je  Bella Luna napisala. Je pa tud v tem članku cela znanost tole masiranje, tako da vprašanje če bom zdaj v drugo imela čas in voljo za to početje. Lahko pa nalimam članek tu na RR, če katero zanima, ampak bistvene razlike ni v primerjavi s člankom Belle Lune.

Zofy ne skrbet za malo, boš vidla da bo vse ok! Verjetno imaš kmalu spet pregled in če bo takrat spet premajhen trebušček, potem bi mene začelo skrbet. Eno merjenje je premalo, pa še zmotijo se dostikrat. Sicer pa kot praviš, boš lažje rodila. user posted image  
Kar se kamer tiče, ima to moj dragi čez. Sva pred 3 meseci kupila novo, tako z mini DV. Moj dragi je pazil predvsem na format 16:9. Kao snemam neki, kar bodo moji otroci gledali čez 20 let in takrat bodo samo še ti široki fomati v uporabi. No saj zdi se mi, da je nekak tako govoril. user posted image  Sva pa kamero prek e-baya kupila, sva ful zadovoljna, pa še ceneje je bila kot pri nas.

Nasy jutri odpre sezono porodnišk! user posted image  Blizu smo punce, blizu! user posted image  Se vidi že po tem, da imate nekatere že kar velike otročičke. Sicer pa se zdaj vsak teden na teži pozna.

Moj sine je še vedno bolan. Včeraj sem ga šla zbudit, je spal že 4 ure 15 minut, pa sem šla preverit, če je vse ok! Sicer ko je bolan še vedno vklopim AngelCare, ma ko tako dolgo spi, me še vedno skrbi. Mal sem paničarke po naravi, sej vem. Drugače še vedno driska, nič ne je. Danes že 6 dan, upam, da bo kmalu boljše!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 228
29.1.2008 12:33:30   
Dinki
Punce, ali ste videlie, da je šla vrednost paketa ob rojstvu gor. Sedaj znaša 259,27 evra, prej pa 250,26 evra.

Opala, a res? Glih en paket plenic več user posted image ....od kdaj naprej pa velja? A tiste, ki še nismo dobile tega paketa, nam pripada že večji?
Ah ja, se vidi, da so volitve blizu pa se je mal naša vlada začela trudit...user posted image
Katy13...jaz za kapljice še ne vem ali jih bom kupila prej ali pol....mislim, da prej pol....mogoče je fajn, da katera pove kakšno svojo izkušnjo s temi kapljicami....katere so dobre in ali sploh kaj pomagajo?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 229
29.1.2008 12:39:10   
Lona76
Jaz sem oddala za paket prejšnjo sredo in sem že dobila odločbo za ta nov znesek.
Kar se pa kapljic tiče, jih bom pa jaz kupila potem, če jih bomo potrebovali. Pri sinu sem uporabljala ene, pa če sem iskretna pojma nimam kako se jim je reklo. So kar pomagale.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 230
29.1.2008 12:43:19   
Dinki
Jaz sem oddala za paket prejšnjo sredo in sem že dobila odločbo za ta nov znesek.

A že? Jaz sem oddala za paket že 16.januarja pa še zmeraj nisem dobila nobene odločbe user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 231
29.1.2008 12:46:00   
Nasy
Arabela, čestitke za fajn pregleduser posted image A že veš, da boš imela carski? Kako pa to?
Jaz teh kapljic ne bom še nič nabavljala. Samo, lej, kako je vse različno, vsaka drugače pove, tudi iz iste porodnišnice imajo punce vsaka drugačno izkušnjo, se mi zdi. Zadnjič sem govorila z eno znanko, je rekla, kako so bile sestre groza, neprijazne, da se niso nič brigale za pacientke, da jim je bilo vse težko, da si je vse od doma prinesla, drugače niso daleuser posted image Potem se menim z eno drugo, pa glih kontra informacije, da so ble sestre ok, da je vse dobila tam, ji niso rabli nič od doma nosit, še za domov je nesla stvariuser posted image
Za v porodnišnico imam več ali manj pripravljeno, še kremo in nastavke za bradavice moram nabavit. No, pa modrc se mi še sušiuser posted image Zaenkrat imam samo enega za dojenje, ker ne vem, kolk se bo kapaciteta mlekarn povečala. Bom potem nekoga poslala-ali mojga ali pa kolegico.

