|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
29.1.2008 15:22:43   
oktoberka
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
Za na pot pa itak nimaš druge izbire, pač kupiš parkrat na leto...



Mi smo jih še za na pot sami nardil, ko je bil nečak majhen. Samo jih moraš takoj zaprt in pazit, da so take sestavine, ki se nerade kvarijo...


Odvisno kok časa traja pot, pa če ni lih poletje, da bi se vse skisalo...


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: Desetke007
29.1.2008 15:58:20   
Klaudia
To pa itak. Pa sadne kašice je lažje delat za na pot, kot zelenjavne.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
   RE: Desetke007
29.1.2008 16:02:25   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka



Polivanje se je ustavilo, smo pa dobili navodilo da moramo biti na Aptamilu AR (anti refluks). Tko da zdej je pa super! Nč ni polila od včerajuser posted image

Mi tudi uporabljamo Aptamil AR pa potem en teden ni nič polivala zdaj pa je zopet po malem žačela. Sicer manj kot je,ampak čist o.k ni.
Kaj vse Zarje polivajo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   RE: Desetke007
29.1.2008 16:09:55   
oktoberka
Kaj vse Zarje polivajo?


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda da res. No js upam da se ji bo ustavilo in da ne bo spet začela. Ampak men je p rekla da če otrok poliva, da ne sme čajev pa sokcev pa takih redkih stvari, ker po tem se še bolj poliva. Zato pa je ta Aptamil AR tok gost. A vam ga je p predpisala?


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
   RE: Desetke007
29.1.2008 16:29:30   
maja zarja
Pri nas je tak,da občina financira eno škatlo na teden neglede na to kakšno hrano uporabljaš,sem pa prvič sama kupla to hrano ker mi jo je kolegica predlagalauser posted image pa ji je  odgovarja.
Glede Frutekov pa ni stvar v tem,da bi bilo meni težko jih pripravit ampak se mi je zdelo ,da za začetek je morda bolje par teh stvari kupit ker so pač bolj predelane in lažje prebavljive.Nimam pa namena,da bo skoz na teh stvareh.
Saj se tudi meni zdi bolj zdravo in ekonomično pripravit kašice doma .Z nečim smo pač mogli začet.user posted image

Za tekočino pri otrocih,ki polivajo pa je nam pediatrinja rekla,da to ne sme biti ovira in da morajo otroci ravno tako piti.

< Sporočilo je popravil maja zarja -- 29.1.2008 16:42:57 >

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
   RE: Desetke007
29.1.2008 16:52:12   
Alina_alin
No, pa se še jaz javim. Sedaj sedim na terasi v bundi, z laptopom na krilih in ob meni vozek, v katerem pančka naša mala. Ta večja je na telovadbi z atijem. Mami pa je izkoristila in popila v miru kapučino. Ker dopoldne nisem mogla. Je ta mala cel čas sitkala. user posted image Srečanje pa tako. Mi je zjutraj bilo že sumljivo, ker se doma ni poakala. seveda je zaspala v avtu in na sprehodu do Koloseja, potem pa kot ste vidle Štajerke, ko je mami naročila kakao, je ona odprla očke in je bilo fertik luštnega. Da  mami ne bi pozabila, da je na srečanju oktobrskih dojenčkov, menda zato..user posted image
Lepo, da smo se videli, jaz glih nisem mogla v miru čvekat, pa brez zamere za naš jok. Pa upam,da bo drugič bolje.
Ja, Max pa itak ni upošteval danes nobene. user posted image user posted image   prespal cel čvek.
Noa1, smo te pogrešali, upam da nimate kake reakcije.
mamin čas je mimo, alarm iz vozeka tu.
papa. sedaj še pride domov starejša pupa pa bo še bolj pestro, danes smo spet brez atija.gre nazaj v službo. čao

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   RE: Desetke007
29.1.2008 16:59:34   
tave
Hoj!

Da se še jaz pofočkam.
Oktoberka a ti pupa kej bolj trdo kaka? Naš je ful trdo kakal ko je jedel samo AR. Zdej ga pa mešam pol-pol ( aptamil 1) je pa dosti bolje. Pa tudi čaj pije. Mu ga kar da, pa tudi če malo pol bruhne. Neki že ostane not.

