|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
29.1.2008 8:14:49   
pf
Lara light lepo zdaj grej tvoja dva pikeca, pa bo. Plusek seveda čez štirinajst dni.

Gold fish zate držim pesti danes, ko imaš UZ. Dobro opravite, potem pa se javi kaj.

Lejla 007 ti pa greš po otročke danes, a ne? Ker dva si prinesi domov.

Shuka pri tebi je pa tako hitro minilo, pridna, že kar stopka je padla, jutri pa že punkcija. Superca.

Jadrnica vem, da ni besed s katerimi te lahko potolažim, vendar vedi, da sem v mislim s tabo in ti pošiljam objem. Bodi trdna.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
29.1.2008 8:23:23   
mismis
Jadrnica
sej ni besed za to, samo user posted image

Lejla
držim pesti in čimprej javi, kako je šlo

Shuka
torej jutri je punkcija, držim pesti, da bo VELIKO jajčk

Pikica26, čestitke, čestike in še enkrat čestitke. To je res lepo presenečenje.user posted image

Goldfish, držim pestke za UZ, da bo vse OK.

Tejka, dobrodošla
Naj te ne bo nič strah, IVF ni noben bav bav. Jaz sem sicer imela kratki postopek na GK LJ, tako da sem se špikala do 8 dneva, nato sem prišla zjtraj na UZ, kjer so spremljali rast foliklov, nato pa sem hodila na dva dni. Proti koncu pa že vsak dan. Koso bili folikli dovolj visoki, so mi dali stop inekcijo, čez 36 ur pa je bila punkcija, kjer so mi pobrali te folikle. Nato si 5 dni na bolniški, 5 dan pa prideš na transfer zarodkov. Nato imaš ne GK LJ še 3 dni bolniške, večina punc pa si zrihta bolniško vsaj do testa.

Meni so danes vzeli kri, sedaj moram pa ob 11-ih poklicati, kako je z mojimi hormoni. Naš je že podpisal, da dovoli odmrznitev, sedaj pa čakamo dan 0 ovulacije.
Tako zdej grem pa malo delati, pa se beremo kasneje...

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
29.1.2008 8:25:48   
mismis
Tejka
še to, glede na to, da še ni stopil v veljavo zakon o 6 postopkih, predvidevam, da ti bodo glede na leta avtomatsko vstavili 2 zarodka, ker je baje večja možnost, da se prime vsaj eden.
Tudi meni so v 1. IVF postopku, ko sem imela še 32 let, vstavili dva, ne da bi me prej vprašali

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
29.1.2008 9:20:50   
ANIME
Dobro jutro!

za vsak slučaj bom še enkrat vprašala (da ne bom spet kreganauser posted image ). Jutri imam prvi UZ (na 8.dan) in me zanima, če grem to na pregled zjutraj (ob 5:30 - 6:00)?. Da ne bom zjutraj prišla in me bo spet kregal da ne poslušam.

Hvala za odgovore.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
29.1.2008 9:28:51   
DaisyE
Prideš zjutraj 5.30 in vse kar imaš viška zdravil prineseš s sabo. Pa kar direkt slačit se pojd, nič debatirat. Pa medtem ko špike pripravlja, se že oblačiš. user posted image user posted image user posted image  Kar gor, kar gor. user posted image user posted image

Lejla fajn zrihtaj.

Jadrnica žal mi je, da se je tako končalo. Nimamo sreče.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
29.1.2008 9:44:23   
netka34
Oj, Oj, pupke!!

se vam spet malo javljam, čeprav spremljam vas stalno, ja!!

Kr me zanoma, k berem, d vam Reško dela ET že 3. dan...A ima katera izkušnjo, d so ji to tut na GK nardili? No, ker nisem še slišala, ane!! Pa se mi zdi, da je to kar kul... In kašni morajo bit pogoji??

Daisy in Jadrnici en velik user posted image user posted image ,
vsem ki grejete user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
vsem, ki vas razveseljujejo user posted image user posted image , iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image ,
Tistim, ki vas čaka punkcija...user posted image user posted image user posted image ,
Gloria in Goldfiška, srečno na UZ !!