Še eno vprašanje. Če ima moj mali črv zdej ene tri kile, bo še ful zrastel v enmu mescu(če predvidevam, da grem rodit v okviru PDPja)? Kolk morm pol met cunjice, a bo 56 premalo? Sploh pa..sej res ni rečeno, da so mere prave, sej če bo manjši, me ne skrbi, skrbi me, če bo večji..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 232
29.1.2008 12:48:12   
Katy13
Vilma - ja v mislih sem imela te od Koroških lekarn. Bom verjetno kar počakala in jih potem po porodu kupila, če bo potreba. Držim pesti, da bo tvoj otročiček čimprej ozdravel.

Dinki - se strinjam s tabo, da naj izkušene mamice povedo kako je s tem. Vem le to, da te od Koroških lekarn ful hvalijo. Sem pa brala v tej brošurici, ki smo jo dobili v MŠ,da pomaga tudi čaj s koromarčkom, kumino in kamilico. Ne vem, mogoče je bolje poizkusit to, ker je bolj naravno.

Paket - mislim, da sem zadnjič brala, da velja s februarjem. Ne vem pa, ali tiste, ki še nismo dobile nakazano, ali nam pripada ali ne. mogoče bomo danes v MŠ kaj izvedeli o tem. Sicer jaz imam doma odličbo na kateri je manjši znesek. user posted image  Po moje tu zraven nima kaj vlada. Meni je že decembra rekla an socialni, da se v začetku leta malo poviša, vendar da ni neke bistvene razlike. Vendar to je en paket plenic.user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 233
29.1.2008 13:30:46   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy te kapljice dobiš baje v porodnišnici ali posvetovalnici, ne vem točno kje - tako so nam rekli v MŠ. Tako, da jaz jih ne bom nič prej kupovala... če jih bom pa rabla, ko pridem iz bolnice, jih bo pa user posted image  šel nabavit!

Misliim da teh ne dobiš, dobiš AD kapljice, proti krčem mislim da sam kupiš.. jaz sem imela Sab simplex pa niso kaj dosti pomagale, so boljše (pa ne vem zdaj kako se jim reče) iz Avstrije.. jaz si jih bom prej nabavila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 234
29.1.2008 13:39:41   
Arabela
Sprašujete me zakaj CR...
Prvi porod je bil ful brzinski... zaradi suma preeklampsije (zastajanje vode, otekanje, ful visok pritisk) so mi sprožli porod z gelom za mehčanje materničnega vratu.. je ful hitro prijelo in sem rodila v manj kot 2uri od prvega popadka..  posledično se mi je zaradi takšne hitrosti raztrgalo črevesje (pravijo da je to naredila malecka z nogico ko je ven hitela).. sem bila ful šivana, na intenzivni, 5dni nisem smela nič jest, samo dobivala infuzijo.. pa mi je takrat zdravnik dejal da v drugo mi ne morejo garantirat da se ne bo ponovilo in predlagal CR..

Joj sliši se grozno, ampak glavno je bilo da je bila mala ok, nič ni bolelo, bolj je bolelo ko sem 4dan dobila naval mleka in sem imela čisto zabasane dojke (brez da bi 4dni karkoli jedla je mleka bilo dovolj)...

Punce upam da vas nisem prestrašila, ampak pri meni je bil res ekstremen primer, babice in zdravniki ga ne pomnijo, so me vsi hodili gledat kot sedmo čudo...user posted image user posted image user posted image ... mislim da je cela bolnica videla mojo spodnji del...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.1.2008 13:43:44   
Dinki
Joj Arabela, dobra si, da si to izkušnjo tko optimistično prenesla in da danes vseeno pričakuješ še enega user posted image ....user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.1.2008 14:57:19   
Zofy
Joj Arabela, res se grozno sliši tale tvoja zgodba, mi je čisto jasno zakaj hočeš na CR user posted image .