Smeh se včasih mal naglas zasmeje pa se mojmu možu tok fajn zdi.

Pri nas še enega user posted image  ne bomo meli, ker moj ni za stvar. Pol sem pa tudi jest začela razmišljat, da ko bom imela  jaz 50 let jih bo Tej imel šele 17. On v pubetreti jaz pa v meniuser posted image .

Zaenkrat toliko od mene.

lp, tave

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   RE: Desetke007
29.1.2008 19:41:40   
suzanamai
Pozdravljene čveke, dva dni me ni, pa komaj sledim. Zoja že spi, starejši bere knjigo, oči je v nočni, jaz imam pa malo časa.

Oktobrka sem že držala pesti, no pa nič, sicer pa stavim na Klavdijo.

Pri nas še enega ne bomo meli, ker moj ni za stvar. Pol sem pa tudi jest začela razmišljat, da ko bom imela jaz 50 let jih bo Tej imel šele 17. On v pubetreti jaz pa v meni .

 
Tave pod tole se podpišem, sem ravno zadnjič premišljevala, kako bo zgledalo na Zojinem maturantskem, ko bosta dva starčka sedela za mizouser posted image .

Drugače pri nas vse pod kontrolo. Malo me edino skrbi cepljenje. Jenny Anny a je že boljše, kaj pa ritka? Si prepričana da je od cepljenja?
Naša ima že ves čas tako lepo kožo, pa me najbolj za to skrbi, zaradi neurodermitisa, ki ga ima starejši.

No mi gremo pa jutri na sneg, malo na Roglo. Možek pride ob 8h zjutraj iz nočne in šibamo. Komaj čakam, da sprobam mojo novo chico. Pa bognedaj, da mi kdo na njo dilce postavi v vrsti, mu bom kar vrat pregriznila, ko je tako lepa.
Škoda edino, ker je bolj slaba napoved. Bo že, važno da bomo na zraku.

Drugače mi je pa Zoja full posrečena, saj se vsakič, ko jo začnem oblačit za ven, tako lepo smeji. Samo da zagleda svoj klobuček, pa je že čisto navdušena. Prava potepinka.
Je ravno zadnjič moj izjavil, da je izgleda z napako, saj se smeje, ko ji oblačiš zadeve čez glavo, saj takrat bi morali vsi dojenčki jokat.user posted image

Ja take imamo. Nič sedaj pa šibam, moram še board namazat, pa ostale stvari za jutri pripravit.

Uživajte

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
   RE: Desetke007
29.1.2008 20:28:14   
lane31
Dober večer drage moje user posted image ....Itak vam nimam nič takega za povedat,samo navada je železna srajca user posted image ,pa saj niste hude user posted image  da tolko čvekam

Srečanje....- super je bilo....Noa1 nič se nisi javila še danes- ste vredu???
Prav paše se tako dobit malo user posted image user posted image
Allina-alin- saj nekdo se pa ja more oglašat malo....je  pa taki sladkorček tvoja

APTAMIL AR ...Cena v muller-ju je 10,79 user posted image user posted image   
In še to.čisto nobeno mleko niso podražili user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
   RE: Desetke007
29.1.2008 20:30:14   
lane31
Suzanamai....lep dan jutri....pa enkrat se še zame spusti user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
   RE: Desetke007
29.1.2008 20:51:56   
noa1
Uf, končno malo cajta. Moja pupa je hiperaktivna....sploh noče spat. Moj je delal do 5, pol pa je šel ob 6. po nakupih in na svoj šport, tako da sva praktično cel dan sami (bova sami nekje do 22.00) in zato nimam časa tu gor bit. Drugače mi je to prava relaksacija. Sedaj je končno malo zaspala, upam, da za malo več časa, da lahko še kaj postorim, najprej pa sem prišla malo vas pogledat.

Konkretnih reakcij nimamo, je pa sitna za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vročine ni. Včeraj že je jokala do večera, zaspala ob polnoči kot zmeraj pol pa auf ob 3 in vse do 6. Sem mislila, da bo vsaj malo potegnila, pa se je zbudila ob 9. in je bilo konec. Čez dan je spala samo na kratkem sprehodu in še enkrat slabe pol ure,...pa sedaj kako dolgo pač bo. user posted image A je to normalno?????  Drugače pa se mi zdi, da rabi po cepljenju še več bližine kot prej...pa tudi prej je rabila opzornost.

