|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.1.2008 13:39:30   
svečka
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

user posted image KLEPETULJE user posted image

* Slovenija:
               - Logatec
               - Maribor
               - Izola
               - Novo Mesto 
* Dominikanska republika:
               - Puerto Plata 
* Kanada:
               - Toronto
* Švedska:
               - Malmö
* Nizozemska:
               - Rotterdam 

user posted image     

Sem mogla mal to prpopat gor, da vid'm iz kje sploh vse smo. Je pa še velik prostora za vse, tako da.... klepetulje... na dan z besedami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem iz Ljubljane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 976
28.1.2008 13:59:23   
tany83
Ojla moje drage cvekice...

jaz sem pri moji user posted image .. a bi se katera??

Hvala vam iz srca za vse vase user posted image user posted image user posted image .....

Danes sem ze malo boljse volje in nisem vec tko user posted image ... saj bo... je treba pogumno naprej, ce prav sem razocarana, sam nic se ne da s silo dobit in tud user posted image  ne... najbolje da dam casu cas in se ne obremenjujem prevec in seveda nekoc bom tud jaz user posted image  tako kot vse, ki delamo na tem... jaz navijam za vse nas in vrjamem, da nam bo uspelo punce....

gantar mi je fuul zal za tvojo sluzbo... malo nesramno se mi zdi, da te pustijo tako cakat.. ampak ti kar zacni delat na user posted image .. ker ne ves po kolikem casu ti bo uspelo, zato ne cakaj... user posted image ... ti pa seveda zelim, da ugledas cimprej user posted image  in da bo tokrat vse potekalo kot mora in bos kmalu imela svojega user posted image ....

ancica tebi posiljam user posted image user posted image user posted image  in, upam, da ti februar prinese user posted image ...user posted image

spps... hvala za lep dan... seveda tebi tud zelim, da cimprej ugledas user posted image ... user posted image

svecka dobrodosla med nami... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
28.1.2008 14:02:17   
svečka
tany83 hvala za dobrodošlico.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 978
28.1.2008 14:04:10   
tany83
Ni zakaj.... user posted image ...

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
28.1.2008 14:26:03   
sončnica24
Pozdravljene čvekice, pa mi je le uspelo vse prebrat. Tany najprej za tebe en velik velik velik user posted image . Pa poskušaj tako kot sem se jaz ta mesec, sploh nisem računala kdaj kaj bo tako da midva bova pridna potem pa bo ko bo. Računat in čakat kdaj me bo kaj pikalo pa sploh več ne mislim.

Sicer so vsi moji v akciji za to da bi dobila službo, v sredo moram še na en razgovor (preko napotnice z zavoda), ampak midva bova kar pridna in se ne bom na nič več ozirala muči me samo ena služba ker bi naj ena gospa šla v penzijo pa bi jaz tisto službo full rada samo še sploh ne vejo če bodo lahko koga novega vzeli tako da se ne mislim več z ničemer obremenjevat pa na nobeno pikanje in špikanje čakat user posted image .

Spps midve pa sva očitno vsaka ob svojem času tukaj jaz imam namreč ta teden popoldne čas čvekat, drug teden pa bom imela spet samogovore zjutrajuser posted image

Tany kako pa je kaj tvoj zob?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 980
28.1.2008 14:33:11   
tany83
Ojla Soncnica....

moj zobek je v redu zdej... me ne boli vec... je popravljen user posted image user posted image user posted image ....

ti kako si??? si lepo prezivela vikend???

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 981
28.1.2008 14:44:51   
sončnica24
Včeraj smo še taščin rojstni dan praznovali, v soboto krofe pekli pa norice sem si nabrala pa jih danes že posadila tako da je bilo lepo, čeprav je včeraj enga časa tak veter pihal da je blo za znoret, bi te odneslouser posted image .

Drugače pa sedaj malce sonček sveti tako da je kar lepo, pa pralni stroj delauser posted image , sploh verjet ne moremuser posted image .

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 982
28.1.2008 14:59:11   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ste bili pa aktivni....user posted image user posted image user posted image ..

jaz sem bolj pocivala, razen v soboto, sem mela akcijo in sem pospravila celo stanovanje... vcerej sem vec ali manj prespala....

danes pa tukaj...klepatanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
28.1.2008 15:03:31   
sončnica24
Saj jaz bom tudi več ali manj danes tukaj gor user posted image , nimam nekaj pametnega za delat, samo stopnice še moram it pomest. Pa malce več časa rabim da tukaj odgovorim ker še ostalo berem kaj se je napisalo čez vikenduser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 984
28.1.2008 15:08:48   
tany83
user posted image ... sej jaz tud se kaj postorim zdraven....

se je kar nabralo, za brat... je blo zanimivo cez vikend... sej jaz tud preberm kako se je koncalo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 985
28.1.2008 15:26:28   
Anonimen
user posted image KLEPETULJE user posted image

* Slovenija:
               - Logatec
               - Maribor
               - Izola
               - Novo Mesto 
              - Ljubljana 
* Dominikanska republika:
               - Puerto Plata 
* Kanada:
               - Toronto
* Švedska:
               - Malmö
* Nizozemska:
               - Rotterdam 

user posted image      

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
28.1.2008 16:08:06   
_ancica_
dobro jutro drage moje user posted image pa smo spet nazaj!!!

Tukaj je danes nekam oblacno, prav grdo vreme user posted image , upam da se bo kaj zjasnilo cez dan.

