aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Hvala za . Tako. Otroka sta v šoli, oz. vrtcu, jaz pa imam nekaj časa za čvek. Super Alea za morfo. Mojca, UZ so tako, da težko kaj vidiš, čenisi vajen "brat" uz. Brez skrbi. Pa kot laik itak težko veš ali je to popkovnica, ali , .... No, meni je G pri 16-ih t. dal prav slikco od spolovil--se vidijo moda in vse..... . Me je pa prej vprašal, če me zanima. Doma imam punco in fanta, tako da..... Meni osebno je sedaj kar o.k. če vem, da bom lažje nakupovavala stvari. Pri 1. pa nisem hotela vedeti. Je pa kar težko kupovati nevtralno, imajo namreč zelo ločene stvari. Brezveze. Ampak fantka res ne moreš stlačit v volančke in same rožice . Tudi jaz še nisem začela nabavljati. Bom pa šla enkrat marca na podstrešje, da vidim, kaj je ostalo od naših otrok. Sploh oblekic smo veliko oddali, pa lupinico, voziček je katastrofa , Baby kamera je že odslužena, ,.... tetra plenice so služile drugim namenom ,... Maškare. Midva z možem nič , otroka pa v šoli oz. popoldanska vrtčevska maškarada. Ona vila--ni šlo drugače , on čebelica . Uh, bi bilo fino, ko bi znala kaj sešit. So mi kar dolgočasni ti kupljeni kostumi. Aha. Pa včeraj sem bila na recimo alternativni terapiji. Sicer nisem ravno obsedena z alternativo, duhovnostjo, se pravzaprav s tem ne ukvarjam in niti ne vem nič. Mi je pa ena kolegica, pač predlagala. Saj, izgubiti nisem itak imela kaj. Didlina, brž se pozdravi. Punce, mejte se.
|