Je pa pogruntala nekaj novega: po novem kaže jezik in včasih cuca spodnjo ustnico...ne vem...mogoče namesto dude ali kaj.

Sem danes kar pogrešala ta kakav in čvek v Koloseu, pa saj se bomo spet kaj dobile, a ne ?! Vidim. da ste se imele fajn. Jaz se bom s ta malo sedaj kak teden izogibala raznih centrov ali kafičev (zato sem danes raje izostala),...saj vem, da kompliciram ampak če bi bilo pa kaj narobe, pa si ne bi oprostila.

Moja pupa še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj ne morem verjet...no...enkrat pa te ja more nekaj spat.

Kakanje: naša kaka 1x do 2x na teden in nič več. Ko pa se pokaka, pa vse kar ven teče. Sem se že navadila,..saj zato pa še imamo krče, ker jo to najbrž not tišči. Pa full je smešno ko kaka vedno v ležalniku..očitno ji paše položaj.

Tako, sedaj pa sem nakloftala, da sem še za nazaj not spravla.

Lepo spančkajte.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
   RE: Desetke007
29.1.2008 20:58:12   
*Lana*
čer!
čez vikend nisem bla za računalnikom, tako da sem porabla zelo velik časa, da sem prebrala vaš čvek.
je bil zunaj tak lep sonček in sva se s tamalim potepala, mi zunaj v vozičku ves čas spi, men pa tud paše sveži zrak.
naš se že kar dolgo časa smeji na glas, kakšen dober teden pa tudi že veselo vriska, da naju oba preglasi, ful je zanimiv.
je res pravi dobrovoljček, joka samo ko je lačen ali pa zaspan user posted image
je pa pravi lakotnik , v 24 urah je 10 krat, ponoči na vsake 3 urce, je kr naporno, pa saj bo.
zdaj spančka, ati gleda tv, js pa sem navdušena za čvek.

glede gh, js sem mojmu pred nekaj dnevi mal banane namazala na ustnice, pa se niti obliznil ni, sem probala, itak pa mislim začet z gh šele okrog 6.meseca, saj še polno dojim in upam, da bom čimbolj dolgo, čeprav je včesih naporno.

a boste vaše sončke kaj našemile? js sem mojmu kupla pikapolonico, slinček in kapco, da bom mela za spomin user posted image

grem zdaj pod tuš, se potm javim

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
   RE: Desetke007
29.1.2008 21:02:46   
teka
pozdravček,
se še jaz oglasim, ker je moj user posted image neverjetno hitro zaspal. le kaj to pomeni? bomo sekali nočne? upam da ne, ker itak ne spimo glih hudih rund (trenutno največ 3,5 ure, včasih bli že na 5-6 uruser posted image ). Srečanje - super da se dobimo in počvekamo v živo. Meni je super, da tamali vedno spi, imam čas čvekat, samo punce se nekaj bunijo...Lane31 - še enkrat hvala, vitamine pa bom predala noe1.

Kupljene kašice - se strinjam, da se doma narejene najbrž bolj zdrave (odvisno kje dobiš sadje in zelenjavo) in cenejše, vendar sem pri starejši vseeno kombinirala s kupljenimi. Mi je bilo bolj praktično kadar nismo bili doma. Ker pa sem slišala za primere, da otroci, ki so jedli domače kašice, na poti pa dobili kupljene, le-teh niso marali,  je mogoče dobro tu in tam kupljene ponudit, da so navajeni na okus...

Zdaj pa so tudi iz hčerine sobe potihnili glasovi, sumim da je zaspala. Ne morem verjet - ura je 21.00, pa že mir v hiši (pardon, stanovanju). Mislim, da si bova privoščila eno pivce (za živce, pa za mleko user posted image ).

