Juno
|
Pozdravljene nosečke! Vidim da nas je že 92!!! Prisrčna dobrodošlica vsem novim na forumu. Vidim, da vas že veliko čuti svojo pikico. Jaz sem že globoko v 17. tednu, pa nič. Upam, da bom tudi jaz kmalu začutila to srečo. Imam eno vprašanje za vas. Ali je kateri že začel otrdevati trebuh? Meni se je tri dni zapored to zgodilo. Glede na informacije, ki sem jih pobrala na netu, to ni nič hujšega, dokler ni pogosto in v intervalih. Vseeno pa se mi zdi malo prezgodaj. Ustrašila sem se tudi zato, ker imam pregrado na maternici, kar lahko povzroča prezgodnji porod......Ma ne bom sedaj o tem, ker skušam to odmisliti in biti čimbolj pozitivna. Da bi se pomirila, se poklicala ginekologinjo, ki mi je dejala naj se ne vznemirjam preveč in naj počivam. Ali ima katera od vas izkušnje s tem? Upam, da nisem edina, ki se ji to dogaja. Ta teden sem sama doma. Moj možek je na službenem potovanju. Nič kaj prijetno ni biti cel dan sam, še posebej če ti je naročeno, da moraš veliko počivati. Pa še vse prjatlce so polno zasedene ta teden. Šmenta! Lex - urejate dokumentacijo za gradnjo hiške? Midva sva na istem. Samo še soglasje iz občine čakava, pol pa vloživa vlogo za gradbeno. Komaj čakam. Želim ti vso srečo, da bo gradbeno čim prej v rokah in da se lotite dela! Vidim, da v seznam vpisujete tudi spol naših pikic. Jaz baje pod srcem nosim fantka (PDP - 11.7.2008). Ko sem zvedela, sploh nisem bila presenečena, saj sem že od prvega meseca instinktivno čutila. Ne vem ali je to zgolj naključje, ali imamo res tak instinkt. Lep pozdrav!