Tiste, ki sm nenamerno pozabla oment...user posted image user posted image user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
29.1.2008 10:03:40   
Anonimen
Pikica, čestitam in lepo nosečnost ti želim.

Jadrnica, punca naša, te imam rada in pošiljam ti topel objemček user posted image

Netka, pozdravljena.user posted image

Tejka, dobrodošla med nami.user posted image

(odgovor članu Pikica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4982
29.1.2008 10:06:15   
lara light
Jadrnica, na vse morte bit pripravljene nam rečejo...a ko človek to doživlja mislim, da ne more bit nikoli pripravljen...pošiljam ti močne misli in vzpodbudne želje...drži se, dobrega vetra v jadra in naj te pelje v bolj prijazne vode..

Dobro jutro, moje drage dame! 
Gloriauser posted image

Shuka, o hvala za prijaznost. Ponujal nama je tri, pa se mi je zdelo preveč, v smislu napora za moje telo, če bi vsi ostali z mano. Nisem prav neka krepka ženauser posted image ..je pa on predlagal vsaj dva in tako sem rekla ja, moj pa je kimal. Od 4 so ratale vse. Po pošti me bodo obvestili, če bodo preživele do 5 dne in jih bodo zamrznili (ostale dve).

Tejka, dobrodošla. Bom ti potem še kaj napisala, lahko me tudi konkretno vprašaš v zvezi s 1.IVF (trenutno sem v prvem in imam endomet.) o vsem pa so tu dekleta pravi strokovnjaki in ne bi se čudila, če je katera G po poklicuuser posted image  

Dan, pf! in hvala. Upam, da si tudi ti ok.user posted image

ANIME, tako je kot pravi Daisyka...5.25 si komot že tam...ob 5.29 boš slišala: kar gor, kar gor...tako, bomo pogledali kaj ste pripravla..user posted image

Daisy, glej čas beži, bo treba kej zmislt za naš žur...sej veš, da smo perfekcionistke...flaša in panin!user posted image

Netka34, hvala!

Čakamo te, lejlaaaa!user posted image

Bodte fajn, lepotice moje!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
29.1.2008 10:12:18   
lara light
Oj, dakec, čau! user posted image

A kdo ve kje je arneja?

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
29.1.2008 10:16:04   
Sulfinija
Jadrnica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 4985
29.1.2008 11:03:39   
GITA14
jadrnica
žal mi je, bodi močna

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
29.1.2008 11:05:14   
Abra
Pozdravljene!
Zadnje čase vas bolj malo berem, ker mi rahel odklop kar koristi.

Daisy, že ko se nisi javljala, sem mi je kar zdelo, kaj se dogaja. Jaz te tko občudujem, kako pogumno sprejemaš vse to, ni vrag, da ti enkrat ne rata. Upam, da imata kmalu genetske preiskave, da bosta vsaj vedela, pri čem sta. Bi pa na tvojem mestu dragega vseeno filala z vitamini, ker spermiji le rabijo 3 mesece, da dozorijo. Tko bojo za naslednji postopek v najboljši formi, kot so pač lahko. Če želiš, ti lahko napišem, kaj naj jemlje, lahko tudi na zs.

Jadrnica, tudi zate mi je zelo žal. Med čakanjen na test ti nisem hotla nič napisat, ker se je meni tako podobno dogajalo. Estrofem in prometrium skupaj ti dajata čiste nosečniške znake ... res je grozno, ko moraš prav čakat na dan D. M pa dobiš šele, ko z vsem tem prenehaš. Jaz sem potem šla čez par dni kar v nov postopek, tko mi je Reš predlagal. Drži se, enkrat bo.

Lara, čestitam za dvojčka, naj bosta pri tebi tam do srede oktobra user posted image Je pa neki novga, da ti je Reš predlagal tri. Meni ni še nikoli, je pa za dva vedno rekel, da je to dobra odločitev. Mogoče zato, ker sem imela ET 5. dan in so bili zarodki že na stopnji blastocist.

Lejla, ti pa dobro opravi danes, saj najbrž že greješ?