Nočko vsem


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   RE: Desetke007
29.1.2008 21:27:36   
maja zarja
user posted image Ja res je bilo fajn danes,kr paše taki čvek.Saj res šele zdaj sem pogruntala,da je Max vedno tiho in pančauser posted image naše babike pa se kar nekaj oglašajo.user posted image user posted image user posted image Že zdaj se vidi kateri spol je večji klepetač.user posted image Maxa ne ganejo ženske,ker ve da se jih bo mogel še itak otepati.

nočko

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
   RE: Desetke007
29.1.2008 21:38:05   
valči
Kako je to možno,da večina naših malčov že spi?Nina mi je že ob devetih zaspala,ponavadi pred pol deseto,deseto ne.
Drugače jo je danes spet zvijalo in je smrdeče prdala?Še keri do vaših kdaj tako prdi?

Trenutno gledam dr.Hausa,so reklame in en mali dojenček bogi je v glavni vlogiuser posted image Malo tu gor berem,pa ste vse vredu.SDe še javim


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   RE: Desetke007
29.1.2008 21:57:02   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Drgač pa morem priznat da zelo simpatična!!user posted image In super te je bilo spoznat!



anede user posted image , sem že včeraj mojmu rekla, da sem na trebušnih spoznala eno fajn punco, s katero sva se takoj ujeli user posted image . Pa itak, da ste vse punce zakon ... no, za Štajerke ne vem user posted image , ampak sem zihr, da ne zaostajate user posted image .
Fajn, da je P v redu in da je stanje z Zarjo boljše user posted image

Naj naznanim, da smo začeli klofat po visečih igračah user posted image . S hrbta na bok se prevali že zelo elegantno, s trebuha na hrbet se tud že celo večnost, pa ne vem, a mu čm priznat, ker ne gre čist po reglcih iz RA user posted image .


IZVIRNO SPOROČILO: teka

Kupljene kašice - se strinjam, da se doma narejene najbrž bolj zdrave (odvisno kje dobiš sadje in zelenjavo) in cenejše, vendar sem pri starejši vseeno kombinirala s kupljenimi. Mi je bilo bolj praktično kadar nismo bili doma. Ker pa sem slišala za primere, da otroci, ki so jedli domače kašice, na poti pa dobili kupljene, le-teh niso marali,  je mogoče dobro tu in tam kupljene ponudit, da so navajeni na okus...



Se strinjam. Jaz sem Anžetu kar kakšno dala, če smo bili na izletu, sicer sem striktno kuhala. Zdaj ne vem, a sem naivna, sam sem kupivala Bio Hipp (ta nemške v Mullerju), ker je gor pisalo, da je iz naravnih sestavin in brez konzervansov ...Drgač smo imeli pa tud za s seboj npr. jogurt pa banano ali drugo sadje, narezano na koščke, baby kekse ... uf, saj se ne spomnim več user posted image ... Sem pa na začetku kupovala v trgovini Kalček, kjer imajo naravno sadje in zelenjavo, pol se mi pa ni dalo več, pa še precej dražje je. Moram pa priznat, da se tega uvajanja niti ne veselim preveč, ker mi še ni jasno, kako mi bo uspelo kuhat različno za dva otroka user posted image

user posted image  - jaz tud stavim na Klaudijo user posted image

teka in živa, hvala za idejo glede Črnega Petra, bomo zihr sprobali user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
   RE: Desetke007
29.1.2008 22:06:15   
noa1
mi pa ne spimo več, ...je zdržala lih pol ure pol pa v jok. Sedaj je v mojem naročju in kar nekaj stoka. Ja, pa full prdi ta smrdljive...se vidi (voha), da že dolgo ni kakala.
Teka, si mi dala idejo za pivo...pred nosečnostjo ga sploh nisem pila, sedaj mi pa tako paše vsake tolko.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
   RE: Desetke007
29.1.2008 22:28:17   
skuštrana
..čer še od nasuser posted image

Liza in Arsen spita, danes je Arsen sploh veliko spal...

