|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
30.1.2008 0:20:38   
Anonimen
O, hvala punce, ste me presenetle zdele mal.user posted image

Mulo trenutno spi, pa upam, da tud bo. Sem ga mela kar en cajt v naročju, da sem mela mir tuki za račnalnikom user posted image , on je itak spal, potem se je pa še 2x zbudil, zdej pa spi.
Špela se je pa k sreči že navadila in se ne zbudi več kar tako.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
30.1.2008 7:17:50   
kapica
Midva ze pokonci, ze dooolgo.  Evo, glih 2 noci je bilo v redu, sedaj pa spet nazaj dobivamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Obup, jazu res upam da so zobki al nekaj, ker ce bo skoz takuser posted image .

Pa ne rabim savne vec, ce morem pol tak nazaj vracatuser posted image .

Mali je ze jedel, sedaj se jaz, kolikor mi pusti, kak je siten, da se ti zmesa. Pa vidim da so vasi nekateri tudi, tako da zgleda da je nekaj v luftu al kaj.

Tasonkauser posted image user posted image user posted image user posted image . A je mlecni obrok tud, ce je kasica z vodo narejena?
Rumba, ja, jo lahko rezerviras z dinota, zakaj pa ne. Raje pravi cajt zacnemo, sploh ce bo skoz tak siten kot je zdaj, da ga bo katera melauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ker na trenutke bi ga se mamica na balkon mal postavila, kaj bi sele zena naredilauser posted image user posted image user posted image .
A_R, sem te ze veckrat hotla vprasat, a mas ta nik od one nadaljevanke? Sem zasledila, ko sem bila v slo. da je neka spanska z istim imenomuser posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 30.1.2008 7:18:43 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
30.1.2008 7:24:38   
Anonimen
Jutro..

Pa punce, popizdla bom enkrat res.. Sploh ne morem več... Raje mam, da se zbuja, kot da se zbudi ob 4. uri, pa se začne dret, pa dret. A bi lahko bilo od AD3 kapljic? user posted image

Kapica, user posted image
Ja nick imam iz ene nadaljevanke user posted image user posted image user posted image

Čakam poletjeeeeeeeeeee... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
30.1.2008 7:26:49   
kapica
Čakam poletjeeeeeeeeeee...

Jaz pa cakam da bo Dino koncno zacel lepo spatuser posted image user posted image user posted image , pa al poleti, al pozimiuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
30.1.2008 7:29:46   
bačko
Jutro!
A_R super!A prideš še k nam peti?Ko jaz pojem me tako posluša!Jaz ji raje dam Wernerja in zaspi.user posted image
Mateya sožaljeuser posted image user posted image !Sem slišala o tej prometni!Groza!Mlada je bila, a ne?
Tašonka mi je znano!user posted image user posted image user posted image user posted image
A_R Žana pa se je začela prebujati okoli 4.40 sem ji dala čaja in je zaspala nazaj do 6.40 potem pa konec.Tako da sva tudi medve že pokonci.Jaz pijem user posted image , ona pa sedi v stolčku in se pogovarja oziroma malo protestira ker se jaz z njo ne pogovarjam.
Pomoje bi bilo dobro da se Patrick in Žana spoznata in pomenita glede spanja.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
30.1.2008 7:30:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Čakam poletjeeeeeeeeeee...

Jaz pa cakam da bo Dino koncno zacel lepo spatuser posted image user posted image user posted image , pa al poleti, al pozimiuser posted image user posted image user posted image .

Ja no, to tudi čakam user posted image user posted image user posted image Ampak takrat ko bo poletje, bodo že imeli julija 1 leto in jim je lažje dopovedati, da je noč za spanje in ne dretje user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
30.1.2008 7:31:10   
bačko
Jaz pa komaj čakam pomlad da ne bo treba več otrok toliko oblačit.Ko naša zagleda bundo ali pajaca začne tako protestirati, da je groza.Ko pa kapo zagleda pa v jok!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
30.1.2008 7:31:35   
Anonimen
Bačko, res bi bilo dobro, da se pomenita glede spanja ja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
30.1.2008 7:32:06   
Anonimen
Moj tudi ne mara biti preveč oblečen... Saj nam tudi ne, kajne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
30.1.2008 7:33:14   
bačko
A_R a misliš da jim bomo lahko dopovedali?Upam da ja!Da morajo ponoči ajat in podnevi nagajat!user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
30.1.2008 7:35:43   
Anonimen
Upam... Je sestra pravla, da je njena druga hčerka čisto ista ko Patrick... Po enem letu pa je začela ji govorit, da je noč za spanje in ne igranje, ... Zdaj se mala zbudi, sama vzame čaj, ki ga ima v postelji, malo popije, pa gre nazaj spat.. 