Če se prav spomnim ima danes Dajamaja operacijo, držim pesti.

Arneja upam, da si ok. Te naše borbe so hude preizkušnje, ne obupaj tko hitro nad partnerjem. Moškim je tudi hudo, doživljajo te stvari pa vseeno drugače. Pa ne sekiraj se toliko zaradi let, imaš še veliko časa, da ti rata in to ne samo ena nosečnost. Jaz sem dve leti starejša, pa vem, da enkrat bo. user posted image

Netka, et naredijo tretji dan takrat, ko je malo celic. Pri večjem številu pa počakajo, ker jih precej do 5. dne odmre. Je pa maternica le naravno okolje in bi potem moralo biti tudi boljše za zarodke ... jaz imam krasne celice (nobene degenerirane), krasne zarodke pa ne vem, če se ne bi lažje prijele 3. dan user posted image Saj najbrž preveč v tej smeri ne smem jamrat, saj so se v drugem ivf le prijele, zakaj so propadle je najbrž drugi vzrok ...

Za vse držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
29.1.2008 11:24:06   
lara light
Abra, lepo da si se oglasila. Popolnoma te razumem, da si želiš odklopa.

Glede števila zarodkov pa...strinjal se je z dvemi, vprašal pa mislim,da bolj ironično vprašal, če bi tri, dva...da naj poveva koliko... V bistvu smo bili složni, da je dva prava odločitev.

Tudi jaz zate držim pesti, da se čimprej vse uredi in da se ti izpolni velika želja!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
29.1.2008 11:31:01   
lara light
Še to se pozabila dodat...glede starosti in prve nosečnosti.
Tudi jaz se včasih bolj pohecam kot zares, da sem med tastarimi....
Tole sem 1x že zapisala na forumu in se ponavljam, a za vzpodbudo ne more škodit: pri 49.ih, skoraj 50-ih je zanosila in rodila dvojčka, deklico in fantka, njena prva otroka, nikoli nisem vprašala, a mislim, da tudi prva nosečnost, ker pred tem ni imela nikoli partnerja, danes imata malčka 4 leta in 3 mesece. Prelepa in čudovita, dva prava cukra!
Lep dan!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4989
29.1.2008 12:16:09   
johnie
Pozdravljene!

Sem bila danes tako vesela, ker je tudi krvni test pokazal user posted image , zdaj pa ko sem prebrala post od Jadrnice me je pa čisto potrlo. Res mi je zelo žal, sem bila prepričana da ti bo uspelo. Bodi močna in kmalu v nov boj. user posted image

Bom kasneje še kaj napisala... 

Neposredna povezava do sporočila: 4990
29.1.2008 12:26:27   
lara light
Johnie, čestitam! Lepoooo, zdej lepo uživaj in misli le na lepe reči. Super novica, sem prav hotla eno lepo, ker sem malo žalostna danes. Kdaj si imela ET? Kdaj imaš prvi UZ? Pazi naseuser posted image

Dolgujem še zgodbico od včeraj, ko sem imela ET.

Ko pokliče naprej, se hitim slačit in že vpije, no kar sem, kar gor, kje ste, ma nista minili dve minuti, ker nisem ta počasne sorteuser posted image ...skočim na mizo, moj dragi ob meni in pravi...4 smo imeli in vse so se oplodile...saj veste, oblije te val veselja, saj prvič po tolkih letih spraševanja, le kaj je narobe z mano, spoznaš, da tista prva faza tudi pri naju 'gre'..in jaz bleknem, ne morem bit tiho nikoli, bog mi pomagej..torej smo zmagali? Se nasmehneta in dr že pripravlja 'mene' za poseg..in sledi debata o tem koliko naj jih vzameva, to že veste...potem pa jaz mojega stisnem za roko kar močno, ker me je malo zabolelo, bolj od strahu kot od kake bolečine in se on nasloni na moja prsa in me gleda in se mi smeji...dr pa pravi: vam je slabo? Jaz pa: Ne, ne ne! Gospod, nadaljuje dr, vam je slabo? Moj se dvigne gor in se vzravna in odkima, mu je bilo kar malo nerodno, ker je bil prvič tako zraven pri G pregledu in tiste klečše in cevke...mu sigurno ni bilo prijetno, pa mu je pasalo stran gledat...pa dr. nadaljuje, ja veste, ni redko, da žena poraja,ja,ja, mož pa pod mizo in pol ga iščemo za veselo novico sporočit...in sem se začela režatuser posted image user posted image  user posted image , da se nisem mogla več ustavt...user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4991
29.1.2008 13:01:22   
oktavija
Dan!user posted image