Jaz sem tudi za Lizo bolj kot ne kuhala sama. Fajn je, ker bomo našim začele uvajat hrano spomladi, ko se že dobi kaj sveže zelenjave in sadja, ker trenutno bi jaz rajši dala frutek kot pa sadje in zelenjavo iz Sparauser posted image Je vse špricano..Fuj...No, razen če je bio vzgoj, to pa trenutno tako ali tako samo jabolka dobiš. Sladkor je pa itak v vseh teh kašicah, mora bit, ker drugače ne bi imele tako dolg rok trajanja..Sladkor je konzervans. Za na pot smo pa mi ponavadi kar kako banano imel.
Sadne kašice so še kar dobre (sladke, sladke, njemiuser posted image ), tiste zelenjavne so pa tako ali tako za bruhat..Jaz sem jo enkrat probala - fuj, kaj takšnega že ne bi dala otroku..

2usae - jaz pa ne bom posebej kuhala..na začetku itak pojejo pol krompirčka, pa majhen korenček...to bom že, potem bom pa vse skupaj, samo za Arsena ne bom solila..tako sem delal tudi za Lizo in je bilo ok..Liza full dolgo ni slano jedlauser posted image

Oktoberka,  pa sem mislila da bo kajuser posted image da bo tvoj nick obstal - kako boš imela bebeča novembra, če si pa oktoberkauser posted image user posted image

Mene malo sinusi zezajo, so se mi zamašil..danes sem v nos zlila že kake pol litra fiziološke in mi gre full ven..fuj..posledično me boli glava...Bo že...

Upam, da bo jutri spet tak lep dan, kar dobim voljo za življenje in vse ko je takoo lepo toplo že zunajuser posted image user posted image Se kar boljše počutim...




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
   RE: Desetke007
29.1.2008 22:30:36   
lane31
Če vam povem da naša leži v ležalniku in se meni ko raztrgan dohtaruser posted image ...pol morate verjet da je nekaj v lufu user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   RE: Desetke007
29.1.2008 23:02:58   
mehurčica
Še jaz na hitrco. Sem sama z otrokoma, ki oba spita že kar dolgo. Eni od 7:15, David od 20h.user posted image


Glede GH je bilo pri nas enako kot pri 2ursae in Skuštrani(in še kateri - sem samo na hitro prebrala poste). Zelenjavne kupljene so sploh ogabne - tiste iz kozarčka ni niti ene pojedel. Edino tiste je potem pozneje imel rad, ki jih prodajajo v takšnih srčkih v Mullerju. Za na pot sem zmiksala in dala v posodico. Ko smo se dobile v Koloseju sem včasih kar njegovo kosilce zraven nesla, ponavadi testenine z zelenjavo.

Na glas pa je zasmejala do sedaj le kakšnih 2x, drugače pa se veseli na tak način:
http://www.youtube.com/watch?v=xlx6rJ51zWs


Imam ta teden oba doma, ker bi rada z Davidom izkoristila sneg na Pohorju.user posted image Eni pa tačas počaka pri moji teti, ki je doma v prvi hiši pod Pohorjem.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
   RE: Desetke007
29.1.2008 23:22:04   
mehurčica
Lane31, sem sedaj komaj videla filmček. Pa to res ni dobro, da že tako hitro daš otroku GH. Saj še nima niti 3 mesece. Saj vem, da si rekla samo za probat, ampak to je bilo več kot 5 žličk in to konkretnih. Ker otrokova prebavila še na to niso pripravljena do cca.6.meseca. Res je, da sem se tudi jaz poigrala pri Davidu, ko nisem vedela kako je s tem. Dala pa sem mu pol čajne žličke pri 4.mesecih in sem potem vseeno raje počakala do 5,5m. In se tudi ne strinjam s pediatri, ki pravijo da nedojeni otroci lahko dobijo prej. Saj nedojeni nimajo nič prej razvitih prebavil kot dojeni in tudi niso nič manj podvrženi alergijskim reakcijam.

Maja zarja, ti si pa prav začela že pred časom uvajat GH? Če sem prav razbrala?




Zdaj pa v mižule... user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2271
   RE: Desetke007
30.1.2008 7:09:26   
sanosan
Dobro jutro! user posted image  katera?