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.1.2008 7:57:01   
bačko
Upam da bodo naši tudi taki!user posted image Sem dala v album sliko moje poročne obleke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.1.2008 7:59:25   
kapica
AR, to se pa lepo slisi ja, da si dete sam vzame caj in spi naprejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
30.1.2008 8:00:50   
kapica
Punce, sedaj komaj vem kaj ste mislila ko ste pravile da vasi otrocki seksajouser posted image user posted image . Ztao ker dino to pravkar pocneuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 30.1.2008 8:06:39 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
30.1.2008 8:21:38   
Anonimen
Punce, prosim za odgovor, če katera ve:

A pri mokrem kašlju se tudi priporoča gretje prsnega koša?

Izak tako kašlja, da se davi zraven. Spanje je temu primerno. 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
30.1.2008 8:22:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, sedaj komaj vem kaj ste mislila ko ste pravile da vasi otrocki seksajouser posted image user posted image . Ztao ker dino to pravkar pocneuser posted image user posted image user posted image .

Je lepo za gledati, ha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
30.1.2008 8:25:10   
nia30.6
jutro!
najprej aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok zdaj mi je malo bolje!user posted image
katera je že včeraj napisala jok na 10-15 min?no zdaj je k nam prišel!!!!!
ne vem kaj za user posted image  mu je bilo, v glavnem do polnoči 3x po polnoči pa vsake 10-15 min! podoćnjake moram brusituser posted image user posted image user posted image

grem kahlo kave skuhat

aja kapica naš pa je iz seksanja prišel na dvigovanje na noge kjerkoli mu uspe,kar ponoči naju uporabiuser posted image user posted image user posted image user posted image  sedi že sam lepo, no zdaj pa je še govorit začel,ker do zdaj je samo kričal!
včeraj je imel dada dada dada
in valda tašča je slišala ata!!!!user posted image
no se še javim če bo čas!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
30.1.2008 8:29:10   
bačko
Ti, ti Dino!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
30.1.2008 8:31:11   
bačko
Nia user posted image user posted image user posted image user posted image !
Zvesta
jaz ne bi vedela!Se opravičujem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi Izak in tudi mami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
30.1.2008 8:33:45   
Anonimen
Zvesta, ne bi vedela.. Mislim pa, da ja. Ko je zadnjič Patrick full kašljal, so mi svetovali to, a nisem probala.. Izaku pa user posted image user posted image user posted image

Nia, user posted image user posted image

Zato pa čveke nismo več zgovorne, naši malčki nas izmozgajo do konca user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
30.1.2008 8:35:33   
bačko
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
30.1.2008 8:36:03   
tinispela
Dobro jutro!
No da ne bomo samo jambrale, naša nočka pa je bila kar zadovoljiva (vseeno ne smem preveč pohvalt)! Mala je spala, razen za dojenje in zjutraj do 7 30user posted image user posted image user posted image

pupi jaz sem mislila špinačo malo na olju narest, pol ma mlekca zraven dat + pire krompir

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
30.1.2008 8:36:37   
bačko
No pa mi je le uspelo sliko dati gor!Najina poroka 24.9.2005!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
30.1.2008 8:39:01   
bačko
Ko je Žana sitna bi včasih najraje znorela,včasih pa si mislim saj bo bolje in se začnem z njo igrati.Skupaj se uleževa na igralno površino in se igrava.Sem prav smešna!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
30.1.2008 8:39:06   
Anonimen
Kako lepo Bačko user posted image user posted image user posted image Prav zadovoljna sta!user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.