Glede user posted image pa...ja tako se govori, treba se bo malo manj ukvarjat z znaki in kdaj je O in kdaj naj bi prisla M in bla bla bla...Jaz sem razmisljaja, da bi si bilo fajn najt kaksen hobi oz nekaj kar bi me zaposlilo, tako da ne bi toliko razmisljala o user posted image . Sem ze veckrat kje prebrala kako so bile punce cist obupane nad tem, potem pa so se zacele s cem ukvarjat (npr ena je napisala da se je zacela ucit igrati kitaro user posted image ) pa je ratalo. Kaj pa vem, lahko pa probamo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
28.1.2008 16:12:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Dobro jutro čveke...
Ura je šele devet, jaz pa sem že pogrnala izpit...
Matr kako sem jaz eno nadarjeno deteuser posted image user posted image

no no...bo pa naslednjic boljse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
28.1.2008 16:13:05   
tany83
Ojla...

ja to mas prav ja... si bi mogle kaj najdit... sam kaj??? jst bi tko rada si kako sluzbo dobila, sam kaj ko nimam papirjev user posted image ... katatrofa...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 989
28.1.2008 16:13:25   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: svečka

Dobro jutro punce!
Tany83 in ostale, ki ste zginle iz foruma M ne pričakujemo januarja, komaj sem vas našla.Sem mislila, da vas sploh ni  več tle gor.Sem vas iskala  ko nora, da bi vas našla, zato ker sem pogrešala vaše pogovore.
No pa mi je le uspelo prit do vas.Ker tukaj je veliko bolj zanimivo, kot na ne pričakujemo, saj pogovor teče samo o tem kdaj in kje katero špikne, pol pa jaz ko to berem skoz mislim, da mene tud kr naprej neki špika.
Men je veliko bojl zanimivo se pogovarjat še o drugih stvareh.
Upam, da me sprejmete medseuser posted image .

Tany83 tebi pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vem kako se počutiš.želim ti, da se čim prej potolažiš(sej verjetno te je že tvoj user posted image  potolažu).user posted image

evo, pa si nas nasla user posted image dobrodosla na internacionalnih klepetuljah!!! user posted image

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
28.1.2008 16:15:56   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ojla...

ja to mas prav ja... si bi mogle kaj najdit... sam kaj??? jst bi tko rada si kako sluzbo dobila, sam kaj ko nimam papirjev user posted image ... katatrofa...user posted image

ja saj te cist razumem...midve sva tok boge, bi rade delale pa ne moreva user posted image Jaz tudi ne vem s cim bi se lahko zamotila... mogoce se bom pa se jaz zacela ucit igrat na kitaro ali pa bas kitaro user posted image Imava obe tukaj doma, ker je moj dragi tak navdusenec... user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 991
28.1.2008 16:19:29   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  ancica,tany lep dan vama želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tany,pogumno naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hojla spps... lepo da si se oglasila user posted image se kaj napisi, da bo bolj pestro. No saj danes je bilo ze kar veliko punc gor, tako da sem imela kar nekaj za brat user posted image
Lep pozdrav!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 992
28.1.2008 16:19:45   
tany83
Ja sam res... midve si obe sluzbo grozno zeliva... mojmu je pa vseeno, pravi, da sej se mam lahk tko fajn doma... nej lepo pocakam na papirje... user posted image ...

jst pa o instrumentih nocem niti slisat... sem igrala klavir, flavto.... se bi pa zopet plesat ucila, neki znam... jaz sicer razmisljam, da bi se zacela francosko ucit in spancsino visji nivo..... ker meni so jeziki zakon...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 993
28.1.2008 16:27:58   
_ancica_
evo, potem pa najboljse da se zacnes jezikov ucit...zdaj imas cas user posted image user posted image
Ja, mojemu je tudi vseeno, ce delam ali ne...je rekel, kakor sama hoces. Jaz bi najraje delala kar od doma user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 994
28.1.2008 16:30:06   
tany83
sej jaz tud bi rada od doma delala, sam vcasih bi pa tud mal okol sla... sam kaj bi bla taka sluzba??? mas kako idejo??? al midve kaj ustanoviva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 995
28.1.2008 16:33:31   
_ancica_
kaj pa vem user posted image najbolje, da kar ustanoviva nekaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 996
28.1.2008 16:37:03   
_ancica_
jaz bi ful rada graficno oblikovala...rada bi se tudi naucila oblikovat spletne strani, zato sem razmisljala da potem ko koncno dobim papirje, bi sla na tecaj oz na izobrazevanje user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 997
28.1.2008 16:43:33   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

kaj pa vem user posted image najbolje, da kar ustanoviva nekaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... no, pol pa z idejami na plan... kej bo import - eksport podjetje... kanada - dominikanska user posted image user posted image user posted image ... jaz bi lahko tja juko uvazala user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 998
28.1.2008 16:44:55   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

jaz bi ful rada graficno oblikovala...rada bi se tudi naucila oblikovat spletne strani, zato sem razmisljala da potem ko koncno dobim papirje, bi sla na tecaj oz na izobrazevanje user posted image

user posted image ... ja saj to pa lahko tud od doma delas.. al ne???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 999
28.1.2008 16:48:49   
_ancica_
ja to lahko tud doma delas user posted image zdej morva pa pogruntat neki, kar bi lahko obe skupi delale... 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?