Kar se tiče uvajanja goste hrane, sem jaz pri Blažu začela uvajati, ko je dopolnil 6. mesecev. Dolgo časa nisem nič kupovala, ker je na začetku pojedel pol čajne žličke kuhanega korenčka, pol čajne žličke naribane jabolke, pol čajne žličke kuhane hruške itd. Po približno enem mesecu, če ne več (mislim, da je bilo kar več kot en mesec), pa sma recimo nadomestila en dojen obrok z gh.
Za to jaz nisem na začetku kupovala nobenih kašic. Kupila sem zmrznjen bebi korenček, ker sem tako lahko skuhala samo en ali dva korenčka. Sadje ni bilo problem, ostala zelenjava pa je bila kuhana za nas in nič soljena, nato za Blaža vstran vzeta porcija in ostalo dosoljeno za nas. Ko pa smo šli kam na pot (zelo pogosto smo hodili na agility tekme) pa sem vzela sabo kakšno banano in jogurt ter hipove kašice in tudi pri teh ni bilo problema.

In pa še moje mnenje glede začetka uvajanja je takšno, da je boljše počakat, saj nikoli ne vemo kakšne bodo posledice. Pri tem pa mislim predvsem na nekatere bolezni, ki se razvijejo kasneje in zdravniki ne poznajo vzrokov za njih (avtoimunske bolezni).

Pri Blažu so me vsi spraševali, kdaj bo začel še kaj drugega jest, jaz pa sem jim odgovorila, da dojil se bo samo sedaj, jedel ostalo hrano pa še celo živjenje, tako da se nama nikamor ne mudi.

lp

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2272
   RE: Desetke007
30.1.2008 8:11:39   
oktoberka
APTAMIL AR ...Cena v muller-ju je 10,79
In še to.čisto nobeno mleko niso podražili


Vem, sej skoz kupujem vse v mullerju, sam na žalost je v btcju skoz vse prazno, ker folk vse takoj pograbi. Sploh pa otroško mleko- tiste police so vedno na pol prazne.user posted image

Ja Skuštrana bom mogla pa nick zamenjat ko se bo spet kaj prijelouser posted image Pa upam da naslednjič ne bo jeseni ( bi rada spomladi ). Zdej se bom pa še zmišljevala, a ne?user posted image
No ja, če se bo spet tko nenačrtovano prijelo in med tem ko bom kao uporabljala zelo sigurno zaščito, pol se pač ne bom mogla zmišljevat. Ampak sem si itak rekla, da na tabletke pa že ne grem nazaj- sem raj brez zaščite- je bolj sigurnouser posted image user posted image

Tave po AR mleku zaenkrat (trkam) kakamo čist v redu in tekočeuser posted image Upam pa da se stanje ne bo spremenilo.

Maja Zarja js sm p vprašala kako je z redko hrano v času pretiranega polivanja, razni čajčki in to, pa je rekla da se ne sme dajat, ker po tem še bolj polivajo. Zato pa je to mleko tako gosto, da se obrži v želodčku. Pa to da pije sokec al pa čaj, pa pol bruha sigurno ni dobro, ker se ji lahko vname stena požiralnika, kar je pa lahko zelo kritično. Men je odsvetovala. Sam a mislš da je to dobr, da kar smam eksperimentiraš pa če mal poliva, da ji daješ to mleko? Ker kokr js vem , se sme to mleko dajati samo pod zdr. nadzorom. Ker je tud ful bolj hranljivo in se otrok po njem nej bi tud bolj redil- to je pa drugi razlog da smo ga dobili, ker Zarja ni preveč sfutrana, pa še shujšala je zarad tega polivanja.
Ne vem no. Sicer pa sama najbolje veš kaj je dobro za tvojega otroka.




_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
   RE: Desetke007
30.1.2008 8:13:04   
oktoberka
Aja, kaj pa bonton? Dobro jutro se reče, a ne?user posted image

Sanosan, pa hvala za kavico!user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
   RE: Desetke007
30.1.2008 8:26:10   
maja zarja
Ne narobe si razumela prvič sem ga kupla sama zdaj pa ga nam predpisuje pediatrinja. Tudi naša je imela nizko porodno težo in tudi zdaj se ji še pozna,tak da ji ne škodi bolj kaloričnoi mlekec.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Klomifen!
Matejčika

V katerem poskusu ste zanosile po Klomifenu?

V prvem! (67%)

V drugem! (9%)

V tretjem! (5%)

V četrtem! (2%)

V petem! (1%)

Več kot petem! (16%)


Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!