Začeli so se torej porodniški dopusti, zdaj smo pa res že čisto blizu, juhej user posted image user posted image .

Nasy, po moje bodo tvoji mali oblekice iz H&M št. 56 prav, tudi če bo še kaj zrasel/la. Vendar menda v Lj porodnišnici predlagajo, da kupimo kar 62 številko, saj 56 takoj prerasejo. Juhu, še malo...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.1.2008 15:16:55   
lina10
Dinki jat sem dobila odločbo za porodniško in paket v dveh dneh verjetno je odvisno od posameznega CSDja pokliči pa vprašaj pa ti bodo povedali kako in kaj.Mi je tam rekla da je v roku 8. delovnih dneh vse urejeno.
Danes sem bila na pregledu in imam +9kg otroček obrnjen na glavo in me prav močno brca v desna rebra da ko sedim me že prav tišči drugače je vse O.K.Naslednji pregled imam  22.02. glih pred nastopom porodniške do takrat pa delam samo po 4. ure s aj bo hitro minilo in že smo pri koncu.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.1.2008 15:27:01   
Nasy
Arabela, vsaka čast! Ti želim, da bo tokrat lepši porod!

Ja, v LJ materinski so nam svetovali cunjice od 56 dalje, vsekakor ne manjših. Jaz manjših niti nimam, za spodaj bo pa po mojem res dovolj 56, no, saj bomo kmalu videli. Prvo bo treba sploh obleči tole bitje, ga prav prijeti..uf..ko se je sestra rodila, si je kr nekaj časa nisem upala držatuser posted image zdej bo pa treba, ne bo mame, da bi ji rekla-dej tiuser posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.1.2008 15:38:39   
Zofy
Hehe Nasy, bomo lahko tebe za nasvete spraševali. Boš že prava veteranka do takrat, ko bom (naj bi) jaz rodila user posted image user posted image .

Drugače pa vidim, da smo vse ful pridne s kg. Moje sodelavke pa kolegice so se zredila po 18-25 kg, me pa tako pridne. Največ smo pridelale 12 kg, če se prav spomnem iz seznama. Res smo pridne. Najbrž ker ful tipkamo tle na forumu in pol pozabimo jestuser posted image .

Jaz sem se danes spet okorajžila in stopila na tehtnico in imam + 11kg. Sem prav zadovoljna, ker se je malo ustavilo, saj je na začetku nekam nesramno hitro rasla ta moj teža in nisem ravno med suhimi. Obseg pa je še kar isti - 95cm. Upam, da je to okuser posted image . Sej mi trebuh v višino rase, ker ima še placa (sem kar visoka)...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 240
29.1.2008 15:41:32   
avak
JAz imam cunjice tudi št. 56. Velikosti so pa tako različne. Le kakšno bo vreme, ko bomo šli iz porodnišnice? Zima ali pomlad?
Kako so vam ugotovili, koliko tehtajo vaši otročki?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.1.2008 16:06:30   
*medica*
pozdravljene punce...
matr ste pridne..pet strani od včeraj sem mogla zj prebaratl...in še to sem v dveh delih brala ker sem še vmes kuhala...zej sem se napokala in komaj dihamuser posted image user posted image ..moj je pa priden pa avto mal znotraj puca..

margaretka ena je dala link za avtar pa sem koj mal pokukala da vidim če je kak fajn zanimiv pa se mi je ta nekak najbolj vsidral..user posted image

naša črtiva koraka..ja najperj čestitke da si tud ti naštimala končno avtar in prav luštn je..(si rekla da te noben ne pohvaluser posted image )

nesy in vse ostale ki ste mele preglede user posted image user posted image user posted image čestitke za fajn rezultate...nasy nam pa že tko rekoč odpira nove teme ...madona že v porodniški...no se pravi tud me bomo kmal..uuu..