Evo tudi jaz sem se vam prišla pridružit v čakanju na IVF/ICSI. Sicer sem danes šele dobila napotnico za MB in čez nekaj ur še zvem datu za prvi obisk.

Upam da mi boste znale kdaj dat kak dober nasvet in da se bomo lepo družile!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 4992
29.1.2008 13:17:40   
pikovit
Lara naj ti to veselje  in smeh prinese en velik in debel plus

Neposredna povezava do sporočila: 4993
29.1.2008 13:20:48   
mismis
Johnie
super, čestitke, želim ti lepo in prijetno user posted image  brez user posted image

Oktavija, dobrodošla

Gold user posted image  ki jo novičke??? Lejla  pa ti?

Kje ste pa ostale? Arneja, Pikovit

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
29.1.2008 13:28:52   
pikovit
Evo mene.Dons je en tolk depresiven dan,da se mi bo kar zmešalo.user posted image Ne morem se odločit,ali bi šla v postopek.Danes sem dobila menstruacijo,se pravi jutri bi/bom šla k Rešu.Res ne vem kaj mi je.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
29.1.2008 13:29:03   
lara light
Oktavija, dobrodošla! Jaz sem še bolj zelena, so pa tu prave majstrice za vse sorte nasvetov! Ti kar vprašaj, zelo so prijazne in tu ni neumnih vprašanj...vse boš zvedla! Srečnouser posted image

Pikovitek! Hvala...imaš že datum za sept??? Jaz bi tudi izbirala...kako lepo...uživaj!

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
29.1.2008 13:38:00   
pikovit
Lara ja imam 6.9user posted image

Oktavija dobrodošla v naš čvekalni klub.Samo pazi,lahko postaneš odvisnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4997
29.1.2008 14:11:43   
oktavija
Ha hauser posted image user posted image user posted image  ve meni o odvisnosti, pa sej me je povsod dost,  odvisna sem že tako ali tako od tega foruma, sam zdaj bom pa postala odvisna še od teme IVF/ICSI...user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za dobrodošlico!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa takoj eno vprašanje, kako je s tem koliko plodov ti vstavijo v maternico, moja G mi je rekla da je po novem tako da ti dajo en plodek in imaš pravico do 6 postopkov, ali veja še vedno 4 postopki po dva plodeka...user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
29.1.2008 14:19:47   
mismis
Oktavija

zakon o 6 postopkih  ni uradno sprejet, dokler ne bo uradne objave v uradnem listu, ki pa je zanekrat še ni bilo, tako da veljajo 4 postopki, po katerem naj bi ženskam vstavljali dva zarodka.
Kar se tiče zarodkov, ki ti jih vstavijo, mislim da je precej odvisno od let.
Če se motim  naj me katera popravi, ampak mislim da mlajšim od 30 let vstavijo po 1 zarodek, starejšim pa dva, ker je kao več možnosti, da se vsaj eden prime. Po drugi strani pa je tudi nevarnost, da če sta dva zarodka in se en ne prime, da odnese s seboj tudi drugega. Predvsem pa velja v vseh teh postopkih imeti, veliko mero UPANJA in OPTIMIZMA.

Jest pa faj  nabijam poste, mogoče bo pa uspelo, tra la la

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
29.1.2008 14:24:40   
ANIME
a res al kaj ... mlajšim vstavijo samo po en zarodek ... jaz sem pa upala na dvojčke user posted image user posted image user posted image . Ah škoda!
No vam povem ko pridem do ET (predvidoma naslednji teden enkrat). Letos bom pa imela 29 let.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!