glede teže otroka...hmmm moj je bil prejšni teden v 33t in je tehtal menda 2400..user posted image nekam velik se mi zdi ...ampak G mi je tako rekla ...obseg glavice ma pa 28,8...
glede teže mislim pa da sem vas vse že krepko prehitelauser posted image ..kaj bo čez en mesec...user posted image saj bom počlauser posted image user posted image ...vsa čast vam ki ste pridelale samo 11 kg   ...

glede masiranje presredka..no sem razmišlala že o tem iin bi si ga vendar tamale ne dosežem več tok fajn ...ne vem v kak položaj naj se postavim user posted image user posted image nič bo moj mogu pomagat če ne bo to preveč uzburljivo zanjuser posted image user posted image ..sej veste z domačo nalogo je bolj švohuser posted image user posted image
keglove vaje pa delam kokr se spomnim..ampak se zelo velikokrat spomnim na wc in takat mal povadim..al pa če kera od vas opomni..user posted image user posted image

glede paketa sem ravno včeraj oddala..zj kdaj bo ne vem mi ni nič omenila na CSD ..no pa me je tud sodelavka spraševala ko je stem paketom k je tud noseča..pa razlagam naj bi se nekaj malenkostno povečalo samo da ne vem kdaj ...in evo se je že povečaluser posted image user posted image ..no fajn ..kok je ena napisala en paket plenic..user posted image user posted image

no blo bi pa še pomoje bolš če bi se povečal tudi kaj starševski dodatek za študentke..k je tak minimalen ..ane..no za naše porodniške pa je vse odvisno od plač..no mogoče  se pa vlada vseen še mal bolj pomakneuser posted image user posted image

lep pozdravček...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.1.2008 16:24:18   
Arabela
Jaz ne spadam med ta pridne oziroma sem najbolj pridna ker fajn pridelujem kg...user posted image user posted image user posted image ... +23kg...user posted image user posted image user posted image ampak moram odštet tista 2kg od malega...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.1.2008 16:36:41   
lucalu
Arabela hvala za info o kapljicah... kar se pa tiče poroda, ti pa vsekakor želim, da bo ta lažji!
lina10 user posted image user posted image user posted image  bravo za uspešen pregled!!!
avak težo otočka pa dobijo, ko na UZ izmerijo obseg glavice, trebuščka in dolžino stegnenice... če se ne motim user posted image
Zofy tudi jaz nisem najbolj pridna s kilogrami... mislim, da jih imam +13... do zdaj... je pa še cel mesec pred mano user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.1.2008 16:40:45   
perp
Arabela ma ne se sekirat. Meni moja sestra (se poznate iz oktoberk 2006) zate zmeri pravi, da si suha, tko da ... kilce gor ali dol. Jaz jih imam ene 11,5kg plusa.

Za masažo presredka sem tudi jaz kupila olje. Bom počakala kakšen teden, pa bomo začeli s to slavno masažo.

danes sem bila v MŠ - predavanje o dojenju user posted image . Res je potrebno biti vztrajen in biti konstantno v akciji.

Sem pa tudi jaz danes bila na abdominalni dekompresiji - še kar. Ubistvu sploh še nimam svojega mnenja o tem.user posted image  user posted image

Ja zdej sem imela dva dni dopusta, jutri pa nazaj v službo user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak vsega skupaj še 6. krat user posted image user posted image user posted image  Že odštevam ....

ja ene imate pa že prave korenjake user posted image user posted image user posted image user posted image . Naša ima najbrž 2kg.

JA tudi jaz sem dobila odločbo za 259,??  EUR.

Nasy a že porodniška? UUuuu, sej potem bomo pa kar ena za drugo ....

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 245
29.1.2008 17:21:31   
*medica*
o arabela pol sva medve s kilam na istem...vendar sem bila jest mal močnej že pred nosečnostjo tko da sem kar velika...no nisem bla nevem kako ogromna preh sam zj s tem bušijem sem pravi sodčekuser posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.1.2008 18:37:09   
Anonimen
Pozdravljene vse marčevke!

Na začetku sem nekaj malega še pisala, nato sem postala lena in sem vas samo brala. No, sedaj me je lenoba minila in bom spet malce bolj aktivna, da ne bom slučajno pozabila 10-prstno tipkanje (se mi zdi, da je to edina pametna stvar, ki sem se je naučila v ekonomski šoli).user posted image

Vidim, da imate nekatere težave s spanjem. Moram napisati, da spim od 10 do 12 ur neprekinjeno (nobenih obiskov wc-ja)user posted image . Sem pa zato čez dan vsake pol ure na wc-ju.

Zadnjič ko sem bila na pregledu pri G. sem imela tako zatečene gležnje da je bilo kar groza pogledati. Seveda me je malce okarala in rekla, da moram zmanjšati soluser posted image . In jaz na veliko trdim, da skoraj nič ne solim in da sploh ne jem pomfrija (kar je tudi res) in, da ne vem zakaj tako zatekam. Se možu potožim, da sem bila malce kregana zaradi soli in upam, da me bo potolažil. "Ja, kaj pa tista dva prekajena svinjska jezika, ki si ju pospravila v roku enega tedna. A tam pa ni soli ali kaj?"user posted image
Seveda, zato taki gležnji. Sedaj pa se držim navodila nič soli kot pijanec plota.

Jaz bom začela s Šolo za starše šele 12. februarja. Upam, da ne bo prepozno. Zgleda, da v Murski Soboti ta poteka le enkrat mesečnouser posted image .
Imam pa 6. februarja pregled pri svoji G. in takrat mi mora dati napotnico za protibolečinsko ambulanto zaradi posveta glede poroda z Ultivo.

Grem sedaj malce pogledat user posted image , ki barva sobico našemu fantiču. Bom kasneje nadaljevala.

P.S.: Medica, a tebi je ostalo kaj zamrznjenčkov?

(odgovor članu *medica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
29.1.2008 19:00:22   
Nasy
Uh, kile..enih 13 mam gvišno viška, niti ne vemuser posted image Sem se bala, da bo huje, res, čeprav že tako nisem glih med fitvoman in bi bilo še najbolje, če sploh nebi šlo nič gor. Amapak pustmo to, dokler smo zdrave, je vse ok.
A ve ste pri G dobile napotnico za porod in za reševalno vozilo? Ker jaz sem dobila oboje. Danes pa sva šla v tukajšnji ZD in se je na informacijah čudila, da kako to, da dajejo napotnice za reševalca, da pri njih je navada, da zdravnik odloči in izda nalog za prevoz, če se mu zdi potrebno. No, je bila pa teta izredno prijazna in nama vse razložila, tudi v zvezi s patronažno službo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.1.2008 19:31:12   
perp
ma sej kukr sem jaz brala glede kil gre kao gor do 33. tedna, potem se pa kar umiri, proti koncu pa lahko še shujšaš za kakšno kilco. Jaz mislim, da bom prišla na 14 plusa (upam).

Bomo videle s kakšno kilažco se bomo vrnile iz porodnišnice - to bo bolj zanimivo videti user posted image user posted image user posted image

roda17 živjo. Kdaj pa imaš rok?

Urši že dolgo nisi objavila naših podatkov o rokih in ostalo ....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.1.2008 19:36:59   
*medica*
nasy..jest dobim napotnico z v ponedeljek ko mam pregled...zj za prevoz ne vem če bom dobila vem pa da so ene govorile da se ga dobi..ah tud če ga ne dobim ..sem tak blizu P da grem lohka pešuser posted image če bom zmožna sevedauser posted image

roda17 ..ne zmrznjenčkov nimam nič..sam nekako se mi zdi da tud z zmrznjenčki zelo mal primerov da so pol preživel pri odmrzovanju..tko da v ta drugo grem spet skoz isti postopek mal daljjši..ampak mi ni panike samo punkcija je mal boleča ampak bo že...kaj pa ti ..maš kej eskimčkov..a si že kej razmiišljala za naslednji postopek..jest kr neki razmišljam sam bom še realno sliko dobila ko bo ta otroček med nami..amppak se nekako zelo nagibam da bi šla takoj v naslednji postopek..user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?